8 godina BUG foruma

poruka: 140
|
čitano: 17.265
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Osam godina foruma: milijuni poruka, tisuće protje
17 godina
odjavljen
Re: 8 godina BUG foruma
Jura iz druge galaksije kaže...
Arendelle kaže...

E da, sad se sjetih pitati - kako dobiti te zvjezdice? Svi imaju nešto ispod korisničke slike, a ja ništa. Pih, pih.

Za cca 2 tjedna imat ću 8 godina staža na ovom forumu. Nešto kasnije su uvedene te zvijezdice. I onda i sada za njih imam isti slogan: Ne treba mi zvjezdica na glavi kad ja nosim crven, bijeli, plavi. Ako ih želiš evo ti ove moje. Niti sam ih tražio niti ih trebam.

Šatoraš

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
8 godina BUG foruma

Zar je već toliko prošlo... Dobar forum, dobri ljudi recept za vječnost. Sretno!

D.L

0 0 hvala 0
17 godina
8 godina BUG foruma

Eo prave statistike:

Član od: 12.2.2008.

Broj poruka / tema: 122 / 0

Do 2011.g. nisam ama bas nista napisao.

Onda u 8-mom mjesecu je bila jedna ili 2 poruke.

2012.g. jedno 3-5 poruka koliko vidim iz privatnih poruka.

2013.g. isto par poruka s time da su dosla 2 zuta pa jedan crveni karton u periodu od 36 dana, brzo sam to nesto skupio, supermoderator me pocastio sa tim crvenim za "trolanje" a zapravo sam malo nagazio na jednog moderatora pa me ovaj cinkao... nebitno, bilo pa proslo jel :D

A sto sam se regao ? Iz znatizelje da vidim na cega ce forum licit... e sad oko tog utiska nebih razglabao da opet nebi kartoni letjeli :D No ajd da budem posten... nadje se nesto korisno uvijek.

Priduzujem se Juri, tko treba petokrake neka nosi ako ga veseli.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
3225 primljenih privatnih poruka u 4g, lol da mi zena sazna...:)
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
8 godina BUG foruma

Želim da vam čestitam ovih godina 8, uz čestitku da vas sve na qrcu n8.

5 0 hvala 0
17 godina

lol ja 855 u skoro 8 pravi si baja..mislis da zena nezna yeah right 

17 godina
spaljeni kaže...

Eo prave statistike:

Član od: 12.2.2008.

Broj poruka / tema: 122 / 0

Do 2011.g. nisam ama bas nista napisao.

Onda u 8-mom mjesecu je bila jedna ili 2 poruke.

2012.g. jedno 3-5 poruka koliko vidim iz privatnih poruka.

2013.g. isto par poruka s time da su dosla 2 zuta pa jedan crveni karton u periodu od 36 dana, brzo sam to nesto skupio, supermoderator me pocastio sa tim crvenim za "trolanje" a zapravo sam malo nagazio na jednog moderatora pa me ovaj cinkao... nebitno, bilo pa proslo jel :D

A sto sam se regao ? Iz znatizelje da vidim na cega ce forum licit... e sad oko tog utiska nebih razglabao da opet nebi kartoni letjeli :D No ajd da budem posten... nadje se nesto korisno uvijek.

Tebi je najsigurnije da nepišeš baš puno forumu, zdravije ti je za account. Čak ti je i ova poruka previše. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
Stjepanj kaže...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

rooswelt1991 kaže...
Stjepanj kaže...

U mene zlatna sredina

http://prntscr.com/a3i6qf

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
15 godina
Kod mene samo 120 pp.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8 godina BUG foruma

Došao kao klinac koji ništa ne zna, sad sam malo veći klinac koji ništa ne zna samo malo češće podjebava. 

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
8 godina BUG foruma

pa i nisi vise klinac 2 banke jos malo

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 16:46 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
4mal kaže...

pa i nisi vise klinac 2 banke jos malo

A kaj si onda ti? Starac?

http://informanka.blogspot.hr/
17 godina
8 godina BUG foruma

sarkazam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Izzy kaže...

"Grammar Nazi" forumaši teško ili nikako ne dobivaju zvjezdice. Trebaju se strašno puno truditi.

Samo nek otpusti zahrđalu kočnicu, pa nek počne pisat na slovensko-zagorskom šrakopisu i eto ti zvjezdurina.

zoharbizo kaže...

PC vise nemam, samo laptop i to sluzbeni.

Pratim i dalje sve pa i testiram ali nemam volje nakon posla ni tokom posla za rasprave.

Tu su mladi da se bore :))

Taman gledam, imam 14000 postova.

Mozda sa svim ukupno prije nego su mi vratili ovaj acc 20000.

Još si ostal dužan pet rundi u Bug Bircu, kaj s time i kad buš to u Bircu popeglal i poravnal?

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
15 godina
neaktivan
8 godina BUG foruma

Spija
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
8 godina BUG foruma

6. godina bilo ima koji dan... Preloše, mislia sam da sam i dulje član foruma :(

0 0 hvala 0
13 godina
rambox kaže...
Izzy kaže...

"Grammar Nazi" forumaši teško ili nikako ne dobivaju zvjezdice. Trebaju se strašno puno truditi.

Samo nek otpusti zahrđalu kočnicu, pa nek počne pisat na slovensko-zagorskom šrakopisu i eto ti zvjezdurina.

zoharbizo kaže...

PC vise nemam, samo laptop i to sluzbeni.

Pratim i dalje sve pa i testiram ali nemam volje nakon posla ni tokom posla za rasprave.

Tu su mladi da se bore :))

Taman gledam, imam 14000 postova.

Mozda sa svim ukupno prije nego su mi vratili ovaj acc 20000.

Još si ostal dužan pet rundi u Bug Bircu, kaj s time i kad buš to u Bircu popeglal i poravnal?

Daj Žohare ako ja ima vrimena pored posla,žene + troje dice,baluna,košarke audiofilije... onda me nemoj jebat,koliko me siječanje služi nisi priko 25g star!!

Svaki dan navratim,navika teška!!

Član od:            18.9.2011.

Broj poruka:        2.749 / 36

AUDIOFIL
14 godina
8 godina BUG foruma

Ma muci me najvise nezgodan posao i to sto nemam radno vrijeme pa sam 0-24h dostupan.

Pa mi je pala volja.

Al zato sutra lagano na lap instaliram W10 pa ce biti odma sve bolje :)

M

4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Steta, s tobom je uvjek bilo ugodno "razglabat", ja kad bolje promislim ovaj hobi mi je i najeftiniji! Nedaj boze da zabrijem na auto i daleko skuplje sheme:)! Oko kompa uvjek imas nesto za raditi tko moze i zeli naravno onda dodes na forum i to sve podjelis s dragom ekipom!lp svima i ostajte jos min toliko godina aktivni!
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
neaktivan
8 godina BUG foruma

Broj poruka / tema: 4.341 / 23

Član od: 13.3.2008.

Za malo nostalgije možete pronaći sve svoje poruke ako upišete svoj nick u tražilicu i pretražujete po "sadržaju poruka" na cijelom forumu. Doduše, pronaći će i poruke u kojima ste spominjani (u to spadaju i quoteovi) ali meni prilično dobro filtrira :)

Smijem se sad kako sam bio balav, tada 15-godišnjak, s najvećom brigom u životu što je netko iskritizirao neki moj post :D

Do you understand life?! Do you?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Caesar et Brutus kaže...

Pratim forum od sredine 2010., zvaničan član od 11./10. Posljednje tri do tri i pol godine iznimno slabo aktivan, gledajući statistiku postova, baš se i nema vremena

Vučem već duuuugo vremena tu brojku 10K... 

Nisi ti kriv! Kriva je matematika!

Inače ovo mi je drugi profil, na ovom sam 6 godina, prošli je bio 2 god star

Broj poruka/broj tema 1.920 / 147

You have to be odd to be number one
13 godina
protjeran
8 godina BUG foruma

Zar već 8 godina? Doduše, ja nisam starješina u punom smislu te riječi, ali kao da sam se jučer registrirao. (U svibnju 2009.) Zapravo mi nedostaju neki stari forumaši. Možda se varam, ali za mene je kvaliteta foruma osjetno pala nakon odlaska određenih ljudi (nećemo sada biti pristrani, zar ne?).

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Zar već 8 godina? Doduše, ja nisam starješina u punom smislu te riječi, ali kao da sam se jučer registrirao. (U svibnju 2009.) Zapravo mi nedostaju neki stari forumaši. Možda se varam, ali za mene je kvaliteta foruma osjetno pala nakon odlaska određenih ljudi (nećemo sada biti pristrani, zar ne?).

Zato i jesam tu - da popravim malo kvalitetu. :)

13 godina
protjeran
Arendelle kaže...
NiramX kaže...

Zato i jesam tu - da popravim malo kvalitetu. :)

To tek treba utvrditi.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
10 godina
odjavljen
NiramX kaže...

To tek treba utvrditi.

Sve što kažem apsolutna je istina koja se ne dovodi u pitanje.

17 godina
odjavljen
Arendelle kaže...
NiramX kaže...

To tek treba utvrditi.

Imala si neke eskapade, sjecam se...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Arendelle kaže...
NiramX kaže...

To tek treba utvrditi.

Dragi moj Bože! Ja sam heretik! 

16 godina
neaktivan
8 godina BUG foruma

Član od: 4.8.2008. 

90% slučajeva da mi niko nije pomoga a iman 97 tema,prije je bilo aktivnije,više se pričalo i kompjuterima sad samo neke gluposti o polaganju vozački,teorijama zavjere i rastu mišića,auti i tako,skroz je palo bar iz moje perspektive.

Al jedini pravi računalni forum u hrvatskoj (još)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2016 18:19 (PC Street Hacker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC Street Hacker kaže...

Član od: 4.8.2008. 

90% slučajeva da mi niko nije pomoga a iman 97 tema,prije je bilo aktivnije,više se pričalo i kompjuterima sad samo neke gluposti o polaganju vozački,teorijama zavjere i rastu mišića,auti i tako,skroz je palo bar iz moje perspektive.

Al jedini pravi računalni forum u hrvatskoj (još)

sve je slicniji iskonovom (pod)forumu racunala..

dok je jos vrijedio i dok admini (khm, khm ) nisu pobedastili..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Osam godina foruma: milijuni poruka, tisuće protje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice