"Također imam i jedan account na zamundi potpuno neiskorišten.
Napravljen i stavljen na čekanje.
Dakle upload i download kao i ratio =0".
Ovo sam ja dobro pročitao za razliku od tebe.
Upravo tako.
Potpuno nekorišten.
Samo napravljen i stavljen na cekanje.
Pa napiso sam u postu.
lol on je mislio da treba imati ratio 0 (valjda)
Pa je li ti krivo i da imam 0, jeli te se to tiče. NE, i NE ŽELIM uploadat uopće sa prometom od 10gb.
Pa dobit ces ban... al nema veze. Aj nastavite sa temmom
Pa dobit ces ban...
Pa dobit ces ban...
Pa dobit ces ban...
Pa dobit ces ban...
Pa dobit ces ban...
Pa dobit ces ban...
Opet skrećete s teme, pa da ju ja vratim na pravi put.
Evo nam nešto od bisera emerika:
"Ak nisi znal , kad se piše , iza riječi treba ići razmak ako namjeravamo staviti neki interpukcijski znak ."
Da pojasnim situaciju. Lik već dugo vremena trubi o tome kako prije interpunkcijskog znaka treba doći razmak. Kakti, profesor hrvatskog...
Evo i linka.
dobra dobra
Opet skrećete s teme, pa da ju ja vratim na pravi put.
Evo nam nešto od bisera emerika:
"Ak nisi znal , kad se piše , iza riječi treba ići razmak ako namjeravamo staviti neki interpukcijski znak ."
Da pojasnim situaciju. Lik već dugo vremena trubi o tome kako prije interpunkcijskog znaka treba doći razmak. Kakti, profesor hrvatskog...
Evo i linka.
Hahahahhaa, krivo učite.
Nakon interpunkcijskog znaka ide razmak. :)
Haos!
Pozdravi profesora ili profesoricu.
Hahahahhaa, krivo učite.
Nakon interpunkcijskog znaka ide razmak. :)
Haos!
Pozdravi profesora ili profesoricu.
Pa priznaj da si pogriješio i nemoj lagat.. Jer je i meni cura išla u ekonomsku školu pa je naučila pisat po pravilu i propisu.
3) Interpunkcijski znakovi - Opet, područje s tisuću pravila, ali je za dojam instant-pismenosti dovoljno naučiti njih svega nekoliko. Interpunkcijski znak uvijek ide uz riječ ispred njega, a zatim slijede razmak, pa iduća riječ. Dakle, nije "tipkovnica ,miš , kučište", već je "tipkovnica, miš, kućište". Izuzetak od pravila su otvorene zagrade, koje uvijek idu priljubljene na riječ iza (kao ovdje), dok se zatvorene zagrade naslanjaju na riječ ispred (kao ovdje). Izjavne rečenice uvijek završavamo točkom. Zapovjedni oblik (imperativ) i imenice u vokativu završavamo uskličnikom, samo jednim! "Ivane!", "Smjesta baci taj štap!". Iza rečenice "Prodajem računalo, povoljno." uvijek ide točka, nikako uskličnik. Dva uskličnika se nikada ne koriste. Mogu se koristiti tri uskličnika, kada objavljujemo nešto JAKO važno, obično samo u naslovima - "Počeo Treći svjetski rat!!!"; "Hrvatska kolonizirala Mars!!!". U svim ostalim slučajevima, jedan uskličnik.
-link:
http://www.bug.hr/ostav/drago-galic/83943.aspx
P.S.
- a i zanimljivo, datum rođenja je 23.04.1979, a "mi tak učimo u ekomomskoj školi"??!!
Zadržo si se ti u školi kada imaš 30 godina, a još krivo učiš u ekonomskoj...
Strašno..
Pa priznaj da si pogriješio i nemoj lagat.. Jer je i meni cura išla u ekonomsku školu pa je naučila pisat po pravilu i propisu.
3) Interpunkcijski znakovi - Opet, područje s tisuću pravila, ali je za dojam instant-pismenosti dovoljno naučiti njih svega nekoliko. Interpunkcijski znak uvijek ide uz riječ ispred njega, a zatim slijede razmak, pa iduća riječ. Dakle, nije "tipkovnica ,miš , kučište", već je "tipkovnica, miš, kućište". Izuzetak od pravila su otvorene zagrade, koje uvijek idu priljubljene na riječ iza (kao ovdje), dok se zatvorene zagrade naslanjaju na riječ ispred (kao ovdje). Izjavne rečenice uvijek završavamo točkom. Zapovjedni oblik (imperativ) i imenice u vokativu završavamo uskličnikom, samo jednim! "Ivane!", "Smjesta baci taj štap!". Iza rečenice "Prodajem računalo, povoljno." uvijek ide točka, nikako uskličnik. Dva uskličnika se nikada ne koriste. Mogu se koristiti tri uskličnika, kada objavljujemo nešto JAKO važno, obično samo u naslovima - "Počeo Treći svjetski rat!!!"; "Hrvatska kolonizirala Mars!!!". U svim ostalim slučajevima, jedan uskličnik.
-link:
http://www.bug.hr/ostav/drago-galic/83943.aspx
P.S.
- a i zanimljivo, datum rođenja je 23.04.1979, a "mi tak učimo u ekomomskoj školi"??!!
Zadržo si se ti u školi kada imaš 30 godina, a još krivo učiš u ekonomskoj...
Strašno..
priznaj, emerik. glup si ko k****.
.....
Ma nema tu sada odustajanja zbog nekog principa valjda, neznam. A to da tako uči u ekonomskoj školi je ČISTA LAŽ!!! Pokušava se opravdat, a radi si još gore...
Očito je cijeli svijet u zabludi, a on u pravu.
Još ova šema sa godinama, pisat 1979 godinu i onda ne razmišljjući u gluposti "odat" da je ubiti još very young...
Čisti - Hall of shame
ma pusti mali je ustvari '94. ili '95. godište. sjećam se da sam gledao. promijenio je nedavno. ali svejedno, ako sa toliko godina ne zna pravopis...ali sigurno je najbolji u CoD-u u kvartu.
ma pusti mali je ustvari '94. ili '95. godište. sjećam se da sam gledao. promijenio je nedavno. ali svejedno, ako sa toliko godina ne zna pravopis...ali sigurno je najbolji u CoD-u u kvartu.
Onda cemo otovrit drugu pa ce i tu lokovat i onda jos jednu i na kraju cemo dobit odmora.... hehe
Nisam strucnjak ali mislim da se pise: neka rijec. neka rijec, druga rijec i jos jedna ovakva: buhaha... To sam bzvz napiso da se vidi... hehe
Ostavite se primjedbi o tuđoj gluposti ili ne.
Jes da sam dobre volje ali lako netko pocrveni i kad sam dobre volje.
priznaj, emerik. glup si ko k****.