Imao sam 13 godina kad sam došao tu.
Iako je oduvijek bio na neki način dio moje svakodnevnice, volio bih da ipak nisam.

Iako je oduvijek bio na neki način dio moje svakodnevnice, volio bih da ipak nisam.
Možda bi se moglo reć da sam odrastao uz ovaj forum...
Regao sam se negdje u 12. mjesecu iz znatiželje i forum me potpuno osvojio :D
I mi isto
I mi isto
Nemoj, tako, ima i on svojih trenutaka
Ma zna on da ja njega obozavam, to je sve iz ljubavi...
To tek treba utvrditi.
Sve što kažem apsolutna je istina koja se ne dovodi u pitanje.
Imala si neke eskapade, sjecam se...
ONA je nepogrešiva kao i Mao Ce Tung.
E sad ja: član od 27.9.2011.
Broj poruka/teme: 908/12
Nisam baš nešto aktivan jerbo sam njubara genetski. Inače, prije nekih godinu dana se nisam mogao ulogirati na forum i mislio sam da sam banan jer su mi koji dan prije toga obrisali post-dva. Napravio novi nick, pisao adminima i onda skužim da je Mozilla u pitanju, s Chrome-a sam se mogao ulogirati... Kombinacija jogurt Windoza, ADM drivera i koječega, valjda.
Inače, ovo je jedini forum koji pratim, uopće. Škicnuo sam i Forum.hr, pitao nešto na Pcekspert forumu - čovječe, BUGov forum je pregledniji, bolje organiziran, svaka čast! Želim BUG-u da postane nešto kao "National Geographic", ako već i nije (na ovim prostorima).
Škicnuo sam i Forum.hr, pitao nešto na Pcekspert forumu - čovječe, BUGov forum je pregledniji, bolje organiziran, svaka čast! Želim BUG-u da postane nešto kao "National Geographic", ako već i nije (na ovim prostorima).
Evo da se i ja javim, pridružio se tek 06.09.2008. mada sam BUG Forum pratio od samog početka.
Statistika nije neka 1.440/85, nema se baš vremena.
Kao što je kolega već naveo, malo bio na Forum.hr, malo na PCExpert-u, ali nema do BUG foruma!
Forum je pregledniji, bolje organiziran, bolja ekipa (mada su neki u međuvremenu prognani
ili samoinicijativno napustili forum ), u svakom slučaju svaka čast!
I mi isto
Baš ima svojih trenutaka, izgleda da ga baca na grammar nazi Arendelle KLIK.
Genijalac i mazohist... Mentalist je decko po mom ukusu :)
Ja sam imao jedno dijete, sad ih imam troje...
Ja sam imao jednu sijedu. Sad imam jednu smedju.
Pa kad dopuštaš da te se nesmiljeno "iskorištava".
Pa kad dopuštaš da te se nesmiljeno "iskorištava".
Još odrađuje "papučarski staž" kod žene.
@Matozan -> Pcekspert je naš sajt (obrati pažnju na pisanje riječi, nema x već "ks").
Htio sam reci da mi se broj djece utrostrucio otkako koristim forum. Zena je isto zadovoljna...
Član od: 14.2.2008.
Zadnja prijava: danas u 18:02
Aktivnost: online
Status:
Aktivni kartoni:
Broj poruka / tema: 388 / 33
Tu i tamo :) ima par stvari koje iskrsnu...
Htio sam reci da mi se broj djece utrostrucio otkako koristim forum. Zena je isto zadovoljna...
to je zbog onih reklama što si nedavno rekao.
Ijuuuj pa ti si još klinac, ja sam mislila da imaš brat bratu 3 banke. Jednostavno je nevjerojatno da takva mlada glavica može sadržavati toliku količinu bedastoća
Ja nisam dugo tu, od 27.08.2013, ali izgleda da potvrđujem pravilo da žene kokodaču više.
2507 poruka i 6 tema (privatnih poruka nemam pojma koliko jer ih brišem čim pročitam). Karton samo jedan bijeli na početku zbog kilometarskog citata
Na forum nemam zamjerki, nek tako radi još najmanje 80 godina, jedino mi fali koji lijubafni smajlić. Neki koji šalje puse, čisto da upotpunim svoje postove i da još više sliče na slikovnicu
Znam, došao je prije 8 godina...13+8= 21 još je beba
Ne ti si taman prešao sa sise na kašicu
Samo čekam da mi pedobear počne plesat po ekranu
Nije beba, on je moj irl dečko.
Ja ispadam solidan brbljavac s obzirom da sam kratko na forumu. Slika vridi tisuću riječi, a šta se tiče pp-a tu nisam baš brbljav jer primio sam ih 319 a poslao 318
To meni nisi odgovorio, ha?
Može bit al ne mogu tvrditi
Može bit al ne mogu tvrditi
Listajući primljene i poslane poruke vidim da sam ja tâ koja nije odgovorila. :D Bješe to 17. kolovoza 2015. u 20 sati.
P. S. Kako znam uništiti temu sranjima...
Javi se u PM, bejbe.
Sad ozbiljno, groteskni lik Mentaliste kao oličenje svih negativnih osobina forumaša koje postoje i pionira proto-ironičnog humora je bio jedna dobra lekcija za razvoj osobnosti jer u stvarnom životu pokušavam biti potpuno obrnuto. Užasavam se od čitanja ičeg što je pisano pod tim imenom, taj crni karton je bio savršen epilog.