Posto je tema o WP7 mrtva, postavit cu pitanje ovdje.
Omnia 7 (8GB) - imao sam slobodno nekih 500+ mb memorije, i najedanput mi iskocila poruka "low space" - uglavnom da obrisem nesto . Odem pod memoriju i vidim slobodno 18 mb. Kada sam restarto mob bilo je slobodno 24 mb, medutim mogu sada restartat koliko hocu, ostaje na 24 mb. Sada sam obriso slike neke i muziku, i doso do nekih 250 mb slobodnog prostora. Ima tko kakve ideje sta je mogo biti uzrok? neki app update sigurno nemoze odnjeti 500 mb, a cini mi se da sam samo updatao facebook beta app (on mi je najvise cudan, nema ga jos u marketu da vidim koliko tezi aplikacija, skinuo sam ga preko linka na WPcentralu, al siguran sam da nije mogao nikakav update potegnut toliko memorije) i gravity guy. Svaka preporuka dobro dosla, i odmah da napominjem da sam i ove slike i muziku teska srca obriso, pa hard reset ne dolazi u obzir.
EDIT: molim brzu pomoc, jer unatoc 250+ mb free memorije, nemogu prebaciti niti jednu obicn u sliku na mobitel preko zunea?!
takoder, pogledajte sliku dolje.. dali je moguce da 6-7 igrica i par appova zauzimaju 3 GB memorije?
EDIT2: rjesio problem, ispraznio mobitel do kraja i napunio ga te se sve vratilo u normalu..