Humor izdvojena tema

poruka: 36.239
|
čitano: 13.054.200
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
16 godina
neaktivan
RE: Humor
CreaToR kaže...

aj ko pobjedi ovog lika u ovoj igri svaka mu cast! http://stuff.pyzam.com/toys/tictacscare.swf

Znao sam...

16 godina
CreaToR kaže...

aj ko pobjedi ovog lika u ovoj igri svaka mu cast! http://stuff.pyzam.com/toys/tictacscare.swf

Trebao si stavit OVAKO ili barem ovako: http://tinyurl.com/2uof4m

Ovo je malo preočito..

Ako double postam znači da pišem s moba...
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 21:50 (DamageHigh).
17 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

Ajd odi u kura*

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
neaktivan
Humor

Prodajem Logitech G500 nov,neotvoren za 399kn
16 godina
neaktivan
Humor

Zasto Belji se? Pa Bogataš

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
protjeran
Batista kaže...

Zagonetka

Motiv za ubojstvo?

Pa sigurno je umislila tog čovjeka, tko bi normalan išao ubit sestru Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 22:13 (ScorpioN60).
16 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

lol...sta sigurno ste se usrali u gaće pa mi dajete TD ..haha :)

Na sreču nitko nije preživio (c) Saša Kopljar
16 godina
protjeran
CreaToR kaže...
CreaToR kaže...

lol...sta sigurno ste se usrali u gaće pa mi dajete TD ..haha :)

vjerujem da su se svi usrali u gaće, moš mislit Izlanuo se

kao da nam nije pun k** vise takvih stvari, pun ih je internet

16 godina

neznam jel bila...Nevinašce

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
17 godina
neaktivan
Humor

Stane unuk moljkat djeda:

- Deda ajde rikni kao lav...

-Neću

-Ajdeee,rikni kao lav..

-Ne, jesi lud..

-ADJEEE DEEDAAA AJDE MOOOLIM TEEE, rikni ko lav

-Ma šta ti je, zašto da riknem ???

-Rekla mama da će me vodit u Diznilend kad ti rikneš...

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
protjeran
VirtUoso kaže...

Why did Jesus cross the road? Because he was nailed to the chicken.

smiri malo strasti, ovo je otislo predaleko.

I pledge no allegiance, Fuck the President's speeches, What the industry did to 'Pac they did to Jesus, Raping his vocals and destroying his message,Tryin to deport us if they can't destroy arrest us.
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

bravo frajeru, sad pobjednički odi na čevape i maši rukama u ritmu mile kitića znajući kako si super s*ebo one idiote katolike na bug forumu.

čovječe, po tvojim postovima ja ti nebi dao više od 12 godina...

al ajde da su smiješni vicevi, problem je što nisu- njihova jedina namjena je uvrijediti neke ljude

to je žalosno.

It's gonna be Legen.......waait.....wait for it....DARY!!!
16 godina
neaktivan
CreaToR kaže...

...prepao se ko malo mače...iss....brutala btw još je bio dan....Smijeh(naravno nikad ne pročitam naziv linka pa tako ni ovaj put nisam)

ŽiVot Je TakAv, ČuPaV i DlAkAv tI gA ObRiJeŠ a On Je oPet dLaKaV
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 12:09 (bubimir).
17 godina
neaktivan
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
VirtUoso kaže...

bravo frajeru, sad pobjednički odi na čevape i maši rukama u ritmu mile kitića znajući kako si super s*ebo one idiote katolike na bug forumu.

al ajde da su smiješni vicevi, problem je što nisu- njihova jedina namjena je uvrijediti neke ljude

to je žalosno.

Ako je tebe ijedan vic uvrijedio,onda ja TEBI ne bih dao vise od 8 godina. Kad se sprda sa mrtvacima,crncima i etiopljanima onda je sve ok,a kad se dodatkne u svetog vam spasitelja onda bacate drvlje i kamenje?

Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv! :-D
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...
SPAWNK4MPER ti mama kaže...
VirtUoso kaže...

to je žalosno.

Ako je tebe ijedan vic uvrijedio,onda ja TEBI ne bih dao vise od 8 godina. Kad se sprda sa mrtvacima,crncima i etiopljanima onda je sve ok,a kad se dodatkne u svetog vam spasitelja onda bacate drvlje i kamenje?

Ali meni taj vic baš i nije smiješan Neodlučan

Taj sam... :D
17 godina
neaktivan
Humor

Zao mi je kolega zbog toga :-(   Ubuduce cu se potruditi da ti se i moj crni humor svidi kao i ostalih 10x5 na n-tu viceva ovdi...

Mi nemamo ćuku, mi nemamo poriv! :-D
16 godina
protjeran
Humor

mozete viceve pisat o krscanstvu, samo ne neke full uvrijedljive, a bibliju ne dirajte ni pod koju cijenu. krscanstvo moze biti nekad u krivu ali biblija nikako NE.

I pledge no allegiance, Fuck the President's speeches, What the industry did to 'Pac they did to Jesus, Raping his vocals and destroying his message,Tryin to deport us if they can't destroy arrest us.
16 godina
protjeran
Humor

Kako se na Japanskom kaze "Crnogorac" :
- Li Jen Chi Na

17 godina
neaktivan
epic kaže...

mozete viceve pisat o krscanstvu, samo ne neke full uvrijedljive, a bibliju ne dirajte ni pod koju cijenu. krscanstvo moze biti nekad u krivu ali biblija nikako NE.

Pretpostavljam da se nudiš za posao procijene uvredljivosti pojedinih viceva i njihove moralnosti?

I uostalom tko si ti da mi govoriš da ne mogu "dirati" bibliju pod nikoju cijenu i da tvrdiš da je biblija u pravu?

Ontopic:

Vidio bog da se na zemlji radi sve više i vishe pizd+rija pa rekne Isusu: Slušaj mali, triba bi i ti za džeparac radit stogod. Ajde dolj na zemlju i opomeni ih !

I objasni on njemu kako i što...i Isus se spusti...najprije u Ameriku. Pokuca na prva vrata, otvori mu neka žena. Dobar dan, dobar dan. Jel vi mene poznajete ? Nikad vidila, žena će.

A Isus,  tužan sto ga ne prepoznaje pokupi prnje i uputi se u europu. Stigavši tamo, pođe do prve kuće na kojoj je gorilo svjetlo, pokuca na vrata, za tren oka mu otvori neki podeblji čovjek. Dobar večer, dobar večer ! Jel vi mene znate ? Pojma nemam, rekne čovjek, a Isus protrne od razočaranja.

Tako mu ne preostade ničta nego da se uputi u svoju svetu zemlju Izrael. Dočavsi tamo, opet pokuca na vrata. Otvori mu neki mali dječak, maksimalno cetiri godine.

Jeli znas tko sam ja, upita ga Isus, a mali se okrene i povikne:

Tata donesi čavle, ova budala je opet došla!

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 13:23 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
epic kaže...

Ti to ozbiljno il je tvoj post isto bio vic??

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
17 godina
neaktivan
Humor

ajmo da vas vidim pametne glavice :>

Pomozite eHrvatskoj! http://www.erepublik.com/en/referrer/InfernoTheCroat
16 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
epic kaže...

Pretpostavljam da se nudiš za posao procijene uvredljivosti pojedinih viceva i njihove moralnosti?

I uostalom tko si ti da mi govoriš da ne mogu "dirati" bibliju pod nikoju cijenu i da tvrdiš da je biblija u pravu?

dobro, nemogu ja tebe uvijerit u nesto sto ne zelis vjerovat. uostalom ne ide na moju dusu nego na tvoju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.3.2010 13:30 (epic).
16 godina
neaktivan
Humor

Dajte okanite se šupljaposla i ne spamajte temu. Jeste vidili kako su onog Danca sjekirom gonjali muslimani radi karikatura. Nemojte da se to temi desi.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan
Inferno kaže...

ajmo da vas vidim pametne glavice :>

Jedino sto sam ja skuzio je da je umjesto medvjeda vitez, a i to zato sto sam sumnjicio medu za ubojstvo kad sam vidio prvu scenu :D

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
17 godina
neaktivan

dobro, nemogu ja tebe uvijerit u nesto sto ne zelis vjerovat. uostalom ne ide na moju dusu nego na tvoju.

Ajme za moju dušuuuu.Nemam šanse za Paradizo.

heh

Poštalje Bog (velikim slovom) S.Petra na zemlju da vidi šta ti ljudi misle danas o njemu..SPetar se vrati i:

-Šefe, nije dobro.95% ljudi ne vjeruje u tebe..

Pošalje Bog S.Ivana ovaj se vrati s istim rezultatom..

Bog ko Bog, lijen otić na Zemlju i pošalje ti on mailove na adrese onih 5%..

Jeste nedavno dobili mail? 

ja nedobih(ovaj aorist da malo liči na Arenu, pardon Bibliju)

IBM ( I Blame Microsoft)
16 godina
protjeran
micho0305 kaže...

Ajme za moju dušuuuu.Nemam šanse za Paradizo.

heh

Poštalje Bog (velikim slovom) S.Petra na zemlju da vidi šta ti ljudi misle danas o njemu..SPetar se vrati i:

-Šefe, nije dobro.95% ljudi ne vjeruje u tebe..

Pošalje Bog S.Ivana ovaj se vrati s istim rezultatom..

Bog ko Bog, lijen otić na Zemlju i pošalje ti on mailove na adrese onih 5%..

Jeste nedavno dobili mail? 

ja nedobih(ovaj aorist da malo liči na Arenu, pardon Bibliju)

niđe veze!

16 godina
neaktivan
Humor

Stigla kriza, kaže Mujo Fati, nema se para, Fato, morat ćeš se kurvat. I tako se obuče Fata, iziđe na ulicu, a Mujo će čekati iza kuta, ako nešto pođe po krivom. Stade prvo auto i pita čovjek: Koliko košta?

Zbuni se Fata, otrča Fata do Muje, kaže Mujo 100KM. Vrati se onda, kaže, 100KM. Kaže čovjek, nemam nego 30KM. Otrči ona opet do Muje i kaže tako, kaže Mujo, za 30KM, može dobiti samo ručni rad.

Vratila se Fata, sjela, i izvadi čovjek alat, preko 20cm...

Izađe Fata, otrči do Muje, kaže, pa zar nemaš posuditi čovjeku 70KM?!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
neaktivan
Humor

(Mariah Carey - Without you)

World championships: 7, GP started: 250, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,369...Mislim da ce se to promjenit uskoro (na bolje)
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

(Mariah Carey - Without you)

hahahhahahaha presmijesno :DD

16 godina
neaktivan
Humor
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Smiješne slike - arhiva, Smiješne slike
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice