Hall of shame zaključana tema

poruka: 2.625
|
čitano: 851.371
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hall of shame

Luxx vidi ovo pa reci sta mislis o ovome, i oaj isti autor Filip DS ima bezbroj beskorisnih tema i stalo otvara nove... Evo taman sad otvorija 3-4 potpuni beskorisne,vec postojece teme!!!! I za manje se dobivalo crveni, to znan!!

Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 11:34 (Fowix).
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Nemogu ja tu ništa.

Teme nisu u mojim podforumima.

Pa prijavi netko poruku pa ce mod vidjeti.

Ovo je stvarno vec pretjerani.

Tip spama ko veliki

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
RE: Hall of shame
LUXX kaže...

Nemogu ja tu ništa.

Teme nisu u mojim podforumima.

Pa prijavi netko poruku pa ce mod vidjeti.

Ovo je stvarno vec pretjerani.

Tip spama ko veliki

Prijavija san samo ovu temu od koje san stavija sliku,jeli triban i ostale ili je dovoljno??
Skoro sve sta kazen, to i mislin, zato me svatite ozbiljno.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 11:39 (Fowix).
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

Novi specijalac(sada bivši Nevinašce )

vidi sliku (potpis tipa je za 10)

jbte ,KOJI JE NJEMU k.....kaj mu tvoja mama kriva,to treba tuc i tuc.
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
neaktivan
Hall of shame

ma vikend je a zna se ko vikendom dolazi na forum.

Moji obožavatelji trolovi i klinci.

Bude zabavno danas ;)

ZLOČESTI MOD NR.1
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Bude zabavno danas ;)

Mislim da cete ti i Naxeem morat prekovremeno udaratCool.
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

Bude zabavno danas ;)

pa ok,al nekom mamicu j...to mora bit dege,jos ktome tebi...btw njemu bi trebalo malo net uredit......mislim uneredit..
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Sad bi još samo trebao pokrenut tužbu zbog nanesene boli i vrijeđanja.

IP adresa mu se zna pa da vidimo ko je pametniji.

Sigurno iz toga stoji neku balavac koji je zbog neke gluposti kartoniran pa mu je to nacin izražavanja.

Mamina derišta koja drugacije neznaju.

Normalno ponašat se nesmiju ni pod razno.

Sramota al eto ima i takvih

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Novi specijalac(sada bivši Nevinašce )

vidi sliku (potpis tipa je za 10)

Jesi se ti s tim tipom neš svađao ili je on taj potpis stavio bezveze?
16 godina
Hall of shame

Jadno da jadnije nemre bit.Kužim da se ne mora sa svima bit dobar,pogotovo ne na internetu.

No,isto tako se zna obrazac ponašanja kako u RL tako i na mreži.

Ako se već s nekim i ne slažeš u nečemu,forum je  pravo mjesto za razmjenu mišljenja,

pa i debatu.Ako se unatoč svim civiliziranim normama ne složiš s nekim,uvijek možeš

prekinut komunikaciju...a ne ovako kao taj....ma....to je to.

CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
17 godina
Hall of shame

Neznam dali je ovo za hall of shame ili za hall of bezobrazluk ali ovakvu provalu jos nisam vidio. . .

Sitno je pa cu i citirat sto je na slici, u pitanju je poruka od dogman " jel mi mozes dati original cd key za cod5...mislim ako mozes"

Call of Duty 4 RULEZ :D
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 13:36 (D3ViL).
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Neznam dali je ovo za hall of shame ili za hall of bezobrazluk ali ovakvu provalu jos nisam vidio. . .

Sitno je pa cu i citirat sto je na slici, u pitanju je poruka od dogman " jel mi mozes dati original cd key za cod5...mislim ako mozes"

I tebi je to poslao?Iznenađen Meni također. Koji tip e?Neodlučan
Area-51 m15x
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 14:15 (Razer_Copperhead).
17 godina
D3ViL kaže...

Pa daj covjeku cd key, nebudi si cicija!Smijeh
Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
boxer kaže...
D3ViL kaže...

Hehehe...
Ma stvarno svakakvih ljudi ima na ovom forumu! Meni je jedan poslo PM da me pita zasto mu ne radi COD4! Mislim ono, odkud da ja znam!? I kud je bas mene naso?! I onda kad mu nisam odgovorio, mi je jos 2 puta isto poslo, pa sam mu reko da ne znam i onda je presto! Strasno... 
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
Assassin kaže...
boxer kaže...
D3ViL kaže...

Hehehe...
Ma stvarno svakakvih ljudi ima na ovom forumu! Meni je jedan poslo PM da me pita zasto mu ne radi COD4! Mislim ono, odkud da ja znam!? I kud je bas mene naso?! I onda kad mu nisam odgovorio, mi je jos 2 puta isto poslo, pa sam mu reko da ne znam i onda je presto! Strasno... 
 ma bezveze random ljude odaberu i pitaju svakakve gluposti... mene jedan pitao zašto mu ne radi igra FIFA 2008 na nokiji N73... ja ono WTF
Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie
17 godina
neaktivan
leo_819 kaže...
Assassin kaže...
boxer kaže...
D3ViL kaže...

Hehehe...
 ma bezveze random ljude odaberu i pitaju svakakve gluposti... mene jedan pitao zašto mu ne radi igra FIFA 2008 na nokiji N73... ja ono WTF
 LOOOL!!!
Nothing is true, everything is permitted...
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
leo_819 kaže...
Assassin kaže...
boxer kaže...
D3ViL kaže...

Hehehe...
 LOOOL!!!
 Treba mu novi firmware koji sadrži directX 10 Namigiva
(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

Sad bi još samo trebao pokrenut tužbu zbog nanesene boli i vrijeđanja.

IP adresa mu se zna pa da vidimo ko je pametniji.

Sigurno iz toga stoji neku balavac koji je zbog neke gluposti kartoniran pa mu je to nacin izražavanja.

Mamina derišta koja drugacije neznaju.

Normalno ponašat se nesmiju ni pod razno.

Sramota al eto ima i takvih

neznam kaj mu treba napravit,al nekaj treba...btw luxx su ti digli brzinu ovi "t-monstrumi"?
17 godina
neaktivan
Hall of shame

jesu da.

Ima vec kojih tjedan 2.

Ma bit ce to mislim uskoro sa svim trolcinama u forumu.

Vidjet cemo

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
protjeran
LUXX kaže...

jesu da.

Ima vec kojih tjedan 2.

Ma bit ce to mislim uskoro sa svim trolcinama u forumu.

Vidjet cemo

eh,blago tebi,kaj z menom cekaju,gamad,nije kc puno dalje od kž,smradooviiiii...
17 godina
Hall of shame

Trebalo bi otvoriti novi podforum nazvan "LUXXomrsci" gdje bi banda trolova i "vikendaša" mogla reći kaj ga ideCool

Haha, kaj ste tolko napali čovjeka, vidite da ima malo dijete i briga više nego vi...

LUXX, ja to naravno mislim u pozitivnom, doslovnom smislu, da ne pomisliš kako sam se pridružil bandi trolova (u LOTR ih ubijamNamigiva)

CroGrid-Montoya
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo jedan o boljih.

Area-51 m15x
16 godina
neaktivan
Hall of shame

A gel ovo, ovaj screen je još bolji, od istog tipa, 1 otvorena tema, 1 napisana poruka, 1 žuti

EDIT: evo ispravio sam :)

Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 19:29 (Red Devil).
17 godina
neaktivan
Red Devil kaže...

A gel ovo, ovaj screen je još bolji, od istog tipa, 1 otvorena tema, 1 napisana poruka, 1 žuti

Mogo si bar staviti da se vidi tko je to....
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Red Devil kaže...

Mogo si bar staviti da se vidi tko je to....
Area-51 m15x
17 godina
neaktivan
Hall of shame

Evo jos jednog trola:

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
F1-IVO kaže...

Evo jos jednog trola:

bas htio napisati, ja sam ga reportal prije nekih 3 min
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Evo jos jednog trola:

Lol, kako overclockat monitor.
16 godina
neaktivan
Hall of shame

a čuj ovo

mislim to baš i nije za HoS ali stvarno niije normalno...

Chuck Norris ne jede med on žvače pčele !! 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Evo jos jednog trola:

Evo sad me davi jos i na pvt...majko moja:(
PVT offline do daljnjeg.
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.4.2009 19:50 (F1-IVO).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice