Ima i za 100kn manje u edigital. A imali su je i na akciji za 2.399 nedavno, vjerojatno će je opet stavit.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
check this out! Jako cool!

Ima i za 100kn manje u edigital. A imali su je i na akciji za 2.399 nedavno, vjerojatno će je opet stavit.
Ma znam al mnoge je strah kupovat u edgitalu pa je ovo dosta dobra alternativa.
check this out! Jako cool!
Ovo je predobro :-)
Samo meni je taj Glance Background crap očito.
Samo meni je taj Glance Background crap očito.
pa ima ih još kojima smeta još jedan lockscreen a meni je fora dodatak, iako je samo estetski. to su uvezli sa symbiana ako se ne varam. ali ima ali. nakon što glance screen dobije mogučnost prikazivanja notifikacija onda lockscreen skoro pa i nije potreban a ne možeš ga isključit. šteta.

ako cemo po symbianu, potrosnja baterije je zanemariva
pogotovo na amoled-u
a prednosti su itetako ocite, jos ako budu aplikacije trece strane
mogle koristiti glance za svoje notifikacije (kao neke na symbianu)
to ce bit super
drago mi je da se dobre ideje sa symbiana sele na wp
jos usb on-the-go, fm transmitter i mozda file manager
i ja dolazim
pogotovo na amoled-u
to ce bit super
i ja dolazim
Glance za notifikacije definitivno podrzavam , ali ovo nekako ne znam. Nkea stave pa tko hoce neka koristi tko nece ne mora i svi sretni.
pogotovo na amoled-u
to ce bit super
i ja dolazim
Glance za notifikacije definitivno podrzavam , ali ovo nekako ne znam. Nkea stave pa tko hoce neka koristi tko nece ne mora i svi sretni.
I ja nekako razmišljam u tom smjeru, Lumia background mi je više gimmick nego išta, ok to je beta aplikacija, možda će na kraju stvarno neka svrha biti.
A Glance u ovom izdanju sada je polovično rješenje, fale notifikacije, sat sam po sebi i nije najbolji fičur.
Predobro izgleda...UFF, bas mi je drago da imam lumiu 820. Daj mi samo reci dal bude dosao taj Glance Background kao update ili ce bit na nokia storeu za skinut kao app? Nasao sam, nisam cital tekst do kraja
Za sad se može skinut na store-u...
A što se glance screena tiće, kome smeta može ga vrlo lako isključiti
lumia 1020 dostupna u vipu! http://mob.hr/lg-g2-i-nokia-lumia-1020-u-vip-centrima/
Da ne listam sve stranice, zanima me; ima li WP8 nekakav program kao što ima Samsung android (Kies) u kojem možeš izvesti kontakte u .spb ekstenziji a da se kontakti mogu i sami uvesti pomoću VCard fajla ??
Naime, otuđen mi je samsung Galaxy S i9000 i kupio sam Nokiu Lumiu 520.
skontao sam sve opcije ali mi ovakav način izvoza i uvoza kontakata nedostaje.
Fala i dobar tek !!
Da ne listam sve stranice, zanima me; ima li WP8 nekakav program kao što ima Samsung android (Kies) u kojem možeš izvesti kontakte u .spb ekstenziji a da se kontakti mogu i sami uvesti pomoću VCard fajla ??
Fala i dobar tek !!
pa preko outlook.com ali ne znam koje sve extnzije podžava. app nema, na žalost ili na sreću. kako kome.
Ima tu navodno brdo fee aplikacija ali moj uređaj ne prepoznaje ni jednu, jedino neki ringtones od 46 MB koji se instalira kao exe file.
Još me zanima kako ubaciti u SMS neku drugu melodiju ??
Melodije poziva prihvaćaju Ringtones--kratke mp3-ce ali SMS ni dabi
Dakle ne mogu za melodiju poziva ni uvesti nekakav glazbeni broj u mp3 jer je predugačak. Jedino da ga cropam.
Na androidu je to bilo lako, no ovdje ne kontam ?
Fala i dobar tek !!
pa preko outlook.com ali ne znam koje sve extnzije podžava. app nema, na žalost ili na sreću. kako kome.
Ja sam isto preko outlook.com ubacio kontakte, pošao sam na gmail i skinuo kontakte u CSV formatu.
Ako nemaš kontakte u CSV onda probaj preko nekog konvertera.
Ima tu navodno brdo fee aplikacija ali moj uređaj ne prepoznaje ni jednu, jedino neki ringtones od 46 MB koji se instalira kao exe file.
Još me zanima kako ubaciti u SMS neku drugu melodiju ??
Melodije poziva prihvaćaju Ringtones--kratke mp3-ce ali SMS ni dabi
Dakle ne mogu za melodiju poziva ni uvesti nekakav glazbeni broj u mp3 jer je predugačak. Jedino da ga cropam.
SMS, mail i ostalo: ne može se staviti melodija po želji. Moći će se tek od iduće nadogradnje OS-a, kroz mjesec-dva.
Ja na HTC-u mogu staviti cijeli mp3 bez da ga 'režem' i normalno ga koristim kao ringtone. Prije nije moglo.
edit: planiram uzeti Lumiu 520 u Vipu. Je li zaključana na Vip?
Evo nam GDR3 stiže uskoro.
http://www.wpcentral.com/microsoft-officially-announces-windows-phone-8-gdr3-update
Super, volim nadogradnje!
Ono što je meni zanimljivo :)
Updates today for developers
Microsoft is also announcing a developer preview program, whereby they can get early access to these updates, including GDR3. To qualify, you will need to meet these criteria:
Your phone is “developer-unlocked”
You’re a registered Windows Phone Store developer
You’re a registered Windows Phone App Studio developer
Microsoft will give further details on their developer blog later today.
već ti je to vani... krivo
Evo nam GDR3 stiže uskoro.
http://www.wpcentral.com/microsoft-officially-announces-windows-phone-8-gdr3-update
Jedino valja Autorotate screen OFF/ON opcija, ostatak beskorisni fičuri.
Nadam se da se i za Alarm može staviti custom sound, meni je do toga jako stalo, treba mi nešto radikalnije od ovog kaj je ponuđeno u paketu.
I da, Lumia 520 je zaključana na VIP. Tako piše, nisam dobavio drugi microSIM da ovjerim. Ali koliko čujem, tomato je slot compatible.
Trenutno je Lumia 520 najpovoljnija na edigital, 999kn.
Nadam se da se i za Alarm može staviti custom sound, meni je do toga jako stalo, treba mi nešto radikalnije od ovog kaj je ponuđeno u paketu.
I da, Lumia 520 je zaključana na VIP. Tako piše, nisam dobavio drugi microSIM da ovjerim. Ali koliko čujem, tomato je slot compatible.
Može se staviti custom sound za Alarm na GDR2.
već ti je to vani... krivo
quratz krivo.... mislim je ali istina je još i bolja!!
uglavnom, tko god hoće može instalirat, valjda već danas, gdr3 betu... namjenjeno je devoloperiva ali i entuzijastima. i besplatno je preko free app windows phone app studio pomoću koejg možete otključat samo jedan telefon. ali ima ali, nije nešto strašno:
This only includes the OS update, not device specific firmware i.e. this is not Nokia's 'Bittersweet shimmer'; users should remain with their current firmware and will not lose it
Može se staviti custom sound za Alarm na GDR2.
Ups, moj za...
Al opet nema što moj fićr foun ima, odvojenu glasnoću za Alarme
ja isto nisam imao pojam za to... :D
Niste jedini :o