- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Zapisano :)
I mogucnost da se ukljuci battery saver unutar same aplikacije :)
Imam jedan manji problem, sve što se piše na fb dolazi mi na mobitel pod poruke. Ali dok sam ja ne kompu i dok se dopisujem to što mi dođe na komp dođe i na mobite, ali kasni jako dugo i onda mi od jednom prikaže oko 30 poruka i onda vibrira 30 puta 1 za svaku poruku. Mogu to nekako promijeniti da mi poruke dolaze odmah a vibriranje maknuti kada mi ne treba?
Jel se meni čini il su sa ovim novim amber update-om promijenili par standardnih melodija?
jel se isplati prodavat lumiu 900 i uzimat neki wp8 mob? Koliko je velika razlika uopče između 7.8 i 8.0-8.1

evo prvi put danas sa L820 problem
ugasim ga, izvadim bateriju i nece da se boota, samo plavi ekran stoji (BSOD)
jedino factory reset pomaze
evo prvi put danas sa L820 problem
ugasim ga, izvadim bateriju i nece da se boota, samo plavi ekran stoji (BSOD)
jedino factory reset pomaze
Nešto ne štima, imam 5 mjeseci mobitel, nikakav lag, restart, bsod i slično.
ma cini mi se da se krenuo paliti kad sam izvadio bateriju
sad imam problem kod restore-a, neke app (naravno ne mogu vidjeti koje) nece da mi restore-a/instalira javlja 8000ffff
ima tko rjesenje
Kad radiš restore uvijek se dogodi da neki app više nije dostupan ili je app za područje neke druge regije
Nakon što sam napravio update na Amber imam problema s baterijom. Baterija mi dok igram neke zahtjevnije igrice dođe do 20% potrošnje po satu i nakon što prestanem igrati pola sata kasnije potrošnja se smanji na 10 posto tek nakon 1 sata mi potrošnja bude normalna kada neradim ništa oko 2% kada radim nešto onda maksimalno 5%. Nakon što prestanem koristiti mobitel potrošnji dugo treba da se spusti.
Nakon što sam napravio update na Amber imam problema s baterijom. Baterija mi dok igram neke zahtjevnije igrice dođe do 20% potrošnje po satu i nakon što prestanem igrati pola sata kasnije potrošnja se smanji na 10 posto tek nakon 1 sata mi potrošnja bude normalna kada neradim ništa oko 2% kada radim nešto onda maksimalno 5%. Nakon što prestanem koristiti mobitel potrošnji dugo treba da se spusti.
Potrosi bateriju do kraja znaci da ti se mobitel izgasi napuni ga pa vidi jel se baterija vratila u normalno stanje. Meni je to pomoglo.
Ako ima netko da hoće mijenjat Lumiju 920 za HTC One uz njegovu nadoplatu neka mi se javi u inbox.
Jel ima neki torrent app za skidanje torrenta?
I treba bi video player koji podrzava titlove.
LP
Imam pitanje u vezi signala, odnosno podatkovnog prometa (3G) . Zadnje vrijeme primjecujem da svi oko mene imaju 3G signal, samo je meni 2G...Uzasno me nervira!!
Naime, koristim VIP mrezu, u postavkama moba je ukljucen 3G, cak sam rucno upisivao APN, H i H+ radi, odnosno pojavljuje se, no medutim jako rijetko...
Na nekim mjestim di mi je prije bilo H , sad mi je E... Od kad sam promjenio mob i sim karticu u microsim ne hvata jeb*** 3G!!
Neznam u cemu bio bio problem?! Zvao sam VIP, rekli su mi da 2 dana se nisam spojio na 3G stanicu... nevjerojatno!! Da je do VIP mreze ni frend ne bi imao
3G no medutim ima. I to full... Sutra cu otic do VIP, pa pogledat dal je problem u kartici ... radi se o lumia 820 modelu...
Dal ste imali slicnih problema? Znam da sam prije sa Desire C imao na istom mjestu 3G (odnosno H) a sad mi se ne mice sa 2G(E) mreže...Prije
mi se nije skidao sa 3G mrežže
utorrennt a za video mislim da nema.
LP
Imam pitanje u vezi signala, odnosno podatkovnog prometa (3G) . Zadnje vrijeme primjecujem da svi oko mene imaju 3G signal, samo je meni 2G...Uzasno me nervira!!
Naime, koristim VIP mrezu, u postavkama moba je ukljucen 3G, cak sam rucno upisivao APN, H i H+ radi, odnosno pojavljuje se, no medutim jako rijetko...
Na nekim mjestim di mi je prije bilo H , sad mi je E... Od kad sam promjenio mob i sim karticu u microsim ne hvata jeb*** 3G!!
Neznam u cemu bio bio problem?! Zvao sam VIP, rekli su mi da 2 dana se nisam spojio na 3G stanicu... nevjerojatno!! Da je do VIP mreze ni frend ne bi imao
3G no medutim ima. I to full... Sutra cu otic do VIP, pa pogledat dal je problem u kartici ... radi se o lumia 820 modelu...
Dal ste imali slicnih problema? Znam da sam prije sa Desire C imao na istom mjestu 3G (odnosno H) a sad mi se ne mice sa 2G(E) mreže...Prije
imam Lumiu 620 i od nedavno sam na tomato mreži ... gotovo stalno mi je signal na H negdje se prebaci na E di nema baš signala ali u većini slučaja je na H ... rijetko kad na H+! Moguće je da je do mobitela al da bi bio siguran najbolje ti je provjerit mrežu .... npr da na istom mjestu ubaciš karticu u neki drugi telefon ...pa usporediš!
Ova Metro Tube aplikacija je stvarno odlicna, rekao bih i bolja od Android YT aplikacija...svaka im cast.
LP
Nema nikakvih problema, Lumia 820, bonbon mreža, dok je 3G uključen najčešće prikazuje H i H+ od prvog dana.
Ne znam u čemu je vic.
Ova Metro Tube aplikacija je stvarno odlicna, rekao bih i bolja od Android YT aplikacija...svaka im cast.
Imaš još Youtube HD i myTube...
Imaš jošYoutube HD i myTube...
Youtube HD je meni naj bolja.
wpTorrent je navodno dobar ali ne skida punom brzinom nego do 200kb/s, puna verzija (koja se plaća) omogućuje punu brzinu.
Što se tiče videoplayera, mislim da nema to što tražiš (ja nisam našao), na tom polju su siromašni.
wpTorrent je navodno dobar ali ne skida punom brzinom nego do 200kb/s, puna verzija (koja se plaća) omogućuje punu brzinu.
Što se tiče videoplayera, mislim da nema to što tražiš (ja nisam našao), na tom polju su siromašni.
Imam wpTorrent, al je jadan sa 200kb/s ograničenjem.
Nije toliki minus sto nema video player koji podržava titlove.

a funkcionira tako da ti pokaze kako doc od mjesta do mjesta javnim prijevozom i auto tabanicima.
samo to radi online, ali je vrlo dobra stvar u nepoznatom gradu.
iako u kartama se pokazuju te rute, pa mos i sam skuzit koji ti bus/tram treba
a funkcionira tako da ti pokaze kako doc od mjesta do mjesta javnim prijevozom i auto tabanicima.
samo to radi online, ali je vrlo dobra stvar u nepoznatom gradu.
iako u kartama se pokazuju te rute, pa mos i sam skuzit koji ti bus/tram treba
Ja živim u ZG i meni tranzist ne radi. A koje karte koristiš kada ti pokazuje rute? Ili se trebaju skinuti te karte?
Daku se vama ikada dogodilo da vam mobitel troši 63,33% baterije po satu? Meni se to dogodilo upravo sada i ne znam kako da riješim to.
Jednom, ali po 20% po satu. napravio sam hard reset