Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.986
|
čitano: 3.113.952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
17 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Zašto bi bilo lažno oglašavanje?? možda su i stavili 1 kučište pa tko kupi njegovo. Naravno da nece prodati desetak kučišta i dovesti se u minus, a ovako su dobili ono što je i planirano a to je da če sada dosta ljudi gledati i pratiti njihove stranice a sve to su platili manje od 1000kn.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O

Tako je, to je dobro isplanirano a ne nekakva greška. Jedno prodaju po takvoj cijeni a dobiju velik publicitet. Kad treba pare izvući narodu mašte im ne fali {#}.

15 godina

0 0 hvala 0
14 godina

Ja prodao UD-3 za 450 kn.

14 godina

Ljudi, dal postoji kakva tema na forumu s kodovima za popuste u online ducanima?

Vidim da sve vise ducana ima tu foru, ali pretpostavljam da jos uvijek premalo da bi netko isao raditi novu temu samo za tu namjenu.

Bas kupujem nesto u Extreme Digital, i tako me lijepo na kraju pita "Upisite kod za popust" i moram ostaviti prazno :(

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ljudi, dal postoji kakva tema na forumu s kodovima za popuste u online ducanima?

Vidim da sve vise ducana ima tu foru, ali pretpostavljam da jos uvijek premalo da bi netko isao raditi novu temu samo za tu namjenu.

Bas kupujem nesto u Extreme Digital, i tako me lijepo na kraju pita "Upisite kod za popust" i moram ostaviti prazno :(

http://couponfollow.com/search/?q=origin&ms=true

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
17 godina
neaktivan

Jel tko dobio kučište iz ekupi? Meni su rekli da narudžbe budu isporucene prvim naruciteljima. Pa me zanima jel budu barem to ispoštovali.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 11:37 (Gilbert).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pisalo je da počinje isporuka 23.5 to je danas, pa će onda vjerojatno sutra doći. Ja sam naručio među prvima i samo jedno pa se nadam da će doći. 

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa 23 je danas, kada treba biti isporuceno. Ako nisi dobio mail sa otkazivanjem narudžbe, i na ekupi profilu ti sve uredno stoji, kuciste ces dobiti... u pravilu. :D

Meni su pobrisali narudžbu, koja je placena. Ne znam jesu li svjesni da tako krše ugovor koji je sklopljen, a može biti raskinut sa odobrenjem kupca.

Edit: do sada su slali overseasom, pa bi dobio sms da ti danas kuciste dolazi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 12:00 (Gilbert).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nisam dobio mail da je otkazano, i na ekupi mi jos uvijek narudžba i piše da je provjerena od administratora. Onda će valjda doći. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Placem. To kuciste 'sanjam' vec 2-3 godine da kupim i nikako.

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa trebalo bi u tom slucaju. Pošalji mail ako zeliš biti 100% siguran.

Jesi li narucio u petak, subotu ili nedjelju?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam naručio jedan komad i javljeno mi je da će stići sutra.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja nisam imao prilike niti naručiti, malo sam zakasnio, ali to mi je najbolje kućište ikad. 

Valjda će biti neka druga prilika :D 

EDIT:

I sretno onima koji se nadaju, nadam se da ćete dobiti. 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 12:34 (Franjo15).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda ovi kojim nije ništa javljeno i dobiju kućište, ja sam naručio jedno i javljeno mi je na mail da je to bila akcija u Petak, te da je bio ograničen broj kućišta, e sad ko zna, moj dojam je da je bilo možda 3-4 kućišta i da ih neko mora i dobit!? :)

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam naručio u nedjelju 2 minute nakon šta je kolega stavio u temu popusti i akcije.Nisu mi nista javili na mail da je otkazano pa sam im danas poslao mail da pitam šta je s kućištem i evo odgovora {#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Identična stvar kod mene, samo što nisam slao nikakav mail njima, niti su oni meni. Na web stranici kod narudžbe piše da je 'Odobrena od administratora' pa bi valjda trebao sutra stići i meni. Vidjet ćemo..

btw. baš bi trebalo pitat jel došlo do greške ili je namjerno popust bio 90%

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina

Cekaj, meni su otkazali narudzbu, a neki dobivaju? Kakva im je to politika :D

17 godina
neaktivan

Nisu ludi da namjerno stave 90% na robu koja nije njihova. Od linksa su kupili i popljugali finu paru, ali to je sica za msan. :D

Vjerovatno je trebalo biti 9% popusta, ili slična brojka.

edit:

Dachande kaže...

Cekaj, meni su otkazali narudzbu, a neki dobivaju? Kakva im je to politika :D

Ah, sami su si krivi što im softver ne radi dobro, tak da su po zakonu duzni isporuciti zaprimljene narudžbe.

Ako tko ima volje ganjati svoja prava, neka se javi na pp.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 20:59 (Gilbert).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Gilbert kaže...
Ah, sami su si krivi što im softver ne radi dobro, tak da su po zakonu duzni isporuciti zaprimljene narudžbe.

Citiraj taj ZAKON, točno taj članak.

Lupetanje sve u šesnaest.

17 godina
neaktivan
Gilbert kaže...

Ako tko ima volje ganjati svoja prava, neka se javi na pp.

Mislim da neće proći, jer niste dobili račun. Meni su evo taman prije 2 min sami poslali na mail račun i rekli da su paket predali Overseasu. A narudžbe se mogu lako ukinuti, račun je taj koji ne može. Vjerojatno su prodali nekoliko komada onim najbržima, tj. dok nije nestalo zaliha. Ma tko će ih zapravo znati..

13 godina
neaktivan

Sada sam dobio mail da je predano kurirskoj službi da dolazi sutra {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator

Oglasi ili bilo kakve asocijacije na prodaju/kupovinu nisu dozvoljeni ovdje!

Just hating everyone for no reason.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Mislim da neće proći, jer niste dobili račun. Meni su evo taman prije 2 min sami poslali na mail račun i rekli da su paket predali Overseasu. A narudžbe se mogu lako ukinuti, račun je taj koji ne može. Vjerojatno su prodali nekoliko komada onim najbržima, tj. dok nije nestalo zaliha. Ma tko će ih zapravo znati..

Tematika je komplicirana, ali evo primjer za naš konkretan slučaj.

Ispunjenje ugovora u roku

Članak 52.

(1) Trgovac je dužan ispuniti ugovor o prodaji robe ili obavljanju usluge sklopljen na daljinu u roku od 30 dana od dana kad mu je potrošač poslao narudžbu, osim ako su strane drukčije odredile.
(2) Ne ispuni li trgovac ugovor u roku, pa makar i zbog toga jer naručeni proizvod nema na zalihi ili nije u mogućnosti pružiti naručenu uslugu, mora potrošača o tome obavijestiti, a potrošač može, po svom izboru, izjaviti da raskida ugovor ili ostaviti trgovcu primjereni naknadni rok za ispunjenje.

Dakle, ako je prihvacena njihova ponuda, ugovor je sklopljen neovisno o uplati novca. Trgovac u ovom slučaju se pozvao na nedobavljivost proizvoda, te kupac može otkazati kupnju, a i ne mora, već im produziti rok. Najviše do 30 dana od prihvacene ponude.

Naravno, ovo je moje samo viđenje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 21:50 (Gilbert).
17 godina
neaktivan
Gilbert kaže...

Prema ovome bi onda na svake vikend akcije od bilo kojeg (web)dućana mogao naručiti 10ak komada po recimo nekom popustu(koji je bio preko tog vikenda) i ganjat ih u nedogled 30 dana dok ti to ne isporuče? Mislim da bi svaki realan i normalan čovjek stao na njihovu stranu jer je jasno što kupac ovdje zapravo pokušava..

No dobro, neću više u offtopic.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 22:05 (Penryn).
17 godina
neaktivan

Kako god, kao što rekoh, komplicirana tematika. 100 ljudi, 100 mišljenja. A ako idemo po nekoj logici, nije ni fer da narucuješ kuciste po očito krivoj cijeni, nije ni fer da oni ne rade posao po zakonu. Svašta u životu nije fer. Jbg.

Najjednostavnije bi bilo da su stavili fiksan broj komada na akciju, npr 10 komda, i nakon 10 da nije dobavljivo. Tako je bilo u klikni.hr i sl. msan webshopovima i stvar je funkcionirala.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Rade0n kaže...
Gilbert kaže...

Citiraj taj ZAKON, točno taj članak.

Lupetanje sve u šesnaest.

NIJE lupetanje, po zakonu bi stvarno trebali svima isporučiti. Zakon POSTOJI

15 godina
protjeran

Svaka web kupnja može biti poništena. Dovoljan razlog - nedostatak robe i povrat sredstava.

A ti ne možeš za to nikoga tužiti "da ti nije htio prodati". Šta da od mene hoćeš kupiti GTX780/HD7990,

a ja je nemam - i tužit ćeš me zato što nešto nemam? Možeš kupiti od nekog drugog. Moja je dobra volja

da nešto imam ili nemam. Imam HD7770, to ti mogu prodati - i gotovo.

1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
17 godina
neaktivan
Gilbert kaže...

Najjednostavnije bi bilo da su stavili fiksan broj komada na akciju, npr 10 komda, i nakon 10 da nije dobavljivo. Tako je bilo u klikni.hr i sl. msan webshopovima i stvar je funkcionirala.

Da, i najjeftinije je, jer ne treba nitko to nadgledat, već samo zalijepit adresu na paket i proslijedit kurirskoj službi. Jedini je problem ako se potkrade kakva greška u cijeni, onda hebiga, netko naruči 20 komada nečega što inače košta 900kn po cijeni oko 400kn i nabije trgovini ili uvozniku minus od 10000kn, samo iz pohlepe, recimo to tako.

17 godina
neaktivan

@dk

Ako ju nemaš, nemaš je u ponudi, ili ako imaš u ponudi, narudžba ne smije proci ako ti nije dobavljiva.

Osim toga, 692 je dobavljivo, links Rijeka i Split, iz ostalih poslovnica su povukli u ekupi, jer je bilo dostupno svuda u pon. ujutro, a popodne povuceno iz ponude.

Penryn kaže...

Da, i najjeftinije je, jer ne treba nitko to nadgledat, već samo zalijepit adresu na paket i proslijedit kurirskoj službi. Jedini je problem ako se potkrade kakva greška u cijeni, onda hebiga, netko naruči 20 komada nečega što inače košta 900kn po cijeni oko 400kn i nabije trgovini ili uvozniku minus od 10000kn, samo iz pohlepe, recimo to tako.

Ah, pohlepe. A oni nisu pohlepni sa brutalnim maržama. Koliko nas godina msan dere...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 22:20 (Gilbert).
Moj PC  
3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice