Samo da znate da lopovima ne date ni lipe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ovi iz Meksika višak doniraju ovima iz Tajlanda. Problem?
Mislim da si malo zakasnio, koliko sam uvidio već su se počele normalizirati cijene.
Pa ovi iz Meksika višak doniraju ovima iz Tajlanda. Problem?
Ovo neću niti komentirati, samo jedno veliko lol..da nisi ti možda jedan od dobavljača?
Od petka do danas? Teško.
Od petka do danas? Teško.
Pa taj "kuršlus" traje već otprilike mjesec i pol dana, sada su cijene dosta niže u odnosu na vrijeme kada su diskovi poskupili 2 ili 3 puta više.
Pa taj "kuršlus" traje već otprilike mjesec i pol dana, sada su cijene dosta niže u odnosu na vrijeme kada su diskovi poskupili 2 ili 3 puta više.
Gle, cijena za 1 TB ne može biti viša od 60$, a ovi naši gulikože traže 250$. To je još uvijek deeebelo iznad prave tržišne vrijednosti. Jel to možda ona finta INE sa gorivom. Kao..trebali smo poskupiti 15%, ali samo ćemo 10%? :D
Ma daj. Ako ostanu na ovim cijenama onda je to čisti lopovluk. Ionako ništa ne kupujem u Hrvatskoj jer su bezobrazno skupi i pohlepni. Sve preko Amazona po nekad i 40% nižim cijenama. Protis, Links i ostali mogu dobiti šipak dok se ne otrijezne.
Izgleda da me nisi u potpunosti razumio. Upravu si da su cijene i dalje previsoke, ali ja ti govorim da su bile još bezobrazno veće nego su sada. Baš me zanima šta bi rekao da si vidio prije mjesec dana cijene internog HD 1TB od 1500 kn.
Zar nisi mogao barem malo prozujati netom prije takve izjave?
Zar nisi mogao barem malo prozujati netom prije takve izjave?
http://www.brightsideofnews.com/news/2011/11/1/photo-horrific-images-of-flooded-western-digital-factory.aspx
Tako je majstore.
Čudan si ti lik...
Ako imam dvije tvornice a području prve se dogodi poplava - je li u redu ako povisim cijene proizvoda da nadoknadim gubitak bez obzira iz koje tvornice proizvd dolazi?
Vidiš, kao netko tko posjeduje 3 tvornice, nikad nisam razmišljao o tome
Vidiš, kao netko tko posjeduje 3 tvornice, nikad nisam razmišljao o tome
Kolega, vama je već lakše. Sa preostale dvije tvornice bez većih problema nadoknadite gubitak.
Ako imam dvije tvornice a području prve se dogodi poplava - je li u redu ako povisim cijene proizvoda da nadoknadim gubitak bez obzira iz koje tvornice proizvd dolazi?
Pa ne znam baš. Povisivanjem cijena 100% se ne mogu nadoknaditi gubici. Jer ne možeš računati da će ljudi kupovati jednako često kao i pod nižim cijenama, to je suludo. Logičnije bi bilo spustiti cijene i ići na količinu, ako se pogon može ubrzati. Proizvodna cijena je ionako zanemariva..
Znači ako u dućanu naletiš na disk na kojem piše made in Mexico, ne bi trebao biti skuplji jer niti njegova proizvodnja nije poskupjela.