EU kratko i jednostavno !? zaključana tema

poruka: 427
|
čitano: 42.979
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: EU kratko i jednostavno !?
segregator kaže...
Mustafa kaže...
naxeem kaže...

A čuj, Grci bi radili do 35-te, imali beneficirani staž i plaće od 5000 eura minimum. Lako je tako.

Eto, mi ipak nismo tako bahati.

Jesmo. I mi bi tako. I nijemci isto. razlika je u tome da oni imaju sposobnu političku klasu koja zna da tako ne ide

i koja je u stanju razmišljati dugoročno

Pa da, mi bi bili bogatiji od Njemacke da imamo pamet na vrhu. {#}

Čist račun duga ljubav!
14 godina
segregator kaže...
Mustafa kaže...
naxeem kaže...

A čuj, Grci bi radili do 35-te, imali beneficirani staž i plaće od 5000 eura minimum. Lako je tako.

Eto, mi ipak nismo tako bahati.

Jesmo. I mi bi tako. I nijemci isto. razlika je u tome da oni imaju sposobnu političku klasu koja zna da tako ne ide

tocno...a kako doc do takve politicke klase?

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
Monopol kaže...

Pa da, mi bi bili bogatiji od Njemacke da imamo pamet na vrhu. {#}

Upravo tako. Mislim da je nijemcima dati da upravljaju hrvatskom da bi samo od turizma mlatili 50+ milijardi eura

Dobar primjer je T-Com, banke i slično...čim dođu oni koji znaju, gubitaš odjednom postaje dobra firma

Evo čak i mađari su bolji...INA od gubitka od 500 milijuna kuna na godinu došla do dobiti od preko

milijarde kuna dobiti u KVARTALU čim su stavili "No Croats allowed" tablu na ulaz u upravu

zoharbizo kaže...

tocno...a kako doc do takve politicke klase?

Tako da ne dižemo revolucije svakih 50 godina i počinjemo od nule jer je sve prije toga "mrak"?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 22:53 (segregator).
15 godina
neaktivan
EU kratko i jednostavno !?
Ne želim vjerovat sa je kod nas u državi sve tako sivo i bezizlazno , smatram da imamo potencijala za razvoj, ali isto smatram da sada u ovo vrijeme i s obzirom na prilike nismo u poziciji da odbijemo EU integraciju.
Naravno ja ću prije davanja svog glasa na referendumu jako dobro proucit sto je nasa diplomacija ispregovarala i pod kojim i stvarnim uvjetima ulazimo u EU.
Tako mislim da bi svatko trebao napraviti.
"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
14 godina
neaktivan

Kaj smo sve mogli imati, od podzemne željenice do hrpe posla i novaca! {#}

Čist račun duga ljubav!
14 godina
woodgamesfx kaže...
Ne želim vjerovat sa je kod nas u državi sve tako sivo i bezizlazno , smatram da imamo potencijala za razvoj, ali isto smatram da sada u ovo vrijeme i s obzirom na prilike nismo u poziciji da odbijemo EU integraciju.
Naravno ja ću prije davanja svog glasa na referendumu jako dobro proucit sto je nasa diplomacija ispregovarala i pod kojim i stvarnim uvjetima ulazimo u EU.

ja vec imam spremno NE...a sta se tice njemaca ja se samo cudim kako svaki put sa nule i nicega izrastu...brate radisan narod koji ima ljude koji znaju upravit i pravit...ne ukrast ko sta je u nas :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 22:58 (zoharbizo).
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
woodgamesfx kaže...

ja vec imam spremno NE...a sta se tice njemaca ja se samo cudim kako svaki put sa nule i nicega izrastu...brate radisan narod koji ima ljude koji znaju pravit...ne ukrast ko sta je u nas :)

KAKO PRIJATELJU KAKO?

Tako da su Njemački političari pravi Njemci i političari koji nisu krali/ne kradu... {#}

Čist račun duga ljubav!
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Zato što me ne interesira politika. U struci mi je dobro i sviđa mi se valjda jer 90% poslujem sa strancima. Samo što je IT jedina struka koja koliko-toliko valja.

OK, interesira me politika, ali da bi u Hrvatskoj došao u priliku da nešto promijeniš, moraš se probiti na vrh, a to ne možeš samostalno, nego moraš ići kroz neku od jakih stranki, dakle moraš prihvatiti uguživanje, muljanje, laganje i pokvarenost da bi se probio na vrh. Kad tamo dođeš već si vjerojatno pokvaren do srži i gotovo je s idealima.

nije politika jedino sredstvo k boljitku Hrvatske.edukacija ljudi,vlastiti primjer....

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
protjeran

Hehe, jos malo, jos malo..... "Posljednji uvjet za EU: Zabrana HDZ-a"

http://www.index.hr/vijesti/clanak/posljednji-uvjet-za-eu-zabrana-hdza/553271.aspx

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
14 godina
Tallahasee kaže...

Hehe, jos malo, jos malo..... "Posljednji uvjet za EU: Zabrana HDZ-a"

http://www.index.hr/vijesti/clanak/posljednji-uvjet-za-eu-zabrana-hdza/553271.aspx

s obzirom na nase opcenito stanje uma politicara nece ni to pomoc...ima olosa jos u politici koji ce samo zaminit njih...

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 23:05 (zoharbizo).
15 godina
neaktivan
Ok ne treba nam EU , AKO :
Srezemo lažne mirovine , broj parazita koji se hrane sa državnih jasli na istinske okvire, plaće za 2/3 prema dolje te sve oblike poticaja u poljoprivredi te ulupavanje u socijalni mir.
Drugo predjemo iz potrosackog u proizvodno društvo
Treće vratimo inozemni dug za maksimalno 20 godina, bez daljnjih zaduzivanja
Nulta stopa korupcije

Tko prvi ovo krene sprovodit ja mu dajem apsolutnu podršku , a onda se možemo integrirat i sa Burkinom Faso.

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
14 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
Ok ne treba nam EU , AKO :
Srezemo lažne mirovine , broj parazita koji se hrane sa državnih jasli na istinske okvire, plaće za 2/3 prema dolje te sve oblike poticaja u poljoprivredi te ulupavanje u socijalni mir.
Drugo predjemo iz potrosackog u proizvodno društvo
Treće vratimo inozemni dug za maksimalno 20 godina, bez daljnjih zaduzivanja
Nulta stopa korupcije

Tko prvi ovo krene sprovodit ja mu dajem apsolutnu podršku , a onda se možemo integrirat i sa Burkinom Faso.

Zašto se ne objavi taj registar i ne maknu lažne mirovine, ne provociram samo pitam pošto nemam pojma.

Čist račun duga ljubav!
15 godina
neaktivan
Ovo sa objavom registra i mene zivo zanima, zadnje sto se sjećam je bilo da su skoro sve braniteljske udruge bile protiv, mada ne kužim zašto ? Ako je neki bio u obrani zemlje , zašto traži da ga se sakriva !?
16 godina
protjeran

Zato jer je ogromna sramota nekom lažnom branitelju javno obznanjenje da je bio tjedan-dva na frontu ili još bolje da nije bio uopće, a govori da je bio sa HOS-om u obrani Vukovara, u Lici, Bosni itd.

Gott mit uns!
15 godina
protjeran

Jaca zna najbolje odgovor na pitanje o registru branitelja. Ali u glavnom svodi se kao i 99% svega ovdje na sustav rodbinskih veza i politicke podobnosti.

17 godina

NeceteEU Cavoglave niste ni prije!!!

16 godina
odjavljen
Sint1 kaže...

NeceteEU Cavoglave niste ni diprije!!!

Ja bih rekao da tako ide.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina

Jedno pitanje za vas koji ste protiv ulaska u EU..

Kada bi vam netko iz zemalja EU ponudio da radite u EU za dobru plaću da li bi prihvatili posao i život u nekoj zemlji članici?

Hvala

10 Da
7 Ne
All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 23:29 (Nix).
15 godina
protjeran
Sint1 kaže...

16 godina
protjeran

Eh, lako se sada rugati, ali živo me zanima kojim bi ti pismom tipkao tu da nije bilo ovakvih patriotskih pjesama koje su iznimno motivirale branitelje...

Gott mit uns!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 23:33 (Silence1488).
15 godina
protjeran
Silence1488 kaže...

Eh, lako se sada rugati, ali živo me zanima kojim bi ti pismom tipkao tu da nije bilo ovakvih patriotskih pjesama koje su iznimno motivirale branitelje...

Odi na stranu 1. pa se podsjeti koji je ovo topic. Domovinski rat?

15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
Sint1 kaže...

Ne kužim? Tebi smeta jer je on imo dugu kosu dok je to pjevo? A nikom ne smetaju metalica i svi ti metal bendovi šta svi izgledaju koda su ih iz groba izvadili? Iz Hrvatske si i ne voliš Thompsona, pa bože moj tip je svojim pjesmama motiviro branitelje u ratu, to ti ne znači dovoljno nego mu se ti još izruguješ. Kakvih ljudi sve ima to je strašno.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
16 godina
protjeran

Nije tema za ovo, ali žalosno je da ovakvih anacionalnih parazita ima sve više i više - baš šteta... To su sve kilometarski krakovi bivšeg režima {#}

Gott mit uns!
15 godina
protjeran

Ma može ga bit sram. Dobro da mu se pjesme ne sviđaju jer ne sluša taj tip muzike, ajde onda. Ali on se njemu izruguje jer je imo dugu kosu.

17 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...

Ne znaju svi glasači čitati. Pogotovo mrtvi.

gjurki kaže...

Iz Hrvatske si i ne voliš Thompsona, pa bože moj tip je svojim pjesmama motiviro branitelje u ratu, to ti ne znači dovoljno nego mu se ti još izruguješ.

I ja sam davno volio Leteće medvjediće, Scooby Dooa i Johnnyja Questa, ali sam to prerastao.

15 godina
protjeran

ne kužim.

16 godina
protjeran
gjurki kaže...

Ma može ga bit sram. Dobro da mu se pjesme ne sviđaju jer ne sluša taj tip muzike, ajde onda. Ali on se njemu izruguje jer je imo dugu kosu.

Ne nego je postavio sliku stereotipnog američkog ''rednecka'', odnosno on smatra da je Thompson (i ti možda s njim) zadnja seljačina.

Gott mit uns!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 23:51 (Silence1488).
17 godina
neaktivan

Tko ne voli Thompsona Crossbowa Plazma Guna Laser Sniper Riflea nije Hrvat.

http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/Croatian_History

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
15 godina
protjeran
Silence1488 kaže...

Nije tema za ovo, ali žalosno je da ovakvih anacionalnih parazita ima sve više i više - baš šteta... To su sve kilometarski krakovi bivšeg režima {#}

Datum tvog rodjendana je slucajnost? Svaka cast ti si pravi patriot.

15 godina
protjeran
Silence1488 kaže...
gjurki kaže...

Ne nego je postavio sliku stereotipnog američkog ''rednecka'', odnosno on smatra da je Thompson (i ti možda s njim) zadnja seljačina.

Ja ne mislim, to je bilo u to vrijeme u modi, sad je kratka kosa. Vremena se mjenjaju, šta sad ako je on tad izgledo ko frajer, a nama danas izgleda ko seljačina.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice