Ubacivanje pojedinih sličica u video

poruka: 8
|
čitano: 1.360
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

evo,kratko i jasno:

treba mi program kojim mogu ubacivat pojedine sličice u neki video i određivati njihovo trajanje i kontinuitet (zapravo za potpunu manipulaciju nad njima)

P.S.

tražio sam na internetu i ništa nisam našao

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.10.2012 12:16 (pall44).

0 0 hvala 0
17 godina

Sony Vegas ima tu mogućnost na radnoj traci gdje se mogu postavljati višestruki video clipovi, sličice, njihovo trajanje i sl.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

a u kojem programu bi mogao napravit sliku i onda je ubacit

jel može novi GIMP?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 12:18 (pall44).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Ubacivanje pojedinih sličica u video
pall44 kaže...

a u kojem programu bi mogao napravit sliku i onda je ubacit

jel može novi GIMP?

Da.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
neaktivan

jel ima neki tutorial za to i jel se može stavit trajanje sličice na manje od 1 sekunde?

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 16:42 (pall44).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Ubacivanje pojedinih sličica u video
pall44 kaže...

jel ima neki tutorial za to i jel se može stavit trajanje sličice na manje od 1 sekunde?

Pa Vegas ima alatnu traku u kojoj možeš podešavati koliko hoćeš da ti se prikazuje neka scena npr. slika, sa njima je najlakše, samo je razvučeš ako hoćeš duže ili skratiš ako hoćeš kraće.

Mislim da može prikazati sliku manje od 1 sekunde. Probaj program, skini ga sa njihove stranice i eksperimentiši malo, free trial je mjesec dana bez dosadnih bannera.

13 godina
neaktivan

mislim da sam se krivo izrazio,

trebam napraviti subliminalne poruke, a ne znam skojim programom tj. treba mi program kojim mogu vidjeti pojedine sličice nekog videa i onda između neke dvije ubaciti svoju sa tekstom i odrediti njezino trajanje te staviti da se ponavlja u točno određenim razmacima

samo mi treba program s tim mogućnostima (ako uopće postoji) i neki tutorial (ako postoji za ovo što meni treba)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel mi može netko pomoć?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice