Uživili ste se!
Kolega uozbiljite se.
Evo do sad nisam ni znao za taj ratiomaster !
Hahahahha. :D
Uživili ste se!
Kolega uozbiljite se.
Evo do sad nisam ni znao za taj ratiomaster !
Hahahahha. :D
Iskreno se nadam da ce ova tema ici uskro pod lokot jer ovo nema smisla.
Jedino je dobro sto se bar sada vidi kako neki razmisljaju i kako dozivljavaju P2P.
P.S.
Neki spominu mjenjanje nickova? Ne znam samo tko ce vam na privatnome trackeru promjenit nick!
P.S.S.
Odem sada igrat ono sto sam kupio na Steamu posto se drzim onoga:
"Support the companies, which software you actually enjoy!"
Iskreno se nadam da ce ova tema ici uskro pod lokot jer ovo nema smisla.
Jedino je dobro sto se bar sada vidi kako neki razmisljaju i kako dozivljavaju P2P.
P.S.
Neki spominu mjenjanje nickova? Ne znam samo tko ce vam na privatnome trackeru promjenit nick!
P.S.S.
Odem sada igrat ono sto sam kupio na Steamu posto se drzim onoga:
"Support the companies, which software you actually enjoy!"
Još mi nisi oodgovorio na pitanje, zašto sam ja nepošten naspram tebe, plaćam za svoj ratio, isto kao i ti.
Katastrofa tutorial. U 2 crte si opisao jednu i pol funkciju programa koju je svako mogao shvatiti u roku milisekunde. Što je s opcijama pod karticom Advanced, Network itd.
U program i njegovo korištenje neću ulaziti, ali ako si već odlučio napisati tutorial baš o njemu - očajan je i katastrofa napisan.
ako ništa drugo, barem sam dobio dosta Thumb Downoa :D
zamisli ti da svi imaju dobre brzine.
Zar je slaba brzina opravdanje za varanje? Ako nemaš neku brzinu nemoraš odmah ići na neki tracker koji je težak za odražavanje ratia. Osim toga na većni trackera postoji freelech sadržaj i bonus point system pomoću kojega možeš povećati ratio.
Zar je slaba brzina opravdanje za varanje? Ako nemaš neku brzinu nemoraš odmah ići na neki tracker koji je težak za odražavanje ratia. Osim toga na većni trackera postoji freelech sadržaj i bonus point system pomoću kojega možeš povećati ratio.
znam, zato skidam većinom freelech...
zamisli ti da svi imaju dobre brzine.
Ne kužim te, skinem nešto freeleach, pustim to 5 dana da mi se uploada uf super imam 10 gb, skinem jednu igru(npr. skyrim) za 10 sati i već mi je ratio u minusu.
Dali ste vi culi za pojam "no ratio"!?
Jeste kada culi mozda za GFT ili mozda FTN koji su daleko bolji od 99% trackera koje vjerojatno koristite, a opet su no ratio!?
No da, treba upasti na te trackere, a na ovaj nacin necete sigurno.
Ima ih jos jako puno, a spomeniti cu jos npr. samo PTN koji je uz PTP daleko najbolji tracker za filmove te BTN od kojega nema boljega trackera za serije (bar meni neme, imam i TVT no daleko mi je bolji BTN).
Znaci, ako nemate ok brzinu uploada, ne zelite placat box ili ste pametni pa vam ne pada drugima placat da vam nabijaju ratio, registrirajte se na neki no ratio tracker i rijesena stvar.
THR, TS...evo jos dva domaca trackera koji su no ratio i na kojima mozete naci more materijala.
Na ostalim l33t trackerima ionako nemate sta trazit sa ovakvih programima, a i sigurno ne ciljate na neke takve trackere pa je za vas dovoljan npr. GFT kao general tracker, PTN za filmove i BTN za serije.
Sta vam vise od toga treba ako ne ciljate na ne znam kakve stvari!?
Znaci na no ratio trackerima imate sve sto vam treba, a brzine uploada vam uopce nisu vazne dok cete sve uvijek u pravilu skidati max brzinom.
Uostalom, npr. IPT je tako lagan za drzati ratio i bez boxa da je to smijesno.
Uostalom, npr. IPT je tako lagan za drzati ratio i bez boxa da je to smijesno.
Ja imam IPT i nemogu drzat bez boxa ratio nikako, ne kuzim sta ti to znaci lagan, svugdje je isto, ja skinem nesto freelech i to uploadam 5 dana, u roku 10 sati skinem 1 igru i opet sam na nuli, da ne govorim da dok torent radi(upload ili download) da mi internet šteka ko lud.
tko o čemu, kurva o poštenju
i onda se ljudi cude sto ne mogu dobiti pozivnice za jace trackere na ovome forumu :rofl:
katastrofa
Mislim da bi ovdje na forumu trebalo otvoriti temu sa popisom cheatere na forumu i njihovim multiaccovima. To bi barem malo povećalo sigurnost dijeljenja pozivnica.
ja samo želio pomoć' onima koji nemaju SEEDBOX, a vi me naravno, popljuvali.
Nemoj se sekirati sto su te popljuvali licemjeri koji se prave postenjacine dok s druge strane seedaju/leechaju sve piratsko sto se da ... totalni fail, jednostavno se nemoj obazirati na takve likove. Thumbs up za ratiomaster ali nazlost na nekim od privata ne radi.
Ja sam koristio ratiomaster na torrentima gdje se jednostavno ne mozes nositi sa englezima i amerima koji seedaju sa seedboxa. Nema sanse da nabijes ratio osim ako potrosis vise vremena na trazenje nekih bezveznih torrenata sa koje mozes seedati umjesto na ono sto te zanima. Na kraju se mjesec dana mucis da mozes skinuti jedan jadni albumcic.
Ali sam barem dugo seedao i drzao torrente na seedanju po tri mjeseca.