WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.959.789
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WP8 - Općenito

Posto je tema o WP7 mrtva,  postavit cu pitanje ovdje.

Omnia 7 (8GB) -  imao sam slobodno nekih 500+ mb memorije, i najedanput mi iskocila poruka "low space" - uglavnom da obrisem nesto  . Odem pod memoriju i vidim slobodno 18 mb. Kada sam restarto mob bilo je slobodno 24 mb, medutim mogu sada restartat koliko hocu, ostaje na 24 mb. Sada sam obriso slike neke i muziku, i doso do nekih 250 mb slobodnog prostora. Ima tko kakve ideje sta je mogo biti uzrok? neki app update sigurno nemoze odnjeti 500 mb, a cini mi se da sam samo updatao facebook beta app (on mi je najvise cudan, nema ga jos u marketu da vidim koliko tezi aplikacija, skinuo sam ga preko linka na WPcentralu, al siguran sam da nije mogao nikakav update potegnut toliko memorije) i gravity guy. Svaka preporuka dobro dosla, i odmah da napominjem da sam i ove slike i muziku teska srca obriso, pa hard reset ne dolazi u obzir.

EDIT: molim brzu pomoc, jer unatoc 250+ mb free memorije, nemogu prebaciti niti jednu obicn u sliku na mobitel preko zunea?!

takoder, pogledajte sliku dolje.. dali je moguce da 6-7 igrica i par appova zauzimaju 3 GB memorije?

EDIT2: rjesio problem, ispraznio mobitel do kraja i napunio ga te se sve vratilo u normalu..

stanje memorije stanje memorije
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 13:58 (x360gamer).
15 godina
protjeran
amater_2 kaže...
gin.tonic kaže...
amater_2 kaže...

Ima li tko problema sa kupovinom aplikacija na marketu?

Pokušavm kupiti ProShot preko PP i obija mi. 

Probao sam i sa karticom i isto...

Gdje zaglavi? Nekad zna Market 'štekati' ali jako rijetko.

Kupio sam 4 aplikacije do sada i uvijek prihvatilo.

U Wallet imam imam sve automatski složeno, Paypal, a kartica Visa Electron debitna na kune, PBZ banka.

Evo kad sam vratio regiju na hr onda mi je dopustilo kupnju preko kartice.

Prije sam kupovao na UK regiji preko PayPala i nikad problema.

Danas mi je štekalo kod provjere.

Novaca imam na kartici tako da nije do toga.

Ja sam na US regiji sve kupio jer je jeftinije i nikad me zezalo ili error, dobro ne kupujem aplikacije svaki tjedan/mjesec.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 14:35 (gin.tonic).
15 godina
neaktivan
jopis kaže...
DommY kaže...
Evo sad sam probao takoder se ne mjenja jacina zvuka dali ja drzim ili stiscem par puta volume tipku. Izgleda da imam specijalnu verziju mobitela:D

Jedina stvar onda koja ima logike u toj priči je gdr2 update, budući da sam imao mob prije njega, što je možda i kod kolege s problemom isti slučaj, ako nije updejtao mob.

Lud ni blesav nisam, nakon 50 mobitela u 15 godina kupovanja istih, bio mi je šok da izvadim mob iz džepa, zaključan ostavljen u džep, smanjenog tona do kraja...

kao i obicno, istina je negdje u sredini..kada je mob zakljucan ne moze se regulirat glasnoca..medjutim ako stisnes tipku power samo da osvjetlis ekran(dakle mob je i dalje zakljucan) onda se moze regulirat i glasnoca kao i iskljucit ton na ekranu..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
14 godina
Jeli normalno da kad ostane upaljen cellular data a spojim se na wifi ostane oznaka H jer na iphonu nestane i pokaze se wifi a ovako ne znam dal surfam na 3g ili wifi.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

H+ ili 3G ostaje bez obzira na wifi. Ako te zanima koristi li ti mob trenutno wifi ili 2/3G : http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/activenet-now/9cf7d2a5-ddd5-48cf-aae8-0ec2ad4acfe8

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Moze preporuka app za bateriju? Ova moja mi stalno dava obavjesti tipa u 20 min potroseno 10% a zapravo potrosi samo 1%. Tocno mi pokazuje koliko je baterije ostalo ali krivo pokazuje koliko se trosi.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
77ari kaže...

Moze preporuka app za bateriju? Ova moja mi stalno dava obavjesti tipa u 20 min potroseno 10% a zapravo potrosi samo 1%. Tocno mi pokazuje koliko je baterije ostalo ali krivo pokazuje koliko se trosi.

Ja koristim ovo: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/battery-sense/5b38afb9-a104-463c-adb4-22ea2e63706b

17 godina
WP8 - Općenito

Instalirajte si aplikaciju Windows Phone Insider, imate hrpu korisnih informacija i shortcutova na jednom mjestu. Također, imate i detaljne informacije o bateriji, mobitelu, verziji softweara itd...

Možete i pinati stvari na homescreen, ja imam pinane shortcutove za WIFI, mobilnu podatkovnu mrežu i Flashlight, sve radi odlično

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
15 godina
Ili pričekaj GDR3 update koji će riješiti taj problem i baterija će konačno imati prikaz u %
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ima li kakav 3rd party video player te postoji li kakva aplikacija poput "allshare" ili "play to"?
P.S. imam Ativ S 

0 0 hvala 0
15 godina

Ima jedan koji se plaća, i ima jedna ocjena samo tako da ne znam kakav je. Ne može se isprobati. Navodno je u izradi VLC player.

HTC 8X :)
13 godina
WP8 - Općenito

nabavio sam lumiu 520 , koje bi aplikacije trebao imati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

MS i HTC o novim uređajima i jeftinijoj licenci za WP; moguće da će budući uređaji iz HTC-a imati moućnost dual boota (WP i Android): http://www.wpcentral.com/microsoft-and-htc-talks-more-devices-we-could-see-devices-both-android-and-windows-phone

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen

ovo je cool.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

facebook beta postala službena app

14 godina
WP8 - Općenito

Dali je moguce da Lumia 820 (madarski model) ima 4g? Vidim da pise da se moze birati E, 3g ili 4g.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
svaka 820 ima lte
mislim da je stvar operatera hoce li je omogucit
14 godina
Aha, a kako ja mogu provjerit dali mogu koristit 4g?
15 godina
protjeran

Ukljuci 4g i idi na podrucje gdje je taj signal dostupan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 20:01 (gin.tonic).
14 godina
gin.tonic kaže...
<p>Ukljuci 4g i idi na podrucje gdje je taj signal dostupan.</p>

Stvar je u tome sto nije aktiviran 4g, a to na vipu dode oko 30kn ak se ne varam.

15 godina
protjeran
gamer34 kaže...
gin.tonic kaže...

Stvar je u tome sto nije aktiviran 4g, a to na vipu dode oko 30kn ak se ne varam.

E to ti ne znam, pitaj u Vip-u. Bonbon i T-mobile bi trebali loviti bez te jednokratne naknade, nisam imao mogućnosti probati.

14 godina
gin.tonic kaže...
gamer34 kaže...
gin.tonic kaže...

E to ti ne znam, pitaj u Vip-u. Bonbon i T-mobile bi trebali loviti bez te jednokratne naknade, nisam imao mogućnosti probati.

Da, kod t mobilea je besplatan 4g, a kod vipa ne. Gamad {#}

14 godina
WP8 - Općenito
Eto ako nekog zanima meni je stigao jedan letak s odlicnom ponudom za Lumiu 920 ali mislim da se mogu naci i na posti pa ako je netko u kupovini za Lumiu 920 ima priliku ustediti 300kn.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
77ari kaže...
gin.tonic kaže...
fade kaže...

Ova Metro Tube aplikacija je stvarno odlicna, rekao bih i bolja od Android YT aplikacija...svaka im cast.

Imaš jošYoutube HD i myTube...

Youtube HD je meni naj bolja.

I meni, app za 5.

Early adopter
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

gdr3 info, poprilično cool moram priznat...

• Support for 1080p display for new devices like the Lumia 1520.
  • Support for new processors.
  • 3 medium or 6 small tiles on a row for phones with screen resolution of at least WXGA (1280 x 768) including Lumia 920, 925, 928, 1020 and of course the Lumia 1520.
  • Close apps by tapping on the X on top right in multitasking view. The icon of the app appears below.
  • Custom tones for text or IM, voicemail, email and reminders (confirmed earlier by Windows Phone Central)
  • Screen Rotation lock: When auto-rotate screen is off, your screen will stay in the current orientation when you rotate your phone.
  • Driving Mode: Turns of all notifications except texts and phone calls when you're driving. You can also turn calls and texts off completely or set Driving Mode to text and automatic reply like "Hey, I am driving right now. I'll reply you later." Driving Mode can start automatically when your phone connects to a Bluetooth device.
  • Connect to WiFi in OOBE when switching on your new phone for the first time or after you your reset your phone, so you can restore your data even before connecting to a cellular network.
  • Attach Office files (.doc, .xls, .ppt) and .pdf files in email.

Nokia Bittersweet shimmer firmware
  • Glance Screen: Notifications in glance screen similar to the notifications on the lock screen. Choose from any of the 20 accent colours for night mode instead of just red in Amber. You can choose whether you want to keep the glance screen always on when charging, in Amber it is always on when charging.
  • New apps:Nokia Camera, Storyteller, etc.
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

gdr3 info, poprilično cool moram priznat...

• Support for 1080p display for new devices like the Lumia 1520.
  • Support for new processors.
  • 3 medium or 6 small tiles on a row for phones with screen resolution of at least WXGA (1280 x 768) including Lumia 920, 925, 928, 1020 and of course the Lumia 1520.
  • Close apps by tapping on the X on top right in multitasking view. The icon of the app appears below.
  • Custom tones for text or IM, voicemail, email and reminders (confirmed earlier by Windows Phone Central)
  • Screen Rotation lock: When auto-rotate screen is off, your screen will stay in the current orientation when you rotate your phone.
  • Driving Mode: Turns of all notifications except texts and phone calls when you're driving. You can also turn calls and texts off completely or set Driving Mode to text and automatic reply like "Hey, I am driving right now. I'll reply you later." Driving Mode can start automatically when your phone connects to a Bluetooth device.
  • Connect to WiFi in OOBE when switching on your new phone for the first time or after you your reset your phone, so you can restore your data even before connecting to a cellular network.
  • Attach Office files (.doc, .xls, .ppt) and .pdf files in email.

Nokia Bittersweet shimmer firmware
  • Glance Screen: Notifications in glance screen similar to the notifications on the lock screen. Choose from any of the 20 accent colours for night mode instead of just red in Amber. You can choose whether you want to keep the glance screen always on when charging, in Amber it is always on when charging.
  • New apps:Nokia Camera, Storyteller, etc.

A u racku. Znači moj 8x se može pozdraviti sa 6 malih ikona u redu...{#}

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
WP8 - Općenito

Jedva čekam...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Da moj 8x isto. Al me to ne muci tak strasno nego za kad je onda najavljen taj update?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

Da moj 8x isto. Al me to ne muci tak strasno nego za kad je onda najavljen taj update?

studeni ako se ne varam...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice