al na store nema here drive, jedino + verzija, a to masno košta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za Nokia uredjaje je besplatna. Ostali to moraju kupiti.

Za hrvatski mislim da ima samo ženski glas.
Neka tako i ostane!
Ili mogu instalirati pomoću Fiddlera.
Ili mogu instalirati pomoću Fiddlera.
O tim nacinima ne razgovaram javno...
Pošto sam ja na predstavljanju WP-a 8 shvatio da će Nokia aplikacije biti dostupne za sve, ne vidim ništa loše u tome što sam instalirao Here Drive +.
Pošto sam ja na predstavljanju WP-a 8 shvatio da će Nokia aplikacije biti dostupne za sve, ne vidim ništa loše u tome što sam instalirao Here Drive +.
Da oni ne žele da svatko ima drive+ nebi ga svatko ni imao. malo žmire na jedno oko a nama dobro!
jedno brzinsko pitanje, znam da je malo offtopic al da ne otvaram novu temu bezveze..

pa nećemo valjda preporučit samsung? :D
Cak i da nema onog "mini" u nastavku, bilo bi to opravdano pitanje. :D
Da oni ne žele da svatko ima drive+ nebi ga svatko ni imao. malo žmire na jedno oko a nama dobro!
U to sam prilicno uvjeren. :) Mislim da s lakocom mogu sprijeciti instalaciju na druge uredjaje ako to zele.
jedno brzinsko pitanje, znam da je malo offtopic al da ne otvaram novu temu bezveze..
Zelis 4" mob ili? S3 mini koliko vidim je 500-700kn skuplji kad kupujues otkljucane. Za tu lovu se uzme i Ativ S koji je bolji i od normalnog S3.
Cak i da nema onog "mini" u nastavku, bilo bi to opravdano pitanje. :D
Znaci definitivno lumia je bolja? Nekako mi se cini da je taj s3 mini dosta dobar bez obzira na android:D
Ali ga nisam koristio pa neznam, jedino od frenda, a to mi nije dovoljno za znati.
Zelis 4" mob ili? S3 mini koliko vidim je 500-700kn skuplji kad kupujues otkljucane. Za tu lovu se uzme i Ativ S koji je bolji i od normalnog S3.
Ne, ne, ja imam vec Lumiu 820, treba mi za frendicu, mislim da lumia dode 200kn a s3 500kn na neki ugovor kod tcoma.
kupujem novi mobitel, do 1200 kn, obavezno WP, dosta mi lagga na androidu. E sada, za oko mi je zapela Lumia 520.
imam par pitanja:
radi li navigacija kada nema mreže i wifija? postoji li govorna navigacija?
je li 512MB rama malo za aplikacije tipa Facebook, 9GAG, YouTube, Shazam, WhatsApp, Skype i općenito surfanje?
Jer trenutno imam Galaxy Fit (256MB ram) i recimo kada ugasim fejs i otvorim imenik to traje i po 5-6 sekunda. nije to nešto strašno, al kad idem nekog zvat ili idem nešto uslikat malo iritira. Pa je li tih 512MB dovoljno za ovo nabrojano? igre ne mislim igrat.
postoje li kakve ozbiljnije mane vezanu za 520-icu?
kupujem novi mobitel, do 1200 kn, obavezno WP, dosta mi lagga na androidu. E sada, za oko mi je zapela Lumia 520.
imam par pitanja:
radi li navigacija kada nema mreže i wifija? postoji li govorna navigacija?
je li 512MB rama malo za aplikacije tipa Facebook, 9GAG, YouTube, Shazam, WhatsApp, Skype i općenito surfanje?
Jer trenutno imam Galaxy Fit (256MB ram) i recimo kada ugasim fejs i otvorim imenik to traje i po 5-6 sekunda. nije to nešto strašno, al kad idem nekog zvat ili idem nešto uslikat malo iritira. Pa je li tih 512MB dovoljno za ovo nabrojano? igre ne mislim igrat.
postoje li kakve ozbiljnije mane vezanu za 520-icu?
Nikakve mane, sve radi savrseno fluidno, ram-a ima dosta.
Samo uzmi u obzir limitiranost samog wp-a, neznam koliko ce ti to igrat ulogu s obzirom da si bio na androidu, raspitaj se malo. Vjerujem da bi za 1200kn mogao uzet rang iznad 520 sa wp-om...ako vec mislis potrosit svih 1200 :)
ove nabrojane sam koristio na androidu, bez surfanja jer je sve laggalo i izgubim volju.
mobitel uzimam novi, lumiu mogu dobit za 1000 u tele2 jer imam popust pošto sam korisnik više od 2 god.
koji je drugi WP do 1200? jer i nisam pronašao ništa osim ove lumije.
Rastegni budžet za još 300 kunića i priušti si samsung ativ s u oskar mangu za 1500 kn, a ako imaš amex onda možeš i u linksu na rate
sad sam malo gledao reviewe po netu sa ativ s, dobro to sve izgleda, hardver solidan, al fakat mi je ekran od skoro 5" previše. izgleda da ostajem uz lumiu.
jedini izbor je lumia 620 za 1500-1600
ima neke predosti i mane (+bolji ekran, kamera, nfc i full navigacija; -baterija)
al cijena ih ne opravdava
bolje za 1000kn od lumije 520 ne možeš a i dodatni je plus WP koji je fluidan i ništa mu nije ni blizu u tom cjenovnom rangu kad je fluidnost u pitanju.
512 ram za to što si naveo je taman, a i vjerujem da se neće ni sav iskoristiti. navigacija radi i offline, kad nema wifija ili mreže + besplatne karte, jbg nokia je nokia :D
ima je cimer pa znam, inače super mobitel i stvarno mi se sviđa WP, manjak appova je nedostatak, ali ovo šta ima stvarno radi bez frke, sljedeći mob mi je sigurno sa WP-om :)
ima neke predosti i mane (+bolji ekran, kamera, nfc i full navigacija; -baterija)
Sorry ali za bateriju bih rekao da su podjednaki a ekran je sigurno bolji na ativu!
Sorry ali za bateriju bih rekao da su podjednaki a ekran je sigurno bolji na ativu!
svakako je ekran bolji na ativu i ne samo on
ali eto covjeku je prevelik
Lumia 525 ti uskoro izlazi pa preporucam da sacekas. Bit ce isto nekih 1200kn kao 520 ali imat ce 1GB Ram.
Izgleda da ništa od 525-ice u Europi. http://nokiamob.me/2013/12/26/nokia-lumia-525-dostupna-na-kineskom-trzistu/#more-23205 Nokia
Lumia 525, odnosno Lumia 520 s 1 GB radne memorije se upravo počela prodavati u Kini, za Nokiju jednom od najvažnijih trišta mobilnih uređaja. Valja odmah napomenuti kako ovaj uređaj neće doći u Europu kako sada stvari stoje, već će biti dostupan za prodaju na širem azijskom i indijskom tržištu. Uređaj će se prodavati po poprilično poboljnih 800 Y odnosno 149 $ ili pak 730 kn. Ovaj uređaj će dodatno poboljšati prodaju Lumia uređaja u donjem cijenovnom segmentu pametnih uređaja a budućim vlasnicima će omogućiti korištenje WP aplikacija (uglavnom igara) koje zahtjevaju 1 GB RAM-a i više.
Kad ce vise lumia 1520 doc u neki centar. Bio u vip,tele i tcom nigdje nema da isprobam. Ima na njuski za kupit al zelim ju videt prije toga zanima me oce li mi bit prevelika
definitivno preporuka... jako precizna barem za moje područje!
Za koju regiju je besplatna?
Jedna mala obavijest - prodajem svoju Lumiu 920 - pa ako ima zainteresiranih pošaljite mi PP
"Hey DJ" besplatno na Storeu do 14.1
Zanimljiva aplikacija za muziku, upravlja se sa glasom tako da kazete ime pjesme,albuma,play,stop...itd.
Odaberete verziju bez "Lite" u imenu.
Btw. Stize nam Jailbreak za WP, navodno ce donesti puno vecu customizaciju i svakakve skrivene opcije.