T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.904.220
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Može mi samo netko ukratko savjetovati.

Imam flat, maxtv i 60min mj. pretplatu na telefon. Negdje preko 250kn me sve dođe.

Bez ugovora sam za internet...dal mi se isplati uzet neki paket i šta već mogu dobit snjim?

gledam one ponude i niš ne kužim. Oni tableti su neka jeftinara...

hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
fila2208 kaže...

Imam flat, maxtv i 60min mj. pretplatu na telefon. Negdje preko 250kn me sve dođe.

Bez ugovora sam za internet...dal mi se isplati uzet neki paket i šta već mogu dobit snjim?

hvala

Pa ne dode te sve "negdje" preko 250 KN... 250 KN ti je samo osnovni MaxTV i flat ADSL, a dalje ovisi o telefonu koliko ces potrositi. Samo telefon te dode 0-200 KN+ (ovisi koliko trosis/zoves) i pretplata 75 KN svaki mjesec (pozivi i pretplata na jednom racunu, a max tv i internet na drugom). Dakle, sve to zajedno sada placas cca 325 KN (minimum odnosno ako nikoga ne zoves unutar cijelog mjeseca i ako placas racun na vrijeme)....

Mozes dobiti tablete (ta dva) ili Galaxy mini 2 (ovaj galaxy mozes zatraziti samo u t-centru).

Za tebe je MAX3 M ili MAX3 L :

MAX3 M (60min, osnovni max tv, flat adsl (bez flat hot spota)  i spremalica 10 GB):

1. 305 KN mjesecno + 8 KN jednokratno ako uzmes Alcatel T10

2. 305 KN mjesecno + 400 KN jednokratno ako uzmes Huwaei Mediapad 7 Lite

- nisam siguran za onu 75 KN pretplatu, kazu da je uracunato u tih 305 KN (tako kazu kada ih zovem) .....

MAX3 L (flat* telefon, osnovni max tv i extra/plus paket, flat t-com hot spot i spremalica 10 GB)

1. 360 KN mjesecno + 8 KN jednokratno ako uzmes Alcatel T10

2. 360 KN mjesecno + 200 KN jedno ako uzmes Huwaei Mediapad 7 Lite

- nisam siguran za onu 75 KN pretplatu, kazu da je uracunato u tih 360 KN (tako kazu kada ih zovem).....

* flat telefon caka (vidi sliku)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 1:38 (lovac82).
14 godina
Znam da tema nije za ovo, ali jel ima jos netko problema s MaxTV-om jutros? Na vise od pola programa mi pise da imaju nekakve poteskoce.
7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan

Možda kod nekoga od vas provode digitalizaciu zbog voip-a, prebacuju telefon na internet, a to nisu rekli ili vi niste znali pa im niste rekli da ne želite digitalizaciju.

Stisni Hvala ili Palac gore ako sam pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

MAX3 L (flat* telefon, osnovni max tv i extra/plus paket, flat t-com hot spot i spremalica 10 GB)

- nisam siguran za onu 75 KN pretplatu, kazu da je uracunato u tih 360 KN (tako kazu kada ih zovem).....

IMAJU ONI JOŠ CAKU DA TI ISPIS BROJA POZIVATELJA NIJE UKLJUČEN U MAX3L Paket.

Taman mislio uzeti tablet ali bez ispisa broja pozivatelja ništa

robimarko@gmail.com
16 godina
robimarko kaže...

IMAJU ONI JOŠ CAKU DA TI ISPIS BROJA POZIVATELJA NIJE UKLJUČEN U MAX3L Paket.

Taman mislio uzeti tablet ali bez ispisa broja pozivatelja ništa

a di si to proćitao,ajd ne širi lažne informacije

prije tjedan dana mi ukljucen max3l ,prije nisma koristio ispis pozivatelja,na direktno pitanje szk dobio sam odgovor da ima ispis,i nakon ukljucenja max3l u roku nekih 2 sata

proradili dodatni programi i ispis poziva

EDIT- i daj ljudi dajte si malo truda,nazovite ili pitajte szk na fejsu i dobit ćete sve informacije,a ne ovakve gluposti koje ste ćuli na nekom forumu ili od komšinice{#}

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 12:22 (dart_tom).
14 godina
Pa i nazvao sam SZK i ženska mi je rekla da nema jer se računa kao da si uzeo Halo Super 60
robimarko@gmail.com
16 godina
robimarko kaže...
Pa i nazvao sam SZK i ženska mi je rekla da nema jer se računa kao da si uzeo Halo Super 60

evo ja ti kazem iz prve ruke,imaš ispis

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
14 godina

Maloprije nazovem službu za korisnike, pratim njihove upute i sve 5.

Kad sam sve napravio kako mi je dotični gospodin rekao MaxTV prijemnik se nije mogao upaliti.

Rok za popravak je 3 dana.

I sad sam lijepo na Božić bez MaxTV-a. Baš divno. {#} {#} {#}

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael

0 0 hvala 0
17 godina
Tomek.Klc kaže...

Kad sam sve napravio kako mi je dotični gospodin rekao MaxTV prijemnik se nije mogao upaliti.

A šta imaš za gledat na TV-u? Gluposti i reklame, rađe bih bio na faksu cijeli dan nego gledao TV.

Stargate - checked | Star Trek - checked | Battlestar Galactica - checked | Farscape - dropped | Firefly - checked | Babylon 5 - checked
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 15:02 (Hyperion).
14 godina

Curi je istekao ugovor što se tiče Max Adsl-a. Ima onaj paket od 15 GB. Jel ima kakav poklon ako bi išla samo produžiti taj ugovor, znači bez max tv-a i ostalih điđa miđa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
blackened_bm kaže...

Curi je istekao ugovor što se tiče Max Adsl-a. Ima onaj paket od 15 GB. Jel ima kakav poklon ako bi išla samo produžiti taj ugovor, znači bez max tv-a i ostalih điđa miđa?

Nema.I ja čekam kad će dijeliti nešto za produženje max adsl ugovora.

سمندری ڈاکو
14 godina

Meni takoder istekao ugovor, ove godine nece da daju popust kao prije.

Imao sam FLAT 4MB 12 mjeseci za 85HRK pa iducih 12 po normalnoj cijeni, prosjek ispadne oko 130 kunica, tako nesto.

To i nije lose, da to daju opet bih produzio.

Ovako sam jos uvijek na njima, samo bez ugovora.

iclock2much

0 0 hvala 0
14 godina
lovac82 kaže...
fila2208 kaže...

hvala

Pa ne dode te sve "negdje" preko 250 KN... 250 KN ti je samo osnovni MaxTV i flat ADSL, a dalje ovisi o telefonu koliko ces potrositi. Samo telefon te dode 0-200 KN+ (ovisi koliko trosis/zoves) i pretplata 75 KN svaki mjesec (pozivi i pretplata na jednom racunu, a max tv i internet na drugom). Dakle, sve to zajedno sada placas cca 325 KN (minimum odnosno ako nikoga ne zoves unutar cijelog mjeseca i ako placas racun na vrijeme)....

Mozes dobiti tablete (ta dva) ili Galaxy mini 2 (ovaj galaxy mozes zatraziti samo u t-centru).

Za tebe je MAX3 M ili MAX3 L :

MAX3 M (60min, osnovni max tv, flat adsl (bez flat hot spota)  i spremalica 10 GB):

1. 305 KN mjesecno + 8 KN jednokratno ako uzmes Alcatel T10

2. 305 KN mjesecno + 400 KN jednokratno ako uzmes Huwaei Mediapad 7 Lite

- nisam siguran za onu 75 KN pretplatu, kazu da je uracunato u tih 305 KN (tako kazu kada ih zovem) .....

Na koju foru ispada 360kn mjesečno kad ja dobim 305kn? {#}

14 godina

Ispada ti 305 jer imaš M paket, sve je lijepo napisano.

0 0 hvala 0
15 godina
Tomek.Klc kaže...

I sad sam lijepo na Božić bez MaxTV-a. Baš divno.  {#}  {#}  {#}

Eto ako budeš bez MaxTV-a za Božić onda ćeš moći otići na misu,pa poslije toga u posjetu rodbini čestitati im Božić i raditi druge stvari koje se inače rade na Božić a ne gledati MaxTV.Ja ću biti najsretniji ako budem sa svojom obitelji za Božić.
Reality is wrong. Dreams are for real.
15 godina
Tomek.Klc kaže...

Pa odeš negdje kod rodbine prijatelja... napiješ se jedeš kolače mrvice i tako... 

Suha krpa na dnu mora.....
14 godina

Ionako bi radio sve od navedenog.

Ne dira me toliko to što ću na Božić biti bez TV-a koliko me razbjesnilo neznanje službe za korisnike. 

Imao sam bar pola kanala dok njih nisam nazvao, i onda su mi njihove upute sve sj*bale.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 18:59 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
13 godina

Ovako imam pitanje..

Ja imam onaj MAX3 L paket..ugovor mi još nije istekao..pa me zanima ako ja imam pravo na onu nagradnu šta daju..tablet onaj..

ili se to dobiva samo kod produživanja ugovora?..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jucer sam bio u t-centru u westgate pa ak nekog zanima...

ak obnovim ugovor na 2 godine dobim tablet(8kn,198kn ili onaj treci)....ili mobac (npr sony) na ugovor..ak to necu dobim samsung mini koji kosta 1300kn i popust na njega od 500kn....

tolko do njihovih ponuda....{#}

0 0 hvala 0
14 godina
Može li se i dalje dobiti Galaxy Mini 2 za produženje ugovora?
robimarko@gmail.com
17 godina
neaktivan

Sudeći po postu iznad tvog, možeš, ali sa 500 kn popusta na cijenu što te ispadne oko 800 kn (što je po mom mišljenju overkill, recimo dodaš još 150 kn i kupiš si sony miru koji je nekoliko puta bolji). Ja si onda vjerojatno uzimam tablet, ne želim toliko plaćati za precijenjeni mob.

Why so serious?

0 0 hvala 0
14 godina

Dobiva li se sta trenutno ako se produzi samo telefon?

17 godina
neaktivan

Ne znam za sad, ali preko ljeta su davali za produživanje halo ugovora one sinus c33 bežične telefone, moguće da ih još daju.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 13:51 (Cesc).

0 0 hvala 0
13 godina

Ovako, planiram produžiti ugovor sa t-com, trenutno imam maxtv, flat internet i telefon(60 min).... i vidim da je u ponudi Galaxy SIII za 1100 kuna. Sada da bi ga mogao uzeti za 1100 kuna, morao bi produžiti na dvije godine na MAX3 L koji je 329kn/mj+30kn/mj*... Pitanje, što ja to plaćam sa tih dodatnih 30 kn/mj? Jeli to za mobitel, ili mobitem moram odmah platiti 1100 kuna?

Samo zanima me da li cu ja morati ista dalje platiti za mob osim tih 1100 kuna... I Sretan vam Božić. :)

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 14:54 (Et_Tu_Brute?).

0 0 hvala 0
16 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Ovako, planiram produžiti ugovor sa t-com, trenutno imam maxtv, flat internet i telefon(60 min).... i vidim da je u ponudi Galaxy SIII za 1100 kuna. Sada da bi ga mogao uzeti za 1100 kuna, morao bi produžiti na dvije godine na MAX3 L koji je 329kn/mj+30kn/mj*... Pitanje, što ja to plaćam sa tih dodatnih 30 kn/mj? Jeli to za mobitel, ili mobitem moram odmah platiti 1100 kuna?

Samo zanima me da li cu ja morati ista dalje platiti za mob osim tih 1100 kuna... I Sretan vam Božić. :)

Nesto vrlo bitno ti je promaknulo..... to se odnosi na EXTRA total+ L tarifu i MAX3 (M ili L), 24mj ugovor na jedno i drugo...

Ovih 30 KN mjesecno je prodavanje magle.... kada imamo sve usluge pojedinacno, onda se to ne placa.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 15:57 (lovac82).
13 godina
lovac82 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Nesto vrlo bitno ti je promaknulo..... to se odnosi na EXTRA total+ L tarifu i MAX3 (M ili L), 24mj ugovor na jedno i drugo...

Ovih 30 KN mjesecno je prodavanje magle.... kada imamo sve usluge pojedinacno, onda se to ne placa.

Znači, kada bi odabrao tu tarifu od 330+30 kuna, odnosno ja bi svaki mjesec davao 360 kuna za neograničen internet, telefon i maxtv sa dva paketa? A što je to točno EXTRA total+ L tarifu i može li se to zaobići?

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...

Znači, kada bi odabrao tu tarifu od 330+30 kuna, odnosno ja bi svaki mjesec davao 360 kuna za neograničen internet, telefon i maxtv sa dva paketa? A što je to točno EXTRA total+ L tarifu i može li se to zaobići?

Ne. Nego bi te Max3 L mjesečno došao 360,00 kn(330 + 30) + plus još 300,00 kuna mjesečne pretplate za  EXTRA total + L Tarifa ti je mjesečna pretplata za mobilnu mrežu odnosno  sve skupa bi te došlo mjesečno 660,00 kn.

13 godina
Area_51 kaže...
Et_Tu_Brute? kaže..
Ne. Nego bi te Max3 L mjesečno došao 360,00 kn(330 + 30) + plus još 300,00 kuna mjesečne pretplate za  EXTRA total + L Tarifa ti je mjesečna pretplata za mobilnu mrežu odnosno  sve skupa bi te došlo mjesečno 660,00 kn.

Great{#}...

Znači jedini način da dobijen taj mob za 1100 kuna je da placan dodatnih 330 kuna pretplate?

I ta pretplata se nemoze nikako zaobić ili ponistit?

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
neaktivan
Fero kaže...

Možda kod nekoga od vas provode digitalizaciu zbog voip-a, prebacuju telefon na internet, a to nisu rekli ili vi niste znali pa im niste rekli da ne želite digitalizaciju.

Možeš li malo objasniti to s digitalizacijom zbog voip-a? Prijavio sam spori internet, nakon pola sata {#} staje HT kombi pred vrata, puštam lika unutra jer mislim {#} da je tu zbog prigovora. Nakon par minuta prčkanja, pobere se i ode. Meni vrag ne da mira, pregledam sve i vidim da nema splittera, a telefon je prikopčao direktno u router. Ugasim router, a telefon ne radi. Naivno, zovem podršku, a tamo mi svečano vele da su me prebacili na VOIP. Bez pitanja, upozorenja, ništa! I tako sam ostao bez fiksne linije, iako sam u međuvremenu prevrnuo svaki kamen, ugnjavio svaku antipatičnu i odbojnu njušku s njihove podrške. Na HT fejsu mi brišu upite, tako da imam dojam da se sve to radi pomalo skrivečki. Ne kontam, fiksnu mrežu su naslijedili za sitne pare, zaj...vali svakog drugog providera... mislim, pa njihova je! Zašto bi netko normalan 'ubijao' uslugu koja mu omogućava prestiž i dominaciju? Jesam li ja obvezan plaćati i dalje telefon, pošto su mi očigledno gnjusno uvalili uslugu koju nisam tražio? U HT centru sam htio odjaviti uslugu, al me traže 700 kn? Zašto, a njihova je greška? Pomagajte...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice