EU kratko i jednostavno !? zaključana tema

poruka: 427
|
čitano: 42.999
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: EU kratko i jednostavno !?
Tallahasee kaže...
Silence1488 kaže...

Nije tema za ovo, ali žalosno je da ovakvih anacionalnih parazita ima sve više i više - baš šteta... To su sve kilometarski krakovi bivšeg režima {#}

Datum tvog rodjendana je slucajnost? Svaka cast ti si pravi patriot.

Ja taj period vremena naše povijesti smatram vrhuncem patriotizma, ako to za tebe ne vrijedi OK, ali to ti ne daje nikakvo pravo da vrijeđaš i omalovažavaš ljude koji se sa tvojim stavovima ne slažu.

Gott mit uns!
17 godina
EU kratko i jednostavno !?

Ova tema je preslika hrvatskog društva i njene mladosti {#} sve je otišlo u ...

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
15 godina
protjeran
Nix kaže...

Šta se tiče mladeži, ima onih seljačina koji slušaju narodno i boli ih ku*ac za rat i domovinu te tako i branitelje a ima nas koji još uvijek to sve poštujemo i ne priklanjamo se srpskim sr*njima.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
15 godina
protjeran
Silence1488 kaže...
Tallahasee kaže...
Silence1488 kaže...

Nije tema za ovo, ali žalosno je da ovakvih anacionalnih parazita ima sve više i više - baš šteta... To su sve kilometarski krakovi bivšeg režima {#}

Ja taj period vremena naše povijesti smatram vrhuncem patriotizma, ako to za tebe ne vrijedi OK, ali to ti ne daje nikakvo pravo da vrijeđaš i omalovažavaš ljude koji se sa tvojim stavovima ne slažu.

Tebe u to vrijeme nije bilo ni u desnom jajetu tvog dede. Vrhunac patriotizma? Ti si... ma necu se kartonirat sad. Zelko bu sve rekel, po drugi put:

Bolje 100 godina zivjeti kao lopov, nego 7 dana kao siromah - KraDeZe \m/
16 godina
odjavljen

Ova će tema otići u takav krasni LOCK da će to biti gadno za gledati.

Dosta više o ustašama i četnicima, tema je motherfucking EU.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 0:04 (vexx5555).
16 godina
protjeran

Isto kao ni tebe na drugom AVNOJ-u pa opet iz tebe naprosto pršti štovanje bivše države iako ti to vjerojatno nebi rado priznao, ali svjestan si toga sigurno. Čini mi se kao da su neki ljudi (ili baš Hrvati) ovisni o osjećaju servilnosti i uslužnosti - vjerojatno te i EU privlači.

Gott mit uns!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 0:07 (Silence1488).
15 godina

Ako netko zna odnosno ima sigurne informacije što se sve "dobije" ulaskom u EU neka napiše i nekao autor teme ubaci u prvi post jer dalje nema smisla ovako s kvazi i poluinformacijama pričati. 

Ja sam protiv EU. Na mnogo toga ide porez, grožđe itd. Čuo sam ali nisam siguran dal je istina, ali se plaća godišnje 100 M € za članstvo? 

15 godina
protjeran
Kakvih seljačina ima na ovom forumu, koji ne poštuj ništa naše, a ljube juoslavensko. Znaju ti dobro da na njih misoim. Sramota hrvatskog naroda i ovog foruma.
ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
17 godina
gjurki kaže...
Nix kaže...

Šta se tiče mladeži, ima onih seljačina koji slušaju narodno i boli ih ku*ac za rat i domovinu te tako i branitelje a ima nas koji još uvijek to sve poštujemo i ne priklanjamo se srpskim sr*njima.

Domovina se danas brani znanjem, radom i rađanjem djece. Vrijeme pjesmi i branitelja je prošlo svršeno vrijeme, da ne bude zabune imam godinu ratnog staža, tada sam imao samo 20 godina. Ostavite rat i prateće domoljubje povjesničarima i ljudima koji nose ožiljke tog vremena, okrenite se budućnosti jer ona nije sjajna ni bajna, bilo da je u EU ili pred njenim vratima.

Nema veze tko šta sluša, ljudi su i sa druge strane. Moji najbliži i najbolji prijatelji slušaju cajke, ja ne, jer ja sam odrastao uz 'rave', techno, trance, house. i danas u 38 godini života slušam dobar progressive, tech house, chillout ... Možda za neke iz tog razloga manje vrijedim???

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
17 godina
mac92 kaže...

Ako netko zna odnosno ima sigurne informacije što se sve "dobije" ulaskom u EU neka napiše i nekao autor teme ubaci u prvi post jer dalje nema smisla ovako s kvazi i poluinformacijama pričati. 

Dobit ces zvjezdice na automobilskim tablicama... {#} Nece te trazit putovnicu/osobnu kod prijelaza u druge EU zemlje, neces vise moci svercat robu iz Graza (ali ces zato moci svercat kineze sa istoka u EU), i to je uglavnom to...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
14 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...{#}
mac92 kaže...

Dobit ces zvjezdice na automobilskim tablicama... {#} Nece te trazit putovnicu/osobnu kod prijelaza u druge EU zemlje, neces vise moci svercat robu iz Graza (ali ces zato moci svercat kineze sa istoka u EU), i to je uglavnom to...

Samo to, onda definitivno NE!

Čist račun duga ljubav!
16 godina
odjavljen

Dodaj još i nove namete i kojekakve poreze.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
17 godina
SupremeCommander kaže...
mac92 kaže...

Djelomično točno, granice se slobodno prelaze između zemalja koje imaju potpisan šengenski sporazum, neke i nisu članice EU (švicarska, sanmarino, andora), dok za ulazak u članice EU UK/Irska moraš pokazati passport

@mac92, dobiješ privilegiju da ti gospodarstvo spašavaju ostali građani eu, nakon nekog vremena dobiješ mogućnost da radiš i posluješ od atlantika do istočne europe, dobiješ tržište od pola milijarde stanovnika, red rad i disciplinu....

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 0:33 (Nix).
17 godina
neaktivan

http://www.monitor.hr/clanci/pusic-pregovori-ce-zavrsiti-23-i-24-lipnja/145037/

vidim samo povecanje nameta. nista drugo.

sto se tice vecega trzista...

a sto cemo im prodavati? sto mi to proizvodimo?

{#}

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
15 godina
neaktivan
Littlemanbeingerased kaže...

http://www.monitor.hr/clanci/pusic-pregovori-ce-zavrsiti-23-i-24-lipnja/145037/

vidim samo povecanje nameta. nista drugo.

sto se tice vecega trzista...

a sto cemo im prodavati? sto mi to proizvodimo?

{#}

A nitko ne kaže da će nam teć med i mlijeko te da će nas članice EU punit novcima bez uma i razuma, za sve ćemo morat izradit projekte. 

Meni su posebno zanimljivi oni koji smatraju da ulaskom u EU nećemo trebat više ništa radit  , vjerujte mi ima ti takovih :)

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
17 godina

Evo da i ja dodam koju recenicu vise.

Ne zelim u EU ponajprije radi nasih politicara koji su ovu zemlju u potpunosti upropastili. Sad kad smo dno dna po svim mogucim kriterijima oni oce da nas spasi EU. Jedini izlaz iz ove govnarije je odlazak u EU!?!

Ma kako ih sram nije i sve vas koji tako mislite. Znaci bolje da mi sami nista ne radimo, ne mislimo, ne poboljsavamo, ne mijenjamo sve ce to nama nasa Unija rijesiti. Ma bas krasno!

Zasto ne okrenemo pricu ovako. Ajmo mi nasi dragi Hrvati sami sebe srediti! Poboljsati, promijeniti, prilagoditi, koristiti mozak, prirodne resurse i pamet ljudi koji stvarno pameti imaju i pretvoriti ovu drzavu u iole prihvatljivu tvorevinu.

NE! Najbolje ajmo mi u Uniju, oni ce misliti i raditi za nas mi samo trebamo po starom nastaviti i nista se ne briniti sve ce Unija rijesiti samo za nas.

Za kraj pa sto vi mislite da mi nismo dio Europe od stoljeca sedmog!? Pa sto vi mislite da ce EU pobjeci od nas!?

Stani na loptu upotrijebi mozak i viditi ces jasno ko dan da...ima vremena za EU mozemo mi u nju i za 20 godina ako treba....

15 godina
neaktivan
Sint1 kaže...

Evo da i ja dodam koju recenicu vise.

Ne zelim u EU ponajprije radi nasih politicara koji su ovu zemlju u potpunosti upropastili. Sad kad smo dno dna po svim mogucim kriterijima oni oce da nas spasi EU. Jedini izlaz iz ove govnarije je odlazak u EU!?!

Ma kako ih sram nije i sve vas koji tako mislite. Znaci bolje da mi sami nista ne radimo, ne mislimo, ne poboljsavamo, ne mijenjamo sve ce to nama nasa Unija rijesiti. Ma bas krasno!

Zasto ne okrenemo pricu ovako. Ajmo mi nasi dragi Hrvati sami sebe srediti! Poboljsati, promijeniti, prilagoditi, koristiti mozak, prirodne resurse i pamet ljudi koji stvarno pameti imaju i pretvoriti ovu drzavu u iole prihvatljivu tvorevinu.

NE! Najbolje ajmo mi u Uniju, oni ce misliti i raditi za nas mi samo trebamo po starom nastaviti i nista se ne briniti sve ce Unija rijesiti samo za nas.

Za kraj pa sto vi mislite da mi nismo dio Europe od stoljeca sedmog!? Pa sto vi mislite da ce EU pobjeci od nas!?

Stani na loptu upotrijebi mozak i viditi ces jasno ko dan da...ima vremena za EU mozemo mi u nju i za 20 godina ako treba....

Slažem se s doljnim dijelom teksta, ali za bilo kakav rast treba ulaganja tj. sredstva za ulaganja e sada gdje osigurati sredstva ? 

Da definitivno ako zadovoljimo EU standarde i napravimo od Hrvatske ono što smo svi sanjali 90-tih onda sam i ja definitivno protiv brzog ulaska, samo se bojim da to nećemo bit u stanju sami napravit. 

"I've seen things you people wouldnt believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser Gate"
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Silence1488 kaže...

To je zato što je tipični neoustaša. Radikalni nacionalist kakvima je najlakše napraviti manje inteligentne pubertetlije koje se lako povode za ličnostima i ideologijama. Ništa drugačiji od Nikolića u Srbiji i sličnih. Takvi su razlog zašto nas još uvijek interpretiraju kao divljake i seljačine.

Jedna od njegovih izjava (za koje je dobio i ban svojevremeno): "E moj ulinsky i ostali četnici, da je po mome i da je Antiša na vlasti danas, svi bi vi fino trunili polako u Savi i plutali kroz Beograd ravno do Crnog mora...".

Takvi nismo za Europu. Dok god trpimo ovakve poput sadašnjeg predsjednika Hajduka i Silencea, odnosno dok smo god opasnost za stabilnost regije, a s takvima jesmo.

15 godina
protjeran
naxeem kaže...

To je zato što je tipični neoustaša. Radikalni nacionalist kakvima je najlakše napraviti manje inteligentne pubertetlije koje se lako povode za ličnostima i ideologijama. Ništa drugačiji od Nikolića u Srbiji i sličnih. Takvi su razlog zašto nas još uvijek interpretiraju kao divljake i seljačine.

Jedna od njegovih izjava (za koje je dobio i ban svojevremeno): "E moj ulinsky i ostali četnici, da je po mome i da je Antiša na vlasti danas, svi bi vi fino trunili polako u Savi i plutali kroz Beograd ravno do Crnog mora...".

Takvi nismo za Europu. Dok god trpimo ovakve poput sadašnjeg predsjednika Hajduka i Silencea, odnosno dok smo god opasnost za stabilnost regije, a s takvima jesmo.

A cuj, kako covjek (iskreno mislim dusevno bolestan) cije su misli prozete mrznjom moze suvislo ili racionalno zakljucivat?! Nikako! End of story.

Turizam - usluzna djelatnost, nije osjecaj vec biznis. Najjaca grana Hrvatskog gospodarstva. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 10:00 (Tallahasee).
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
Tallahasee kaže...
Silence1488 kaže...

Potpuno izvađeno iz konteksta, da si bar i izjavu dotičnog ulinskog kopirao tu bilo bi odlično, ali ovako ti je draže naravno...

Uostalom, nema većeg motivatora od mržnje - ona služi, rekao bih, kao gorivo za postizanje homeostaze (u ovom slučaju etnička čistoća).

On topic: Kratko i jasno, EU je masonska tvorevina koja podržava multikulturalizam i liberalne dekadentne (da ne kažem degutante; pogledajte samo ovog Strauss - Kahna, totalno poremećen čovjek i inače član Socijalističke partije Francuske) političare te nam kao takva ne treba ni u ludilu.

Gott mit uns!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 10:17 (Silence1488).
14 godina
neaktivan

Bez EU nema napretka. Zbog njih ćemo barem morati držati neke standarde a ovako radi tko što hoće. Uostalom, bezbroj puta smo i sami sebi dokazali da smo nesposobni i da se samo znamo zaduživati. Mnoge su prednosti ulaska i svakako ih treba iskoristiti kako bi živnuli.

14 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ne komentiraš tako forumaše koji veličaju zločinačku Jugoslavensku državu. Nisam primjetio.

Ni takve neokomuniste Europa ne ljubi.

A i ne možeš uspoređivat Nikolića s ovim mladim forumašem koji je vjerojatno u takvoj okolini pa mu je taj način izražavanja IN. Kod njega bar znaš što i kako. Najgori su oni koji šute, ne ističu se a rade u pozadini.

Da, predsjednik Hajduka je isto imao ustašku kapu...jaka stvar...to je svojevremeno u jeku srbočetničkih zločina bio čin inata pa je tako i veliki demokrata Mesić Stjepan pjevao pokoju ustašku svojevremeno.

Ljudi su se ispričali za to i OK.

Inače, ulazak u EU gledam kao ulazak na bolji fakultet odn. Harvard npr.

Naučiti ćemo se raditi, poštovati druge, različite, naučiti ćemo plaćati jedni drugima na vrijeme, naučiti ćemo kako ne švercati, kako radom od nečega malog stvoriti nešto veliko.

EU je naročito nakon recesije postala još kvalitetnija zajednica jer će postojati pojačan nadzor nad svim članicama i njihovim financijskim malverzacijama, a to je nama naročito potrebno.

EU je zalog za moju djecu i buduće generacije zemlje Hrvatske koju volim.

Forumaš Mustafa GURU !! Najbolji forumaš po izboru redakcije PC Chipa !
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ako covjek slusa narodnu glazbu mora li to znaciti da ga boli *urac za domovinu i rat? Ne znaci, samo sto je kod nas previse takvih "primjeraka" i zbog njih se takva slika stice ..

Ako ja slusam Tomu Zdravkovica koji je srbin, znaci li to da me boli *urac za sve, ne znaci.

Xfire - izzy904
15 godina
neaktivan

Za.

Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se.

"Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega." - Grunf

Ako je problem rješiv, nemoj brinuti. Riješit će se. Ako je problem nerješiv, nemoj brinuti. Neće se riješiti.
15 godina
protjeran
magicmist kaže...

Za.

Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se.

"Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega." - Grunf

Definitivno najbolji komentar u ovoj temi. Grunf FTW!

15 godina
neaktivan

ja sam PROTIV ulaska. Umjesto da Vlada brine o drzavi, ona brine o ulasku u EU(hrpi prevaranata). Mi Istrijani smo izgubili more zbog Kosorke...

Btw, kako cemo uci u EU kada nam premijerka nezna pricat engleski? {#}

http://www.youtube.com/beleudovice
17 godina
neaktivan

Iako ne možemo znati koliko je točan, u svakom slučaju interesantan skup statistika i brojeva.

http://www.jutarnji.hr/pristupanje-hrvatske-eu/947258/

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
dturko kaže...

ja sam PROTIV ulaska. Umjesto da Vlada brine o drzavi, ona brine o ulasku u EU(hrpi prevaranata). Mi Istrijani smo izgubili more zbog Kosorke...

Btw, kako cemo uci u EU kada nam premijerka nezna pricat engleski{#}

Nek te to ne brine, izbori se blize. Pogled u buducnost {#}

Nazi Punks - FUCK OFF!!!! \m/
17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Tuđman je pogriješio što nije pozatvarao sve komunističke direktore i to nam se osvetilo jer su onda ti isti direktori izvršili privatizaciju za svoj račun.

Trebalo ih je u startu njih par objesiti na trgu i možda bi bilo manje lopovluka.

direktor u SFRJ:
- kupio je vikendicu, kupio je brod, kupio je auto (imao super luksuz)

odlaskom iz firme sve je naslijedio novi direktor, stari je otišao praznih džepova

Direkori u RH (u tuđmanovo vrijeme)

- kupio je vikendicu, kupio je brod, kupio je auto, kupio dionice na lijepe oći, digao kredite

otišao iz firme i sve odnio sa sobom (firmu ostavio bez novčića)

Tuđman je sve socijalističke direktore i sav komunistički šljam hrvatske i bosne uzeo u HDZ i zato nam je tako kako je.

Oni koji su pokušavali krasti za socijalizma, tuđman je nagradio da kradu koliko god žele, samo da je on na vlasti

danas su na vlasti komunisti i fašisti (ruku podruku pod pokroviteljstvom HDZ-a)

neki pričaju o masonima, no masoni su mala djeca prema HDZ.u.

U zadnjih 20 godina HDZ ništa nije napravio za HR osim što ga je opljačkao pošteno i temeljito

15 godina
neaktivan
Ne možete cjelu organizaciju nazvat lopovskom, ja znam neke HDZovce koji su pošteni i časni ljudi, naravno znam i one druge, ali opet ne možemo sve nazvat lopovima isl.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice