Kako spojiti DVD rekorder sa PC

poruka: 4
|
čitano: 11.095
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

Ja sam u kompjuterskom znanju jos mala beba pa mi se mora i objasniti kao maloj bebi jer ne razumijem niti osnovne kratice PC rijecnika.Naime,moj problem je u tome da sam prije 4,5 godine kupio DVD rekorder marke Pioneer DVR-530H-S kojem je prije 2 godine otisao laser, pa je postao neupotrebljiv sto se tice snimanja na DVD medije.Sam popravak bi kostao skoro kao i novi DVD,ali samo snimanje na njegov hard disk jos uvijek radi pa sam ja mislio to nekako spojiti na PC.Problem je u tome sto nema nekih direktnih izlaza koje bih mogao spojiti direktu PC pa sam potrazio savjete nekih strucnjaka ,ali nisam dobio nikakav konkretan odgovor.Da li je moguce spojiti ili izvaditi hard disk i onda ga spojiti u PC uz mogucnost da na njega mogu spojiti antenu i snimati serije sa TV pa da ih konacno mogu sprziti na DVD medije ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Zar nema nitko nikakav odgovor,pa ja sam mislio da cu dobiti 1000 prijedloga.Ili mozda neku stranicu na kojoj bih to mogao prouciti pa djelovati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Prati slike i to je to.

Trebaš samo Componet Video cable i S-Video to Component Video cable.

Samo sve Spoji zajdno-grafička kartica--S-Video to Component Video cable-- Component Video cable--DVD

Točno ovako sve spoji.

S-Video to Component Video cable. S-Video to Component Video cable.
Component Video cable. Component Video cable.
Tu spoji S-video. Tu spoji S-video.
Na DVD spoji Component Video cable, označeno gdje. Na DVD spoji Component Video cable, označeno gdje.
Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore.
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 21:49 (Koja_pila).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Hvala lijepa jako lijepo i slikovito objasnjeno ali ja ima veoma stari komp ito sa prastarom karticom (S3 Graphic Pro Savage DDR) jer se jos vjezbam na ovom kompu pa ako sta zaj.. bolje tu nego na nekom urnebesnom kompu.Ali hvala super si mi to objasnio

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice