WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.967.735
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
pixi kaže...

Pozdrav. Danas mi stigla Lumia 920, pa me samo zanima dali mi netko može preporučiti nekakve korisne aplikacije pošto se još ne snalazim na wp. A i neda mi se pretraživati cijelu ovu temu za odgovorima.

Hvala {#}

Evo za pocetak pogledaj ove aplikacije. http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/windows-phone-8--najbolje-aplikacije/200113.aspx

16 godina
WP8 - Općenito

Dobio sam ovaj update na 8x.

Samo nemam pojma što je novo i što su popravili... {#}

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja nisam ništa dobio, a obično dobijem među prvima. Jel imaš možda dev preview?

Neki je napisao na tom linku u komentarima da je Bing search nadograđen... 

HTC 8X :)
16 godina

Da imam dev preview. 

Ali nemam pojam što je novo kod binga. 

Battlelog: MUDO_HR
15 godina

Aha, ja nemam. Vjerojatno zato kod mene još ništa nema.

HTC 8X :)
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Jučer sam skinuo neki video preko wptorrent-a, bez problema ga reproduciram na mobu al je problem kad povežem mob sa kompom onda ga nikako ne mogu pronaći na mob-u, malo sam googlao i zaključio da je to jedino moguće ako uploadam na skydrive ili neki drugu cloud i taj isti prebacim na komp. Je postoji neki drugi način ili ja nisam dobro upućen? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ekipa koja ima ativ s mozete mi rec fi ste ga kupili i po kojoj cijeni.Di god gleda cijena je oko 1900kn. Super mob i sve ali za 200kn vise moze se uzet l820 ako nis drugo ima nokia appove.
16 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Aha, ja nemam. Vjerojatno zato kod mene još ništa nema.

mislim da je ovaj update samo za one koji su instalirali developer preview

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina

Imas ga u Linksu za 1800kn uz kupon iz Buga. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 11:13 (gamer34).
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ovaj Data Sense... Imam lumiu 920 brand tre.it, ali otključan na sve mreže i koristim t-mobile. Kako da dobijem taj data sense?

0 0 hvala 0
15 godina
Makonja kaže...

Ovaj Data Sense... Imam lumiu 920 brand tre.it, ali otključan na sve mreže i koristim t-mobile. Kako da dobijem taj data sense?

Da bi imao DataSense moraš imati GDR2 Update na mobitelu. Ako nemaš taj update nema niti DataSense. Ali ako i imaš GDR2 svejedno da bi dobio DataSenese moraš napraviti HARD RESET telefona. Zašto HardmReset ne znam, ali mora se napraviti inače nema DataSensa. To sam objašnjavao par stranica prije u ovoj temi. Samo se vrati 2 ili tri stranice unatrag i pročitaj. Imaju i opisane verzije tako da znaš koja je verzija GDR2, koja je GDR1 a koja je GDR3

12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Aha, promaklo mi je... Imam gdr2, napravljen hard reset, ali softverski. Treba li možda preko tipki?

0 0 hvala 0
15 godina
GeneralPag1997 kaže...
ekipa koja ima ativ s mozete mi rec fi ste ga kupili i po kojoj cijeni.Di god gleda cijena je oko 1900kn. Super mob i sve ali za 200kn vise moze se uzet l820 ako nis drugo ima nokia appove.

Da si samo otišao jednu stranicu prije na ovoj temi, vidio bi gdje ima za 1600kn kupiti u Hrvatskoj {#}.

Ja sam naručio preko Amazon.de i došlo me oko 1650kn sa dostavom. Ne znam dali se isplati uzeti L820, jer je taj telefon inferioran po svemu usudio bih se reći. Navodno da baterija nije nešto na njemu, ali neka me netko demantira ako nisam u pravu. Osim toga većinu Nokia aplikacija ionako možeš isntalirati na Ativ S uključujući i navigaciju Here Drive+

15 godina
Makonja kaže...

Aha, promaklo mi je... Imam gdr2, napravljen hard reset, ali softverski. Treba li možda preko tipki?

Ne vjerujem da treba biti preko tipki. Evo kako napraviš hard reset.

Znači nakon instalacije GDR2 napravi sljedeće:

Navigate to settings.
Tap “about”.
Tap “reset your phone”.
Confirm by tapping “yes”.

17 godina
odjavljen
GeneralPag1997 kaže...

Da si usporedio Ativ sa L920 jos nekako ali L820 je dvije stepenice ispod . Imas ih i na njuski novih a kako je receno iznad i na Amazon-u . Ja sam kupio ovdje od jednog forumasa prije nekoliko mjeseci za 1600 kn i nikad ni najmanjeg problema . . 

It's all about the sound . (Quincy Jones)
12 godina
neaktivan

"Ne vjerujem da treba biti preko tipki. Evo kako napraviš hard reset.

Znači nakon instalacije GDR2 napravi sljedeće:

Navigate to settings.
Tap “about”.
Tap “reset your phone”.
Confirm by tapping “yes”."

Ma napravljeno to, i dva puta. No, ništa... Možda bude treća sreća :D A tlaka mi je postavljati sve nanovo nakon toga...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 11:59 (Makonja).
16 godina
odjavljen

data sense ovisi o operateru. koji je tvoj?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
WP8 - Općenito

jel istina da fileovi koji se posalju preko recimo bluetootha, a koje wp ne moze otvorit, ostanu i tako bezveze koriste memoriju? Wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Stigao mali update...

http://www.wpcentral.com/windows-phone-update-rolling-out-phones-update-3

Skida se skida... htc8x, t-mobile

Na wpc forumu svi navode kao novosti (još) brži rad te precizniji touch.

Instalirano. Iskreno, je li mob brži i touch precizniji baš i ne primjećujem... i bilo je brzo.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 20:44 (Danijel14).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Ja vec imam 3 tj 10517.150 na ativu...dosao za tjedan dana otkako sam ga kupio

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

vi koji imate ativ s, dal vam crna potpuno crna na ekranu? Znači ono tipično kod amoleda, da se pikseli gase ako je crna podloga.

meni baš i nije. Primjetio sam to kad sam u postavkama da pozadina nije potpuno crna, kao i kod gledanja nekog videa.

malo sam i uspoređivao ekran sa s3 i premda su to isti ekrani, s3 ima življe boje, ono tipične za amoled, dok ativ ima prirodnije, više vuče na lcd.

jel moguće da je to do softvera, jer s3 ima nekoliko opcija prikaza?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Moguce je da su ekrani drukcije kalibrirani.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5
17 godina
gamer34 kaže...
Moguce je da su ekrani drukcije kalibrirani.

Meni se nekad cini da su previse saturirane boje na Ativ-u, mada ga nisam poredio sa SGS3. U odnosu na zenin HTC 8X, Ativ je previse zasicenih boja.

A ovo za crnu...tesko je ocijeniti kada ima neki tekst na njemu. Mislim da sam jednom u zamracenoj sobi ukljucio ga, i u trenutku kada se pojavi samo crna na ekranu, da ipak nije bila potpuno crna, a cini mi se da sam i citao o tome na WPCentral forumu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 10:21 (knight).
16 godina
odjavljen
12 godina
WP8 - Općenito

Molim vas za preporuku dobre app za vrijeme/temperaturu jer mi nakon zadnjeg update-a AccuWeather ne radi :@{#} ! L820

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 21:19 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Molim vas za preporuku dobre app za vrijeme/temperaturu jer mi nakon zadnjeg update-a AccuWeather ne radi :@{#} ! L820

Bing Weather je meni osobno najbolji.

Ima Live tile sa temp. i trenutnim vremenom na prvoj strani i prognozu za iduce dane na zadnjoj strani. Takoder ima integraciju u lockscreen na kojem prikazuje informacije i mijenja pozadinu ovisno o vremenu.

15 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Nakon Bing Weather, Gismeteo, Accu Weather i jos nekolicine drugih, Amazing Weather HD se pokazao definitivno najboljim... Ima mogucnost postavljanja na lockscreen, animirani prikaz (mislim da nisam nasao nijednu drugu takvu aplikaciju na storeu), aktivni info s upozorenjem o npr gustoj magli, jakom vjetru (poprilicno tocno), biranje izgleda tileova, prognoza po satima, danima (7 dana)... Trial je mislim 3 dana, al za 10kn mislim da se definitivno isplati ;)

12 godina
neaktivan

Ako sam dobro shvatio, jos uvijek se ne zna koji ce se uredjaji moci update-at na WP8.1 ? 

Obzirom da spominju Lumiu 520 kao primjer, nadam se da ima nade za HTC8s sto se tog update-a tice... 

- HTC 8S -
13 godina
neaktivan
NeoOS kaže...

Ako sam dobro shvatio, jos uvijek se ne zna koji ce se uredjaji moci update-at na WP8.1 ? 

Obzirom da spominju Lumiu 520 kao primjer, nadam se da ima nade za HTC8s sto se tog update-a tice... 

Pa trebalo bi biti barem 36 mjeseci podrske za svaki WP mobitel i 8S nije nista losiji od Lumie tako mislim da bi sto posto trebao dobiti 8.1.

...ako slucajno nedobije sigurno ce se korisnici pozaliti i pokrenuti peticiju na windowsphone.uservoice.com 

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.12.2013 1:05 (fade).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice