T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.905.215
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

sta su izbacili tablete iz ponude? Nemogu ih naci na njihovoj stranici

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa do 5.1 je vrijedila ponuda

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
IMVK kaže...

pa do 5.1 je vrijedila ponuda

nisam znao, sad ne znam sta da odaberem, kakva je ove experia go?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
15 godina
Cesc kaže...

Ja sam danas bio zvao i pitao za poklone pa mi je agentica ponudila ili mob (Samsung galaxy mini2) ili tablete tako da mislim još uvijek nude i tablete i mobitele. Odlučio sam uzeti mob, i očekujem ga idući tjedan (bar su mi tako rekli :D ). Ugl. moje pitanje je koja verzija androida je po defaultu instalirana na mini (od vas koji ga imate)?

Ja sam ga uzeo,vezija je 2.3.6 GB.

Reality is wrong. Dreams are for real.
13 godina

Makli su ponudu tableta sa njihve stranice... Ne zna se kada će stavljati drugu ponudu? Veoma brzo mi ističe ugovor pa kakve sam sreće, ostat ću i bez toga...

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Kako znas da nesto ide poslije toga? to ti je bas rekao ili?

Iz tehničke mi je netko rekao da pogledam, možda bude nekaj..

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 21:32 (DadoZG).
14 godina
neaktivan
Dexonja kaže...

Meni su t-com agenti dosađivali i maltretirali me 10 puta, nudeći taj tablet za poklon, naime istekao mi je ugovor za max adsl (flat,  na račun dolazi pretplata za korištenje interneta+pretplata za adsl , brzina 512 kb down, 64 kb upload, valjda je tako, ako se ne varam), pitali su me da li želim sve produžiti znači uključujući do sada adsl kojem je istekla ugovorna obveza, uz to dodati i max tv, 3D paket, tako nešto, odbijao sam ih, rekao da ću plaćati tako adsl i dalje, da ne želim ni maxtv ni njihov tablet koji moram doplatiti, jer imam dojam da se ne isplati, nema veze što mi je ugovorna obveza istekla za adsl odnosno internet, ali naravno zvala je jedna curka , agentica, poslije nje neki lik par puta, još mi kažu, gospodine znate razgovor se snima, ma time bolje za mene, ostati će zapis kako me unatoč mome odbijanju usluge koja mi ne odgovara vi i dalje neumorno maltretirate, još su par puta zvali, dođe ti da pukneš od nakupljenoga bijesa zbog njihove dosade i pokažeš im najkulturnije moguće  {#},  pitao sam ih da li znači ako mi je istekla ugovorna obveza da time mogu raskiuti ugovor za internet tj. adsl be ikakvih troškova, na što su rekli da mogu, i napomenuo da me nikako ne pokušaju izmajmunisati pa mi bez moga znanja produžiti max adsl ugovor i poslati mi poštom izvješće o sklašanju novoga ugovora, jer se to dešavalo nekolicini mojih prijatelja i susjeda, još da ne govorim o njihovom mizernom i debilnom govornom automatu{#} , čekanju cijeli dan da riješim kvar oko telefona ili bilo kojih ostalih zbog nemogućnosti pristupa bilo kojem agentu, pari puta kada sam htio mijenjati mrežu rekli su da ne mogu preći na druge, ni na optimu ni na bnet itd.., predstavnici optime čim sam dao broj svoga telefona automatski su me odbili, ne gospodine niste u mogućnosti koristiti našu uslugu, samo t-com možete , čini mi se kao njhov prljavi trik, jedva čekam priliku da ih skinem sa grbače  i slatko se nasmijem {#}

Isti i meni rade, stalno zovu, više sam pop****, neću  produživati dok nešto pametnije ne dođe {#}

12 godina
neaktivan

Od sutra mob u ponudi za produljenje adsla ;)

0 0 hvala 0
13 godina
bestwell kaže...

Koji? Odakle ti to?

Ubi bene, ibi patria.
12 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
bestwell kaže...

Koji? Odakle ti to?

Za model nisam siguran samo znam da će biti za adsl ( znači ne uz uzimanje MAX2 ili MAX3 )

16 godina
neaktivan

LG Optimus L3.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
  1. Šta je bolje samsung mini ili LG(ovaj novi u ponudi za poklon)?

11 Samsung
0 LG

0 0 hvala 0
14 godina
dedaa kaže...

LG Optimus L3.

to je provjerena informacija? na produljenje samo adsl ugovora?

uz neku nadoplatu il je za "đabe" ?

tnx :)

16 godina
neaktivan

provjereno je, ide vjerojatno za 99kn na 24 mj ili 399 na 12.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IMVK kaže...
Znalac111 kaže...

Ja bih vas molio preporuku jako sam mlad kako kolega gore i neshvaćam neke stvari:Prvo ugovor mi je istekao 27.12.2012. i kada sam ih zvao rekli su mi da mogu dobiti tablet u max3m paket koji košta 305kn.A tabelt huawei i alkatel sada mene zanima dali ja u tih 305kn valjda mjesećno uračunato flat internet,maxtv i teefon ili?

Da sve je uračunato

Sve pretplate su uračunate, al uvijek možeš potrošit više od 60minuta telefona koje su uključene u paketu tak da sve preko 60 minuta ide na tu cifru od 305kn

Optimus L3 loš ekran, malo RAMa, mrvicu slabiji procesor, android 2.3 (nema planiran nikakav upgrade). Tak da je mini 2 puno bolji mobitel po mojoj osobnoj procjeni, a meni taman ADSL istiće 9.2., šteta kaj nije mini dvojka i dalje u ponudi. Al s druge strane optimus L3 je bolji od Tmobile move 2

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 23:59 (IvanN).
14 godina
neaktivan

istječe mi ugovor u 3 mj i zanima me mogu li ja nji prije nazvat da mi produlje ugovor i da maznem ovaj samsung galaxy mini {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

istječe mi ugovor u 3 mj i zanima me mogu li ja nji prije nazvat da mi produlje ugovor i da maznem ovaj samsung galaxy mini {#}

mozes mjesec dana prije

14 godina
neaktivan

znači samo mj dana prije..i zanima me do kad će bit ovaj samsung g mini za poklon.. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 0:26 (ATI HD3870).
13 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima?Vidim da se bunite oko toga da vas zovu non stop meni je istekao ugovor 27.12.2012. i nisu me obavjestili!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nema nikakve obavijesti na netu još uvijek za optimus l3 da se moze dobit za produljenje ADSLa

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo danas mi stigao alcatelov tablet i mogu reći da sam zadovoljan onime što pruža, za te pare se isplati. :D

Jakopec

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
dedaa kaže...

Sad sam zvao i lik kaže da nemaju ništa,i da nezna kad bude nešto.wtf?

سمندری ڈاکو
14 godina
Bio ja danas u T centru u av mallu, pitao za produljenje, dobije se iskljucivo taj LG L3 za 98kn 2god ugovor il 398kn godinu dana i to je to.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spike1983 kaže...
Bio ja danas u T centru u av mallu, pitao za produljenje, dobije se iskljucivo taj LG L3 za 98kn 2god ugovor il 398kn godinu dana i to je to.

Prevelika je cijena od 398kn ak se uzima na godinu dana, da je 198kn bilo bi ok po meni

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
dedaa kaže...

Sad sam zvao i lik kaže da nemaju ništa,i da nezna kad bude nešto.wtf?

vjerojatno neki noob sa treninga tek dosao

13 godina
neaktivan
Stigao tablet nakon mjesec dana i mogu reći da je odlićan.
Mediapad 7 Lite.
Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Vidio sam Huawei MediaPad 7 Lite u lokalnom T-Centru.

Malo sam se igrao na njemu dok sam čekao u redu da platim račun.

Mogu reći da je jako dobar za tu cijenu, posebno kad se uzme u obzir da možeš i zvat s njega ako sam ja dobro shvatio. ( piše u T-Centru da ima neku aplikaciju za govorne pozive )

Meni Alcatel nakon 5 tjedana još uvijek ne stiže.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo uzeo i ja galaxy mini u subotu....rekli mi kao za tjedan dana dojde...kad je vama dosao i dal platite kod postara/cityex ili kak vec???

0 0 hvala 0
16 godina

Meni stigao mediapad lite isto nakon tri tjedna

Super za te pare,probao skyp i viber i sve pet:-) 

Ja super zadovoljan

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
jady kaže...

evo uzeo i ja galaxy mini u subotu....rekli mi kao za tjedan dana dojde...kad je vama dosao i dal platite kod postara/cityex ili kak vec???

Nisam uzeo Galaxy Mini, ali znam iz dosadašnjeg iskustva da ti paket dolazi Overseas Expressom.

Ne plaćaš ništa, poštarina je plaćena već. Tvoje je samo da se potpišeš i preuzmeš paket.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice