Kupio ruski bops od korisnika Toniyy , nasli se u cetiri oka nabrzinu i ja njemu stoku on meni informacije i sve radi! 10/10
Stoku???
100kn sam mislio
Kupio ruski bops od korisnika Toniyy , nasli se u cetiri oka nabrzinu i ja njemu stoku on meni informacije i sve radi! 10/10
Stoku???
100kn sam mislio
Stoku???
Šta su to svi počeli stoku prodavat, svi se furaju na mene
OT: Vidjet ćemo oće li Jabulani riješiti nešto za dirt
Prodao WoW Acc, 180 Dana + Cataclysm. Sve 5
BTW:
malo prije mjenjajo bc2 i burnout za mw2 i moh nekoristeni key, pohvala useru bonxfire , sve super sve radi, dodajte ga na listu dobrih autora
KOLIKO MI TREBA POZITVINIH POENA DA DODEM NA WHITE LISTU?
sve prošlo super, lik dao prvi podatke i izmjenili, preporučam kupnju od njega sve 5.
Da, super, svaka čast, od hellrazora uzimaš accove....
EDIT: Da nebi bilo zabune inače ima neke keyloggere pa dobije acc/igru besplatno i onda prodaje po jeftinim cijenama
Da, super, svaka čast, od hellrazora uzimaš accove....
EDIT: Da nebi bilo zabune inače ima neke keyloggere pa dobije acc/igru besplatno i onda prodaje po jeftinim cijenama
vidjet cemo, ako stvarno vara vrijednost je veca od 500kn pa mogu na murju :D
eidt: možda je povukao pare odmah nakon kupnje accounta preko paypala. Pričekajte koji dan prije trgovanja s njim, pa da vidimo a je zajebant ili ne
To su novi accovi -.-" nisu ukradeni.
To su novi accovi -.-" nisu ukradeni.
istina novi su ali strah me prevare peko paypala. Ako vidim da je blizzard dobio pare i account dobi full status nemaš frke i preporučujem te svima, no za to se treba cekati 3-4 dana nakon kupnje
Gmailovac
evo,,zamjena uspjesna sa gmailovac far cry2 za dirt2,,dobro je imat ovakav forum..nema prevare,,odlicno
Gmailovac
evo,,zamjena uspjesna sa gmailovac far cry2 za dirt2,,dobro je imat ovakav forum..nema prevare,,odlicno
Ne brini, ima prevare ;) Ovi provjereni su sigurni, ali ima i muljatora ;)
I uvijek će ih bit.
Evo dobro iskustvo sa korisnikom http://www.bug.hr/forum/user/mind_challenge/5074.aspx..
Ja njemu key od Tune Up Utilities 2011 ,a on meni key od BullGuard Antivirus 2011...5/5
Jabulani-nz dali je pozitivno ili negativno iskustvo poslao mi postom cod7 sve ok ali kosta me 50kn vise jer je falio na posti poslat -.-
Jabulani mi je poslao Call of duty Black ops i sve je ok 10/10 kutija racun i sve ...no poslao je postom za odmah sutra do 8 sati pa me kostalo 50kn postarine umjesto uobicajnih 12kn do 20kn a nismo se dogovorili za odmah sutra u 8
Nezamjerim puno nisu to veliki novci oko 30kn ali mogao je reci prije ...
BONxFIRE je stvarno novi account hellrazora i pokušava prodati wow accountove tako da preko paypala ti sredi cijeli account i plati, no odmah povuče natrag pare tako da ti blizzard zaključa account za 2 dana. Ja lika prijavljujem murji zbog krađe, imam njegov IP i vrijeme kada ga je koristio(mijenjao password i mail od moje igre pa ga dobio notification na mail), cijeli chat history te potvrdu da je i hellrazor(slućajno je priznao u jednom PM-u) s kojim je pokrao još par forumaša. Pravi cyber kriminalac pokrao account ogromne vrijednosti ko od hambrle steam account sa 30+ igra
BONxFIRE je stvarno novi account hellrazora i pokušava prodati wow accountove tako da preko paypala ti sredi cijeli account i plati, no odmah povuče natrag pare tako da ti blizzard zaključa account za 2 dana. Ja lika prijavljujem murji zbog krađe, imam njegov IP i vrijeme kada ga je koristio(mijenjao password i mail od moje igre pa ga dobio notification na mail), cijeli chat history te potvrdu da je i hellrazor(slućajno je priznao u jednom PM-u) s kojim je pokrao još par forumaša. Pravi cyber kriminalac pokrao account ogromne vrijednosti ko od hambrle steam account sa 30+ igra
Davno sam ja govorio o njemu, ali me niste slušali, eto vam(ti) sad...
jbg nisam vidio ali nema beda, imam tonu dokaza protiv njega a lik je pokrao accountove u ogromnoj vrijednosti, baš me zanima koju će mu kaznu drapit
puno je veca...
Ako je taj steam acc imao 30+ igara onda sigurno je.
meni samo glavno da primu scammerskog prevaranta, jao kako me iznervirao i velim mu "dajem ti šansu da sve to fer obavimo mada si me prevario" nakon što sam mu javio da imam sve njegove podatke i da ga mogu prijavit zbog IPa. no on opet isto...
fala :D