Nevidljivi acc

poruka: 5
|
čitano: 1.100
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nevidljivi acc

Kako mogu uci u kompjuter koji ima password na administracijskom accu a ima upaljen guest i kako napraviti acc koji niko ziv ne vidi neg sam da ja ukucam username i password..pitam zato sto bi to na informatici napravio a da glupa mlada djeca ne drkaju po kompu...
btw ak to uspijem napravit i ak se moze dal mogu ikak sakrit svoje instalirane datoteke? da se ne vide u control panel->add remove program...:ne zna:

Put my dick in your hands if you want play all day||It's peanut butter jelly time!!! :D Steam:Cro0 Rakija ^_^ Xfire koji ne koristim nesto puno:hole3store a MSN me pitajte prek pm-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nevidljivi acc

mozes.. al ja ne znam kak, ugl kod nas su na informatici admin accountovi svi pod lozinkom (to valjda znas sam namjestit..) a u control panel uopce ne mozemo! ha!

http://bux.to/?r=InfernoCroPro Xfire: inferno2912
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nevidljivi acc

Treba malo po registryju kopat. Tu je link kako se to radi: click!

0100001001101111011010100110000101101110
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nevidljivi acc

tnx sad cu probat..

Put my dick in your hands if you want play all day||It's peanut butter jelly time!!! :D Steam:Cro0 Rakija ^_^ Xfire koji ne koristim nesto puno:hole3store a MSN me pitajte prek pm-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nevidljivi acc

Mislim da ce mi to proradit :D tnx...sam cu u postavkama stavit da se hiden folderi ne vide i bog  Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice