Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O izdvojena tema

poruka: 10.986
|
čitano: 3.113.108
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
15 godina
Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2025 21:57 (marxone).
Moj PC  
0 2 hvala 0
3 tjedna
Re: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver] - P&O
Bok ekipa, već neko vrijeme razmišljam o kupnji laptopa do otprilike 600 eura, već sam pronašao dva laptopa ali me zanima vaše mišljenje, najviše bi ga koristio za AutoCAD, Catia, početničko programiranje i gamedev u Unityu i slično.

Ovaj Asus Expertbook mi se sviđa jer ima dobre performanse i trebala bi mu baterija trajati duže jer ima samo integriranu grafiku
https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunala/Laptopi-i-oprema/Laptopi/ASUS-ExpertBook-BM1503CDA-WB83C1%2C-90NX0821-M004Y0%2C-15-6%22-FHD%2C-AMD-Ryzen-7-7735U%2C-16GB-RAM%2C-512GB-PCIe-SSD%2C-AMD-Radeon-Graphics%2C-Free-DOS%2C-laptop/p/EK000739487

Ovaj Lenovo LOQ ima rtx 2050 pa bi performanse grafike trebale biti puno bolje, ali me brine pregrijavanje i trajanje baterije
https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunala/Laptopi-i-oprema/Laptopi/Gaming-laptopi/Lenovo-Gaming-LOQ-15IAX9E%2C-83LK003SSC%2C-15%2C6-FHD-IPS-300nits-144Hz%2C-Intel-Core-i5-12450HX%2C-16GB-RAM%2C-512GB-PCIe-NVMe-SSD%2C-NVIDIA-GeForce-RTX-2050%2C-Free-DOS%2C-laptop/p/EK000670899

Hvala unaprijed

0 2 hvala 0
14 godina

Zašto ovdje toliko postova o laptopima kad na bugu postoji jedna jedina - Ultimativna tema za odabir prijenosnika (Prijenosna računala) @ Bug.hr Forum

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
11 1 hvala 0
15 godina
sudy_freak kaže...

Zašto ovdje toliko postova o laptopima kad na bugu postoji jedna jedina - Ultimativna tema za odabir prijenosnika (Prijenosna računala) @ Bug.hr Forum

Pa zato kaj su ovdje ponude kaj se može naći. Recimo ja ne pratim kaj se piše u temi o odabiru prijenosnika. Mene zanima prvo cijena a ovdje se dobije cijena uređaja ako mi treba + što je za sve artikle a ne da moram pratiti 2 teme.

15 godina
sudy_freak kaže...

Nema nekakvog odgovora pa sam postao ovdje, ako ima neka dobra ponuda.

16 godina
moderator
Držite se teme, za odabir laptopa postoji tema.
“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
Moj PC  
6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Popusti, akcije i dobre ponude[Hardver]
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice