Hrvatska pošta izdvojena tema

poruka: 467
|
čitano: 319.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Hrvatska pošta
Kresaux kaže...
Naručio nešto s Amazon.de, pisalo dostava za tjedan dana. Na trackingu vidim da je Hrvatska pošta dostavljač.
Nakon točno tjedan dana dobijem mail od pošte da je dostava danas. Bio cijeli dan doma i ništa, pogledam tracking i piše dostavljeno u 9 ujutro!
Jesu mi to čobani ukrali paket ili da čekam malo. Čekao 15 minuta na poštinom info telefonu i nitko se ne javlja.

U zadnjih godinu dana sve narudžbe sa Amazona.de preko HP24 obavljam isključivo preusmjeravanjem preko paketomata ili ureda ništa više dostavom do kuće jer njihova obavijest SMS je dostava u toku dana to znači od 8 do 20 h pa ti onda dežuraj doma kad će doći a ovako pošalje mi SMS da me čeka dolje jest tlaka ići po paket ali bar ne čekam  ali to su paraziti koji pojma nemaju u poslu i to ne toliko dostavljači koliko nesposobni kreteni u logističkom centru koji nisu u stanju poslati mail i sms dan ranije ili sat do dva nego njihova dostava se očekuje cijeli dan , ebo ih Amazon kad ih je odabrao .

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2024 16:34 (MUĆAK).
4 godine
MUĆAK kaže...

ništa više dostavom do kuće jer njihova obavijest SMS je dostava u toku dana to znači od 8 do 20 h pa ti onda dežuraj doma kad će doći a ovako pošalje mi SMS da me čeka dolje jest tlaka ići po paket ali bar ne čekam  ali to su paraziti koji pojma nemaju u poslu i to ne toliko dostavljači koliko nesposobni kreteni u logističkom centru koji nisu u stanju poslati mail i sms dan ranije ili sat do dva nego njihova dostava se očekuje cijeli dan , ebo ih Amazon kad ih je odabrao .

Pa to rade i dostavljači namještaja i još neki. Tko bi stalno sjedio za nekim kompjuterom i klikao sat prije da će doći? U tih sat vremena ne stigne proći gradom od gužve. Dostavljačima koji voze kombije puna je kapa svega, jer ih svi vrijeđaju i gledaju ispod oka. Meni je tip iz DHL-a donio pošiljku taman dok sam ujutro bio pod tušem. :-) Vidim propušten poziv - nepoznati broj. Nazovem. Bio je 200-300 metara niže od mene. Velim, vratite se, čekam vas na cesti. Ne, ne može. On mora dalje. Onda sam ja doslovno trčao do njega onakav polumokar (ali odjeven) dok je još bio na adresi tih 200-300 metara niže. Može li gore od toga?

10 godina
Hrvatska pošta

Poslao sam paket prošli tjedan i čovjek je preuzeo paket u srijedu, sutra je srijeda, a ja još nisam dobio novac od poštara. Koliko im treba da dođu sa novcem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2024 18:58 (REAKTOR).
9 godina
Hrvatska pošta

Ja sam znao dobit odmah drugi dan kako je paket preuzet, ili dan kasnije zavisi kada ide postar

10 godina
Hrvatska pošta

Danas sam dobio novac.

8 godina
Hrvatska pošta

Danas vidim poštarov skuter ispred birtije. Tip sjedi na terasi i pijucka. Pošta nek čeka.

Prosječno glup i umjereno lud
12 godina
Hrvatska pošta

Može li mi netko dešifrirati što se ovdje dogodilo.

Pošiljka je poslana iz Irske 09.09., 12.09 je zadnji unos koji kaže Pošiljatelj je unio podatke, pošiljka još nije predana Hrvatskoj pošti i od tad joj se gubi svaki trag.

9 godina
Hrvatska pošta

Znaci da posiljku jos nisu primili (ili su je primili ali jos nije skenirana u sustavu)

4 mjeseca
DuxCro kaže...

Danas vidim poštarov skuter ispred birtije. Tip sjedi na terasi i pijucka. Pošta nek čeka.

Jel imaš ti na svom poslu pauze? Ili radiš 8 sati u komadu bez stajanja?

8 godina

Ti ideš u birtiju na svojoj pauzi i piješ alkohol?

4 mjeseca

Ma da, sad si već dodao i alkohol, u idućem postu ćeš joj nešto nadodati, vjerovatno se i drogirao i bacao pakete u kontejner, ajde molim te...

Potpis ti savršeno paše.

15 godina
Hrvatska pošta

Šta je tu čudno, osobno mogu posvjedočiti da mi je lik iz Paket 24 došao pijan isporučiti paket.

Isto tako lik iz GLS-a mi se javio iz birtije (žamor i glazba u pozadini) i kad se pojavio bio je vidno nacvrcan,

a još mi je i paket bacio sa metar visine na pločnik.

Ja razumijem da su ljudi koji rade dostave frustrirani opsegom posla i vjerovatno malim plaćama,

kao i činjenicom da baš ni klijentela nije bez "putra na glavi",

iliti ima i nas kojima se isporučuju paketi bome baš svakavih.

Al', nemreš doći pijan pred stranku i sa očiglednim stavom "libo me racku".

Zamisli da se sva ekipa na poslu tak ponaša, daleko bi dogurali.

Tigar Krezumica
4 mjeseca
fromcelltohell kaže...

Zamisli da se sva ekipa na poslu tak ponaša, daleko bi dogurali.

Pa i ponaša se, apsolutno u svakoj branši ima svega.

Imaš njihovu službu za korisnike pa im se požali ako ti baš nešto smeta.

S obzirom na stanje tržišta možemo biti sretni da nam itko i razvozi pakete po kućama.

Po meni to sve treba ići na paketomate pa nek si ljudi sami preuzimaju, dostava na kućna vrata ne treba ni postojati pa nećeš ni gledati jel vozač pijan i jel se obrijao taj dan.

8 godina
SharkZ kaže...

Ma da, sad si već dodao i alkohol, u idućem postu ćeš joj nešto nadodati, vjerovatno se i drogirao i bacao pakete u kontejner, ajde molim te...

Potpis ti savršeno paše.

11 godina
Hrvatska pošta- još jedan u nizu....

Kupil uređaj iz Švecke prek Ebay.de.

13.9. PostNord preuzel pošiljku od prodavatelja (petak poslijepodne)
16.9. otpremljena prema Hr (ponedjeljak, vjerojatno bi i prije da nije vikend bil)
18.9. u 13:24:08 sati stigla u Hrvatsku ! 10003 ZAGREB
18.9. u 13:24:17 sati Pošiljka je otpremljena prema unutrašnjem prometu...

Danas je 28.9. j..... ti krušnu mrvu i HP i ekipu tam!

Zval 3x one brojeve i nakon pol satnog čekanja:"strpite se, to je standardni međunarodni promet. Pričekajte do kraja tjedna".
Jučer zovem ponovo:"Pričekajte do kraja sljedečeg tjedna"....
Napisal prigovor prek njih i samostalno na njihovim stranicama... rok odgovora je 1 mjesec!!!!
Još nema odgovora i pošiljka još nije stigla....

13 godina
Hrvatska pošta

Meni su danas, nakon dva puna tjedna odgovorili na upit o paketu koji je isto bio negdje zapeo. Paket je naravno u međuvremenu stigao, dva-tri dana nakon upita.

Naravno da njihov odgovor počinje sa "Slijedom Vašeg upita, a s obzirom na to da je provedenim internim postupkom utvrđeno kako je predmetna pošiljka u međuvremenu uručena bla bla.." 

No šit da je uručena kad je prošlo dva tjedna 

Pretpostavljam da zakonski moraju odgovoriti ali bi radije da uopće nisu jer su me samo još više iznervirali.

8 godina
Hrvatska pošta

svi oni imaju tu shemu, ne odgovaraju dok se paket ne isporuci, onda velevazno napisu da je uvidom u evidenciju......

a ignoriraju razlog upita/zalbe/prigovora...

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice