T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.903.752
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Prijatelj je uzeo maxtv u 12mjesecu 2012 i dobio je prosli tjedan tablet samsung. Nije to krenulo prije 2mj nego jos krajem 11mj samo oni nezele ljudima rec da je akcija itd, a svi koji rade preko student servisa za tcom daju frendovima za bilo kakve ugovore, ocito je to ,  prek veze i slicno, jer i frend je putem poznanika koji radi dobio uredaj, mozda uredaj akcija nije bila tad al je ocito bio predbiljezen za tablet.

A meni je prekjucer lik na 0800 9000 rekao da nema trenutno nikakve akcije, normalno da nema, kad su podjelili jos prije neg je akcija krenula.

GAMER
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
crocro23 kaže...

Prijatelj je uzeo maxtv u 12mjesecu 2012 i dobio je prosli tjedan tablet samsung. Nije to krenulo prije 2mj nego jos krajem 11mj samo oni nezele ljudima rec da je akcija itd, a svi koji rade preko student servisa za tcom daju frendovima za bilo kakve ugovore, ocito je to ,  prek veze i slicno, jer i frend je putem poznanika koji radi dobio uredaj, mozda uredaj akcija nije bila tad al je ocito bio predbiljezen za tablet.

A meni je prekjucer lik na 0800 9000 rekao da nema trenutno nikakve akcije, normalno da nema, kad su podjelili jos prije neg je akcija krenula.

da,samo su onda bili u ponudi tableti alcatel i huawei

12 godina
neaktivan

Meni tu više ništa nije jasno.Prije dva mjeseca su dijelili Huawei i Alcatel tablete,sad ispada da su dijelili i Samsung tablete,onda su prošli tjedan isporučivali tablete naručene od 08.02. do 15.02. i krajem tjedna stali s tom isporukom da bi ovaj tjedan tablete dobivali ljudi koji su tablet naručili još prije kad akcija još nije bila službena.Koji k.....?

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi pišu gluposti. Uzeo max-tv dobio tablet, haha. Možda ti nije rekao da je produžio i ugovor za internet tj. adsl.

Zašto nasjedate na gluposti pojedinaca koji pišu bez ikakvih argumenata?

Iz pouzdanih izvora znam da će u Uskršnjoj ponudi dijeliti golfa 3 plaćeno sve do registracije.

Pazite sad ovo, NOVOG golfa 3.

Nemojte me samo pitati koje boje jer moj izvor ga je vidio u mraku pa nije siguran za boju.

U svakom slučaju strpite se malo, bolje golf 3 nego galaxy tab 2.

5 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

A bokte, kao da vam je netko dijete ukrao. Doci ce vam, gdje ste navrli, ionako cete ga 2 dana koristiti i onda baciti na ormar..

Najjaci ovaj sto tvrdi da su STUDENTI podjelili prijateljima i to jos prije sluzbene akcije, da oprostite, ja vecu glupost u zivotu nisam procito

Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina

kign u potpunosti se slazem sa tobom... to su takve gluposti da je to strasno. Meni dosao 21.2. (2tjedna nakon narudžbe) igrao sam se par dana i nezz za sta da ga koristim. Ne putujem a ako nekud idem i zatreba mi internet imam htc. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 14:31 (Sandro HR Zagorje).
14 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

kign u potpunosti se slazem sa tobom... to su takve gluposti da je to strasno. Meni dosao 21.2. (2tjedna nakon narudžbe) igrao sam se par dana i nezz za sta da ga koristim. Ne putujem a ako nekud idem i zatreba mi internet imam htc. 

Mogu ga ja udomiti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

samo sanjaj.

14 godina

zvao sam danas službu za korisnike da pitam za LG jer je prošlo više od 3 tjedna i rekao mi je čovjek da su obnovili zalihe i da šalju svima idući tjedan :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

misliš ovaj tjedan sto dolazi, ili onaj preko? :O

15 godina
Luks1234 kaže...

zvao sam danas službu za korisnike da pitam za LG jer je prošlo više od 3 tjedna i rekao mi je čovjek da su obnovili zalihe i da šalju svima idući tjedan :)

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
12 godina
neaktivan

bija bi i red da više dođu ti LG-i idući tjedan!! {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a, bija bi red i da ti tableti dođu idući tjedan. {#}

15 godina
neaktivan

potpisujem :P evo danas je 32 dan od produzenja ugovora..

16 godina
moderator
nul-3 kaže...

Evo sad sam bio u T-centru i rekla mi je žena da će iduči tjedan bit neki novi tablet u ponudi i da mi samo može napomenuti da će biti 7" model.

On će bit uz produljenje maxtva

Ništa od toga.

سمندری ڈاکو
12 godina
neaktivan
pirat kaže...
nul-3 kaže...

Evo sad sam bio u T-centru i rekla mi je žena da će iduči tjedan bit neki novi tablet u ponudi i da mi samo može napomenuti da će biti 7" model.

Ništa od toga.

imaju za produljenje ugovora MAX adsl mobitel LG i tablet Huawei mediapod 7

16 godina
moderator
luna71 kaže...

imaju za produljenje ugovora MAX adsl mobitel LG i tablet Huawei mediapod 7

To znam,meni treba za maxtv...a za njega ne nude ništa

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

meni treba oboje. A ne bi išo taj smartphone za max tv?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
nul-3 kaže...

Ništa od toga.

To si provjerio, ili?

Ja čekam već par mjeseci nekakvu dobru pogodnost za Max TV, al nikak dočekat{#}

16 godina
moderator

@veki22  provjerio  sam.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2013 18:16 (pirat).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kada se uopće dijelilo za max tv bilo šta?

Pišete gluposti za max tv je bilo samo dodatni paketi ili smanjena pretplata ili tako nešto poput toga.

Nikada niti jedan predmet, opipljiv, poput tableta, mobitela, harda.

Tako da nemojte se zavaravati da će vam uskoro za max tv ponuditi tako nešto.

1 1 hvala 0
16 godina

Zvao danas SZK pošto će za 3 dana biti 30 dana od produženja i rekao je lik da su danas poslali LGeve pa bi ovaj tjedan trebali dobiti oni koji čekaju. Nadam se da je dobru informaciju rekao i da sam među ovi koji će dobit {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Evo jedne {#} {#} vijesti, daklem !!!!

LINK; http://www.index.hr/vijesti/clanak/dobar-mamac-los-ulov-korisnici-mjesecima-cekaju-obecane-tablete-optuzuju-ht-za-prevaru/665690.aspx

Čini mi se da će netko morati tražiti zadovoljštinu i pravdu na sudu, mukom, ali što je tu je {#}!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
spoonkiller kaže...

Pišete gluposti za max tv je bilo samo dodatni paketi ili smanjena pretplata ili tako nešto poput toga.

Kak se nije dijelilo?

Moji starci su prije 2 god. produljili ugovor za MAX TV na 24 mjeseca i dobili LCD TV za 400kn.

16 godina
spoonkiller kaže...

A max 3 pakete si zaboravio?

lolipopmen kaže...
spoonkiller kaže...

Kak se nije dijelilo?

Moji starci su prije 2 god. produljili ugovor za MAX TV na 24 mjeseca i dobili LCD TV za 400kn.

Tocno to. TV je bio samsungov i dan danas radi i fenomenalan je.

17 godina

Vidim da neki šire dezinformacije.

Tablet Huawei će biti u ponudi samo za nove korisnike ADSL-a. Za produljenje ugovora neće biti.

Bit će!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

lol kakav paradoks, sve to stoji sta si napisao, a u potpisu: "Bit će!" :D

Ja jos cekam taj lg optimus l3 kojeg navodno trebam dobit. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

LINK; http://www.index.hr/vijesti/clanak/dobar-mamac-los-ulov-korisnici-mjesecima-cekaju-obecane-tablete-optuzuju-ht-za-prevaru/665690.aspx

Čini mi se da će netko morati tražiti zadovoljštinu i pravdu na sudu, mukom, ali što je tu je {#}!!!!

Da, sigurno ce i dobit zadovoljštinu hahahha

Uostalom, produzivala se ADSL usluga koja je koliko-toliko uredna...

13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

to provjeravaju dal im kontenjeri propustaju vodu  {#}

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
12 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

A max 3 pakete si zaboravio?

lolipopmen kaže...

Kak se nije dijelilo?

Moji starci su prije 2 god. produljili ugovor za MAX TV na 24 mjeseca i dobili LCD TV  za 400kn.

Tocno to. TV je bio samsungov i dan danas radi i fenomenalan je.

Gospodo koja pojma nemate! Max 3 sam zaboravio jer sam napisao " Kada se uopće dijelilo za max tv bilo šta? " Govorio sam o Max-TTTTVVVVV-u a ne o kruškama i jabukama. Molio bih te da pitaš tatu i mamu dali je to bilo samo za max-tv ili i uz brzinu ili promet? Prvo treba znati od čega se sastoji max 3 paket. Jeli to samo max-tv???

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 9:56 (XXX-Man).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice