Uh...ne mogu...ne bi bilo korektno (a ni legalno,obzirom da se radi o poprilično poznatoj kompaniji; nije Costra Crociere). Radije ću preuzeti status "Dvorske lude".
Unaprijed hvala na razumijevanju.
Uh...ne mogu...ne bi bilo korektno (a ni legalno,obzirom da se radi o poprilično poznatoj kompaniji; nije Costra Crociere). Radije ću preuzeti status "Dvorske lude".
Unaprijed hvala na razumijevanju.
Ja sam umro
EDIT:
vidim dosta vas ne kuži humor u ovome, lik u biti radi takve videje
ja osobno ne pratim videje istog kreatora, ali vidio sam na imgur-u gif i title: "How people pee in public restrooms"
Ko ovom debilu čisti kuću
...i dade kameru...i pristup Youtube i internetu.
Mene taj tip lagano nervira i kada netko posta njegov imbecilni video na forumu dobijem žgaravicu.
ontopic
Aimbot in RL
A jbg kad je gif predstavljao ono što sam gore pričao.....
Opet svako ima svoj ukus humora, nemojte generalizirat jer netko ne voli religiozni humor, neki crni humor itd. Tako da generaliziranje je glupo i nepotrebno jer je humor osobni ukus opet, a o ukusima se ne raspravlja.
BTW i ja osobno nemogu podnijet njegove videje jer generalno nemaju smisla, ali ovaj mi nekako je imao smisla jer je predstavljao nešta što sam doživio: javni WC na autocesti od Hrvatske do Poljske (terenski rad....)
On topic & end of this stupid discussion.....
A jbg kad je gif predstavljao ono što sam gore pričao.....
Opet svako ima svoj ukus humora, nemojte generalizirat jer netko ne voli religiozni humor, neki crni humor itd. Tako da generaliziranje je glupo i nepotrebno jer je humor osobni ukus opet, a o ukusima se ne raspravlja.
BTW i ja osobno nemogu podnijet njegove videje jer generalno nemaju smisla, ali ovaj mi nekako je imao smisla jer je predstavljao nešta što sam doživio: javni WC na autocesti od Hrvatske do Poljske (terenski rad....)
On topic & end of this stupid discussion.....
Da si stavio tekst ispod videa, to bi imalo smisla. Ovako, video sam za sebe je daleko od humorističnog (da ne upotrijebim težu kvalifikaciju)
Humor razveseljava ljude, žene isto tako svojim oblinama. Imaju isti učinak.
Ulazi covjek u kafanu, sjeda i narucuje:
- Majku joj j***m, sto babetina vozi. Daj jednu ljutu! Donese konobar ljutu. Covjek ju isipa u grlo i ispljune.
- Majku joj j***m, sto babetina vozi.
- Sta je bilo? - Pita konobar.
- Ma pusti, stopiram ja, stane jedna babetina. Sjednem u auto, nagazi ona na gas, 200 na sat, pretice sve po redu, na kraju uleti preticat sleper, kad iz drugog pravca autobus. Ja urliknem: - Spasi nas sad, polizat cu ti je!
- I sta bi?
- Pu, majku joj j***m, sto babetina vozi.
Sjedi majka sa dvoje djece u autobusu,
i jedno dijete odgrize nekom čovjeku prst. Pa majka počne da se dere na dijete, a čovjek ce:
- Ma nije to ništa,sve je u redu.
A majka će na to:
- Ma šta u redu, prst po prst pa kad dođemo kući neće da jede!
O majkee ti oplakao sam hahahha
Sourpuss Grumpyface
Sretno mu s tim oglasom..
hahahah kakav lik :D
Kaze otac sinu koji se sprema za odmor na Tajlandu:
-cuvaj se tamo, sine. Ima svakakvih devojaka, prostitutki, bolesnih... zarazices se.
Onda ces zaraziti komsinicu, komsinica ce zaraziti mene, ja mamu... A ti znas mamu!... Pomrece nam pola komsiluka!
-Moze 2 pelina
-Hocete po deci?
-fala, nisam Katalenic.