Mac OS na PC-u?

poruka: 1.621
|
čitano: 538.078
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Mac OS na PC-u?

Evo i slika da viditite što imam u SP.

Sad mi je onaj gornji klizač vidljiv ali ga ne mogu koristit..

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 17:07 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Mac OS na PC-u?
amater_2 kaže...

Evo i slika da viditite što imam u SP.

Sad mi je onaj gornji klizač vidljiv ali ga ne mogu koristit..

Trebalo bi sličnp ovom izgledat.

1 1
x
16 godina
Mac OS na PC-u?

Opet ništa....

Kad instaliram voodooHDA 2.7.2 onda mi klizač radi ali nema zvuka..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Probaj imaš na Multibeastu - OSX86 tools

imaš opciju repair premissions, pusti nek odvvrti i restartaj komp

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Mac OS na PC-u?

Evo rado bih si htjeo staviti ovaj os pa me zanima dali mogu imati isto racunalo koje moze imat win 7 ili nesto puno jace dali mogu igtrat igre tipa bf 3 mw 3 ? mogu li na njemu imati exel,word i te stvari

posto nisam jedi u kuci koji ide na komp zanimame dali je slican win 7 da se ostali mogu snaci na njemu?

to su mojih par pitanja o ovom os-u

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
oo7 kaže...

Evo rado bih si htjeo staviti ovaj os pa me zanima dali mogu imati isto racunalo koje moze imat win 7 ili nesto puno jace dali mogu igtrat igre tipa bf 3 mw 3 ? mogu li na njemu imati exel,word i te stvari

posto nisam jedi u kuci koji ide na komp zanimame dali je slican win 7 da se ostali mogu snaci na njemu?

to su mojih par pitanja o ovom os-u

Office ima i za mac,igrice zaboravi,i nemora biti posebno jak stroj-samo je bolja da je cpu od intela.

x
16 godina
Mac OS na PC-u?

Opet ništa. Nakon instalacije VoodooHDA 0.2.7.2 sam dobio ovo što vidite na slici ali i dalje nemam zvuka....

Izgleda da ču napraviti reinstalaciju sutra...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 20:46 (amater_2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Mac OS na PC-u?

Sad sam dobio nekakav zvuk preko  VoodooHDA 2.7.2 ali mi je šum prevelik. Moram pojačati do kraja da bi čuo tek neki mali zvuk i šumi u PM:::

Kako da to riješim???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Sad sam dobio nekakav zvuk preko  VoodooHDA 2.7.2 ali mi je šum prevelik. Moram pojačati do kraja da bi čuo tek neki mali zvuk i šumi u PM:::

Kako da to riješim???

Evo probaj sa trećim postom po redu

Link

Life is cruel... Why should the afterlife be any different? I offer you a choice. Join my crew, and postpone the judgment... One hundred years before the mast... Will ye serve?
14 godina
Mac OS na PC-u?

Da upadnem ko padobranac, procitao sam par zadnjih stranica pa da dam svoje komentare o nekim problemima:

Kaj se tice zvuka na hackintoshu, najbolja varijanta ti je NE instalirati retail verziju OSa nego nekakvu modificiranu distribuciju (iATKOS) - prilikom instalacije odaberes koji audi ochipset ti se nalazi na maticnoj i to 100% radi. Prije instalacije naravno pogledas u nekom info utilityu o kojem chipsetu se radi.

Kaj se tice "posebnih" znakova na Macu (@, viticaste zagrade isl), tu je Google ;) A za one kojima se ne da previse zezati oko toga - PopChar. Mali utility koji "čami" u pozadini, ikonica se nalazi sa gornje lijeve strane, klikom na nju izbacuje se popup sa svim "hijeroglifima".

Kaj se tice Office-a, ima Mac verzija, obavezno koristiti najnoviju verziju jer prijasnje su zivi ocaj.... ako je netko instalirao Office i umjesto Outlooka ima aplikacija Entourage, odmah na uninstall.

Ima i utility koji se zove Parallels Desktop - Windows prozori i aplikacije direktno na MacOS desktopu - za aplikacije bez kojih ne mozete zivjeti, a fale vam na MacOSu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Edit:Je izašao neki način za stavljanje liona na amd (10.7.X)?


Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 13:06 (HTML5).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Zna netko kako dobiti dual monitor na MACu (Monitor+TV[sVido]),odem tamo u display no nema mi drugog monitora (TV).

eDit:Riječ je o 2xHD4890(Spojene u bridgeu)


Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 12:07 (HTML5).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mac OS na PC-u?

Koji kext da koristim da mi radi ova moja grafička u OS X-u?

- Said Sikira
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SaidSikiraX kaže...

http://www.osx86.net/

x
13 godina
Mac OS na PC-u?

Danas me opet nešto uhvatilo da pokušam instaliarti OS X na svoj pc, i eto nekim čudom uspilo :)

Ali instalirao sam iPC 10.5.6 što mi je nekako staro, pa neznam dali da pokušam s 10.6.8?

Bitno mi je da ima Natit,Stage XNN Kernel,CPUS=1 fix, PS2 keyboard fix, DSDT NewHPET,LegacyAppleIntelPIIXATA od kextova. Pa kako bi to mogao sklepati?

Na torrent desc. piše:

After a successful startup recommend doing this: Run in Terminal. After the end - to be restarted. sudo rm-rf / System / Library / Extensions.mkext sudo rm-rf / System / Library / Extensions / Caches / & & sudo rm-rf / System / Library / Caches / sudo update_dyld_shared_cache-debug-force-root / sudo defaults write / Library / Preferences / com.apple.windowserver Compositor-dict deferredUpdates 0 sudo diskutil repairpermissions / sudo update_dyld_shared_cache-root /-force sudo periodic daily sudo periodic weekly sudo periodic monthly sudo reboot

Jeli to doista važno ili?

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 21:13 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zzz kaže...
SaidSikiraX kaže...

nema tu za moju grafičku, ima za 6970.

- Said Sikira
16 godina
SaidSikiraX kaže...
zzz kaže...
SaidSikiraX kaže...

Koju verziju MAC-os imaš ?

x
13 godina
neaktivan
zzz kaže...
SaidSikiraX kaže...
zzz kaže...
SaidSikiraX kaže...

Koju verziju MAC-os imaš ?

OS X 10.6.8, ali u ovom trenutku mi se skida OS X Lion sa App Storea.

- Said Sikira
13 godina
Mac OS na PC-u?

Zna li tko kako da namjestim internet na elitegroup 945gct-m2 1333 ploči?

Nakon prve instalacije nekako sam sklepao, no sada više nikako neide... Neznam dali krivo instaliram kext ili krivo konfiguriram, jednosatvno neide.

Imam USB adapter od D-LINK-a, i PC mi je spojem žutim Ethernet kabelom s routerom no nema spasa. Na win7 sve normalno valja a na OS X ne, isto kao i zvuk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cromaki kaže...

Zna li tko kako da namjestim internet na elitegroup 945gct-m2 1333 ploči?

Nakon prve instalacije nekako sam sklepao, no sada više nikako neide... Neznam dali krivo instaliram kext ili krivo konfiguriram, jednosatvno neide.

Imam USB adapter od D-LINK-a, i PC mi je spojem žutim Ethernet kabelom s routerom no nema spasa. Na win7 sve normalno valja a na OS X ne, isto kao i zvuk.

To je ako se navaram RTL8100C,pokušaj sa ovim u multibeaast.

Za bežični adaptor je malo teže naći kext,zato ja koristim žičanu vetu.

1 1
x
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 14:10 (zzz).
14 godina
protjeran
Mac OS na PC-u?

pozdrav, ispricavam se na padobranskom upadu, imam AMD (FX 8120 i ATI 6970, Gigabyte 990xa-ud3, SSD) konfiguraciju (detaljnije mozete vidjeti na mom profilu), pa bi me zanimalo ako imate kakav link ili savjet za instalaciju OS X?

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2012 15:46 (lovacmaki).

0 0 hvala 0
16 godina
lovacmaki kaže...

pozdrav, ispricavam se na padobranskom upadu, imam AMD (FX 8120 i ATI 6970, Gigabyte 990xa-ud3, SSD) konfiguraciju (detaljnije mozete vidjeti na mom profilu), pa bi me zanimalo ako imate kakav link ili savjet za instalaciju OS X?

LINK

x
14 godina
protjeran
zzz kaže...
lovacmaki kaže...

LINK

Smjc, ne postoji nikakav patch ili nesto? {#}

15 godina
lovacmaki kaže...
zzz kaže...
lovacmaki kaže...

LINK

Pa jednostavnije ne moze(a najvjerojatije ce ti biti i puno teze, s obzirom na AMD procesor)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
protjeran
power_user kaže...
lovacmaki kaže...
zzz kaže...
lovacmaki kaže...

LINK

Pa jednostavnije ne moze(a najvjerojatije ce ti biti i puno teze, s obzirom na AMD procesor)

Mislio sam na patch ili sl. za PC sa AMD-om (ne za instalaciju samog OS X). Izgleda da ce to biti tesko izvest.

16 godina
lovacmaki kaže...
power_user kaže...
lovacmaki kaže...
zzz kaže...
lovacmaki kaže...

LINK

Mislio sam na patch ili sl. za PC sa AMD-om (ne za instalaciju samog OS X). Izgleda da ce to biti tesko izvest.

Nije nemoguče,ali troši previše živaca.Pa je pravo pitanje,dali se isplati truda i živaca ,ili je jednostavnije kupiti neku kanta sa intelovim procesorom.

x
14 godina
protjeran
zzz kaže...
lovacmaki kaže...
power_user kaže...
lovacmaki kaže...
zzz kaže...
lovacmaki kaže...

LINK

Nije nemoguče,ali troši previše živaca.Pa je pravo pitanje,dali se isplati truda i živaca ,ili je jednostavnije kupiti neku kanta sa intelovim procesorom.

Slazem se, to je bilo samo za isprobat.. Ceka se Win 8 CP..

13 godina

Hvala na brzom odgovoru {#}

16 godina
Cromaki kaže...

Hvala na brzom odgovoru {#}

Uživaj.{#}

x
13 godina
Mac OS na PC-u?

Evo nakon što sam skinuo OS X 10.6.3 retail, spržio ga. Ubacio sam iBoot u dvd, zatim ga ejectao pa ubacio OS X DVD i nakon što se pojavi loading screen netom prije same instalacije pojavi mi se siva slika i umjesto mouse pointera imam ovu neku sličicu a na vrhu one trake uopće nema. Neznam ko je tu lud..

http://img594.imageshack.us/img594/2231/photo0007f.jpg 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice