Vivax digitalni resiver,gledanje filmova preko usb

poruka: 13
|
čitano: 32.563
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam Vivax DVB-t 115 digitalni tv prijemnik i na njemu utor za USB. U uputama pise da mogu gledat video zapise i slusat muziku tj. da imam player na njemu kojeg sam i nasao. Probao sam slusat muziku sve radi normalno ali isto tako i film koji mi se nije htio prikazat u playeru.

u cemu je problem? dali trebam film konvertirat u neki drugi format?  ako netko zna dali se to moze,spasio bi me uzaldnih przenja dvd filmova :D ovakos amo rpeko usb-a gledam onda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vivax digitalni resiver,gledanje filmova preko

našao sam njegove specifikacije http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=8078 i nigdje ne piše da li podržava divixe, a iz mog iskustva ako ne piše vjerojatno ne podržava. možda u njegovim uputstvima ima nekih detaljnijih specifikacija koje točno formate podržava.

ne vidim smisao konverzije divixa u bilo koji drugi format, npr wma, jer ćeš drastično izgubiti na kvaliteti prikaza slike.

15 godina
neaktivan

molim Vas dali neko zna što podrazumjeva softwer nadogrdnja za VIVAX DVB-T 115....

i da ki ste skužili u kom formatu moraju biti filmovi da bi ih gledala preko vivaxa?

Hvala!

jelena

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nadogradnja znači da se može s interneta skinuti noviji softwer za taj reciver, odnosno da ga se može nadograditi, kao npr što se mogu nadograditi windowsi na tvom računalu ili softwer u tvom mobitelu ili antivirusni programrecimo. nadogradnja podrazumijeva poboljšanja, ali s obzirom da je to novi uređaj nema potrebe za nadogradnjom. koliko vidim ovdje, u njegovim specifikacijama, ne podržava divix format, dakle da njemu se ne mogu gledati filmovi skinuti s interneta, nego moraju biti konvertirani, a to baš i nema smisla, jer bi se izgubilo na kvaliteti takvog videao ako bi ga se konvertiralo. podržava slušanje glazbe u mp3 obliku i pregledavanje fotografija. dakle ako želiš gledati filmove u divix formatu, trebati će ti neki drugi dvd player.

14 godina
neaktivan

Vivax dvbt-115  Zna li netko kako da poslozim programe od 1 na dalje ali da je recimo hrt1 prvi, hrt2 drugi , nova treci i tako redom. Kad ga pustim na automatsko trazenje kanala prijemnik postavi  automatski programe redoslijedom kako ih nalazi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To ti je stvarno lagano i intuitivno, samo uđeš u izbornik i imaš ponuđenu opciju za uređivanje.

Ne znam napamet jer nemam taj prijemnik, ali sam podešavao takva dva 'po selu'.

A ako nemaš korisnička uputstva imaš ih ovdje:

http://www.vivax.com/downloads/catalog/vivax/hr/dokumenti/0236582_DVB-T%20115%20IB_HR-EN-WC%20V1.1.pdf

Kadir beneath Mo Moteh
14 godina
neaktivan

Ja imam sti takav samo 114, i mogu samo slušat muziku i gledat slike preko USB-a.

17 godina

ja imam 230 model nema ničega nit mi treba.Sramim se

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
qvision qv-521

Ljudi ovako ima jedan problem: imam QVISION QV-521 DVB-T reciver isvaki dan u isto vrijeme nema signala sada ne znam do cega bi moglo biti. KOd svih susjedaa ima samo kod mene nema. Pa ako tko zna rijesenje neka mi javi....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vivax 115 podržava samo MPEG-2 format i u tom formatu videozapis mora biti

0 0 hvala 0
16 godina

imam taj digitalni resiver,uglavnom na nekim filmovima imam zvuka nekim ne,hocu gledat limitless,na kompu ima zvuka al kad ga stavim na resiver nema,dok step up 3 ima zvuk na resiveru

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Vivax digitalni resiver,gledanje filmova preko
cale kaže...

imam taj digitalni resiver,uglavnom na nekim filmovima imam zvuka nekim ne,hocu gledat limitless,na kompu ima zvuka al kad ga stavim na resiver nema,dok step up 3 ima zvuk na resiveru

Da li su isti formati filmova?

16 godina
Re: Vivax digitalni resiver,gledanje filmova preko

da

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice