Potreban program za zakljucavanje shutdowna?

poruka: 10
|
čitano: 2.751
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Znaci , posto zivim u retardiranoj familiji koji ne razumiju kad im kazem "ne gasi pc" i konstantno kad sam odustan vratim se i vidim ugasen pc ,odnosno upaljen drugi windows , dodje mi da polupam sve , e sad meni treba program ako postoji,nisam mogao naci, koji ce recemo sprjeciti nekako shutdown dok npr ne unesem lozinku ili nesto slicno

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

To care , mislio sam kliknut samo hvala ,al morao sam reci {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Potreban program za zakljucavanje shutdowna?
Deep kaže...

Znaci , posto zivim u retardiranoj familiji koji ne razumiju kad im kazem "ne gasi pc" i konstantno kad sam odustan vratim se i vidim ugasen pc ,odnosno upaljen drugi windows , dodje mi da polupam sve , e sad meni treba program ako postoji,nisam mogao naci, koji ce recemo sprjeciti nekako shutdown dok npr ne unesem lozinku ili nesto slicno

Bez uvrede, ali nisu toliko retardirani da ne znaju pritisnuti dugme na kucistu ako ne mogu naci shutdown. Bolji ih okupi i porazgovaraj ili ih podkupi necim da im das do znanja da ne gase komp.

13 godina
neaktivan
Arxi kaže...
Deep kaže...

Bez uvrede, ali nisu toliko retardirani da ne znaju pritisnuti dugme na kucistu ako ne mogu naci shutdown. Bolji ih okupi i porazgovaraj ili ih podkupi necim da im das do znanja da ne gase komp.

Za to se ne brinem,to sam im prvi put kad sam dobio komp rekao da ni za zivu glavu ne diraju ta dugmad{#}

Edit: Mislim da ne gase tu naravno

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 14:10 (Deep).
14 godina
neaktivan

Mogu ga ugasiti i preko CMD-a Smijeh

shutdown -s

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 14:28 (Marko :D).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marko :D kaže...

Mogu ga ugasiti i preko CMD-a Smijeh

shutdown -s

ne znaju dalje od google chroma nista upaliti .. :D

14 godina
neaktivan

Onda imaš sreće {#}

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

1 0 hvala 0
14 godina

Znaju li ištekati produžni iz zida? {#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Znaju li ištekati produžni iz zida? {#}

Hahahha taman posla da to rade

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice