Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika zaključana tema

poruka: 227
|
čitano: 344.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
15 godina
neaktivan
RE: Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika
Intelovac123 kaže...
Luxy2501 kaže...

Kupio ruski bops od korisnika Toniyy , nasli se  u cetiri oka nabrzinu i ja njemu stoku on meni informacije i sve radi! 10/10

Stoku???

100kn sam mislio

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
Intelovac123 kaže...
Luxy2501 kaže...

Kupio ruski bops od korisnika Toniyy , nasli se  u cetiri oka nabrzinu i ja njemu stoku on meni informacije i sve radi! 10/10

Stoku???

Šta su to svi počeli stoku prodavat, svi se furaju na mene {#}

OT: Vidjet ćemo oće li Jabulani riješiti nešto za dirt

Curse you Perry the platypus!!!
14 godina
Dobra i loša iskustva iz Bug forum-oglasnika

ima li tko kakva iskustva sa likom BONxFIRE ? Prodaje stvari pod ekstremno niskim cijenama, malo sumljivo i nije baš dugo vrijeme na forumu

14 godina
protjeran
alscaul kaže...

ima li tko kakva iskustva sa likom BONxFIRE ? Prodaje stvari pod ekstremno niskim cijenama, malo sumljivo i nije baš dugo vrijeme na forumu

Prodao WoW Acc, 180 Dana + Cataclysm. Sve 5

BTW:

lamborghini murcelago lp640 kaže...

malo prije mjenjajo bc2 i burnout za mw2 i moh nekoristeni key, pohvala useru bonxfire , sve super sve radi, dodajte ga na listu dobrih autora

KOLIKO MI TREBA POZITVINIH POENA DA DODEM NA WHITE LISTU?

Please Dont Care About What I Say
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 18:40 (BONxFIRE).
14 godina
BONxFIRE kaže...
alscaul kaže...

sve prošlo super, lik dao prvi podatke i izmjenili, preporučam kupnju od njega sve 5.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 9:20 (alscaul).
15 godina
neaktivan
alscaul kaže...
BONxFIRE kaže...
alscaul kaže...

sve prošlo super, lik dao prvi podatke i izmjenili, preporučam kupnju od njega sve 5.

Da, super, svaka čast, od hellrazora uzimaš accove....

EDIT: Da nebi bilo zabune inače ima neke keyloggere pa dobije acc/igru besplatno i onda prodaje po jeftinim cijenama

Curse you Perry the platypus!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 19:48 (Hambrle).
14 godina
Hambrle kaže...
alscaul kaže...
BONxFIRE kaže...
alscaul kaže...

Da, super, svaka čast, od hellrazora uzimaš accove....

EDIT: Da nebi bilo zabune inače ima neke keyloggere pa dobije acc/igru besplatno i onda prodaje po jeftinim cijenama

vidjet cemo, ako stvarno vara vrijednost je veca od 500kn pa mogu na murju :D

eidt: možda je povukao pare odmah nakon kupnje accounta preko paypala. Pričekajte koji dan prije trgovanja s njim, pa da vidimo a je zajebant ili ne

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 9:50 (alscaul).
14 godina
protjeran

To su novi accovi -.-" nisu ukradeni.

MY QUESTION IS: HOW DID YOU FUCKING DO IT, NOW STOP BEING A NUB AND ANSWER MY MOTHER FUCKING QUESTION BECAUSE THERE ARE MOTHER FUCKING SNAKES ON THE MOTHER FUCKING PLANE
14 godina
BONxFIRE kaže...

To su novi accovi -.-" nisu ukradeni.

istina novi su ali strah me prevare peko paypala. Ako vidim da je blizzard dobio pare i account dobi full status nemaš frke i preporučujem te svima, no za to se treba cekati 3-4 dana nakon kupnje

14 godina
protjeran

fure

fer i korektan prodavač,zamjenili se on meni Far Cry 2 acc ja njemu DiRT 2 key.Sve 100% ispravno molim da ga dodate na pozitivnu listu.

dodajte me na skype:gmailovac
16 godina
neaktivan

Gmailovac

evo,,zamjena uspjesna sa gmailovac   far cry2 za dirt2,,dobro je imat ovakav forum..nema prevare,,odlicno

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2011 22:52 (fure).
15 godina
protjeran
fure kaže...

Gmailovac

evo,,zamjena uspjesna sa gmailovac   far cry2 za dirt2,,dobro je imat ovakav forum..nema prevare,,odlicno

Ne brini, ima prevare ;) Ovi provjereni su sigurni, ali ima i muljatora ;)

http://www.animehr.com
15 godina

I uvijek će ih bit.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
13 godina
neaktivan

Evo dobro iskustvo sa korisnikom http://www.bug.hr/forum/user/mind_challenge/5074.aspx..

Ja njemu key od Tune Up Utilities 2011 ,a on meni key od BullGuard Antivirus 2011...5/5

15 godina
neaktivan

Jabulani-nz dali je pozitivno ili negativno iskustvo poslao mi postom cod7 sve ok ali kosta me 50kn vise jer je falio na posti poslat -.-

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
16 godina
neaktivan
Ubij me ako ja tebe razumijem...
Ajde ljudi malo smislenije pišite...
15 godina
neaktivan

Jabulani mi je poslao Call of duty Black ops i sve je ok 10/10 kutija racun i sve ...no poslao je postom za odmah sutra do 8 sati pa me kostalo 50kn postarine umjesto uobicajnih 12kn do 20kn a nismo se dogovorili za odmah sutra u 8

Nezamjerim puno nisu to veliki novci oko 30kn ali mogao je reci prije ...

I'm not afraid to take a stand Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2011 21:22 (xXx lnf3rno xXx).
16 godina
neaktivan
Trebao si naglasiti to...

Ni ja ne bi to poslao, ali ocito se covjek htio riješiti toga što prije, a kad već ti plaćaš :)
14 godina

BONxFIRE je stvarno novi account hellrazora i pokušava prodati wow accountove tako da preko paypala ti sredi cijeli account i plati, no odmah povuče natrag pare tako da ti blizzard zaključa account za 2 dana. Ja lika prijavljujem murji zbog krađe, imam njegov IP i vrijeme kada ga je koristio(mijenjao password i mail od moje igre pa ga dobio notification{#} na mail), cijeli chat history te potvrdu da je i hellrazor(slućajno je priznao u jednom PM-u) s kojim je pokrao još par forumaša. Pravi cyber kriminalac pokrao account ogromne vrijednosti ko od hambrle steam account sa 30+ igra

15 godina
neaktivan
alscaul kaže...

BONxFIRE je stvarno novi account hellrazora i pokušava prodati wow accountove tako da preko paypala ti sredi cijeli account i plati, no odmah povuče natrag pare tako da ti blizzard zaključa account za 2 dana. Ja lika prijavljujem murji zbog krađe, imam njegov IP i vrijeme kada ga je koristio(mijenjao password i mail od moje igre pa ga dobio notification{#} na mail), cijeli chat history te potvrdu da je i hellrazor(slućajno je priznao u jednom PM-u) s kojim je pokrao još par forumaša. Pravi cyber kriminalac pokrao account ogromne vrijednosti ko od hambrle steam account sa 30+ igra

Davno sam ja govorio o njemu, ali me niste slušali, eto vam(ti) sad...

In vino veritas, in rakia pizdaria__(Ako svijetli zeleno, ne znači da sam tu)--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
14 godina

jbg nisam vidio ali nema beda, imam tonu dokaza protiv njega a lik je pokrao accountove u ogromnoj vrijednosti, baš me zanima koju će mu kaznu drapit

16 godina
neaktivan
Ako je steta manja od 400 kn policija ti nece reagirati...
14 godina

puno je veca...

15 godina

Ako je taj steam acc imao 30+ igara onda sigurno je.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
neaktivan
Onda samo polako... Trajat će poprilično proces...
14 godina

meni samo glavno da primu scammerskog prevaranta, jao kako me iznervirao i velim mu "dajem ti šansu da sve to fer obavimo mada si me prevario" nakon što sam mu javio da imam sve njegove podatke i da ga mogu prijavit zbog IPa. no on opet isto...

16 godina
neaktivan
ako ćeš trebati odvjetničke usluge rado će ti moj stari pro bono dati 10-tak sati...
ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
16 godina
neaktivan
Nece praviti privatnu tuzbu nego prijaviti policiji zbog prijevare...
16 godina
neaktivan
aha...nisam dobro shvatio :S al svejedno.ako ce trebati stogod samo se javi :)
ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
14 godina
Hrvojestr kaže...
aha...nisam dobro shvatio :S al svejedno.ako ce trebati stogod samo se javi :)

fala :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Dobra i loša iskustva iz oglasnika
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice