Prodavač: athlon64
Kupac: Ja
Artikl: 15.6 LED LCD
Prva moja kupnja kod Eugena. Uplatio mu na račun, on poslao odmah, stigo odlično zapakirano. Moja preporuka.
Ocjena: 5/5
Prodavač: athlon64
Artikl: 15.6 LED LCD
Prva moja kupnja kod Eugena. Uplatio mu na račun, on poslao odmah, stigo odlično zapakirano. Moja preporuka.
Prodavac: njuskalo1983
Kupac: JA
Predmet: nvidia gtx680
2. kupnja kod kolege iz kaštela. Sve po dogovoru i planu. 5/5. Definitivno preporuka.
Prodavač: Siljo90
Predmet prodaje: Samsung Galaxy S3 (oglas obrisan)
Htio bi napomenuti da je prodavač neodgovoran, jer čuli smo se u petak, reko čovjek da je u Bjelovaru, ja kažem ok, čujemo se onda sutra da se dogovorimo oću li ja doći gore iz Zg ili će netko njegov ići.
I čujemo se mi u subotu ujutro da se dogovorimo, veli on meni da dođem busom u Bjelovar i da će mi spustit cijenu, tako da trošak puta ispadne pola pola. Ja kažem ok, čujemo se poslije da dogovorimo detalje kad i što.
Zovem ga u subotu poslije ne javlja se, zovem u nedjelju ne javlja se, šaljem poruku da se javi, ne javlja se, zovem u ponedjeljak opet ništa. Nije ni na forumu bio aktivan te dane. Kad sam mu u ponedjeljak popodne poslao poruku da neću kupiti mob, pojavio se na forumu poslije iznenada, i naravno oglasa više nema. Umjesto da mi javi na vrijeme da je prodao, ja ko budala čekam bezveze, jer ajde čovjek je s foruma pa ima nekakvu prednost pred njuškalom. No vidim ista stoka i ovdje, nevjerojatno.
Znači ne black lista već čisto da se zna, neodgovorno i bezobrazno, nije baš da sam kupovao nešto za 10 kn.
Prodavač: tihi86 - http://www.bug.hr/forum/user/tihy86/34281.aspx
Kupac: MARKOZD15 (ja)
Predmet: Samsung Galaxy S2 (mali oglasi, izbrisan je pretpostavljam)
Iskustvo: Stara me zamolila da joj nabavim mobitel, javio sam se kolegi, sve smo se lijepo dogovorili. Jos mi je spustio cijenu i poslao mi silikonsku maskicu, hard case i futrolu. Mobitel stigao, sve radi perfektno i bez ogrebotine je kao i sto je napisano u oglasu.
Prpdavac: zvone07
Predmet: procesor, maticna, rami
uglavnom brz dogovor, kolega jos spustio cjenu, isporucio ispravnu robu,,,
fer i korektan prodavatelj, preporuka.
5/5
Prodavač: http://www.bug.hr/forum/user/nextyy/73675.aspx
Kupac:http://www.bug.hr/forum/user/mezethys/69113.aspx
Predmet: PS3 neispravan oglas je ovdje KLIK
Iskustvo:Navedeni forumas mi se javio za ps3 ja sam ga uzeo iz povjerenja nisam nista pregledavao posto smo i prije trgovali ali ovaj put u ps3-u nema bluray-a,sve zice su potrgane,maticna je totalka ispecena mislim ja sam bio prilikom prosle kupnje prema njemu fer i sve sputio mu cijenu i tako mi vraca hvala nije velika lova u pitanje ali eto da neko za 200kn ovo ide radit strasno 0/5 pripazite se.
Ocito nisam dobro opiso pa se ispricavam reko je da ima samo yold da nije otvarana niti nista da nije dirano ,a nije reko da je iz plejke fale pol dijelova da je s maticne nasilu sve pocupano.Posbeno sam ga pito za bluary reko je da je ispravan a ne da ga nema.
EDIT:Evo i njegovog odgovora (slike)
PRODAVAČ: Ivanjino96
PREDMET: WD Elements 320GB Portable
ISKUSTVO: Iznimno sam zadovoljan s prodavačem, učinio je sve kako je bilo dogovoreno bez ikakvog zakašnjena i odugovlačenja. Predmet je stigao vrlo brzo uz uredno pakiranje. Preporuka.
OCJENA: 5/5
Prodavač: Darthmarkus
Kupac: Ba'alzamon
Artikl: 24" Viewsonic va2413wm , Radeon HD5450
Prva moja kupnja kod Marka. U petak sam ga kontaktirao. Dogovorio da dođem danas. Dočekao me ispred kuće. Obavili posao u 10 minuta.
Moja preporuka.
Prodavac : http://www.bug.hr/forum/user/geci1981/47270.aspx
Kupac : http://www.bug.hr/forum/user/unimatrix001/628.aspx ( Ich )
Predmet : Samsung Ativ S ( oglas obrisan pa stavljam ss istog )
Nema se sta puno reci. Dogovorili sve u nekoliko pp-a i mailova. Trazeni iznos uplatio jucer na racun a danas vec postar pozvonio ( samo jednom, ne dvaput' )
Aparat u stanju kao da nije niti raspakovan .
Sad se mogu mirne duse oprostiti od SGS3 ( u stvari vec je otisao )
Ovakvi forumasi nam trebaju :)
Ocjena 5/5
U prvom postu imate sve objašnjeno kako se radi, ako vam je toliko teško napraviti kako treba nemojte ni pisati u ovoj temi.
Update je napravljen.
Od sada uz cijelo iskustvo, staviti i SS od oglasa, ali je i dalje obavezno linkat kupca, prodavača i predmet!
Ukoliko nije dobro linkan predmet, ne upisuje se na listu.
Za sva dodatna pitanja na PM!
Prodavač: Brba
Kupac: Tiby
Predmet: Gigabyte GTX 770 OC
Moja prva kupovina kod kolege s foruma, nadam se ne i zadnja.
Sve je ispoštovano po dogovoru kako smo se dogovorili bez imalo problema.
Iskrene preporuke za daljnju trgovinu.
Iskustvo: 5/5
Prodavač: Praedator
Kupac: Ivanjino96
Predmet: Corsair SP120 (oglas obrisan)
Iskustvo: Javio sam se za oglas da ću kupiti i dogovorili smo se da mu uplatim na račun a da on pošalje meni poštom. Ja sam njemu uplatio u nedjelju na račun i rekao je da mu pošaljem potvrdu o uplati i da će poslati u ponedjeljak. I ja mu se javim u ponedjeljak i kaže evo idem na posao pa ću usput poslati i sutra je kod tebe, ja ono super jer šalje iz ZG-a pa bi i moglo doći u utorak ali okej i ak dođe u srijedu. U utortak poštar dođe nema paketa ja ono okej bude sutra, dođe u srijedu nema paketa, ja do pošte kažu nije ništa stiglo. Ja mu se javim i kaže da mu je kao žena zaboravila poslati u ponedjeljak i da je poslala u utorak. Tražim ga broj pošiljke i piše da je poslana u utorak u 19:58. Evo danas je četvrtak bio poštar još nema paketa. Nikada više sa njim trgovati. Koliko god neki ljudi hvalili osobu da je odgovoran u slanju i da neće prevariti i da je ovdje na white listi ne treba se toga toliko držati.
Edot: paket stiga sat vremena nakon ove poruke
Ocjena: 2/5
Prodavač: Swifty
Kupac: CrnaBitanga
Predmet: Thermaltake New Soprano
Opis: naišao na oglas za kućište, kontaktirao prodavatelja i dogovorio cijenu u dvije poruke. Poslao novac iz Zagreba u Metković preko prijatelja ''na neviđeno'' jer je prodavatelj garantirao za stanje i bundle. Na kraju, kućište je bilo novo, s garancijom, originalnom kutijom i pisamcem prodavatelja
Ocjena 5/5
Iskustvo: Javio sam se za oglas da ću kupiti i dogovorili smo se da mu uplatim na račun a da on pošalje meni poštom. Ja sam njemu uplatio u nedjelju na račun i rekao je da mu pošaljem potvrdu o uplati i da će poslati u ponedjeljak. I ja mu se javim u ponedjeljak i kaže evo idem na posao pa ću usput poslati i sutra je kod tebe, ja ono super jer šalje iz ZG-a pa bi i moglo doći u utorak ali okej i ak dođe u srijedu. U utortak poštar dođe nema paketa ja ono okej bude sutra, dođe u srijedu nema paketa, ja do pošte kažu nije ništa stiglo. Ja mu se javim i kaže da mu je kao žena zaboravila poslati u ponedjeljak i da je poslala u utorak. Tražim ga broj pošiljke i piše da je poslana u utorak u 19:58. Evo danas je četvrtak bio poštar još nema paketa. Nikada više sa njim trgovati. Koliko god neki ljudi hvalili osobu da je odgovoran u slanju i da neće prevariti i da je ovdje na white listi ne treba se toga toliko držati.
Koji si ti lazov, pa dobio si danas paket i jos si stavio slike u temu "Slike vaseg Hardwarea".
I jos mi mail poslao da su ti stigli.
To sto je poslano kao obicno pismo preporuceno je zasto nisi dobio drugi dan, samo HP expres ide drugi dan.
Ne i preporuceni paket.
I rekao sam ti da nesaljem dok nesjednu novci na racun.
Uzas koji klinac muljator.
Slika za dokaz.
Koji si ti lazov, pa dobio si danas paket i jos si stavio slike u temu "Slike vaseg Hardwarea".
To sto je poslano kao obicno pismo preporuceno je zasto nisi dobio drugi dan, samo HP expres ide drugi dan.
Ne i preporuceni paket.
Slika za dokaz.
Ne dok sam to pisao bio je jednom već poštar i nije bilo paketa i onda sam za sat vremena otišao po četvrti put do pošte i onda je tamo bipo napokon paket. I kao prvo rekao si da ti pošaljem potvrdu o uplati i da šalješ u pon i dobro znaš da imam poruku di si napsiao u ponedjeljak da ideš sada sa posla il na posao i da ćeš za 15 minuta poslati paket a nisi neg si kao dao ženi koja je zaboravila i poslala je tek slijedeći dan u 19:53. I onda si ti meni rekao u porukama da ti šalješ iz Velikog grada ZG-a a ne iz neke zabiti i da će stići lsijedeći dan i ja rekao oke al znao sam da ne bude i oke bude u srijedu a ti me nisi obavijestio da si ga tek u utorak poslao i ja u srijedu u poštu dva puta išao i niakko paket i danas ujutro i opet nema paketa tek je poslije 1 sat došao u poštu. Ja sma se držao dogovora kako smo se dogovorili da uplatim u nedjelju i jesam u pola 4 a ti si trebao posalti u ponedjelajk ali si tek u utorak i to u 8 navečer a nisi me ništa obavijestio to nije fer od tebe ne zanima me kj ti je žena zaboravila ili kj mi smo imali dogovor ti nisi skroz ispoštovao
De molim te .. To njega svrstava u loše prodavače/lažljivce??? Ti si svoj paket dobio, stoga nemoj s**t.. To ti nije opravdanje
Ne i preporuceni paket.
Slika za dokaz.
Ne dok sam to pisao bio je jednom već poštar i nije bilo paketa i onda sam za sat vremena otišao po četvrti put do pošte i onda je tamo bipo napokon paket. I kao prvo rekao si da ti pošaljem potvrdu o uplati i da šalješ u pon i dobro znaš da imam poruku di si napsiao u ponedjeljak da ideš sada sa posla il na posao i da ćeš za 15 minuta poslati paket a nisi neg si kao dao ženi koja je zaboravila i poslala je tek slijedeći dan u 19:53. I onda si ti meni rekao u porukama da ti šalješ iz Velikog grada ZG-a a ne iz neke zabiti i da će stići lsijedeći dan i ja rekao oke al znao sam da ne bude i oke bude u srijedu a ti me nisi obavijestio da si ga tek u utorak poslao i ja u srijedu u poštu dva puta išao i niakko paket i danas ujutro i opet nema paketa tek je poslije 1 sat došao u poštu. Ja sma se držao dogovora kako smo se dogovorili da uplatim u nedjelju i jesam u pola 4 a ti si trebao posalti u ponedjelajk ali si tek u utorak i to u 8 navečer a nisi me ništa obavijestio to nije fer od tebe ne zanima me kj ti je žena zaboravila ili kj mi smo imali dogovor ti nisi skroz ispoštovao
De molim te .. To njega svrstava u loše prodavače/lažljivce??? Ti si svoj paket dobio, stoga nemoj s**t.. To ti nije opravdanje
Ako sam se ja držao dogovora i uplatio kad smo se obojica dogovorili koji dan tako se se dogovorili koji će dan posalti on paket pa se nije držao dogovora
Ja sam ti rekao da ću poslati kada sjednu novci, a potvrda o uplati je samo služila da vidim dali si ozbiljan i da neprodam ventilatore nekom drugom.
Druga stvar je da si danas u 13 sati u temi "slike vašeg hardwarea" stavio slike ventilatora koji su već u 13 sati bili i montirani u tvom kučištu.
Dakle stigli su barem pola sata ranije nego što si postao u temu.
Dakle priča ti nema logike, osim ako ti neputuješ kroz vrijeme pa si se vratio u prošlost.
Ventilatore si dobio, poštarinu sam ja platio da ti iziđem u susret i dao 20 kn za preporučenu pošiljku tako da se ventilatori nezagube.
Davio si me svako malo na privatni mail jer si bio dobio crveni karton, pa si me molio da jednom kolegi sa foruma pošaljem privatnu poruku u tvoje ime pa da ti on piše na privatni mail jer mu ti preko foruma nemožeš odgovoriti, zbog crvenog kartona.
I to sam učinio za tebe.
I sad ja ispadam lažljivac i pokvaren??!!
Klinac, odrasti i prestani živjeti u svijetu mašte.
Jedan dan sam fulao jer uplata nije sjela i nisam se htjeo sa tobom natezati jer si vec ispočetka bio bezobrazan.
Uključujući da si trebao uzeti 4 ventilatora, pa si odustao zbog SSD-a, pa si čekao mislavgray-a da ti se javi zbog druge prodaje koju imaš, da bi nakraju mene i mariolu izmučio (mariola je kupio 3 ventilatora od mene).
A 7 dana si me davio da bi kupio samo 4 dok sam ih ja isključivo htjeo prodati u kompletu.
Ovo me sve vec frustrira, pun mi je kufer razmaženih derišta kao ti.
Lp.
EDIT: Nasao sam jedan zaostali mail od njega, u 11:52 mi je poslao da mu je stigao paket.
Slika za dokaz.
Ma pusti balavca - vidiš koliko godina ima, pa nema pojma kaj je to posao, i kak se nekad moraju stvari pomaknuti zbog posla, a ak imaš obitelj, i zbog obitelji. Nikad nisam nikom radio probleme ako mi nešto nije stigao poslati zbog posla, a odustao sam nekoliko puta od prodaje ako bi me netko masirao zbog toga jer nisam od obaveza stigao nešto poslati. Vratim novce, ispričam se, pa ti masiraj nekog drugog.
Prodavač : http://www.bug.hr/forum/user/remzi/45293.aspx
Kupac : http://www.bug.hr/forum/user/turbojc/25075.aspx
Artikl - http://www.bug.hr/malioglasi/trust-gm-2500-koristen-4-5-puta-spakiran-kutij/12354.aspx
Opis trgovanja : Poslao sam mu pp, i pitao je li joystick dostupan, rekao je da je. Nakon nekog vremena sam opet pitao jer sam skupio novac i htio biti siguran je li dostupan, i bio je dostupan. Nakon mog kompliciranja i mojih gluposti, Remzi je još uvijek imao živaca i razumijevanja, i evo. Paket je danas stigao, uredno zapakiran. Remzi je čak platio poštarinu jer je rekao da mi je tako jeftinije! Naravno da ću mu dati novac dodatni i za poštarinu. I svaka čast kolegi jer je nekoliko dana bio i bez novaca,i bez joysticka, ali je bio strpljiv. Hvala na razumijevanju!
Ocjena : 5 od 5 !! 5/5.
Edit : Ispričavam se za neuredne linkove, nisu trebali biti takvi. Prvi puta radim ovo. Budem i ja naučio! :*
Prodavač: Vojnik
Kupac:Toma Kruz
Predmet: Intel i5 3570k,ssd Kingston V+200 120GB
Iskustvo: 5/5 Dogovorili sve u par poruka,uplatio sam kolegi novce na račun,on mi je paket poslao isti dan dobro zapakiran,svaka preporuka za buduće trgovanje s njim!
Evo screen shot oglasa pošto ga je kolega malo prerano uklonio:
Prodavač: Njuskalo1983
Kupac: Dagy
Predmet: Fractal Design Arc mini
Iskustvo: 5/5 Dogovorili se u pp-ova i poziva..uplatio novce na racun kolega poslao case busem jos brze i jeftinije od poste,sve doslo super zapakirano kao iz ducana,definitvna preporuka.
Prodavač: Absu
Kupac: vrinho
Predmet: Napajanje OCZ Silencer MKIII 500w
Iskustvo: Dogovorili smo se u nekoliko poruka, čovjek poslao i sve je kako je naveo u oglasu, ispravno i s garancijom.
Preporuka za dotičnog forumaša, s njim možete trgovati bez brige
Prodavač: FakeDeath
Kupac: flapo
Predmet: PC konfa (oglas izbrisan, vidi sliku)
Iskustvo: Dogovorili smo se u nekoliko poruka oko plaćanja i dostave. Poslano vrhunski zapakirano, ispravno i s garancijom.
Preporuka za kolegu forumaša, s njim možete trgovati bez brige
Prodavač: ajdin99
Kupac: bancic123
Predmet: Zamjena Just Cause 2 gift za CSGO acc
Iskustvo: Dogovorili se sve lijepo,brzo,on je meni prvo dao acc,ja promjenio mail i pw,zatim sam mu poslao gift i to je to.
Prodavač:martanbj
Kupac:stipara
Predmet:M3A 770DE (oglas izbrisan)
Kupio sam ploču od gore navedenog prodavača,koji je u oglasu naveo da prodaje"ispravnu s novim biosom , radi odlično".No nakon instalacije ploče ne radi mreža ni pci slotovi.Kontaktirao sam prodavača da saznam je li imao problema s pločom,na šta mi je odgovorio da je kod njega sve radilo jedino da je s mrežom imao problema kod overkloka.Uslijedilo je dopisivanje gdje sam tražio da mi riješi problem ili da ploču primi nazad.Na kraju neizravno je priznao problem te napisao da bi razmislio o vraćanju ploče ali da nema novaca i da mu je žao te da nije imao problema s prodajom dosad (što baš i nije posve točno , kolega abdomenus).Na kraju sam kupio drugu polovnu ploču koja radi uredno.No ovakva gnjavaža i moj nepotreban trošak nisu preporuka za ovog prodavača.
Prodavač: nix2811
Kupac: Skiljavi
Predmet: ASRock N68C-S UCC (neda mi se gledat jel postoji oglas)
Predmet testiran na koleginoj konfiguraciji, sve radi ispravno, dobivena garancija, nije bilo problema pri kupovini.
OCJENA: 5/5