T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.903.297
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
spoonkiller kaže...

Gospodo koja pojma nemate! Max 3 sam zaboravio jer sam napisao " Kada se uopće dijelilo za max tv bilo šta? " Govorio sam o Max-TTTTVVVVV-u a ne o kruškama i jabukama. Molio bih te da pitaš tatu i mamu dali je to bilo samo za max-tv ili i uz brzinu ili promet? Prvo treba znati od čega se sastoji max 3 paket. Jeli to samo max-tv???

Dobro si pročitao. Uz MAX-TV se dijelio LCD televizor SAMSUNG. Znači isključivo za MAX-TV dok je u istoj toj akciji uz MAX-ADSL bio mobitel SAMSUNG S5620.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 9:55 (XXX-Man).
13 godina
neaktivan
spoonkiller kaže...

Gospodo koja pojma nemate! Max 3 sam zaboravio jer sam napisao " Kada se uopće dijelilo za max tv bilo šta? " Govorio sam o Max-TTTTVVVVV-u a ne o kruškama i jabukama. Molio bih te da pitaš tatu i mamu dali je to bilo samo za max-tv ili i uz brzinu ili promet? Prvo treba znati od čega se sastoji max 3 paket. Jeli to samo max-tv???

SAMO za MAX TV je bilo, znam što pišem. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 9:53 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan

ugovor produžen online 15.01. i još uvijek čekam LG Optimus :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vi cekate poklone a ja net od VIP a... danas su poslali mailom a i zvali da ce 10.03.2013. Krenut naplata i da ce do petka doc i oprema i da ce sve radit. E sad to ce bi 61 dan. A vi se tu zalite da vam ne dolaze pokloni. Ugovor vam nije produzen dok poklon ne stigne. A kad stigne dobro dode. 2. Ak nije stigo do neke nove akcije mozete stornirat staru i uc u novu i super.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
spoonkiller kaže...

Kolege iznad su ti rekli sve :) Ako hoces slikam ti tv. {#}

Cak sam za adsl dobio telefon samsungov jedan neki na touch a za telefon sam dobio bezicni jedan telefon jel.

12 godina

Danas je 26. dan odkad sam produžio ugovor a optimusa još nema {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Malo prije sam na fejsu na HT-ovoj stranici pročitao da je sada krajnji rok za isporuku 30. travnja

0 0 hvala 0
15 godina

U 1/2011 je išla akcija Samsung TV za 1 kn uz ugovor na dvije godine, moja muka je bila što sam ugovor za Max TV napravio 31.12.2010 i dobio šugavih 3 mjeseca 50% popusta,            znači 3*32,50= 97,50kn, a 5 dana kasnije, točnije od 05.01.2011 je išao Samsung LCD za 1 kn, zbog 5 dana sam popušio LCD za 1kn.    To znači i da mi je ugovor za Max TV istekao prije 2 mjeseca i sad čekam novu pravu akciju,  ako netko naleti neka javi,     prošli mjesec sam vidio Galaxy tab uz adsl, to je bila prava prilika, kome ne treba može odmah dobit 1100 kn, a kome treba nema sreče jer koliko vidim više te ponude nema na njihovim stranicama več LG Optimus koji vrijedi NOV 400 KN

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ne napisali su da ce svi tableti biti distavljeni do 30 travnja

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 8:17 (Smotan lik).
14 godina

kakvi su to cigani...ja sam produžio ugovor prije 20 dana i obećo bratu od 10g kako će dobit tablet za par dana...pa nemogu se više izvlačit :D

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
p4wner kaže...

kakvi su to cigani...ja sam produžio ugovor prije 20 dana i obećo bratu od 10g kako će dobit tablet za par dana...pa nemogu se više izvlačit :D

i ja djetetu za rodendan,koja sramota da ih moramo lagati

14 godina

pa da, katastrofa...imam flat od 2006 godine i nikad mi ništa nisu ponudili uvijek su sami produživali ugovor i sad me nazovu za tablet..ja mislio to neka premija pošto sam kitu dosad dobio...a ono samo još jedna fora da nas vuku za nos...valjda ce stići do 1.4 kako kažu...

Battlelog : Dom1natoRRR | Xfire : dgrubesa14 | YouTube : dgrubesa1990 | Facebook : p4wner
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
p4wner kaže...

pa da, katastrofa...imam flat od 2006 godine i nikad mi ništa nisu ponudili uvijek su sami produživali ugovor i sad me nazovu za tablet..ja mislio to neka premija pošto sam kitu dosad dobio...a ono samo još jedna fora da nas vuku za nos...valjda ce stići do 1.4 kako kažu...

upravo rekli do kraja 4 mj.

13 godina
protjeran

Iskustva mojih kolega s posla kao i susjeda i prijatelja govore da bi možda mogao čekati na tablet i više od mjesec dana, a neki su nakon toga perioda morali zvati i prijetiti heheheh i onda su dobili bolji tablet samsung galaxy tab umjesto nekoga alcatela tako nešto heheh...

Inače i ja sam već xy godina preplatnik flat adsl-a i maxtv i samo su mi cca 2009godine. ponudili jedan prijenosni disk što sam i prihvatio, a kasnije mi nisu nudili ništa za produženje ugovora, a niti sam ja sam produživo hmm kada bi znao sada da ću dobiti taj galaxy tab ako sam podnesem zahtjev za produženjem, možda bi i prihvatio da budem rob još 2 godine...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 8:41 (Gasttozz).
16 godina

Ne brinite,na putu su...

Moj PC  
8 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni je danas 37 dan i jos mi LG optimus l3 nije dosao. Da mobiteli dolaze iz J. Amerike prije bi dosli ... LOL

NooB
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo vam link sa njihove facebook stranice : http://www.facebook.com/HrvatskiTelekom?fref=ts
To je njihova prava stranica ...  

NooB
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nemogu vjerovat kakac je t-scum gamad, sada sam ih kontaktirao i kažu mi da je zahtjev za produljenje ugovora u procesu obrade, a prije dva tjedna su mi rekli da je obrađen i da je sve u redu, kada sam ih pitao da se bliži 30 dan od produljenja, odgovorili su mi da je zbog velike količine uređaja rok pomaknut za kraj 4 mjeseca, a kada se zaksni samo jedan dan s plačanjem, već onaj usrani automat zove da nas opomene, znači mi se moramo pridržavati rokova a oni ne

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

meni je 33 dana da sam produžila ugovor,a LG-a još nema (ne računam nedjelje, ako njih računam onda je 39 dana){#} ja stvarno ne razumin kako mogu bit tao neorganizirani! kad sam produživala ugovor, rekli su da ću dobit mob kroz 2 tjedna. jeah, right! :( moja eta je produžila ugovor 10ak dana prije mene, njoj je mobitel došao 15.2

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 12:53 (Natty).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

To je takva velika gmada da čovjek ne može vjerovat, sada sam ih preko fb  kontaktirao opet (nakon što su mi odgovorili da je uređaj dostavljen distributeru)preko koje firme šalju tablet, odgovorili su mi da oni ne m mogu znati preko koje firme se uređaji dostavljaju, onda sam i poslao kopiju šta su mi iz tehnečke podrške preko maila odgovorili da uređaj dostavljaju putem pošte. Baš me zanima šta će sada odgovorit, mislim ko da ovi preko telefona i fb i službe za korsnike preko maila ne rade u istoj firmi. Čovječe božji pa kokoši u kokošinjcu su više organizirane nego ovi u t comu.

edit: sada su mi odgovorili da je nemoguće da svi u firmi raspolažu istim informacijama, jest da su oboje tehnička podrška ali očito neko zna više a neko manje ili se samo prave ludi jer im se neda zajebavati s provjerom

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 13:13 (Mchammer).

1 1 hvala 0
12 godina

Citam ovo šta vi pište i ne vjerujem....hahaha!! Meni je došao samsung galaxy tab 2 7.0" za 2 tjedna, ljudi 2 tjedna!!!!(donio HP poštar)

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Citam ovo šta vi pište i ne vjerujem....hahaha!! Meni je došao samsung galaxy tab 2 7.0" za 2 tjedna, ljudi 2 tjedna!!!!(donio HP poštar)

Ona si ti među malobrojnim sretnicima, daj mi samo reci kada si produžio ugovor?

12 godina

A ne sjecam se vise... znam da sam ga preuzeo 21.02.2013.( to sam 100% siguran) i znam da sam zvao u nedjelju telefonski cim sam ugledao tablet. E sad dal je to bilo 3.2 il 10.2 nisam siguran... al jedno od tih 2 datuma!

12 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

A ne sjecam se vise... znam da sam ga preuzeo 21.02.2013.( to sam 100% siguran) i znam da sam zvao u nedjelju telefonski cim sam ugledao tablet. E sad dal je to bilo 3.2 il 10.2 nisam siguran... al jedno od tih 2 datuma!

sigurno 10.2. jer je krenulo od 8.2

13 godina
neaktivan

evo ovaj tjedan 3 tjedna od kako cekam samsunga i još ništa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

meni 35-ti dan! -.-

17 godina
neaktivan

Ja sam dobio tablet 13 dana od narudžbe. I bio je as is, bez obaveza prema njima, bez skrivenih troškova. Radio je dobro, ali nakon što sam stavio CM 10.1 nightly, radi odlično :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Vi koji niste dosad dobili tablet ne morate vise pisat i naglasavat svaki dan koliko je dana proslo (kao da slusam curke kojima kasni mjesecnica pa su zabrijale da su trudne!).
Ja cu vam reci (ne radim u T-Comu) da ga do kraja ovog 3. mjeseca sigurno necete dobit (ako ga netko dobije sigurno ce tu napisat pa ce pocet opet ista pitanja).
Takodjer jos jedan free savjet: zasto ne biste i vi njih snimali dok pricate s sluzbom za korisnike i onda imate pravovaljani dokaz.
Kazete i vi njima da ovaj razgovor snimate zbog vlastite sigurnosti i poslje im jeb*** mater.

Eto toliko..peace {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 17:55 (djigibao).
15 godina

Baš , ko curice od 10 godina, jooj mama je vikala na mene, jooj nisam dobila tablet, jooj šta ču sad..............   smirite se više i prestanite troolat temu, imate ugovor? IMATE!!!!!                 , U njemu piše da čete dobiti tablet? PIŠE onda daj se smirite i pričekajte da dođe, nije ga nitko ukrao več jednostavno T-Com se zaletio i imaju problema sa isporukom i zbog toga su u večim problemima nego vi, ako želite tražite raskid ugovora, ako ne čekajte, dobijete poklon i još se bunite, ako vam ne odgovara promijenite operatera, uzmite iskon pa čekajte 60 dana samo da vas uključe a poklona nema uopče, isto je i sa svima ostalima a T com daje poklon od 1500 kn

4 8 hvala 0
12 godina
neaktivan
Wontay kaže...

Baš , ko curice od 10 godina, jooj mama je vikala na mene, jooj nisam dobila tablet, jooj šta ču sad..............   smirite se više i prestanite troolat temu, imate ugovor? IMATE!!!!!                 , U njemu piše da čete dobiti tablet? PIŠE onda daj se smirite i pričekajte da dođe, nije ga nitko ukrao več jednostavno T-Com se zaletio i imaju problema sa isporukom i zbog toga su u večim problemima nego vi, ako želite tražite raskid ugovora, ako ne čekajte, dobijete poklon i još se bunite, ako vam ne odgovara promijenite operatera, uzmite iskon pa čekajte 60 dana samo da vas uključe a poklona nema uopče, isto je i sa svima ostalima a T com daje poklon od 1500 kn

Kao, mi smo tu raspravljali kakostalno daju različite informacije, niko ne plaće što nije dobio tablet, ja sam samo napisao da sam na tri različita načina postavio isto pitanje, a dobio tri odgovora i onda sam samo to prokomentirao, a tebi ako se to ne sviđa nemoj čitat niti davati komentare.

Mislim, bez uvrede{#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice