Kako uključiti svih 5 zvučnika?

poruka: 5
|
čitano: 3.468
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Kako uključiti svih 5 zvučnika?

Pozdrav svima,

Imam Matičnu Asus A55 R2.0, a zvucnike logitech x-530

i rade mi samo 2 zvucnika i woofer

iz zvucnika mi idu tri 3.5 kabla i sva tri su mi ukopcana u maticnu, a u maticnoj imam sveukupno 6 3.5 utora

i neznam kako da namjestim da mi rade svih 5 zvucika kada slusam muziku sa racunala ili sa youtuba

A kada upalim kao test zvucnika onda mi kaze da svi rade, znaci iz svakog se cuje zvuk kod te probe samo ne kod glazbe

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Kako uključiti svih 5 zvučnika?

Pozdrav i tebi,

Najprije bih ti savjetovao da provjeriš jeli sve dobro ukopčao, a zatim probaj skinuti ove drivere: http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false

Imao sam sličan problem s Genius SW-5.1 1010 zvučnicima, ali sam ga riješio nakon malo igranja s ukopčavanjem i skidanja ovih drivera.

Sretno {#}

16 godina
moderator

Instaliraj najnoviji driver za zvučnu karticu i uključi "speaker fill" opciju u njemu.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 13:08 (XXX-Man).
14 godina
Ivo002 kaže...

Pozdrav svima,

Imam Matičnu Asus A55 R2.0, a zvucnike logitech x-530

i rade mi samo 2 zvucnika i woofer

iz zvucnika mi idu tri 3.5 kabla i sva tri su mi ukopcana u maticnu, a u maticnoj imam sveukupno 6 3.5 utora

i neznam kako da namjestim da mi rade svih 5 zvucika kada slusam muziku sa racunala ili sa youtuba

A kada upalim kao test zvucnika onda mi kaze da svi rade, znaci iz svakog se cuje zvuk kod te probe samo ne kod glazbe

Pa zato što su priključeni možda na 5.1 a muzika ti je sva u 2.1 ako želiš da ti svi sviraju moraš napraviti stereo i onda će ti svih pet zvučnika svirati a ovako samo u filmovima jer ova zadnja dva i centralni zvučnik su za efekte u filmovima i tak to 

http://valid.canardpc.com/2749994
11 godina
neaktivan

Pozzdrav kako da prebacim i muziku na 5.1 posto ni meni ne rade samo 3 zvuckina, kako da napravim ovaj stereo sto ti kazes ? pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice