WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.959.997
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Pa custom sound za alarm koristim od kad sam kupio mob u siječnju. Da li je bilo moguće prije Portica, ne znam. Da ne ispadne da meljem bezveze, baš sam išao gledati datum kad je 'kreiran' mp3 koji koristim kao zvuk alarma: 28.01.2013.

GDR3: svaka novost je dobra. Ali stvarno, ako opet ne ubace stop funkciju u mp3 i ne stave zasebne kontrole za glasnoću.... bolje da šutim.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: WP8 - Općenito
Danijel14 kaže...

Pa custom sound za alarm koristim od kad sam kupio mob u siječnju. Da li je bilo moguće prije Portica, ne znam. Da ne ispadne da meljem bezveze, baš sam išao gledati datum kad je 'kreiran' mp3 koji koristim kao zvuk alarma: 28.01.2013.

GDR3: svaka novost je dobra. Ali stvarno, ako opet ne ubace stop funkciju u mp3 i ne stave zasebne kontrole za glasnoću.... bolje da šutim.

Upravo to, već su morali to riješiti, nije im valjda to problem? A nama korisnicima bi dobro došlo.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

hihihihihi.. evo meni gd3!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
skank666 kaže...

Developer si?

Ajde javi ikakve razlike...

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Samo reci da ima stvari iz 2-3 posta iznad

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
gin.tonic kaže...
skank666 kaže...

Developer si?

Ajde javi ikakve razlike...

ma kakvi.. svi mogu ako žele http://forums.wpcentral.com/windows-phone-gdr3-preview/245358-gdr3-preview-live.html

Danijel14 kaže...

Samo reci da ima stvari iz 2-3 posta iznad

kojih?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Ovdje se može pratiti GDR3 preview od strane korisinika, zasad još nema nekih postova ali biti će.

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-gdr3-preview/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Stop u mp3 playeru/radiu, zasebna kontrola glasnoće... sitnice koje je imao moj k700 prije skoro 10 godina.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danijel14 kaže...

Stop u mp3 playeru/radiu, zasebna kontrola glasnoće... sitnice koje je imao moj k700 prije skoro 10 godina.

nema toga.

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Daj me nemoj zaje8avat.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Ovdje pišu sve novosti za GDR3:

http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2013/10/14/announcing-our-third-windows-phone-8-update-plus-a-new-developer-preview-program.aspx

-Support for bigger, higher-resolution screens

-Driving Mode

-New accessibility features

-Improved Internet Sharing

-More useful ringtones

-Rotation lock

-Better storage management

-Use the App switcher to quickly close apps when you're finished with them.

-Wi-Fi access out of the box: You can now connect to Wi-Fi during phone set up, so you can start conserving cellular data right out of the box.

-Better Bluetooth

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 18:47 (gin.tonic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Danijel14 kaže...

Daj me nemoj zaje8avat.

• Support for 1080p display for new devices like the Lumia 1520.
  • Support for new processors.
  • 3 medium or 6 small tiles on a row for phones with screen resolution of at least WXGA (1280 x 768) including Lumia 920, 925, 928, 1020 and of course the Lumia 1520 jok, nema ovog na gdr3... valjda je ipak samo za velike ekrane neovisno o rezoluciji
  • Close apps by tapping on the X on top right in multitasking view. The icon of the app appears below. da
  • Custom tones for text or IM, voicemail, email and reminders (confirmed earlier by Windows Phone Central) da
  • Screen Rotation lock: When auto-rotate screen is off, your screen will stay in the current orientation when you rotate your phone. da
  • Driving Mode: Turns of all notifications except texts and phone calls when you're driving. You can also turn calls and texts off completely or set Driving Mode to text and automatic reply like "Hey, I am driving right now. I'll reply you later." Driving Mode can start automatically when your phone connects to a Bluetooth device. da
  • Connect to WiFi in OOBE when switching on your new phone for the first time or after you  your reset your phone, so you can restore your data even before connecting to a cellular network.
  • Attach Office files (.doc, .xls, .ppt) and .pdf files in email. jok!

i čini se jš i brži telefon ali za bolje utiske treba malo pričekat....

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 18:50 (skank666).
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ma znam za te feature, premda bi pola njih mijenjao za prije navedeno. Fakat ne kužim tu ekipu u MS-u.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Ovo mi je trenutno bitno;

Custom tones for text or IM, voicemail, email and reminders (confirmed earlier by Windows Phone Central) da {#}

A, A5, B5, C#5, D, D5, Dm, E, E5, F#5, F#m, G#5, G#D5, G5

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Budokai kaže...

Custom tones for text or IM, voicemail, email and reminders (confirmed earlier by Windows Phone Central) da {#}

strasno..te updateove cekamo ko ozeblo sunce, dolaze svaka 3-4 mjeseca i mogućnosti daju na kapaljku.. Svaka im čast na ovom apdejtu, bolje ista nego nista, ali moglo je to i bolje..sa jos vise mogucnosti, customizacije itd..

nakon gdr2 mogu komotno reci da mi je sustav(mobitel) poblesavio.. Malo usporio, lock tipka mi reagira 2. ili 3. put tek, mob mi se isprazni,stavim ga punit, nakon 4h pokazuje da je za 5% vise napunjen neg na pocetku punjenja,ugasim ga i upalim, onda odjednom na 99% ali lampica narancasta..tek kasnije "pozeleni".

valjd ce bit bolje s gdr3..

ili mi to mozda nije bilo do gdr2 nego mi je mob zreo za servis??

12 godina
WP8 - Općenito

ti se bunis meni je 8x isti dan kad sam stavio gdr2 poblesavio.slusao sam muziku i samo se ugasio krepala baterija.

0 1 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Sinoć sam stavio GDR3 i čini mi se da je mob sad brži ali kao što je skank reka, triba par dana proći da vidimo kako to radi.

Ja za sad zadovoljan.

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
NeoOS kaže...
Budokai kaže...

strasno..te updateove cekamo ko ozeblo sunce, dolaze svaka 3-4 mjeseca i mogućnosti daju na kapaljku.. Svaka im čast na ovom apdejtu, bolje ista nego nista, ali moglo je to i bolje..sa jos vise mogucnosti, customizacije itd..

nakon gdr2 mogu komotno reci da mi je sustav(mobitel) poblesavio.. Malo usporio, lock tipka mi reagira 2. ili 3. put tek, mob mi se isprazni,stavim ga punit, nakon 4h pokazuje da je za 5% vise napunjen neg na pocetku punjenja,ugasim ga i upalim, onda odjednom na 99% ali lampica narancasta..tek kasnije "pozeleni".

valjd ce bit bolje s gdr3..

ili mi to mozda nije bilo do gdr2 nego mi je mob zreo za servis??

Ne znam za HTC ali Nokie su normalno radile s GDR2, nije bilo problema.

15 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Sinoć sam stavio GDR3 i čini mi se da je mob sad brži ali kao što je skank reka, triba par dana proći da vidimo kako to radi. brzJa za sad zadovoljan.

Trenutno nije brzina toliko bitna koliko fičuri, nek samo dodaju čim više fičura a brzina neka ostane ista.

Pravi napredak u brzini će biti s novim procesorima/quad core, uskoro ćemo vidjeti phableta u akciji.

16 godina
odjavljen

pazite sad... gd3 su nešto kao service packovi, namijenjeni prvenstveno peglanju OS-a a veće promjene nas očekuju sa wp8.1(dogodine). nisam ni ja baš najsretniji s time ali sam spreman na ovakav kompromis.

gdr3 mi nikako nije ni na jedan način promijenio moju naviku korištenja telefona. promjene su male ali dobrodošle i najveća boljka mi je nemogućnost dodavanja još tile u red. tome sam se najviše veselio. ali ipak je ovo developers preview tako je lako moguće da se to do službenog izlaska još nadoda. barem se nadam.

nikakve bugove nisam primjetio i probat ću popratit potrošnju baterije jeli se išta promijenilo. ovaj gdr3 DP je samo promijenio verziju OS-a ne i firmwarea.

15 godina
protjeran
skank666 kaže...

pazite sad... gd3 su nešto kao service packovi, namijenjeni prvenstveno peglanju OS-a a veće promjene nas očekuju sa wp8.1(dogodine). nisam ni ja baš najsretniji s time ali sam spreman na ovakav kompromis.

gdr3 mi nikako nije ni na jedan način promijenio moju naviku korištenja telefona. promjene su male ali dobrodošle i najveća boljka mi je nemogućnost dodavanja još tile u red. tome sam se najviše veselio. ali ipak je ovo developers preview tako je lako moguće da se to do službenog izlaska još nadoda. barem se nadam.

nikakve bugove nisam primjetio i probat ću popratit potrošnju baterije jeli se išta promijenilo. ovaj gdr3 DP je samo promijenio verziju OS-a ne i firmwarea.

Moglo bi se reći da su service packovi s dodanim fičurima. Još Nokia treba dodati svoj Bittersweet shimmer u to.

14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Upravo se instalira GDR3, samo da ovako i ostane da se izbace provideri iz price o update-ima!!

EDIT:

upravo sam instalira na svoju l820 sve radi ko podmazano, sviđa mi se i orientation lock i x na multitaskingu, sto se tice koristenja svojih melodija za poruke i slicno nije mi nikad to bio neki problem, jednostavno nemam potrebe za time.

vlastoručni potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 11:27 (karaandrijan).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Imam Lumiu 820 već neko vrijeme i nakon posljednjeg updatea izbrisao mi se jedan lock screen wallpaper.

Slika nije nista posebno već je samo stvar navike pa ako nije problem molio bih da je netko uploada jer je ovo jedina fotografija te slike koju sam nasao na internetu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Ovdje su testirali sve novosti s GDR3:

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ovaj DP moze bilo tko staviti sada odmah?
Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen
DommY kaže...
Ovaj DP moze bilo tko staviti sada odmah?

da..

1) regaj se na windows phone app studio

2) klikni create app

3? skini developer preview sa marketa i instaliraj

4) sljedi wizarda

5) check for updates

a jeste skužili da nema više "notify me when updates are available"?

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 15:20 (skank666).
17 godina
WP8 - Općenito

Ionako mi je to sve bilo odznačeno...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
skank666 kaže...
2) klikni create app

3? skini developer preview sa marketa i instaliraj

4) sljedi wizarda

5) check for updates

a jeste skužili da nema više "notify me when updates are available"?

Pošto sam rookie za windows phone OS i još se nisam prištekao na internet, mogu li to sve obaviti priključenim telefonom s USB kablom na PC ili mora biti internetska veza na smartphoneu.

S androidom mi je sve nekako bilo lakše i rootanje i custom romovi a ovdje se mučim.

Uredno sam se registrirao, no nikako ne nađem taj developer preview.

Vjerojatno mora biti internetska veza na mobu ili bar preko wi-fi-a {#}

A, A5, B5, C#5, D, D5, Dm, E, E5, F#5, F#m, G#5, G#D5, G5
16 godina
odjavljen
Budokai kaže...

Pošto sam rookie za windows phone OS i još se nisam prištekao na internet, mogu li to sve obaviti priključenim telefonom s USB kablom na PC ili mora biti internetska veza na smartphoneu.

S androidom mi je sve nekako bilo lakše i rootanje i custom romovi a ovdje se mučim.

Uredno sam se registrirao, no nikako ne nađem taj developer preview.

Vjerojatno mora biti internetska veza na mobu ili bar preko wi-fi-a {#}

treba ti wi fi. 

regaj tj loginaj sa postojećim outlook acc na http://apps.windowsstore.com/ i onda ti treba net na mobitelu da skineš app http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96. pokreni ga i dalje znaš.

sorry krivo sam napisao ime appa. preview for developers je pravo ime.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 20:47 (skank666).
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice