Kako prijaviti čovjeka koji je ušao u komp? zaključana tema

poruka: 32
|
čitano: 5.332
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako prijaviti čovjeka koji je ušao u komp?

Jedan momak mi je uša curi u komp. Nazva je njezinu prijateljicu i reka joj je šta je napravia. Promijenia je sve lozinke (facebook, gmail, messenger). Ja sam ga sad nazva i dao mi je sad te lozinke. Logirao se na gmail i ja sad imam njegovu IP adresu. Kako ću ga prijaviti IPS-u prije nego šta ja malo "popričam" s njim? Unaprijed hvala i sorry ako sam temu postavio u krivi podforum.

Ništa ne ostavljaj nedvrš

0 0 hvala 0
17 godina

Na koji nacin je usao, ako je prek interneta onda mozes prijaviti ispu, ako je dosao do njezinog kompa i zmenjal sve onda isp nema apsolutno nikakve veze s tim

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Preko interneta, nitko ne koristi njezin komp osim nje same.

EDIT: Sam mi je reka da je uša preko "globalne mreže"

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 12:41 (username).

0 0 hvala 0
17 godina

nikako ga nemožeš prijaviti... jedino ako se želiš potezat po sudu 5 godina... jednostavno "popričaj" s njim

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jadna mu majka. "Popričaj" s njim, hahahahSmijeh Pa zašto je to napravio?

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ne znam, ali živim u Omišu i to je jaaaako mali grad.... Imam broj njegovog moba, sad ću dobit sliku i adresu.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

hahahahah

King of the South!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako prijaviti čovjeka koji je ušao u komp?

ja nesto ne razumijem zasto covjek ide radit ono sto nezna i onda se opece i onda mu je nekko drugi kriv!
ta tvoja "cura"ak sam dobro skuzio..ide na facebook,msn i te brije a nezna zastitit svoje podatke,,,,nije cula za antispyware(neki od njih cak blokaju ulazne portove),firewall,antivirusni(neki dolaze sa paketom zastitnih alata)...druga stvar kako je mogao promjenit facebook pass ako treba i pass od email adrese di je regan acc!?kako je doso do te adrese email?jel ti znas koliko treba za probijanje alfanumerčkih lozinki?tako da ti odma mogu rec da si je ta cura kriva ...znam cure stavljaju po netu passworde tipa lol ,cool,pussy,kiss i te neke brije tak da ga mozes prijavit NIKOME! jel ako je sustav nezaštičen ulazak u njega nije kazneno djelo..jednino ako je on probio zastitu(procitaj kazneni zakon u narodnim novinama)

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 13:06 (UBIZEC cORPORATION).
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...

ja nesto ne razumijem zasto covjek ide radit ono sto nezna i onda se opece i onda mu je nekko drugi kriv!
ta tvoja "cura"ak sam dobro skuzio..ide na facebook,msn i te brije a nezna zastitit svoje podatke,,,,nije cula za antispyware(neki od njih cak blokaju ulazne portove),firewall,antivirusni(neki dolaze sa paketom zastitnih alata)...druga stvar kako je mogao promjenit facebook pass ako treba i pass od email adrese di je regan acc!?kako je doso do te adrese email?jel ti znas koliko treba za probijanje alfanumerčkih lozinki?tako da ti odma mogu rec da si je ta cura kriva ...znam cure stavljaju po netu passworde tipa lol ,cool,pussy,kiss i te neke brije tak da ga mozes prijavit NIKOME! jel ako je sustav nezaštičen ulazak u njega nije kazneno djelo..jednino ako je on probio zastitu(procitaj kazneni zakon u narodnim novinama)

Potpis !
CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD
16 godina
neaktivan

Pa ako si dobio te lozinke sta ga imas prijavljivati ISP-u. Jednostavno popricaj s njim i nauci ga pameti.

"Carpe diem..." www.tutorialized.com Master of Disaster
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moljac kaže...

Pa ako si dobio te lozinke sta ga imas prijavljivati ISP-u. Jednostavno popricaj s njim i nauci ga pameti.

daj zabrij ovo:(scena)
username dode do tog lika onak sad ce on njega razbit..kuca na vrata...lik izlazi van na trijem (220kg,  1,89m)..podrigne mu se u fejs ..username ti si mojoj trebi uletio u komp oces da te ja razbim sad!Ovaj hracne username se utopi...i njegova treba sretno zivi do kraja zivota sa Debelim!

Username nemoj se uvrijdit malo se salimNamigiva
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
neaktivan

Veoma jednostavno...

CUra koja nezna koristit kompjuter i internet je u danasnje vrijeme beskorisna. osim u sexu i kuhanju, a to mozes nac i u paketu ide sa dobrim sisama, dupetom znanjem i zna zastitit podatke.

Ozenis je a ona izgubi karticu od bankomata a na njoj markerom upisan pin kartice, znamza slucaj :D

pusti ti decka i tu curu, nadi nesto boljeg kalibra i nemas problema ni sa drugim deckima ni inf nepismenom curom

nemoras "pricat" sa nikim :p samo predes na bolji OS

EP45-DS3R,Q9550,HD4870x2, T240HD, WD 500, SB640, 4GBPlatinum XTC, DC kit, 700W OCZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma čestitaj mu na tome što je napravio i porazgovarajte. Onda izmjeni sve pasworde koje je provalio a napravi nove passworde tipa "kdja23jheo001jreart" pa mu onda daj da provaljuje. Ako to provali, onda mu reci da bi ga volio kontaktirat.Smijeh

Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
UBIZEC cORPORATION kaže...

jel ako je sustav nezaštičen ulazak u njega nije kazneno djelo..jednino ako je on probio zastitu(procitaj kazneni zakon u narodnim novinama)

Mislim da je ovo malčice diskutabilno. Neznam što to piše u narodnim novinama i o čemu ti to misliš, ali ako izađemo van okvira informatike ovo što si ti sada rekao ti znači ako ti ostaviš vrata otvorena/ otključana a netko ti uđe u kuću/sustav i pokrade te da nije napravio kazneno dijelo.
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 13:21 (daseparo).
17 godina
neaktivan
nas kak lagano mozes uc u komp?
zgasen firewall na ruteru otvoren port 81 za FTP i lik se soji a ova ima u notepadu lozinke hhahahahha :D
16 godina
ma lol...odes kod njega popricas..usput poneses palicu..:) :)...pa cemo mi vidit cija majka crnu vunu prede...hahahahaa
16 godina
neaktivan

Njoj su sve lozinke kombinacija slova i brojeva, cura mi je informatički pismenija od mnogih ljudi na ovome forumu. Ne sumnjam da je ona nešto kriva, lik je jednostavno majstor koliko se meni čini, neka uživa dok još može (dok još ima ruke), kad sam ga nazva nije se niti ispriča nego se ponaša kao debil i rekao mi samo koja je šifra i to je to. Eh da, da na vrata izađe i sumo borac imam doma pušku s optikom tako da bolje nosi pancirku.

0 0 hvala 0
17 godina
Hacker-ri kaže...

Veoma jednostavno...

CUra koja nezna koristit kompjuter i internet je u danasnje vrijeme beskorisna. osim u sexu i kuhanju, a to mozes nac i u paketu ide sa dobrim sisama, dupetom znanjem i zna zastitit podatke.

Ozenis je a ona izgubi karticu od bankomata a na njoj markerom upisan pin kartice, znamza slucaj :D

pusti ti decka i tu curu, nadi nesto boljeg kalibra i nemas problema ni sa drugim deckima ni inf nepismenom curom

nemoras "pricat" sa nikim :p samo predes na bolji OS

pukel sam skoro :D
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
username kaže...

Njoj su sve lozinke kombinacija slova i brojeva, cura mi je informatički pismenija od mnogih ljudi na ovome forumu. Ne sumnjam da je ona nešto kriva, lik je jednostavno majstor koliko se meni čini, neka uživa dok još može (dok još ima ruke), kad sam ga nazva nije se niti ispriča nego se ponaša kao debil i rekao mi samo koja je šifra i to je to. Eh da, da na vrata izađe i sumo borac imam doma pušku s optikom tako da bolje nosi pancirku.

Slušaj, možda je bio keylogger, a to svaki njub zna staviti.
"Carpe diem..." www.tutorialized.com Master of Disaster
16 godina
neaktivan
 Slušaj, možda je bio keylogger, a to svaki njub zna staviti.

Naravno da sumnjam na keylogger, zato sam joj reka da ništa ne piše na kompu
16 godina
neaktivan
username kaže...

A nije mi jasno što te je zvao?
Kad je već "ušao u comp." što nije napravio skriptu i u njoj ostavio sve te nove passworde. Mogao je i neki Vic usput napisat.
hehe
Uzalud je čitati, ako ništa ne naučiš ništa iz tog što si pročitao... http://www.kozul.comuv.com/forum/
16 godina
neaktivan
Kad je već "ušao u comp." što nije napravio skriptu i u njoj ostavio sve te nove passworde. Mogao je i neki Vic usput napisat.
hehe

On se lipo spojia na njen msn acc i javio je njezinoj prijateljici šta je napravio itd. Potom sam ja njega nazva i da mi je lozinku. Koji bolestan um
17 godina
username kaže...
hehe

On se lipo spojia na njen msn acc i javio je njezinoj prijateljici šta je napravio itd. Potom sam ja njega nazva i da mi je lozinku. Koji bolestan um
 pa nije nikakva sranja napravil, to je bilo dobro namjerno, htio je suptilno reci da ti cura treba malo pripaziti na passworde
16 godina
neaktivan
 pa nije nikakva sranja napravil, to je bilo dobro namjerno, htio je suptilno reci da ti cura treba malo pripaziti na passworde

Poslat nekome keylogger i radit sr*nja nije dobronamjerno, a ne ispričat se i ponašat se kao debil će ga dobro stajati. Može lock
17 godina
neaktivan

znam jednog koji je ovako pricao po forumu, a onda je "zrtva" nasla njega :D

i "objasnila" mu da se nikad, ali NIKAD ne prijeti ako nekog neznas ni nevidis

drugi slucaj kucanja na vrata je zavrsio tako da je onaj sta je kucao gledao napunjenu dvocjevku ravno u cijev :p

Dao Bog da otvorila mrga od 150 kila misica sa ganom :D

EP45-DS3R,Q9550,HD4870x2, T240HD, WD 500, SB640, 4GBPlatinum XTC, DC kit, 700W OCZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

znam jednog koji je ovako pricao po forumu, a onda je "zrtva" nasla njega :D

i "objasnila" mu da se nikad, ali NIKAD ne prijeti ako nekog neznas ni nevidis

drugi slucaj kucanja na vrata je zavrsio tako da je onaj sta je kucao gledao napunjenu dvocjevku ravno u cijev :p

Dao Bog da otvorila mrga od 150 kila misica sa ganom :D

LOL sta bi dao da prebije ovog usernamea kad mu otvori
Danas je teško biti glup. Previše je Slovenaca. Xfire: inferno2912
17 godina
protjeran

da mu cura nije open sorce, pa je u tom problem

16 godina
neaktivan
username kaže...

Ne znam, ali živim u Omišu i to je jaaaako mali grad.... Imam broj njegovog moba, sad ću dobit sliku i adresu.

pa sta ce ti njegova slika ajme....nego lipo mu reci da dode negdi najblize di moze dodes i ti uzmes palicu i razbijes ga....ako je iz splita onda prepusti meni to xD
Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
17 godina
neaktivan
Logitech Gaming kaže...
username kaže...

pa sta ce ti njegova slika ajme....nego lipo mu reci da dode negdi najblize di moze dodes i ti uzmes palicu i razbijes ga....ako je iz splita onda prepusti meni to xD
 slika mu treba da vidi koliki je jer se boji na blind date :D
17 godina
protjeran
username kaže...

Jedan momak mi je uša curi u komp. Nazva je njezinu prijateljicu i reka joj je šta je napravia. Promijenia je sve lozinke (facebook, gmail, messenger). Ja sam ga sad nazva i dao mi je sad te lozinke. Logirao se na gmail i ja sad imam njegovu IP adresu. Kako ću ga prijaviti IPS-u prije nego šta ja malo "popričam" s njim? Unaprijed hvala i sorry ako sam temu postavio u krivi podforum.

ja brijem da je plavusa,
neka pogleda malo ovaj video
to je veliki korak do zastite komp, istaknute su tipke koje se NE smiju pretisnuti, kada nauci koristit tipkovnicu tamo za cca 5 mj onda predes jedan korak dalje, Smijeh
kakav to bot mora da upadne mu se u racunalo, majko mila i onda ti seres nesto o tome liku, imas srece sto je dao ti pass inace bi mogao hebati jeza, ocito ti je cura nesto hebe tebi iza leda!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice