Luxx vidi ovo pa reci sta mislis o ovome, i oaj isti autor Filip DS ima bezbroj beskorisnih tema i stalo otvara nove... Evo taman sad otvorija 3-4 potpuni beskorisne,vec postojece teme!!!! I za manje se dobivalo crveni, to znan!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemogu ja tu ništa.
Teme nisu u mojim podforumima.
Pa prijavi netko poruku pa ce mod vidjeti.
Ovo je stvarno vec pretjerani.
Tip spama ko veliki
Nemogu ja tu ništa.
Teme nisu u mojim podforumima.
Pa prijavi netko poruku pa ce mod vidjeti.
Ovo je stvarno vec pretjerani.
Tip spama ko veliki
Novi specijalac(sada bivši )
vidi sliku (potpis tipa je za 10)
ma vikend je a zna se ko vikendom dolazi na forum.
Moji obožavatelji trolovi i klinci.
Bude zabavno danas ;)
Bude zabavno danas ;)

Bude zabavno danas ;)
Sad bi još samo trebao pokrenut tužbu zbog nanesene boli i vrijeđanja.
IP adresa mu se zna pa da vidimo ko je pametniji.
Sigurno iz toga stoji neku balavac koji je zbog neke gluposti kartoniran pa mu je to nacin izražavanja.
Mamina derišta koja drugacije neznaju.
Normalno ponašat se nesmiju ni pod razno.
Sramota al eto ima i takvih
Novi specijalac(sada bivši )
vidi sliku (potpis tipa je za 10)
Jadno da jadnije nemre bit.Kužim da se ne mora sa svima bit dobar,pogotovo ne na internetu.
No,isto tako se zna obrazac ponašanja kako u RL tako i na mreži.
Ako se već s nekim i ne slažeš u nečemu,forum je pravo mjesto za razmjenu mišljenja,
pa i debatu.Ako se unatoč svim civiliziranim normama ne složiš s nekim,uvijek možeš
prekinut komunikaciju...a ne ovako kao taj....ma....to je to.
Neznam dali je ovo za hall of shame ili za hall of bezobrazluk ali ovakvu provalu jos nisam vidio. . .
Sitno je pa cu i citirat sto je na slici, u pitanju je poruka od dogman " jel mi mozes dati original cd key za cod5...mislim ako mozes"
Neznam dali je ovo za hall of shame ili za hall of bezobrazluk ali ovakvu provalu jos nisam vidio. . .
Sitno je pa cu i citirat sto je na slici, u pitanju je poruka od dogman " jel mi mozes dati original cd key za cod5...mislim ako mozes"

Sad bi još samo trebao pokrenut tužbu zbog nanesene boli i vrijeđanja.
IP adresa mu se zna pa da vidimo ko je pametniji.
Sigurno iz toga stoji neku balavac koji je zbog neke gluposti kartoniran pa mu je to nacin izražavanja.
Mamina derišta koja drugacije neznaju.
Normalno ponašat se nesmiju ni pod razno.
Sramota al eto ima i takvih
jesu da.
Ima vec kojih tjedan 2.
Ma bit ce to mislim uskoro sa svim trolcinama u forumu.
Vidjet cemo
jesu da.
Ima vec kojih tjedan 2.
Ma bit ce to mislim uskoro sa svim trolcinama u forumu.
Vidjet cemo
Trebalo bi otvoriti novi podforum nazvan "LUXXomrsci" gdje bi banda trolova i "vikendaša" mogla reći kaj ga ide
Haha, kaj ste tolko napali čovjeka, vidite da ima malo dijete i briga više nego vi...
LUXX, ja to naravno mislim u pozitivnom, doslovnom smislu, da ne pomisliš kako sam se pridružil bandi trolova (u LOTR ih ubijam)
A gel ovo, ovaj screen je još bolji, od istog tipa, 1 otvorena tema, 1 napisana poruka, 1 žuti
A gel ovo, ovaj screen je još bolji, od istog tipa, 1 otvorena tema, 1 napisana poruka, 1 žuti
Evo jos jednog trola:
Evo jos jednog trola:
a čuj ovo
mislim to baš i nije za HoS ali stvarno niije normalno...
Evo jos jednog trola: