WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.960.013
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WP8 - Općenito
gamer34 kaže...
Eto ako nekog zanima meni je stigao jedan letak s odlicnom ponudom za Lumiu 920 ali mislim da se mogu naci i na posti pa ako je netko u kupovini za Lumiu 920 ima priliku ustediti 300kn.

Ima i za 100kn manje u edigital. A imali su je i na akciji za 2.399 nedavno, vjerojatno će je opet stavit.

16 godina
odjavljen
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
5220 kaže...
gamer34 kaže...
Eto ako nekog zanima meni je stigao jedan letak s odlicnom ponudom za Lumiu 920 ali mislim da se mogu naci i na posti pa ako je netko u kupovini za Lumiu 920 ima priliku ustediti 300kn.

Ima i za 100kn manje u edigital. A imali su je i na akciji za 2.399 nedavno, vjerojatno će je opet stavit.

Ma znam al mnoge je strah kupovat u edgitalu pa je ovo dosta dobra alternativa.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
12 godina
neaktivan

Ovo je predobro :-) 

Nokia Lumia 820 :)
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Samo meni je taj Glance Background crap očito.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
gin.tonic kaže...

Samo meni je taj Glance Background crap očito.

pa ima ih još kojima smeta još jedan lockscreen a meni je fora dodatak, iako je samo estetski. to su uvezli sa symbiana ako se ne varam. ali ima ali. nakon što glance screen dobije mogučnost prikazivanja notifikacija onda lockscreen skoro pa i nije potreban a ne možeš ga isključit. šteta.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
To stvarno odlicno izgleda ali nekako mi se cini bespotrebno, glance mi je vise koristan nego "cool" feature pa mi ovo bas i ne pase a i aigurno trosi vise baterije.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

ako cemo po symbianu, potrosnja baterije je zanemariva

pogotovo na amoled-u

a prednosti su itetako ocite, jos ako budu aplikacije trece strane

mogle koristiti glance za svoje notifikacije (kao neke na symbianu)

to ce bit super

drago mi je da se dobre ideje sa symbiana sele na wp

jos usb on-the-go, fm transmitter {#} i mozda file manager

i ja dolazim

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
apoteka kaže...

pogotovo na amoled-u

to ce bit super

i ja dolazim

Glance za notifikacije definitivno podrzavam {#}, ali ovo nekako ne znam. Nkea stave pa tko hoce neka koristi tko nece ne mora i svi sretni. {#}

15 godina
protjeran
gamer34 kaže...
apoteka kaže...

pogotovo na amoled-u

to ce bit super

i ja dolazim

Glance za notifikacije definitivno podrzavam {#}, ali ovo nekako ne znam. Nkea stave pa tko hoce neka koristi tko nece ne mora i svi sretni. {#}

I ja nekako razmišljam u tom smjeru, Lumia background mi je više gimmick nego išta, ok to je beta aplikacija, možda će na kraju stvarno neka svrha biti.

A Glance u ovom izdanju sada je polovično rješenje, fale notifikacije, sat sam po sebi i nije najbolji fičur.

12 godina
WP8 - Općenito

Predobro izgleda...UFF, bas mi je drago da imam lumiu 820. Daj mi samo reci dal bude dosao taj Glance Background kao update ili ce bit na nokia storeu za skinut kao app? Nasao sam, nisam cital tekst do kraja

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 22:33 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Za sad se može skinut na store-u...

A što se glance screena tiće, kome smeta može ga vrlo lako isključiti {#}

PC RULES!!!

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Da ne listam sve stranice, zanima me; ima li WP8 nekakav program kao što ima Samsung android (Kies) u kojem možeš izvesti kontakte u .spb ekstenziji a da se kontakti mogu i sami uvesti pomoću VCard fajla ??

Naime, otuđen mi je samsung Galaxy S i9000 i kupio sam Nokiu Lumiu 520.

skontao sam sve opcije ali mi ovakav način izvoza i uvoza kontakata nedostaje.

Fala i dobar tek !!

http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Budokai kaže...

Da ne listam sve stranice, zanima me; ima li WP8 nekakav program kao što ima Samsung android (Kies) u kojem možeš izvesti kontakte u .spb ekstenziji a da se kontakti mogu i sami uvesti pomoću VCard fajla ??

Fala i dobar tek !!

pa preko outlook.com ali ne znam koje sve extnzije podžava. app nema, na žalost ili na sreću. kako kome.

13 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Ima tu navodno brdo fee aplikacija ali moj uređaj ne prepoznaje ni jednu, jedino neki ringtones od 46 MB koji se instalira kao exe file.

Još me zanima kako ubaciti u SMS neku drugu melodiju ??

Melodije poziva prihvaćaju Ringtones--kratke mp3-ce ali SMS ni dabi {#}

Dakle ne mogu za melodiju poziva ni uvesti nekakav glazbeni broj u mp3 jer je predugačak. Jedino da ga cropam.

Na androidu je to bilo lako, no ovdje ne kontam ?

http://www.youtube.com/watch?v=YlUKcNNmywk
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 21:11 (Budokai).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Budokai kaže...

Fala i dobar tek !!

pa preko outlook.com ali ne znam koje sve extnzije podžava. app nema, na žalost ili na sreću. kako kome.

Ja sam isto preko outlook.com ubacio kontakte, pošao sam na gmail i skinuo kontakte u CSV formatu.
Ako nemaš kontakte u CSV onda probaj preko nekog konvertera. 

15 godina
odjavljen
Budokai kaže...

Ima tu navodno brdo fee aplikacija ali moj uređaj ne prepoznaje ni jednu, jedino neki ringtones od 46 MB koji se instalira kao exe file.

Još me zanima kako ubaciti u SMS neku drugu melodiju ??

Melodije poziva prihvaćaju Ringtones--kratke mp3-ce ali SMS ni dabi {#}

Dakle ne mogu za melodiju poziva ni uvesti nekakav glazbeni broj u mp3 jer je predugačak. Jedino da ga cropam.

SMS, mail i ostalo: ne može se staviti melodija po želji. Moći će se tek od iduće nadogradnje OS-a, kroz mjesec-dva.

Ja na HTC-u mogu staviti cijeli mp3 bez da ga 'režem' i normalno ga koristim kao ringtone. Prije nije moglo.

edit: planiram uzeti Lumiu 520 u Vipu. Je li zaključana na Vip?

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.10.2013 23:11 (Danijel14).
16 godina
WP8 - Općenito
Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
WP8 - Općenito

Super, volim nadogradnje! {#}

Steam profile: Virty
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ono što je meni zanimljivo :)

Updates today for developers

Microsoft is also announcing a developer preview program, whereby they can get early access to these updates, including GDR3. To qualify, you will need to meet these criteria:

Your phone is “developer-unlocked”
    You’re a registered Windows Phone Store developer
    You’re a registered Windows Phone App Studio developer

Microsoft will give further details on their developer blog later today.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

već ti je to vani...  krivo

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 14:58 (skank666).
15 godina
protjeran

Jedino valja Autorotate screen OFF/ON opcija, ostatak beskorisni fičuri.

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nadam se da se i za Alarm može staviti custom sound, meni je do toga jako stalo, treba mi nešto radikalnije od ovog kaj je ponuđeno u paketu.

I da, Lumia 520 je zaključana na VIP. Tako piše, nisam dobavio drugi microSIM da ovjerim. Ali koliko čujem, tomato je slot compatible. {#}

Early adopter
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 15:56 (Teerex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

Trenutno je Lumia 520 najpovoljnija na edigital, 999kn.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Teerex kaže...

Nadam se da se i za Alarm može staviti custom sound, meni je do toga jako stalo, treba mi nešto radikalnije od ovog kaj je ponuđeno u paketu.

I da, Lumia 520 je zaključana na VIP. Tako piše, nisam dobavio drugi microSIM da ovjerim. Ali koliko čujem, tomato je slot compatible. {#}

Može se staviti custom sound za Alarm na GDR2.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 16:12 (gin.tonic).
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

već ti je to vani...  krivo

quratz krivo.... mislim je ali istina je još i bolja!!

uglavnom, tko god hoće može instalirat, valjda već danas, gdr3 betu... namjenjeno je devoloperiva ali i entuzijastima. i besplatno je preko free app windows phone app studio pomoću koejg možete otključat samo jedan telefon. ali ima ali, nije nešto strašno:

This only includes the OS update, not device specific firmware i.e. this is not Nokia's 'Bittersweet shimmer'; users should remain with their current firmware and will not lose it

• You can only move forward, there is no “going back” to earlier releases
  • You need at least OS version 8.0.10322.71 to participate
  • You will continue to receive the official update (and firmware) when they become publicly available, so there is no missing out of features, nor will you ever be behind
  • This will void your device warranty
  •  

16 godina
    neaktivan
    gin.tonic kaže...
    Teerex kaže...

Može se staviti custom sound za Alarm na GDR2.

Ups, moj za... {#}

Al opet nema što moj fićr foun ima, odvojenu glasnoću za Alarme {#}

Early adopter
    Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 16:36 (Teerex).
    16 godina
    odjavljen

ja isto nisam imao pojam za to... :D

16 godina
    neaktivan
    WP8 - Općenito

Niste jedini :o

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice