Btw. Stize nam Jailbreak za WP, navodno ce donesti puno vecu customizaciju i svakakve skrivene opcije.
može malo detaljnije tj bar nekakav link?
Btw. Stize nam Jailbreak za WP, navodno ce donesti puno vecu customizaciju i svakakve skrivene opcije.
može malo detaljnije tj bar nekakav link?
"Hey DJ" besplatno na Storeu do 14.1
Zanimljiva aplikacija za muziku, upravlja se sa glasom tako da kazete ime pjesme,albuma,play,stop...itd.
Odaberete verziju bez "Lite" u imenu.
Odkud ti to? Ce se moc skidati aplikacije koje kostaju besplatno? Daj neki link ili nesto ako imas, hvala.
Jedna mala obavijest - prodajem svoju Lumiu 920 - pa ako ima zainteresiranih pošaljite mi PP
Napisi koji detalj, bit ce ti lakse prodat.
btw. Dali itko zna, postoji li ikakav nacin da se andorid aplikacije prebace na wp8. Tako bih se htio vratit na wp ali ima ta jedna glupa igra na koju sam se navukao i igram vec par mjeseci i nebi da mi sve propadne.
Jedna mala obavijest - prodajem svoju Lumiu 920 - pa ako ima zainteresiranih pošaljite mi PP
Napisi koji detalj, bit ce ti lakse prodat.
btw. Dali itko zna, postoji li ikakav nacin da se andorid aplikacije prebace na wp8. Tako bih se htio vratit na wp ali ima ta jedna glupa igra na koju sam se navukao i igram vec par mjeseci i nebi da mi sve propadne.
Mob je star par mjeseci, kupljen u VIP-u, crna boja, verzija sa 32 gigabajta.
Stanje ekrana 10/10 - ostatak 9,8/10 - nikad mi nije ispao mobitel, ima samo par sitnih crtica na lijevom boku.
Cijana bi bila 1800 kn
Evo jedan link/video o Jailbreaku.
Nije to jos gotovo ali uglavnom trebalo bi biti nesto kao cydia.
http://wmpoweruser.com/chinese-hackers-claim-to-have-jailbroken-the-nokia-lumia-920/
Fakat, na kom marketu je besplatna? Na USA, GB, BiH, Hr...svugdje se placa. Ili je vec vraceno?
Moneypenny sa jednom SIM karticom (635): https://pbs.twimg.com/media/BcuyhNhCMAAuGxc.png:large
630 - 2 SIM; 635 - 1 SIM.
Znam da ovo nije najbolja tema za ovo pitanje, no planiram uzeti uređaj Nokia Lumia 720 s ebay-a, te on radi na mreže 2G GSM 850/900/1800/1900, 3G HSDPA 850/900/1900/2100.
Ne razumijem se baš u to što se mreža tiče, ali sam čuo da je hrvatski 3G UMTS 2100, pa me zanima dali će uređaj normalno raditi kod nas. :)
Fakat, na kom marketu je besplatna? Na USA, GB, BiH, Hr...svugdje se placa. Ili je vec vraceno?
Nema vise free, expired...
Za sve nas koji imamo Ativ S doslo na store,ativ beam,samsung link i share box
Kolko bi realno vrijedio HTC 8x crni kupljen oko 10.5 ima garanciju ima jedna crtica na ekranu i jednu na gornjem lijevom rubu ali se treba zagledati da ju vidis. rekao bi stanje 9/10. zapeo mi za oko jedan mob pa bi se rijesio ovoga.
Kolko bi realno vrijedio HTC 8x crni kupljen oko 10.5 ima garanciju ima jedna crtica na ekranu i jednu na gornjem lijevom rubu ali se treba zagledati da ju vidis. rekao bi stanje 9/10. zapeo mi za oko jedan mob pa bi se rijesio ovoga.
Znači, skoro kao moj?
Sva sreća, pa je danas ekran stigao, u četvrtak ide na popravak.
u jbte di ti ispao. meni moj srecom nije ispao ni jednom mislim. pao mi je par puta sa kreveta na tepih i to je to.
prodat cu ga jer mi je jednostavno dosadio (osoba sam koja nemre dugo imat isti mobitel) zelim nesto tanje i ljepse iako je ovo meni jako ljep mobitel pogotovo sa zadnje strane
.
jel ko probao sa bluetoothom slati slike, ne mogu ih naći. (nokia 520)
najprije upali bluetooth, tek onda će ti biti dostupna opcija pod "share"
krivo sam napisao, znači sa drugog moba posaljem slike na lumiju i jednostavno nema tih slika, vjerojatno je problem u formatu.
krivo sam napisao, znači sa drugog moba posaljem slike na lumiju i jednostavno nema tih slika, vjerojatno je problem u formatu.
Da, ako format nije podrzan, neces ih vidjet..(i ne samo slike, bilo koji file)
Kad ce neki update za lumia 820 i ostale? Ja sam jos uvijek na gdr2/amber, sta nije trebao krajem godine doc gdr3?
Mislim da su najavili za Lumije da će doć ko kraja ovog mjeseca.
Zato ja neke filmove ne mogu pronaći na mobu koje sam skinuo preko wptorrenta
Dobro provjeri u saved pictures folderu, meni se je znalo dogoditi da sliku spremi po nekom čudnom redosljedu, u sredinu mape, ima 100 slika prije nje i 100 poslije nje, dosta ju je teško uočiti, al tamo je ;)
Jel postoji neka vrsta widgeta, za paljenje wifi-ja i tome slično. Da ne moram ic u postavke stalno
Jel postoji neka vrsta widgeta, za paljenje wifi-ja i tome slično. Da ne moram ic u postavke stalno
Da.
ja bih ti preporućio insider.. shortcutsi, system info, odličan tile... baci oko
kako maknem sveone ljude koje mi je fejs stavio pod people? tamo želim samo brojeve ljudi, tj. imenik, ne sve sa fejsa
kako maknem sveone ljude koje mi je fejs stavio pod people? tamo želim samo brojeve ljudi, tj. imenik, ne sve sa fejsa
Imaš filter u postavkama.
rješeno, hvala.
Zato ja neke filmove ne mogu pronaći na mobu koje sam skinuo preko wptorrenta
Ne. Bilo sta sto skines preko wptorrenta ili pak bilo koje druge aplikacije, moci ces vidjet samo u toj aplikaciji.
Nigdje drugo, samo u njoj. As simple(and stupid) as that.