Amis 3u1 Total - review

poruka: 129
|
čitano: 79.866
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Amis 3u1 Total - review
mar123 kaže...

e tako vec da, jer 15 megabajta upload je jako jako puno.

Za Hrvatsku je i 15 megabita puno.

@Bypass kolika je cijena takvog paketa, nema na amisovim stranicama?

15 godina
Amis 3u1 Total - review

to ti je 3 u 1 paket, inacew je 300 kn ali mislim da prvih godinu dana 150 kn. ja imam tako a neznam jel tako jos vrijedi. samo sto tebi nece bit te brzine ako nemas opticki, najvisa ti je 20 megabita.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
bruno11 kaže...

@Bypass kolika je cijena takvog paketa, nema na amisovim stranicama?

300 i nešto kuna 3u1. Ali kao što kolega iznad mene spomenuo, prva godina je 50% i akcija još uvijek vrijedi.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';fu
16 godina

@Bypass - jel možeš malo opisati proceduru prelaska (i s kojeg si operatora prelazio)?

Frka me ak slučajno ostanem bez neta više od jedan dan, onda sam si napravio veću štetu nego koristi kroz godinu dana.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
15 godina
Amis 3u1 Total - review

bez neta si onalko kolko ti treba da si odspojis staru opremu i spojis novu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Amis 3u1 Total - review

Kad je riječ o prelasku s T-Coma na jedan od drugih operatera, prije svega, Metronet ili Amis, važno je pitati da li oni na području gdje živite imaju svoje centrale. Ako nemaju, onda znači da koriste T-Comove parice, odnosno žice što se ne isplati uzimati jer ako vam T-Com nije mogao dati veću brzinu od npr. 4 Mbita, onda ne može niti Metronet/Amis. Isto tako, ako vam dođe do kvara onda to traje užasno dugo upravo zato jer T-Com drži te parice. Druga je stvar ako oni imaju svoje centrale, to primjerice imam na poslu gdje smo spojeni na Metronet, tamo mi je brzina i downloada i uploada 10 Mbita, no nažalost Metronet i Amis još uvijek nemaju razgranatu mrežu na svim dijelovima grada (govorim prvenstveno o Zagrebu), pogotovo kad je riječ o kućama u predgrađu. Oni se orjentiraju na zgrade, odnosno novogradnju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Amis 3u1 Total - review

kod mene je cijena bila presudna jer sam t-comu za 4 megabita (i tv i telefon) davo 450 kn a amisu sad dajem 150 kn za 20 megabita maksimalno, moja parica je od t-coma ali prima 13 megabita, tako da sam na dobitku i isplatio se prelazak. t-com je preskup kad uzmes najbrzi internet. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

kod mene je cijena bila presudna jer sam t-comu za 4 megabita (i tv i telefon) davo 450 kn a amisu sad dajem 150 kn za 20 megabita maksimalno, moja parica je od t-coma ali prima 13 megabita, tako da sam na dobitku i isplatio se prelazak. t-com je preskup kad uzmes najbrzi internet. 

A ovih 150 kn traje 6 mjeseci, pa je kasnije 300?

15 godina
Amis 3u1 Total - review

12 mjeseci, sto je najbolje likovi meni salju racun od 99 kn, zahebali su se al meni pase.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

12 mjeseci, sto je najbolje likovi meni salju racun od 99 kn, zahebali su se al meni pase.

Za paket MAXI 99kn? predobro {#}

Ma čitam "cijena za prvih 6 mjeseci" da je 149,50kn, di piše da je 12 mjeseci?

15 godina
Amis 3u1 Total - review

kad sam ja uzimo bilo je 12 mjeseci 150 kn a sljedecih 12 300 kn, al zbog nekog razloga salju mi racun za 2 u 1 uslugu i 99 kn, ja naravno koristim 3 u 1 uslugu s 24 megabita internetom, telefonom i tv-om.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mar123 kaže...

kad sam ja uzimo bilo je 12 mjeseci 150 kn a sljedecih 12 300 kn, al zbog nekog razloga salju mi racun za 2 u 1 uslugu i 99 kn, ja naravno koristim 3 u 1 uslugu s 24 megabita internetom, telefonom i tv-om.

Dobro si ti to onda piknol {#}

15 godina
Amis 3u1 Total - review

ma odlicno, jos sam mislio da ce ovi iz t-com nesto zahebavat oko preseljenja i to ali amis je reko da ce oni dat uslugu na dan kad meni istekne ugovor s t-comom i tako je i bilo, dosli isti taj dan, donjeli opremu ja pristeko i sve radilo odma isti tren, tehnicka podrska super, jedina stvar na koju cu se pozalit je bila ukljucenje usluge vracanja programa 48 sati unatrag, zovem ih i kazu ukljucit cemo u narednom tjednu i nista i tako proslo par tjedana dok nisam trazio nekog glavnog tamo i tad je ukljuceno u roku odmah.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Amis 3u1 Total - review

Ma meni je bitno da mi je veza bar 10Mbit/s (ma da su mi rekli da tam u Gajnicama ljudima ide do 15) i da Tv ne šteka i ne smrzava se, jer mi se ovaj MaxTv zadnjih 6 mjeseci stalno smrzaval, a to je baš iritantno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Od 13.10 do danas, nisam dozivio da mi se slika smrzla, ili da sam vidio piksele, kvadratice i bilo kakve malfunkcije.

Sve super, sve pet.
Veza mi je 17 mbita uz 1.5 mbit upa u prosjeku.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Molim te ako bi mi mogao na privatnu poruku napisati ili odgovoriti tu u temi, inace meni je ruter u bridge modu, a htjeo bih dobiti admina i staviti ga u routing mode jer imam iPhone koji bih htjeo koristiti zajedno s njime. To je onaj glupi iskonov CarNet DUO koji ide samo sa ruterom zakljucanim na bridge modu.. A neznam kako to napraviti prije sam imao albisa kojemu sam usoio skiniti zastitu, ali s ovim ne ide tako lako, mucim se mucim i neznam kako.. pa ako znas molim te pomozi mi :)

Inace ruter je takoder taj ENKOM-A1521-I

There are no ordinary moments, there is always something happening. It's the yourney that makes us happy not the destination.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.5.2012 22:17 (chicken5).
15 godina
neaktivan
ihush kaže...
Mitch kaže...

..

- nije označeno na koji se port mora spajati IPTV

--

..

+ ultra brza podrška preko društvenih mreža (FB, Twitter), ali i preko telefona (prosječno 10-ak sek čekanja)

+ fala bogu stručni za razliku od T-Com početnika

+ imaju remote pristup u ruter i STB

+ iskreni su kad je riječ o glupom problemu

.. 

- svejedno koji port. (za razliku od npr tcoma, zapravo razlike ni netreba biti, to su samo ograničenja).

- podrška je OK, velika razlika kad nešto tražiš-pitaš.. po potrebi i nazovu idući dan i sl. Kontaktira se s ljudima, ne s 'Avatarom'.

- remote pristup sad imaju svi, npr reset ili podešavanje passworda.

- vrlo pošteni (koliko to ISP može biti).

- btw, stari STB je 'Mercedes' gledajući priključke i opcije u odnosu na novi, npr front USB, HDMIx2 i sl.. Ali bitnih razlika nema.

- jedini 'problem' (koji većina ni ne primjeti) je česte nadogradnje routera (ugl zbog zaštite TV programa), pa tako par mjeseci radi LAN, par mjeseci je zatvoren (share - lan play), dok preko wlana uvjek sve radi (samo lan-to-lan zna biti blokiran, primjetio sam isključivo u 3d paketu. Rješava se switchem i sl, iritira, ništa drugo.

- primjedba samo na reset routera nakon nadogradnje i sl., potrebno je podesiti WPA2, uvjek se resetira na WPA(1). Možda ovaj (novi) router ima def.wpa2 ili barem pamti postavku....

- preporuka.

Korisnik sam Amisa od prvih dana(12.2006.) i nemam većih zamjerki.Par puta izgubio kompletnu vezu.Osim toga pouzdani, upućeni u posao i problematiku.

Kupio novi TV pa ga htjeo spojiti na net preko mrežnog kabla ,,, a da nemam puno žica po stanu kupio swich i pospajao sve preko njega. Amis TV, pa TV i komp(postojeci mrež kabal mi je sakriven po stanu u kutnoj lajsni) sve radi bez problema jer preko jednog priključka vučem sve i nemam problema ni sa slikom ni sa internetom.  Preporuka

14 godina
Amis 3u1 Total - review

Šteta što ovaj AMIS nije pokriven na cijelu državu, jer su stvarno povoljni.

DM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Amis 3u1 Total - review

Imam Amis 3u1 paket i zanima me kakva je procedura ako se selim na lokaciju gdje Amis usluga nije dostupna?

Da li se ugovor moze prenijeti na drugu osobu? Da li vazi prijevremeni prekid bez penala?

0 0 hvala 0
16 godina
mozes zamrznut uslugu
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
mozes zamrznut uslugu

Moze malo vise detalja?

16 godina
mladen_87 kaže...
Mitch kaže...
mozes zamrznut uslugu

Moze malo vise detalja?

Odes kod njih, zamrznes uslugu na odreden broj mjeseci i dana (prije je bilo najvise 3 mj, ne znam kako je sad) i kad zelis ponovo onda platis 50 kn ponovno ukljucenje

nazovi 0800 50 10

16 godina
neaktivan

To mi ne pomaze puno, jer se selim na lokaciju gdje nisu dostupni.

Ako tko zna neku drugu opciju, svaki savjet dobrodosao {#}

16 godina
ne mozes preselit uslugu tamo gdje nisu dostupni, jedino platit penale i prekinut ugovor ako si pod njim

mozda ga mozes prebacit na drugu osobu, nazovi onaj broj i tjt
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
ne mozes preselit uslugu tamo gdje nisu dostupni, jedino platit penale i prekinut ugovor ako si pod njim

Upravo zvao sluzbu i dobio informacju da ako se selim gdje nisu dostupni moram dostaviti da sam prijavljen na novu adresu. I ugovor se prekida bez penala. Ako je tako onda super :D iako mi je Amis najpovoljniji. Moram ih pohvaliti za uslugu.

16 godina
mladen_87 kaže...
Mitch kaže...

Upravo zvao sluzbu i dobio informacju da ako se selim gdje nisu dostupni moram dostaviti da sam prijavljen na novu adresu. I ugovor se prekida bez penala. Ako je tako onda super :D iako mi je Amis najpovoljniji. Moram ih pohvaliti za uslugu.

-upravo sam krenuo tipkati.. odgovor koji si dobio.

-ipak, kao recimo 'pohvala' načinu rada u AMISu pa eto:

-prvo pravilo, nazvati ih i pitati, sve rješe telefonom jer su ''ljudi'' za razliku od SZKa.

-ovakav slučaj, promjena adrese, kao i neki drugi (opravdan) razlog se navede i nema penala.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 13:39 (ihush).
15 godina

uzo sam amis 3u1 total optika .. jel se mogu kako uključit titlovi na STBU dok se gleda mkv format?

16 godina
Memphis kaže...

uzo sam amis 3u1 total optika .. jel se mogu kako uključit titlovi na STBU dok se gleda mkv format?

Da, mora se .srt file zvati isto kao i .mkv

15 godina
Mitch kaže...
Memphis kaže...

Da, mora se .srt file zvati isto kao i .mkv

radi

15 godina

meni preko mreže ne prepoznaje .mkv filelove

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice