evo još jednog primjera od mene:
Podržavate li piratizaciju softvera?
- U potpunosti
- U nekim slučajevima
- Nimalo
evo još jednog primjera od mene:
Podržavate li piratizaciju softvera?
Koliko je velika ljudska glupost?
1. Glup
2. Gluplji
3. (Navedi ime)
Kojeg moderatora bi pretvorio u BUG-a (kukca):
1.) Miru
2.) Luxxa
3.) Naaxema
Ovi su najpopularniji! Ostatak se ne srece cesto i mislim da nemaju toliko kontakta sa kartonima! :D
Imate li mobitel sa touchscreenom?
- imam
- nemam, ali ga uskoro planiram nabaviti
- nemam, ne zanima me
tako nekako...
Koji status imate na BUG forumu:
1.)početnik
2.)larva
3.)biljna uš
4.)moljac
5.)krpelj
6.)bubamara
7.)bubamara na steroidima
zake nema na anketi da pogledaš samo rezultate ? tak da nemoraš glasati svaki put kad želiš vidjeti rezultate ...
S koliko ste se godina prvi puta susreli s radom na računalu???
1. 10 i manje godina
2. 11-16
3. 17 i više godina
Eto moj prijedlog za anketu!
1. 10 i manje godina
2. 11-16
3. 17 i više godina
zake nema na anketi da pogledaš samo rezultate ? tak da nemoraš glasati svaki put kad želiš vidjeti rezultate ...
Evo prijedlog:
Kako odgovarate na ankete?
1.Uvijek odgovaram ozbiljno
2.Ponekada glasam bezveze
3.Namjerno glasam bezveze
4.Sto je to anketa?
Ja bi glasao za 3
Prejaka je ova nova anketa.
Pitanje: "Da li uopće odgovarate na ankete?", već ima 5% odgovora.
Pitanje: "Namjerno odgovaram bezveze?", 8% odgovora.
Pitanje: "Ponekad dajem bzevezne odgovore?", 12% odgovora.
Pitanje: "Uvijek odgovaram ozbiljno...?, 74% odgovora.
Ima li face da složi matematički model koji će dati TOČNO stanje?
Ludilo...
Kakvo je to pitanje uopće? "Kako odgovarate web na ankete?"
WTF? :)
1. 10 i manje godina
2. 11-16
3. 17 i više godina
1. 10 i manje godina
2. 11-16
3. 17 i više godina
Tnx ppl.
Još nam samo ostaje da vidimo što će reći Miro na to, ili već netko ko se pita.
Pa jeste vi ljudi normalni?! U sadasnjoj anketi je pitanje "Kako odgovarate na web ankete?" i jedan od odgovora je "Uopće ne odgovaram na ankete"!!! Jel bar donekle vidite gdje je greska? Mislim, i ovo je anketa! Ako netko ne odgovara na web ankete, onda nece odgovoriti ni na ovu, sto znaci da se rezultati unaprijed znaju (najvise ce bit onih koji odgovaraju na web ankete)! Ima malo ljudi koji su tu odgovorili s tim odgovorom ("nikad ne odgovaram..."), ali to su vjerojatno oni koji odgovaraju bezveze (pa samim time ni taj odgovor "odgovaram bezveze" nema neke koristi)! Zasto mislite da je vasa anketa posebna, pa ce i oni koji inace ne odgovaraju ipak odgovoriti? Stvarno nisam mislio da ce BUG-ovci napravit ovakvu glupost. Slicna anketa je bila i na Net.hr prije nekoliko dana, i bas razmisljam "Joj vidi budala, ne znaju anketu napravit, ovo se na BUG-u sigurno nece dogoditi.", ali eto, iznenadili ste me!
Take it easy man, to je samo anketa....
Prijedlog
Olovkom pišem sa:
a) lijevom rukom
b) desnom rukom
c) podjednako i lijevom i desnom
možda ćete je smatrati glupom, ali za mene je anketa ok. Jer i sam sam ljevak, pa ono, da vidimo, otprilike, koliko nas ima. Poznam jednog frenda koji podjednako lijepo piše i sa lijevom i sa desnom rukom, pa sam zato tako naveo pod c.
Eto,da ne čekamo anketu:
1 ljevak
Pa jeste vi ljudi normalni?! U sadasnjoj anketi je pitanje "Kako odgovarate na web ankete?" i jedan od odgovora je "Uopće ne odgovaram na ankete"!!! Jel bar donekle vidite gdje je greska? Mislim, i ovo je anketa! Ako netko ne odgovara na web ankete, onda nece odgovoriti ni na ovu, sto znaci da se rezultati unaprijed znaju (najvise ce bit onih koji odgovaraju na web ankete)! Ima malo ljudi koji su tu odgovorili s tim odgovorom ("nikad ne odgovaram..."), ali to su vjerojatno oni koji odgovaraju bezveze (pa samim time ni taj odgovor "odgovaram bezveze" nema neke koristi)! Zasto mislite da je vasa anketa posebna, pa ce i oni koji inace ne odgovaraju ipak odgovoriti? Stvarno nisam mislio da ce BUG-ovci napravit ovakvu glupost. Slicna anketa je bila i na Net.hr prije nekoliko dana, i bas razmisljam "Joj vidi budala, ne znaju anketu napravit, ovo se na BUG-u sigurno nece dogoditi.", ali eto, iznenadili ste me!
Evo prijedlog:
4.Sto je to anketa?
Ja bi glasao za 3
To je bilo u mom originalnom prijedlogu, iako je sam prijedlog pomalo z...bantski ipak nije treabao imati logičku bombu kao ponuđeni odgovor, ali moram priznati da mi se čak i sviđa taj štih. :D
Koj tv HD imate
1.sony
2.philips
3.samsung
4.neki drugi
Koj tv HD imate
1.sony
2.philips
3.samsung
4.neki drugi
Evo prijedlog:
4.Sto je to anketa?
Ja bi glasao za 3
To je bilo u mom originalnom prijedlogu, iako je sam prijedlog pomalo z...bantski ipak nije treabao imati logičku bombu kao ponuđeni odgovor, ali moram priznati da mi se čak i sviđa taj štih. :D
Koja vam je komponenta najvažnija
Procesor
RAM
Grafička kartica
Zvučna kartica
Disk
Optički pogon
Kučište
Napajanje
Procesor
RAM
Grafička kartica
Zvučna kartica
Disk
Optički pogon
Kučište
Napajanje
Procesor
RAM
Grafička kartica
Zvučna kartica
Disk
Optički pogon
Kučište
Napajanje
Koju komponentu najćešće mijenjate/ nadograđujete/ dodavate u PC?
1. Procesor
2. RAM
3. Grafička kartica
4. HDD
5. Optičiki pogon
6. Nešto drugo
7. Ne nadograđujem PC, jednostavnom kupim novi kada mi je potreban
Koju komponentu najćešće mijenjate/ nadograđujete/ dodavate u PC?
1. Procesor
2. RAM
3. Grafička kartica
4. HDD
5. Optičiki pogon
6. Nešto drugo
7. Ne nadograđujem PC, jednostavnom kupim novi kada mi je potreban
Što vam je presudno kod fotoaparata:
Dizajn
Senzor
Objektiv
LCD