Ovako, naš klan bih trebao Teamspek server, pa gdje bih mogao naći "sponzora" za server?
Gdje naći TS sponzora
- poruka: 24
- |
- čitano: 3.835
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sponzor ti može biti bilo tko. Mama,tata,baka,ujo iz Švabije,ja . Da si napisao malo više o svome klanu. Uspjesima. O igri koju igrate možda bi i našao sponzora
Mislio sam više ono "kako dobiti besplatan ts server".
Igramo MW3, nema nas puno, hrvati samo, uspjesi nisu trenutno nikakvi.
Razbili smo klanove ovako koje smo našli "in game", a sada smo se ubacili na esl.
Igraš MW3 a avatar BF3
Aaaajooooooooooojjj
Neznam dečki . POtrudite se. A i TS nije skup. Svako 10-20kn i imate TS
Aaaajooooooooooojjj
Sad si me podsjetio na časopis Hacker, di su često tak pisali. xD
Ontopic:
Dajte svaki 20 kuna i eto ti ga, TS server.
Jesam ja tebe išta pitao za bf3?, igram oboje, ali bf3 je TROLLING only, a MW3 je SKILL only. Tako da vratimo se na ts temu.
Ma znam možemo plačati , ali zašto bi plačali kada se može dobiti besplatno.
Jesam ja tebe išta pitao za bf3?, igram oboje, ali bf3 je TROLLING only, a MW3 je SKILL only. Tako da vratimo se na ts temu.
Ove dvije igre nemožeš uspoređivati jer imaju različitu priču i drugi su golovi. Igram oboje, i rekao bih da se više namučim na Battlefieldu nego u CoD-u jer planiraš neke taktike sa svojim squadom, dok na CoD-u bacim granatu iznad kuće i napravim 5 kill strike, a sa granade launcherom da ne govorim šta ljudi rade.
Kupite si server i to je to, niste neki profesionalci da se ljudi ponose vama što vam hostaju TS3 server...
Bravo,mi ne igramo TDM ili DOM kao ti, mi igram S&D SKILL only(esl), tamo nemaš njubovskih oružja kao: mp7, fmg9 akimbo, rpg-a...
također niti killstreakova tako da vrati se ti na taj svoj bf3 i muči se i dalje.
Jel tesko skupiti 10 kn za TS server ? Mslm sto ce ti tu sponzor
MW3 SKILL ONLY? Šta je s glavom. Nemoj trollati tu. Evo ti report :)
PAPA
Nije, ali ako može biti besplatno, zašto bi plačali?
Ali zasto bi ti netko sponzorirao to, mslm drugo da je to neki veliki tim, s nekim uspjesima . Ali ak ne mozete dat 10kn onda stvarno . Aj da vam treba od 250 slotova ... Treba vam 10, max. 12
Ts3 server ce ti sponzorirati neko ko ima hosting(očito) i di mozes kupit game server.. E sad iz iskustva znam da ti u hrvatskoj i balkanu opcenito nece niko sponzorirat, vec ce se pokusat nagodit s tobom, kupi ovo ts dobis đabe itd.. A da bi vani dobio nekakvo sponzorstvo moras napisat dobar text, i da izgledas ozbiljno.
-predstavi team(članove)
-koje igre igrate
-koji su vam uspjesi do sada
-kaj planirate u buducnosti..
Napiši o teamu dosta predstavi igrace ako ste stariji od 18,19 godina to vam je po meni plus i to veliki.. odma te drugacije gledaju(ozbiljnije)..
www.sponsor-board.de Ako znaš njemački sretno.E da bez stranice i TLD te bar 20 ljudi u klanu ne isplati ti se.Također nanjuše strance sa translatorom.
Kontaktirao sam ga, ali ne odgovara.
http://www.bug.hr/forum/topic/klanovski-kutak/dajem-besplatne-teamspeak-3-servere/154419.aspx
mislim treba samo napisati u google besplatni ts3 server, mnogi dijele servere ili sobe na svom ts3 serveru. ovisi koliko vas ima mogu vam i ja dati sobu na svom ts3 ako mi je jos aktivan.
EDIT: nisam vidio da je forumas vec stavio link
Bravo,mi ne igramo TDM ili DOM kao ti, mi igram S&D SKILL only(esl), tamo nemaš njubovskih oružja kao: mp7, fmg9 akimbo, rpg-a...
također niti killstreakova tako da vrati se ti na taj svoj bf3 i muči se i dalje.
Mislim da ste malo previše... "zabrijali" kako bi se reklo za esl.
Možeš li mi reći ime vašeg klana i uz to barem koji screenshot/video sa barem jednog matcha da vidim kako vam ide?
A što se tiče Battlefielda,uživam u vremenu provedenom sa prijateljima, makar i spušili.
Koliko vas ima u klanu?
Mogo bi vam srediti ts
10
Dogovori se sa ostalima pa mi javi sutra.
Trebate pristupiti kao klan u "gamersplatoon organizaciju"
Dobiti ćete svoj vlastiti kanal u TS-u i ovlasti da ga uređivate kako želite.
Ja sam u ovoj temi samo jer me začudio naslov. Ljudi jednostavno prečesto griješe, nemaju pojma za što je TS uopće skraćenica.
Skraćenica jeste, ali ne za TeamSpeak. predlažem korekciju naslova teme u barem "Gdje naći TS3 sponzora"...
Sad s ovom rečenicom pogotovo nećeš dobit sponzora
Ako vas ima toliko malo što kažeš odite na neki server i samo zatrazite permanent locked sobu i to je to.
Ili odete na public server i napravite si sobu...