Kompjuter mi ne zeli prikazati sliku na monitoru

poruka: 5
|
čitano: 2.020
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dakle kompjuter mi je do jucer radio,sve re radilo super i jutros kada sam pokusao ga upaliti normalno je radio CPU fan i sve ostalo no nije htio pokazati sliku na ekranu,normalno radi no nezeli pokayati sliku,nije davao nikake zvucne znakove i to mi je bilo malo cudno,onda sam izvadio RAM-e i pokrenuo ga bez RAM memorije i dao je zvucni signal da nije pronađena RAM memorija kada sam ga stavio i pokrenuo opet,dao je kao normalan jedan kratki beep kao kod svakog startanja,no nakon nekih 6-7 sekundi da 2 brza beepa za redom,dali je netko imao slican slucaj ili zna u cemu je rijec,sve sam pregledao dali je sve spojeno ispravno i nije u tome stvar?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nakon sto ga ukljucis i sve zablokira, jel ti reagira caps lock i num. lock (lampice na tipkovnici)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sumnjam da će testiranje grafičke FurMarkom pomoći jer da ga se pokrene, treba se vidjeti što se radi..

Nađi manual od ploče i pogledaj što znače ta 2 beepa i reci ovdje.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koliko imaš RAM pločica? Ako imaš dvije jednu izvadi pa startaj računalo. Ako se opet javi greška, testiraj samu i drugu pločicu RAM-a. Testiraj i različite DIMM-ove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice