Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 851.345
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Hall of shame
Mayales kaže...

"Također imam i jedan account na zamundi potpuno neiskorišten.

Napravljen i stavljen na čekanje.

Dakle upload i download kao i ratio =0". 

Ovo sam ja dobro pročitao za razliku od tebe.

LOL!! 0.07! hahahaha
NE, ti si krivo shvatio! LUXX je ovo podebljano napisao jer na tom accountu na zamundi je DOWN i UP=0, pa je tako i RATIO=0! Znaci, ne kaze on da djeli taj acc bilo kome, nego kaze da je taj acc nekoristen. hahahaha
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Upravo tako.

Potpuno nekorišten.

Samo napravljen i stavljen na cekanje.

Pa napiso sam u postu.

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
Hall of shame

lol on je mislio da treba imati ratio 0 (valjda) Smijeh

17 godina
protjeran
Hall of shame

Pa je li ti krivo i da imam 0, jeli te se to tiče. NE, i NE ŽELIM uploadat uopće sa prometom od 10gb.

E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Pa dobit ces ban... al nema veze. Aj nastavite sa temmom Smijeh

17 godina
protjeran
krle kaže...

Pa dobit ces ban...

Sumnjam, na Demonoidu sam 5 mjeseci i ni blizu bana.
E7200,8800GT OC,EP35-DS3,4GB Ram,Soprano,VX450W
16 godina
protjeran
Mayales kaže...

"Također imam i jedan account na zamundi potpuno neiskorišten.

Napravljen i stavljen na čekanje.

Dakle upload i download kao i ratio =0". 

Ovo sam ja dobro pročitao za razliku od tebe.

ajmeeee,jesi glup il sta,od zemundinog accaunta je 0upload i ratio i sve ostalo,a ne da ....ma...nemam komentara.
hahahaha
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Mayales kaže...
krle kaže...

Pa dobit ces ban...

vjerojatno zato što na demonoidu ban ne postoji.
16 godina
protjeran
DaffyDuck kaže...
Mayales kaže...
krle kaže...

Pa dobit ces ban...

kaj stvarno nepostoji ban?
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
zokiN kaže...
DaffyDuck kaže...
Mayales kaže...
krle kaže...

Pa dobit ces ban...

koliko znam, zbog ratia ne.

edit: evo pročitah pravila. NE MOŽEŠ biti banan zbog ratia.
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 20:14 (DaffyDuck).
16 godina
protjeran
DaffyDuck kaže...
zokiN kaže...
DaffyDuck kaže...
Mayales kaže...
krle kaže...

Pa dobit ces ban...

pa zakaj onda imaju ratio,jbte,onda im ljudi netrebaju seeedat.lol
17 godina
zokiN kaže...
DaffyDuck kaže...
zokiN kaže...
DaffyDuck kaže...
Mayales kaže...
krle kaže...

Pa dobit ces ban...

pa zakaj onda imaju ratio,jbte,onda im ljudi netrebaju seeedat.lol
 ma demonoid je shrot od trackera nemojte ni postat pozivnice kad je skoro svaki petak otvoren, dakle netrebate imati invite
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Opet skrećete s teme, pa da ju ja vratim na pravi put.

Evo nam nešto od bisera emerika:

"Ak nisi znal , kad se piše , iza riječi treba ići razmak ako namjeravamo staviti neki interpukcijski znak ."

Da pojasnim situaciju. Lik već dugo vremena trubi o tome kako prije interpunkcijskog znaka treba doći razmak. Kakti, profesor hrvatskog...

Evo i linka.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
16 godina

dobra dobraOsmijeh

16 godina
i_rambo_plache kaže...

Opet skrećete s teme, pa da ju ja vratim na pravi put.

Evo nam nešto od bisera emerika:

"Ak nisi znal , kad se piše , iza riječi treba ići razmak ako namjeravamo staviti neki interpukcijski znak ."

Da pojasnim situaciju. Lik već dugo vremena trubi o tome kako prije interpunkcijskog znaka treba doći razmak. Kakti, profesor hrvatskog...

Evo i linka.

Ak nisi znal , mi tak učimo u ekomomskoj školi , ali dobro , ti si valjda pametniji .
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Hahahahhaa, krivo učite.

Nakon interpunkcijskog znaka ide razmak. :)

Haos!

Pozdravi profesora ili profesoricu.

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?
16 godina
Danny_HR kaže...

Hahahahhaa, krivo učite.

Nakon interpunkcijskog znaka ide razmak. :)

Haos!

Pozdravi profesora ili profesoricu.

Dobro , budem !
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
moderator
emerik kaže...
 Ak nisi znal , mi tak učimo u ekomomskoj školi , ali dobro , ti si valjda pametniji .
 Nadam se da su vam profesori strucnih predmeta bolji.
17 godina
protjeran
DrNasty kaže...
emerik kaže...
 Nadam se da su vam profesori strucnih predmeta bolji.
 onda se čude kad ekonomske stanje u državi je katastrofalno
AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
17 godina
Hall of shame

Pa priznaj da si pogriješio i nemoj lagat.. Jer je i meni cura išla u ekonomsku školu pa je naučila pisat po pravilu i propisu.

3) Interpunkcijski znakovi - Opet, područje s tisuću pravila, ali je za dojam instant-pismenosti dovoljno naučiti njih svega nekoliko. Interpunkcijski znak uvijek ide uz riječ ispred njega, a zatim slijede razmak, pa iduća riječ. Dakle, nije "tipkovnica ,miš , kučište", već je "tipkovnica, miš, kućište". Izuzetak od pravila su otvorene zagrade, koje uvijek idu priljubljene na riječ iza (kao ovdje), dok se zatvorene zagrade naslanjaju na riječ ispred (kao ovdje). Izjavne rečenice uvijek završavamo točkom. Zapovjedni oblik (imperativ) i imenice u vokativu završavamo uskličnikom, samo jednim! "Ivane!", "Smjesta baci taj štap!". Iza rečenice "Prodajem računalo, povoljno." uvijek ide točka, nikako uskličnik. Dva uskličnika se nikada ne koriste. Mogu se koristiti tri uskličnika, kada objavljujemo nešto JAKO važno, obično samo u naslovima - "Počeo Treći svjetski rat!!!"; "Hrvatska kolonizirala Mars!!!". U svim ostalim slučajevima, jedan uskličnik.

-link:

http://www.bug.hr/ostav/drago-galic/83943.aspx

P.S.

- a i zanimljivo, datum rođenja je 23.04.1979, a "mi tak učimo u ekomomskoj školi"??!!

Zadržo si se ti u školi kada imaš 30 godina, a još krivo učiš u ekonomskoj...

Strašno..

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 14:41 (doktor1).
16 godina
doktor1 kaže...

Pa priznaj da si pogriješio i nemoj lagat.. Jer je i meni cura išla u ekonomsku školu pa je naučila pisat po pravilu i propisu.

3) Interpunkcijski znakovi - Opet, područje s tisuću pravila, ali je za dojam instant-pismenosti dovoljno naučiti njih svega nekoliko. Interpunkcijski znak uvijek ide uz riječ ispred njega, a zatim slijede razmak, pa iduća riječ. Dakle, nije "tipkovnica ,miš , kučište", već je "tipkovnica, miš, kućište". Izuzetak od pravila su otvorene zagrade, koje uvijek idu priljubljene na riječ iza (kao ovdje), dok se zatvorene zagrade naslanjaju na riječ ispred (kao ovdje). Izjavne rečenice uvijek završavamo točkom. Zapovjedni oblik (imperativ) i imenice u vokativu završavamo uskličnikom, samo jednim! "Ivane!", "Smjesta baci taj štap!". Iza rečenice "Prodajem računalo, povoljno." uvijek ide točka, nikako uskličnik. Dva uskličnika se nikada ne koriste. Mogu se koristiti tri uskličnika, kada objavljujemo nešto JAKO važno, obično samo u naslovima - "Počeo Treći svjetski rat!!!"; "Hrvatska kolonizirala Mars!!!". U svim ostalim slučajevima, jedan uskličnik.

-link:

http://www.bug.hr/ostav/drago-galic/83943.aspx

P.S.

- a i zanimljivo, datum rođenja je 23.04.1979, a "mi tak učimo u ekomomskoj školi"??!!

Zadržo si se ti u školi kada imaš 30 godina, a još krivo učiš u ekonomskoj...

Strašno..

Joj , buj tiho .
16 godina

priznaj, emerik. glup si ko k****.

17 godina
neaktivan
emerik kaže...
doktor1 kaže...

.....

Joj , buj tiho .
 Joj pa on jos ne odustaje!
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
Hall of shame

Ma nema tu sada odustajanja zbog nekog principa valjda, neznam. A to da tako uči u ekonomskoj školi je ČISTA LAŽ!!! Pokušava se opravdat, a radi si još gore...

Očito je cijeli svijet u zabludi, a on u pravu.

Još ova šema sa godinama, pisat 1979 godinu i onda ne razmišljjući u gluposti "odat" da je ubiti još very young...

Čisti - Hall of shame

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
16 godina

ma pusti mali je ustvari '94. ili '95. godište. sjećam se da sam gledao. promijenio je nedavno. ali svejedno, ako sa toliko godina ne zna pravopis...ali sigurno je najbolji u CoD-u u kvartu. Belji se

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 15:34 (DaffyDuck).
17 godina
DaffyDuck kaže...

ma pusti mali je ustvari '94. ili '95. godište. sjećam se da sam gledao. promijenio je nedavno. ali svejedno, ako sa toliko godina ne zna pravopis...ali sigurno je najbolji u CoD-u u kvartu. Belji se

A čemu ste svi napali na dječaka, mlad je, tinejđer i ne da si za pravo...
Imajte razumijevanja malo
Otrov s tvojih usana, Tonko, tvoj da.crnko moja
16 godina
protjeran
Armor kaže...
DaffyDuck kaže...

A čemu ste svi napali na dječaka, mlad je, tinejđer i ne da si za pravo...
Imajte razumijevanja malo
 bas tako....uostalom bude nam luxx temu lockal,i kaj onda?
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Onda cemo otovrit drugu pa ce i tu lokovat i onda jos jednu i na kraju cemo dobit odmora.... hehe

Nisam strucnjak ali mislim da se pise: neka rijec. neka rijec, druga rijec i jos jedna ovakva: buhaha... To sam bzvz napiso da se vidi... hehe Smijeh

Asus M2N-XE, Asus HD 4550, DDR2 2GB, AMD Athlon 64 X2 5200- 2 X 2,9GHz, HDD 500GB
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Ostavite se primjedbi o tuđoj gluposti ili ne.

Jes da sam dobre volje ali lako netko pocrveni i kad sam dobre volje. Namigiva

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
protjeran
DaffyDuck kaže...

priznaj, emerik. glup si ko k****.

ja priznajem, ali ne samo da sam glup kao dotična osoba, nego i jesam dotična osoba.
šta me gledaš mrš tamo u kur...?!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice