Što je to?
Četvero u sobi,a samo jedno radi?
-3 državna službenika i Toshiba klima
Što je to?
Četvero u sobi,a samo jedno radi?
-3 državna službenika i Toshiba klima
Half-Life 4 Confirmed!
hahaha
evo jos bolji
Da, vrlo smiješno...
OT:
Ako nije problem da pomognete kolegi u ispunjavanju ankete vrlo je kratka a odnosi se o ugodnim i neugodnim mjestima u Zagrebu link
da ne bude offtopic evo jedan vic
Kaže Mujo Hasi:
- "Sinoć mi je umro otac."
Haso:
- "Kako bolan, ja sam ga jutros vidio kod tvoje ograde."
Na to će Mujo:
- "A tooo...To smo ga mi poduprli da primi penziju kada dođe poštar."
Razgovaraju 3 dečaka
1. kaže:
- Moj brat je sveštenik i kad ide ulicom svi ga zovu OČE.
2. kaže:
- Moj brat je kardinal i kad ide ulicom svi ga zovu EKSELENCIJO.
3. Sada misli šta da kaže, pa se seti:
- Moj brat ima 250kg i kad ide ulicom svi kažu ISUSE KRISTE.
Zašto je Smart proglašen najsigurnijim autom?
-Jer samo dvoje mogu poginuti
Jedan od onih profesora matematike što vole reći:
"Samo Bog zna za 5, ja znam za 4, a vi, u najboljem slučaju, možete dobiti 3", odlučio je iznenaditi klince, pa im zadao neobičan zadatak, otprilike ovako:
"Zamislite da ste, sa još 25 putnika, u autobusu, koji se kreće brzinom 60 km/h, pravac jugozapad,temperatura je +20 °C, pored puta teče potok u kome je temperatura vode +14°C, šoferu fale 2 prednja zuba, i subota je... Koliko ja imam godina?"
U razredu, naravno, muk, profa se pobjednički smije....
Mali Perica diže 2 prsta.
Profa (cinično): "Ajde..."
Perica: "Vi imate 44 godine."
Profa: "Bravo! Kako si pogodio?"
Perica: "Pa jednostavno... Kod nas u kraju ima jedan Mika, on ima 22 i svi kažu da je polu-idiot.
Bajker vozi devojku kući. On izvlači ključeve od motora iz džepa, a ona kaže:
- Znas, ja uvek gledam kako muškarac stavlja ključ u bravu. Ako ga gurne naglo, onda je pregrub, nije za mene. Ako mu ključevi ispadnu iz ruke, onda je nespretan, isto nije za mene. A kako ti guraš ključ u bravu?
- Ja prvo liznem bravicu..
ček.. jel ovo neka šala ili zaozbiljno.. mislim kuda ide svijet.. Selfie shoes..
Doprinos balkanaca...
https://www.facebook.com/CosimoOfficial/videos/885477208150820/?fref=nf
Dakle, kolega i ja nedavno razgovaramo na jednoj pauzi:
Ja: Čuj, što misliš o novoj zapovjednici? Diplomirala je matematiku prije pomorstva, služila nekoliko godina dvostruku službu kao časnica/bolničarka na onom brodu bolnici, a i ovaj novi raspored je fantastičan. Mislim, nitko do sada to nije uspio tako riješiti da funkcionira ovako dobro. I apsolutno sam fasciniran time kako pored engleskog vlada španjolskim, portugalskim, francuskim i njemačkim. Mislim...moram priznati da mi je to malo u rangu nadnaravnih moći. Kako se tebi čini?
On: Hm...dobre sise.
Nek' mi cure oproste, ali ja se nisam prestao valjati od smijeha slijdeća tri dana.
Dakle, kolega i ja nedavno razgovaramo na jednoj pauzi:
Ja: Čuj, što misliš o novoj zapovjednici? Diplomirala je matematiku prije pomorstva, služila nekoliko godina dvostruku službu kao časnica/bolničarka na onom brodu bolnici, a i ovaj novi raspored je fantastičan. Mislim, nitko do sada to nije uspio tako riješiti da funkcionira ovako dobro. I apsolutno sam fasciniran time kako pored engleskog vlada španjolskim, portugalskim, francuskim i njemačkim. Mislim...moram priznati da mi je to malo u rangu nadnaravnih moći. Kako se tebi čini?
On: Hm...dobre sise.
Nek' mi cure oproste, ali ja se nisam prestao valjati od smijeha slijdeća tri dana.