WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.959.711
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WP8 - Općenito
gin.tonic kaže...
gamer34 kaže...
Dali amber dolazi kao update sustava ili aplikacija? Meni je sada na storu doslo dosta updateova za postavke kao display...

Ne razumijem pitanje.

Mislio dali dolazi kao update sustava koji dobis u settingsima ili kao update aplikacija u storu jer meni je dosao update za display i slicno.

Inace moze mi netko onaj link na nokijinu stranicu di pise kad za koju verziju dolazi amber?

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
16 godina
odjavljen
gamer34 kaže...

Mislio dali dolazi kao update sustava koji dobis u settingsima ili kao update aplikacija u storu jer meni je dosao update za display i slicno.

Inace moze mi netko onaj link na nokijinu stranicu di pise kad za koju verziju dolazi amber?

http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/

DommY kaže...
Zna li se kada bi trebao doc gdr3??
krajem godine, mislim...
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ma samo nek stave zasebnu kontrolu glasnoće i ja presretan... Premda se jako veselim X-u za gašenje appa; IE me zna izludit nakon dužeg surfanja ili dok se zblesira pa ne reagira na back tipku sve dok ne otvorim neku novu stranicu.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gamer34 kaže...
gin.tonic kaže...
gamer34 kaže...
Dali amber dolazi kao update sustava ili aplikacija? Meni je sada na storu doslo dosta updateova za postavke kao display...

Ne razumijem pitanje.

Nisi još dobio Amber???

Dok dođe taj veliki update, onda sve update-a osim aplikacija koje si instalirao dodatno od developera.

I kakav ti je mob? Si barem malo zadovoljan?

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
14 godina
gin.tonic kaže...
gamer34 kaže...
gin.tonic kaže...
gamer34 kaže...

Ne razumijem pitanje.

Nisi još dobio Amber???

Dok dođe taj veliki update, onda sve update-a osim aplikacija koje si instalirao dodatno od developera.

Cini mi se da jos nije dosao amber jer nemam glance, to jest instalirao sam ga preko sysapp pushera, ali mi je sada dosao taj update aplikacija putem stora i opet nema glancea.

Inace ja sam zadovoljan, brat koji koristi mob jos i vise, ipak mu je to prvi smartphone,

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 12:27 (gamer34).
15 godina
protjeran
gamer34 kaže...
gin.tonic kaže...
gamer34 kaže...
gin.tonic kaže...
gamer34 kaže...

Ne razumijem pitanje.

Nisi još dobio Amber???

Cini mi se da jos nije dosao amber jer nemam glance, to jest instalirao sam ga preko sysapp pushera, ali mi je sada dosao taj update aplikacija putem stora i opet nema glancea.

Inace ja sam zadovoljan, brat koji koristi mob jos i vise, ipak mu je to prvi smartphone,

Da bi koristio glance i nove fičure, treba prvo amber instalirati, settings/phone update i onda putem sysapp pushera sve nokia aplikacije update-at.

17 godina
WP8 - Općenito

ako se radi o 820 nokiji onda je glance izbacen iz ambera to su uradili naknadno samo neznam zasto !

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 12:57 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ima li ikakve nade da sa GDR3 možda i ostali WP8 korisnici dobiju neke fora funkcija kao i Nokia korisnici? Mada je malo vjerojatno :P

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ma boga ti... neće amber hrvoju e pa hoće hrvoje amberu. je8ite se rumunji ja sam si amber flashao{#}. e, btw sad sam francuz!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
skank666 kaže...

ma boga ti... neće amber hrvoju e pa hoće hrvoje amberu. je8ite se rumunji ja sam si amber flashao{#}. e, btw sad sam francuz!

Gdje si uopće kupio mobitel?

16 godina
odjavljen
gin.tonic kaže...
skank666 kaže...

Gdje si uopće kupio mobitel?

na njuškalu.

15 godina
Re: WP8 - Opčenito
DommY kaže...
Zna li se kada bi trebao doc gdr3?

studeni

16 godina
neaktivan

Meni baterija ne može ni 24h izdržati {#}

Kad si postavim "location on" imam osjećaj da guta nenormalno bateriju...

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ma da... sigurno je nov mob a imaš i možda uključeno brdo nepotrebnih stvari.... meni izdrži bez frke cijeli dan, a ako baš ne visim stalno na njemu i 2 dana. HTC 8X

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Meni je na L920 "location on" uvijek ukljucen.

Jedino net ukljucujem po potrebi i izdrzi 2 dana.

Igre ne igram (na mobitelu) {#}

Steam profile: Virty
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ja imam stalno uključen WIFI, lokacija mi je isto uključena, data vezu uključujem prema potrebi, i baterija mi je na kraju dana (23:00) na 60-65%... Ponekad preko noći uštekam punjač, ponekad ne... Ako ne uštekam, izdrži mi sljedeći dan do 6-7 sati...

PC RULES!!!

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

sve mi je non stop upaljeno (osim wifija i xbox sync game req) i baterija bez beda izdrži dan i pol... sad ćemo vidjeti kako će biti nakon ambera ali mi se čini da je već bolje

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 12:49 (skank666).
16 godina
Meni se nakon ambera baterija nikako ne uspije napuniti do kraja preko noci, puni se nekih 7-8 sati i bude oko 90%, a znam da sam je inace mogao napuniti cijelu u max 3 sata, neznam sta se desilo s time..
Windows Phone FTW
16 godina
skank666 kaže...

sve mi je non stop upaljeno (osim wifija i xbox sync game req) i baterija bez beda izdrži dan i pol... sad ćemo vidjeti kako će biti nakon ambera ali mi se čini da je već bolje

To ti je zato što si sad Francuz.. {#}

16 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Ma da... sigurno je nov mob a imaš i možda uključeno brdo nepotrebnih stvari.... meni izdrži bez frke cijeli dan, a ako baš ne visim stalno na njemu i 2 dana. HTC 8X

Nemam brdo uključenih nepotrebnih stvari, obično je samo wi-fi uključen... A dobro kad smo već na tome ima neki dobar app za praćenje potrošnje baterije?

14 godina
neaktivan

Zašto se ne preporucije drzati stalno ustedu baterije? Meni na mobu pise da neke aplikacije ne rade i da rade samo kada ih pokrenem. Meni to nije problem pa da onda ostavim da je stednja stalno i kada je pun mobitel?

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
77ari kaže...

Zašto se ne preporucije drzati stalno ustedu baterije? Meni na mobu pise da neke aplikacije ne rade i da rade samo kada ih pokrenem. Meni to nije problem pa da onda ostavim da je stednja stalno i kada je pun mobitel?

Ako koristis aplikacije kao whatsapp, viber, face itd. nece ti dolazit push notifikacije inace nista bitno se ne mijenja. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
neaktivan
JackD kaže...
77ari kaže...

Ako koristis aplikacije kao whatsapp, viber, face itd. nece ti dolazit push notifikacije inace nista bitno se ne mijenja. 

I vecina live tilea se ne osvježava. Nje tolika usteda da bi se isplatilo držati ga stalno ukljucenim

16 godina
odjavljen
17 godina
dasoo988 kaže...

A dobro kad smo već na tome ima neki dobar app za praćenje potrošnje baterije?

Razmišljam o kreiranju jednog takvog u dogledno vrijeme, pa slobodno predloži što bi sve trebao imati...
Vjerujem da na marketu već ima dobrih, ali gdje je tu zabava?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
14 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
dasoo988 kaže...

A dobro kad smo već na tome ima neki dobar app za praćenje potrošnje baterije?

Razmišljam o kreiranju jednog takvog u dogledno vrijeme, pa slobodno predloži što bi sve trebao imati...
Vjerujem da na marketu već ima dobrih, ali gdje je tu zabava?

Treba pisati brzina pražnjenja po satu, brzina punjenja, koliko dugo traje baterija, prosjećna brzina pražnjenja i punjenja, treba imati krivulju koja prikazuje stanje baterije. Treba imati i za paliti i gasiti wi-fi preko tog rpograma, zrakoplovni mod itd, i još neke stvari koje drugi mobiteli sigurno nemaju možeš vidjeti na ovom videu 

video inace prikazuje kako produziti trajanje baterije. Pa ako se to sve moze kontrolirati na jednome mijestu super.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
17 godina
WP8 - Općenito

Zapisano :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito
<p>Jel postoji kakva alternativa za video player?</p>
HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Moj PC  
0 0 hvala 0