T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.860.667
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Čisto kao update  za ovaj topic t-com zapravo više ne daje poklone za 1kn kako je to bilo nekad , koliko ja znam sada vam u biti nude popust na neke uređaje iz svoje maloprodaje pa ko voli neka izvoli ali kako je rečeno u ranijim komentarima drugi ne nude ni to.

Najave o propasti t-coma u HR su preuranjene....na žalost{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
krobot kaže...

Čisto kao update  za ovaj topic t-com zapravo više ne daje poklone za 1kn kako je to bilo nekad , koliko ja znam sada vam u biti nude popust na neke uređaje iz svoje maloprodaje pa ko voli neka izvoli ali kako je rečeno u ranijim komentarima drugi ne nude ni to.

Najave o propasti t-coma u HR su preuranjene....na žalost{#}

Ma to su lopine - neki dan mi došla ovrha za telefon iz 2010., i to na adresi na kojoj nikada nisam živio, niti je itko ikada u moje ime potpisao ugovor na tu adresu! Tražio sam ih DOKAZ da sam ikada bio na toj adresi, bilo kakvog čovjeka, svjedoka ili pak ugovor koji sam potpisao - NIKADA mi nisu odgovorili, ali zato mi je došla presuda i ovrha za nekih 600kn i broj koji niakda nisam koristio. Nije im ovo prvi put da tako love u mutnom. Igraju prljavo i to sve češće - čujem da ovakvih i sličnih slučajeva poput mog ima na tisuće po HR. Siroti, fali im para pa moraju nekako zaraditi, od nas bogatuna...  Mudriniću, jel ti treba nova vila?

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2014 23:29 (Danyel).
16 godina
Off

Mudrinic nije vec duze vrijeme u t-com
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Off

Mudrinic nije vec duze vrijeme u t-com

Ma znam karikiram - svi su oni isti. Sjaši jedan, da zajaši drugi i tako unedogled. 

Ali bitno je da im u reklamama svi plove, plešu, smiju se i lebde - valjda dok ih ne lupe računi po nosu. 

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 0:06 (Danyel).
16 godina
kign kaže...

Nece T-com propast zbog svojih cijena vec zbog sve manjeg ulaganja u infrastrukturu,ne brige za korisnike i na kraju nebrige za vlastite radnike(sistem ako ti se nesvida raditi daj otkaz mi cemo naci 10 drugih umjesto tebe)

Da su ljudi sve vise nezadovoljni T-comom istina je,a jos veca istina je da su sami radnici sve nezadovoljniji(pocevsi od studenata u szk pa sve do tehnicara na terenima).

Oni ce ovako firmu gurati dok ide i dokle god im drzava dopusta da se tako bahato ponasaju prema svima(da drzava je kriva isto kao sto je drzava kriva za konzum,sokol maric i sve ostale privatne firme koje tlace zaposlenike da rade ko ludi za minimalac)

Sto se tice HAKOM-a o tome bi se dalo pisati.

Istina je i ta da je mnogima jedino T-com opcija odnosno jedino njihova infrastruktura (iskljucivo ADSL, optika je rijetko gdje dostupna), a ljudi u 21. stoljecu jednostavno trebaju internet tako da....... ne brini se ti za T-com, nigdje oni ne idu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 0:46 (lovac82).
11 godina
Danyel kaže...

Ma to su lopine - neki dan mi došla ovrha za telefon iz 2010., i to na adresi na kojoj nikada nisam živio, niti je itko ikada u moje ime potpisao ugovor na tu adresu! Tražio sam ih DOKAZ da sam ikada bio na toj adresi, bilo kakvog čovjeka, svjedoka ili pak ugovor koji sam potpisao - NIKADA mi nisu odgovorili, ali zato mi je došla presuda i ovrha za nekih 600kn i broj koji niakda nisam koristio. Nije im ovo prvi put da tako love u mutnom. Igraju prljavo i to sve češće - čujem da ovakvih i sličnih slučajeva poput mog ima na tisuće po HR. Siroti, fali im para pa moraju nekako zaraditi, od nas bogatuna...  Mudriniću, jel ti treba nova vila?

nisu oni jedini, nekidan je sestri od žene stigla ovrha od hrt-a iz 2003. godine (??!) na šest soma kuna, na adresi na koju se preselila tek tri godine kasnije, obavijest naravno nije dobila da bi se mogla žaliti, u fini sliježu ramenima, u sudu kažu da je slučaj prebačen na sud u pagu (??!), na pagu se nitko ne javlja u sudu, ma ludnica

dakle, državna firma koja na vlastitom programu vrišti o nepravdi, lihvarskim ovrhama i slično, a s druge strane koristi se ovakvim trikovima...

15 godina

Baš mi došlo s računom,kao  imate mogućnost kupit bežični telefon  za 1 kn jer ste  vjerni korisnik...bla bla....

Na prvi pogled ono super,a  poslije pogledam ispod piše  uz produženje  ugovora na 2 godine :(

Najbolje od svega je što  takav telefon u slobodnoj prodaji košta  130 kn,...tako da se  s njima vezati na 2 godine  radi  130 kn definitivno ne isplati.....a  bome taj bežični nije nešto,,,,ima i boljih za iste novce

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Zanima me postoji li mogućnost produženja t-com ugovora za maxadsl bez aktivacije e-računa?

0 0 hvala 0
14 godina
bluesky_bs kaže...

Zanima me postoji li mogućnost produženja t-com ugovora za maxadsl bez aktivacije e-računa?

Zbog čega ne bi bilo? Mislim da te ne mogu prisiliti da primaš račun samo elektronski. Ne kužim baš zbog čega, ali sto ljudi sto čudi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina

jedan mali {#}

Dobio sam onaj papir da moram vrtatiti prijemnik u roku od 10 dana...šta ako ga ne vratim je probao ko?

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Diazz72 kaže...

jedan mali {#}

Dobio sam onaj papir da moram vrtatiti prijemnik u roku od 10 dana...šta ako ga ne vratim je probao ko?

automatski dobijes ugovor dok si ziv...{#}

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
Diazz72 kaže...

jedan mali {#}

Ako ne vratiš pošalju ti račun na neki iznos, mislim na cca 250 kn ili nešto slično ako se radi samo o ruteru, i ako se ne varam oko 500njak ako se radi o ruteru i STB-u.

13 godina
protjeran
miki1981 kaže...
Diazz72 kaže...

jedan mali {#}

Ako ne vratiš pošalju ti račun na neki iznos, mislim na cca 250 kn ili nešto slično ako se radi samo o ruteru, i ako se ne varam oko 500njak ako se radi o ruteru i STB-u.

ako ne vratis posalju ti racun na 100,000 kuna, naravno prvo moras to platiti pa se onda zaliti{#} sry morao sam jer ti iz tcoma su Koma{#}! LP

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
13 godina
neaktivan
Ima li sada sta uredaja za poklon?
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Balkana kaže...

Probaj ukucati u google tcom max adsl pa možda nešto nađeš....

Kako bi rekli stari-lezi lebe da te jedem.

13 godina
neaktivan

Trazio jesam ali nisam uspio nac. Necudi me kad im je stranica kriticna.

Google je pomogao, tnx. Vidim da im poklon i nije nest posebno, jaci mi je uredaj od prije 2 godine sto sam ga dobio.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Balkana kaže...

Ima, kako ne, sve se pretrgli od "poklona". Umjesto lošeg Vivaxa sada dijele još gori Huawei tablet. I još moraš potpisati ugovor od 50kn/mj. na internet potrošnju za tablet... (i platit ga 300kn) Toliko o "poklonu". 

Ovo je sramota. Vjerojatno uzimaju zadnji otpad s europskog tržišta, ono što nitko neće pa nam ih ovako "poklanjaju"... Mrš.

13 godina

Koliko vidim Galaxy young 2 za 100 kuna , ili huawei tablet na neku otplatu. Boze moj i ponude , vec 3 godine "isti mobitel" dijele.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

Koliko vidim Galaxy young 2 za 100 kuna , ili huawei tablet na neku otplatu. Boze moj i ponude , vec 3 godine "isti mobitel" dijele.

Taj Young nije vrijedio 100kn ni prije "dvije" godine... Jad i bijeda. A šta će nama poklanjat, siromašnim idiotima... Znaju i oni da bi popušili kada ne bi imali monopol na infrastrukturu (koju im je poklonila država) jer ne bi imali više ni jednog korisnika. Pa sad sisaju dok još mogu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2014 21:43 (Danyel).
13 godina

Evo za 10 dana mi istjece ugovor i opet bih ga produzio na 2 godine, hocu li produzetkom dobiti tablet, tj. kupiti ga za 100kn?

BARCA - MES QUE UN CLUB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
i7 extreme kaže...

Evo za 10 dana mi istjece ugovor i opet bih ga produzio na 2 godine, hocu li produzetkom dobiti tablet, tj. kupiti ga za 100kn?

Aha, uz PRETPLATU od 50kn mjesečnona DVIJE godine za taj "odlični" tablet plus 100-300kn (ovisno o modelu pretplate).... Što je oko 1300-1500kn za tablet koji možeš kupiti za 300kn već sada u oglasima.

Ako imaš izbora, traži drugog "providera".

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 18:35 (Danyel).
16 godina
neaktivan
Danyel kaže...
i7 extreme kaže...

Aha, uz PRETPLATU od 50kn mjesečno za taj "odlični" tablet.... Što je oko 1200kn za tablet koji možeš kupiti za 300kn sada u oglasima.

Šta u slučaju kad stigne optika ? Kad se bude htio vratit sa drugog providera oženit će ga jer se ponovo priključuje.

11 godina
neaktivan
crash11 kaže...
Danyel kaže...
i7 extreme kaže...

Aha, uz PRETPLATU od 50kn mjesečno za taj "odlični" tablet.... Što je oko 1200kn za tablet koji možeš kupiti za 300kn sada u oglasima.

Šta u slučaju kad stigne optika ? Kad se bude htio vratit sa drugog providera oženit će ga jer se ponovo priključuje.

Meni sad krajem godine istječe dvogodišnji ugovor sa njima ( budala sam potpisao jer su nudili tablet )...  i nema šanse da sada potpišem novi što se tiče max tv-a bezobzira što nude 

max tv je pravo sranje sa osnovnim paketom, jer i ono što imamo od sportskih programa nista ne prenose što valja ( bilo koja utakmica koja nesto vrijedi za pogledati to stave na program koji nespada u osnovni paket )

Doslovno te sile da moraš kupiti i to....GAMADI LOPOVSKOJ  nije dovoljno što mjesecno plaćam skoro 400kn ( tel,+int,+max tv) i umjesto da budu fer oni tako postupaju

Znam da ovaj moj post ništa nece promjeniti i puno ljudi ovo već znalo,ali puno ljudi je i nasjelo na te njihove fore nuđenja poklona za dugogodišnje korisnike...hahah ma moš milsit  :)

Prijatelju moj Extreme ako si imalo pametan riješavaj se T-coma što prije.. tako ću i ja...

Nema nimalo poštenja u njima i nikad im nije dosta bez obzira koliko koristiš njihovih usluga ni koliko to sve plaćaš

aj bok

16 godina
neaktivan
Ghost158 kaže...
crash11 kaže...
Danyel kaže...

Nema nimalo poštenja u njima i nikad im nije dosta bez obzira koliko koristiš njihovih usluga ni koliko to sve plaćaš

aj bok

I ja bih volio da mogu raskinuti s njima, postlai su previše halavi, otkako su došli ovi šugavi Nijemci, sve otišlo kvragu. Ni sami djelatnici t-coma više nisu zadovoljni. Užas.

14 godina
Danyel kaže...

I ja bih volio da mogu raskinuti s njima, postlai su previše halavi, otkako su došli ovi šugavi Nijemci, sve otišlo kvragu. Ni sami djelatnici t-coma više nisu zadovoljni. Užas.

Ja sam raskinuo s njima ugovor, ali sam nanadno shvatio da ako je T-Com najskuplji jest i najbolji {#}
Posebice govoreći iz perspektiveživeći na otoku. Prešao sam na Iskon u nadi kako će uistinu biti bolji, i ono najvažnije niže cijene. No uvjerio sam se da to nije tako. I ponovno se vratio k T-Com-u. Naravno uz potpisivanje ugovorne obveze na dvije godine.

15 godina
Gale92 kaže...

Ja sam raskinuo s njima ugovor, ali sam nanadno shvatio da ako je T-Com najskuplji jest i najbolji {#}
Posebice govoreći iz perspektiveživeći na otoku. Prešao sam na Iskon u nadi kako će uistinu biti bolji, i ono najvažnije niže cijene. No uvjerio sam se da to nije tako. I ponovno se vratio k T-Com-u. Naravno uz potpisivanje ugovorne obveze na dvije godine.

Bitno da kad god Iskon počne gnjaviti s prebacivanjem na njih, kunu se da su isti T - Com, samo jeftiniji. Sjećam se kad su me početkom ljeta vrbovali da se prebacim k njima (izlazio ugovor s Optimom). Nikome nisam ništa obećao, razmislio, uzeo T Com, bez ugovorne obveze. Dva dana nakon potpisivanja ugovora zove me tip iz Iskona, jesam li se odlučio. Jesam, uzeo T - Com. Ako sam ikad doživio da me netko popljuje i izdere na mene, to je bilo tada. Kao da sam mu nekoga od obitelji ubio, čovjek se toliko razžestio.  A nitko mu nije rekao, da, prebaciti ću se na Iskon, pa da sam izdao.

13 godina
neaktivan

Eh ja sam si uzeo Lumiu 630 za 250 kuna..Mislim da je to ok od njih.

3 0 hvala 0
13 godina
matejwp kaže...

Eh ja sam si uzeo Lumiu 630 za 250 kuna..Mislim da je to ok od njih.

To je nekakva nova božićna ponuda za produljenje ugovora ili kako?

Fuck me I am famous.
12 godina
neaktivan

Ako je to istina za lumia 630 onda je stvrani napredak od sadašnjega galaxy younga

@matejwp U kojem si to paketu uzeo?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ispravak: Bio jutros u tcomu i nokia 630 ide uz Max 2/3 paket ali po cijeni od 598 kn + 24 rate po 20 kn što je sramota.

0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice