evo,kratko i jasno:
treba mi program kojim mogu ubacivat pojedine sličice u neki video i određivati njihovo trajanje i kontinuitet (zapravo za potpunu manipulaciju nad njima)
P.S.
tražio sam na internetu i ništa nisam našao
evo,kratko i jasno:
treba mi program kojim mogu ubacivat pojedine sličice u neki video i određivati njihovo trajanje i kontinuitet (zapravo za potpunu manipulaciju nad njima)
P.S.
tražio sam na internetu i ništa nisam našao
Sony Vegas ima tu mogućnost na radnoj traci gdje se mogu postavljati višestruki video clipovi, sličice, njihovo trajanje i sl.
a u kojem programu bi mogao napravit sliku i onda je ubacit
jel može novi GIMP?
a u kojem programu bi mogao napravit sliku i onda je ubacit
jel može novi GIMP?
Da.
jel ima neki tutorial za to i jel se može stavit trajanje sličice na manje od 1 sekunde?
jel ima neki tutorial za to i jel se može stavit trajanje sličice na manje od 1 sekunde?
Pa Vegas ima alatnu traku u kojoj možeš podešavati koliko hoćeš da ti se prikazuje neka scena npr. slika, sa njima je najlakše, samo je razvučeš ako hoćeš duže ili skratiš ako hoćeš kraće.
Mislim da može prikazati sliku manje od 1 sekunde. Probaj program, skini ga sa njihove stranice i eksperimentiši malo, free trial je mjesec dana bez dosadnih bannera.
mislim da sam se krivo izrazio,
trebam napraviti subliminalne poruke, a ne znam skojim programom tj. treba mi program kojim mogu vidjeti pojedine sličice nekog videa i onda između neke dvije ubaciti svoju sa tekstom i odrediti njezino trajanje te staviti da se ponavlja u točno određenim razmacima
samo mi treba program s tim mogućnostima (ako uopće postoji) i neki tutorial (ako postoji za ovo što meni treba)
jel mi može netko pomoć?