T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.904.095
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
12 godina
neaktivan

Mozete li mi reci dali se dobije Galaxy mini 2 uz MAX2 Internet L paket. Hvala  {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
lesar kaže...

Mozete li mi reci dali se dobije Galaxy mini 2 uz MAX2 Internet L paket. Hvala  {#}

Dobije {#}

Tj platiš ga 99 ili 399kn. Ovisi o tebi koliko bi bilo trajanje ugovora.

14 godina
odjavljen

Se isplati dat 400 kn za Huawei MediaPad 7 Lite ili bolje uzet alcatela za 8 kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Huawei.

14 godina
odjavljen

Pa sta je toliko bolji Huawei MediaPad 7 Lite od alcatela...i dali netko zna koliko dođu oboje novi iz trgovine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa huawei je bolji ima bolju bateriju i opčenito je jači od alcatela.

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

A i stiže prije Alcatela. 

Vidio sam da je ljudima Huawei stigao za tjedan dana, a ja čekam Alcatel skoro mjesec dana. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ovdje se puno piše o svačem ali o temi jako malo.

Pa evo mene zanima tema "pokloni za produženje ugovora" i najbitnije od svega vrijeme isporuke dotičnih "poklona"

Pa evo mog nazovi problema:   Potpisan ugovor 23.11.2012.  paket duo L + brzina 10 mbps,  "poklon" tablet Huawei za oko 600 kn kojeg nisu isporučili do današnjeg dana, pozivanje podrške bez uspjeha, odgovori tipa "pa strpite se", "napravili smo požurnicu", nisu zadovoljavajuči,

za promjenu mogli bi reči istinu, nemamo na zalihi ili što god. Pa ipak ja kupujem taj proizvod bio on po cijeni 1, 8 ili 598 kuna. Sve što se plača je kupovina bez

obzira na popust koji ostvarujemo kod te kupnje. Zbog toga ja ovaj proizvod nebi nazvao poklonom.

Moje pitanje ili molba je sljedeča:

Javite se svi koji ste dobili nazovi poklon Huawei i u kojem roku vam je stigao?

Negdje sam pročitao da bi zakonski rok trebao biti 30 dana, ja brojim dane zakašnjenja isporuke i jedina sadisfakcija če mi biti ta da ču im proizvod platiti sa isto 

toliko dana zakašnjenja.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Kewin kaže...

Ok ali pitam dali se prosjecnom koriskniku kao ja isplati dat 400 kn za njega naspram 8 koliko je alcatel...

14 godina
neaktivan

Evo pisem s Huawei, odlican je stvarno. Koristim ga vec od 4.12 i mogu reci da sam prezadovoljan. Nisam imao ni rusenja a ni restartiranja. Stvarno ga preporucujem svima ;)

15 godina
Dino.Randic kaže...
Kewin kaže...

Ok ali pitam dali se prosjecnom koriskniku kao ja isplati dat 400 kn za njega naspram 8 koliko je alcatel...

Pa isplati se dosta je kvalitetniji.

14 godina

Ma to kad ti kažu da su poslali požurnicu, to možeš automatski zanemarit.

Tako kad su meni trebali spojit internet zvao sam negdje 10tak puta, svaki put su navodno slali požurnicu.

Dodju meni ljudi to sve spojit, i kad su otišli u kombi po alat ja 'zavirim' malo na nalog njihov za instaliranje interneta na mojoj kućnoj adresi.

Naravno, piše ovako; Žurnost - Nije hitno. {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Bas sam zvao t com i kazu da novi alcatel dode 600 a  Huawei 1200... jer ja nidgej nemogu nac da ima kod nas njih za kupit...

samo koliko sam gledo reviewe slabasni su to tableti...evo testa jednog...

http://www.tabletpcreview.com/default.asp?newsID=3628&p=2

i rekli su mi ovaj za mob galaxy mini 2 za 98kn se dobije tako da mozda cak i njega uzmem...jel dobar sta on naspram iphone 3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pa ja bi ga osobno koristio samo za internet i poneki film.... tako da mi bolje performanse netrebaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dino.Randic kaže...

Bas sam zvao t com i kazu da novi alcatel dode 600 a  Huawei 1200... jer ja nidgej nemogu nac da ima kod nas njih za kupit...

i rekli su mi ovaj za mob galaxy mini 2 za 98kn se dobije tako da mozda cak i njega uzmem...jel dobar sta on naspram iphone 3?

Evo jačeg tableta i jeftinijeg od Huaweia

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=14989

Edit: touchscreen mu radi super, isprobao

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 20:05 (crozoki).
14 godina
odjavljen

Ma da po meni se neisplati nadoplatit tih 400...eventualno galaxy mini 2 uzet za 100kn...

jer ti sa 1 jezgrom su vec slabi ovaj od 4 jezgre je prva liga a i nije tako strasno skup ako je huawei 1200..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako kome, nekome se ne isplati a nekome da. Meni je odlicno dosao, a i ne treba mi nista posebno :)) Preporucujem onima koii su dobili Huawei i malo im je bzvz ona orginal tipkovnica da si stave "smart keyboard pro " :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 23:20 (Marko5552).
16 godina
crozoki kaže...
Dino.Randic kaže...

sve to stoji ali svi zaboravljaju da u ovaj huawei možeš staviti sim karticu i vozi,a od ovih koje ste vi nabrojali ni jedan to ne podrzava,jednostavno za te pare nudi više nego dovoljno

većini korisnika

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
14 godina
neaktivan

pozz

Ima li tko problema s huawei, tocnije s ekranom. Kad je tab hladan onda ekran skripi na 2 mjesta uz rub, pucketa pri dodiru. Znaci, samo kod hladnog taba se to dogada. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dado25 kaže...

pozz

Ima li tko problema s huawei, tocnije s ekranom. Kad je tab hladan onda ekran skripi na 2 mjesta uz rub, pucketa pri dodiru. Znaci, samo kod hladnog taba se to dogada. 

probaj na reklamaciju

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
odjavljen
dart_tom kaže...
crozoki kaže...
Dino.Randic kaže...

sve to stoji ali svi zaboravljaju da u ovaj huawei možeš staviti sim karticu i vozi,a od ovih koje ste vi nabrojali ni jedan to ne podrzava,jednostavno za te pare nudi više nego dovoljno

većini korisnika

Da to mu je prednost zato cu vjerovatno i ja nadoplatit za njega 400...

17 godina

Zavisi kome za što treba tablet, ja bi bez razmišljanja uzeo Denverovog za 980kn i dobio dvojezgreni proc na 1.5ghz naspram jednojezgrenog u Huaweia na 1 ili 1.2ghz

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
crozoki kaže...

Zavisi kome za što treba tablet, ja bi bez razmišljanja uzeo Denverovog za 980kn i dobio dvojezgreni proc na 1.5ghz naspram jednojezgrenog u Huaweia na 1 ili 1.2ghz

Ma ja vjerovatno nebi uzeo niti jedan ali posto se nudi uz max3 paket sam si ga uzeo...

osim toga ovo je tema o tcom poklonima...naravno da se da bolje izabrat al eto za 400 ili 8kn nadoplate tesko da ces nac boljeg{#}

12 godina
neaktivan

Zanima me,produžio sam ugovor 07.12.2012 za maxadesel flet  i uzeo max tv(onaj paket za 305kn) te su mi ponudili i mobitel i tablet znači jedno i drugo zajedno.

Za adesel mobitel a za tv tablet . Ruter za tv mi je došao10.12.2012 a ostalo još ništa(rekli su u prvom mjesecu 2013) ali mene zanima dali je kome isto tako ponuđeno?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Mislim da si krivo shvatio jer mozes samo jedno od tog odabrat...

pa su ti rekli koji mobitel i koji tablet ces dobit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

rekli su mi da za produženje ugovora za adesel dobivam mobitel samsung mini 2 a ako uzmem i max tv dobijem tablet onaj za 8kn te da če mi jedno i drugo uračunatt na idučem računu,znači

107kn jer je mob 99kn. Dosa sam imao telefon i internet 270kn a da ču sad imat305kn sa tv-om

16 godina
žeki kaže...

rekli su mi da za produženje ugovora za adesel dobivam mobitel samsung mini 2 a ako uzmem i max tv dobijem tablet onaj za 8kn te da če mi jedno i drugo uračunatt na idučem računu,znači

107kn jer je mob 99kn. Dosa sam imao telefon i internet 270kn a da ču sad imat305kn sa tv-om

mislim da si ti nesto zestoko pobrko ili ti je neki noob objašnjavo što ce s dobiti

ali ako slucajno dobijes oba dvoje onda respekt,ali cisto sumnjam

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
14 godina
odjavljen
žeki kaže...

Ja sam vec par puta zvao com i tekli su mi ako necu tablet ili one mobitele na pretplatu da imaju taj galaxy mini za 98 kn jer je to samo mob bez pretplate...

ali kod njih ima svatko drugaciju pricu...neznam dali ste skuzili ali ubiti sa max 3 paketom nedobijes nis jeftinije nego sta bis da pojedinacno uzmes paket po paket sta mi je bezveze...

13 godina

ja čekam lipanj, to će bit pravo spuštanje cijena :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice