T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.904.060
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

sto se dobije na poklon trenutno, ako se produzi ugovor MaxTV-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora

bas me zanima jer inače nebi uzimao tablet a niti mob ali budem zvao sutra ,kažu da je razgovor sniman ,e pa super ak zaj.. trazit ču ponistenje jer na telefon se može bilo tko javit i produžit ugovor samo mi je žao što ga nisam sam snimio, javim kad zovnem ili dobiem.

13 godina
neaktivan

Jel stigao kome Alcatel?

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni nije još...

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ni meni još nije.
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
guls kaže...

ja čekam lipanj, to će bit pravo spuštanje cijena :)

mislis ili znaš

13 godina

Ne znam 100%, ali sam uvjeren da će do kraja godine cijene ići dole i to za jedan lijepi postotak. Moraju se uskladiti sa EU operaterima.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Što se tiče alcatela rečeno je meni da če poštar ga donjeti kroz par dana...

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
KOZOMAR kaže...

Upravo sam razgovarao s agentom.

Trenutno nemaju poklone na pojedinačno produljivanje ugovora.

Trenutna ponuda ističe 5.1. pa iza nje ide nešto iduće.

16 godina
DadoZG kaže...
KOZOMAR kaže...

Upravo sam razgovarao s agentom.

Trenutno nemaju poklone na pojedinačno produljivanje ugovora.

Trenutna ponuda ističe 5.1. pa iza nje ide nešto iduće.

Kako znas da nesto ide poslije toga? to ti je bas rekao ili?

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 14:45 (lovac82).
13 godina

Sumnjam da će baš sad odmah istog časa nešto ići, ali će sigurno biti akcija dvije prije ljeta... nečega, jel.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zvao ih za tablet i tu izgleda pošta koči.

MEni je rekao da bi trebao stici kroz par dana

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

evo da i ja podijelim iskustva sa t com-om

16.12.2011 produžio adsl na godinu dana -do 24.12.2012

maxtv sat sa tv prijemnikom.dobio 4.02.2011 i ugovorna obveza do 03.02.2013

danas dobijem dopis da maxadsl traje do 03.02.2013,odem na korisničke stranice piše max adsl nema ugovorne obveze

nazovem službu i oni kažu da imam maxadsl uslugu do 03.02.2013 zbog maxtv,zbog brzine, odnosno tvprijemnika-koji smo dobili,te da plaćam 20 kn više  adsl jer je ugovor za flet istekao

napominjem da maxtv sat nema nikakve veze sa maxadsl što svi znamo

u tri dopisa u tijeku 2012 godine svaki je drugačije glasio o isteku ugovora

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Za sve ako je ikako moguće što dalje od ovakvih lopina. Ako ste u mogućnosti što se tiče TV-a, neki sat resiver sa CS-om i imaš sve žive TV kanale, bez ikakve ugovorne obveze, također ako imate u kraju neku WIfi udrugu, preporuka da se prebacite na to ;)

za TV: LINK

za Net: LINK (ovo je za moje područje)

{#}

Maurer
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
nije ni moja sestra dobila alcatela jos, prije oko tjedan je produzila ugovor...
kazete posta koci? pa ne bi da se cestitke salju kao 90-ih
prije to tcom mulja
13 godina
neaktivan
apoteka kaže...
nije ni moja sestra dobila alcatela jos, prije oko tjedan je produzila ugovor...
kazete posta koci? pa ne bi da se cestitke salju kao 90-ih
prije to tcom mulja

HAHA..
Nece ga jos ni dobiti.
Jos makar mjesec dana

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan
lol divota
a dobro nije bas da joj je hitno,
al sad me bas zanima kad ce

vidim da ih ima po njuskalu dosta
13 godina
neaktivan

Nazovi ih i reci da ces sve poiskljucivat itd.
Tako sam ja danas o reko da ce doc kroz par dana

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Oću dobit ja neki poklon ako uzmem njihov flat internet???

Poznat ću te i po mraku po felgama i turbaku a ti mene po rotirci na mojoj škodici
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
macgyver 53 kaže...

Oću dobit ja neki poklon ako uzmem njihov flat internet???

Ne, ali zato imas ovo:

mjesečna naknada: 99,81 kn*
neograničena količina prometa uključena u mjesečnu naknadu
Uz ugovornu obvezu na 12 mjeseci, ostvarujete povoljniju mjesečnu naknadu od 79 kn (PDV uključen)

*Ako ste korisnik Flat paketa, potpišite ugovor na dodatnih 12 mjeseci za isti Flat paket kako bi ostvarili gore navedene uvjete.

Logiraj se na user.t-com.hr i tamo mozes promijeniti paket....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
15 godina

eo i meni je istekao ugovor i sad bi htio to produziti pa me zanima sljedece:

gledam na njihovoj stranici za promo ponude i pise da za istu cijenu(160 kn) dobivam samo 1gb prometa(a trenutno imam za 160kn flat), a ako bi htio flat onda moram platiti dodatnih 80 kn+tablet 600 kn. Gdje je tu logika, 24 mjeseca cu morati placati istu uslugu ali ovaj put 80 kn skuplju i moram im dati 600 kn za tablet sto na kraju izadje 6382 kn, a bez tog tableta, znaci samo da uzmem flat internet za 101kn +60kn telefon  izadje me 3864 i ustedim 2518 kn s kojima si mogu kupiti duplo bolji tablet od ovog kojeg oni nude.

Ne znam koliko sam upravu jer sam mlad i neiskusan i prvi put imam pravo da izaberem neku opciju za produzenje ugovora, a koliko mi se cini ovo je prevara.

Ako grijesim ispravite me

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2013 18:06 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni su t-com agenti dosađivali i maltretirali me 10 puta, nudeći taj tablet za poklon, naime istekao mi je ugovor za max adsl (flat,  na račun dolazi pretplata za korištenje interneta+pretplata za adsl , brzina 512 kb down, 64 kb upload, valjda je tako, ako se ne varam), pitali su me da li želim sve produžiti znači uključujući do sada adsl kojem je istekla ugovorna obveza, uz to dodati i max tv, 3D paket, tako nešto, odbijao sam ih, rekao da ću plaćati tako adsl i dalje, da ne želim ni maxtv ni njihov tablet koji moram doplatiti, jer imam dojam da se ne isplati, nema veze što mi je ugovorna obveza istekla za adsl odnosno internet, ali naravno zvala je jedna curka , agentica, poslije nje neki lik par puta, još mi kažu, gospodine znate razgovor se snima, ma time bolje za mene, ostati će zapis kako me unatoč mome odbijanju usluge koja mi ne odgovara vi i dalje neumorno maltretirate, još su par puta zvali, dođe ti da pukneš od nakupljenoga bijesa zbog njihove dosade i pokažeš im najkulturnije moguće  {#},  pitao sam ih da li znači ako mi je istekla ugovorna obveza da time mogu raskiuti ugovor za internet tj. adsl be ikakvih troškova, na što su rekli da mogu, i napomenuo da me nikako ne pokušaju izmajmunisati pa mi bez moga znanja produžiti max adsl ugovor i poslati mi poštom izvješće o sklašanju novoga ugovora, jer se to dešavalo nekolicini mojih prijatelja i susjeda, još da ne govorim o njihovom mizernom i debilnom govornom automatu{#} , čekanju cijeli dan da riješim kvar oko telefona ili bilo kojih ostalih zbog nemogućnosti pristupa bilo kojem agentu, pari puta kada sam htio mijenjati mrežu rekli su da ne mogu preći na druge, ni na optimu ni na bnet itd.., predstavnici optime čim sam dao broj svoga telefona automatski su me odbili, ne gospodine niste u mogućnosti koristiti našu uslugu, samo t-com možete , čini mi se kao njhov prljavi trik, jedva čekam priliku da ih skinem sa grbače  i slatko se nasmijem {#}

0 0 hvala 0
14 godina
win4crazzy kaže...

gledam na njihovoj stranici za promo ponude i pise da za istu cijenu(160 kn) dobivam samo 1gb prometa(a trenutno imam za 160kn flat), a ako bi htio flat onda moram platiti dodatnih 80 kn+tablet 600 kn. Gdje je tu logika, 24 mjeseca cu morati placati istu uslugu ali ovaj put 80 kn skuplju i moram im dati 600 kn za tablet sto na kraju izadje 6382 kn, a bez tog tableta, znaci samo da uzmem flat internet za 101kn +60kn telefon  izadje me 3864 i ustedim 2518 kn s kojima si mogu kupiti duplo bolji tablet od ovog kojeg oni nude.

Ne znam koliko sam upravu jer sam mlad i neiskusan i prvi put imam pravo da izaberem neku opciju za produzenje ugovora, a koliko mi se cini ovo je prevara.

Nešto ti matematika ne štima. 160 kuna je giga prometa + 60 minuta razgovora telefonom, a ne samo giga prometa. Ako tebi ne trebaju besplatne minute razgovora, e jbg onda, ali onaj kome treba se isplati uzeti. 

15 godina
Hexfire kaže...
win4crazzy kaže...

Nešto ti matematika ne štima. 160 kuna je giga prometa + 60 minuta razgovora telefonom, a ne samo giga prometa. Ako tebi ne trebaju besplatne minute razgovora, e jbg onda, ali onaj kome treba se isplati uzeti. 

Gdje ne stima.

pa isplativije je uzeti za 160kn flat internet, nego uzet 1 gb + 60 min razgovora pa jos za svaki dodatni gb dat 20 kn vise(a znamo kako se u danasnje vrijeme lako nabiju gb, par videa na youtubeu, skines nesto, skines pjesmu i eto te na 500 mb)

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
12 godina
neaktivan

Ni meni alcatel još nije došao :S

Jakopec
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 12:05 (jakopec).

0 0 hvala 0
14 godina
win4crazzy kaže...
Hexfire kaže...
win4crazzy kaže...

Gdje ne stima.

pa isplativije je uzeti za 160kn flat internet, nego uzet 1 gb + 60 min razgovora pa jos za svaki dodatni gb dat 20 kn vise(a znamo kako se u danasnje vrijeme lako nabiju gb, par videa na youtubeu, skines nesto, skines pjesmu i eto te na 500 mb)

Pa zato jer uspoređuješ 2 usluge sa jednom... Kak ti može štimati? Onaj tko ne treba besplatne minute za telefon si neće uzeti paket, onaj kome treba, njemu se isplati. Ne vidim kojom logikom je to prijevara.

16 godina
win4crazzy kaže...

160 KN je samo flat adsl ako mislis na 12mj ugovor, inace je 180 KN.... zaboravljas da je u tom paketu (MAX2) uracunata pretplata odnosno ono sto sada placas 75 KN na posebnom racunu bez MAX 2/3 paketa i flat telefoniranje (ne doslovno, vidi), a ne samo flat internet kako si ti napisao.

Tako da.... sada u 2god platis 5640 KN  (recimo da ti je 160 KN adsl i 75 KN pretplata svaki mjesec i pretpostavljam da uopce ne koristis kucni telefon), a sa MAX 2 paketom bi placao 241 KN mjesecno (uracunata je pretplata, "flat" telefoniranje i flat adsl) i 600 KN jednokratno za Huawei tablet, dakle u 2god te to dode 6384 KN (znaci, za 700-tinjak KN vise bi dobio tablet i flat telefoniranje za 2god).

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2013 15:37 (lovac82).
13 godina
neaktivan

Ja bih vas molio preporuku jako sam mlad kako kolega gore i neshvaćam neke stvari:Prvo ugovor mi je istekao 27.12.2012. i kada sam ih zvao rekli su mi da mogu dobiti tablet u max3m paket koji košta 305kn.A tabelt huawei i alkatel sada mene zanima dali ja u tih 305kn valjda mjesećno uračunato flat internet,maxtv i teefon ili?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Ja bih vas molio preporuku jako sam mlad kako kolega gore i neshvaćam neke stvari:Prvo ugovor mi je istekao 27.12.2012. i kada sam ih zvao rekli su mi da mogu dobiti tablet u max3m paket koji košta 305kn.A tabelt huawei i alkatel sada mene zanima dali ja u tih 305kn valjda mjesećno uračunato flat internet,maxtv i teefon ili?

Da sve je uračunato

Neznam se potpisat..xDD
17 godina
neaktivan

Ja sam danas bio zvao i pitao za poklone pa mi je agentica ponudila ili mob (Samsung galaxy mini2) ili tablete tako da mislim još uvijek nude i tablete i mobitele. Odlučio sam uzeti mob, i očekujem ga idući tjedan (bar su mi tako rekli :D ). Ugl. moje pitanje je koja verzija androida je po defaultu instalirana na mini (od vas koji ga imate)?

Why so serious?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice