Carnet-Huso

poruka: 5
|
čitano: 4.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Carnet-Huso

Zdravo svima imam jedno pitanjce.Korisnik sam mobilnog vip interneta kojeg placam 200 kuna.Imam frenda koji ide u srednju skolu i koristi isto vip mobilni internet samo sto je od skole dobio carnet i placa 95 kuna.Dao mi je svoj papir sa svim potrebnim podatcima koji je dobio od skole(lozinka,korisnicko ime,itd).

Sad me zanima mogu li se i ja preko toga kako spojiti da placam 95 umjesto 200 kuna.U isto bi vrijeme i on koristio isto to korisnicko ime i sifru.Bi i to stvaralao kakve probleme kada bi obojica koristili u isto vrijeme i kada bi se njegovo korisnicko ime  vezalo za mene.

P.S. Njegovo korisnicko ime je sada vezano za njegovog oca.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.3.2014 21:43 (Patria).
12 godina
neaktivan
Carnet-Huso

To se radi o ovome i ovome ?

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 10:33 (TheMenstalist).
12 godina
protjeran
Carnet-Huso

Jest to je to.Na tome papiru sto mi je dao pise Carnet-Huso.Sad neznam sta im je huso.

14 godina
Carnet-Huso

HUSO je skraćenica za "Hosting usluga za srednje i osnovne škole".... Taj papir si morao dobiti od profesora u školi, ako nisi, traži jer će ti trebati.. To ti je u biti AAI@Edu.hr račun, sigurno ste to dobili... Ako imaš to, piše ti, odeš u Vip s tim i oni ti to tamo srede...

12 godina
protjeran
Carnet-Huso

Vidi ne idem ja u skolu nego moj frend koji je dobio taj papir i dao ga meni.Mogu li ja to ikako aktivirati da neidem u vip poslovnicu jer ne glasi na mene taj papir.On je vec aktivirao kod sebe taj carnet racun.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 20:59 (Patria).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice