WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.959.689
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WP8 - Općenito
kratos091 kaže...

Znam ja kak se radi ss, samo mob jos nis nije bio podesen pa mi se nije dalo opet prijavljivat na bug. Inace sad mi stigao jos jedan veliki update i dobio sam data sense pa je to vjerovatno amber. Moze pomoc gdje se ukljucuje glance??

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 16:24 (gamer34).
16 godina
odjavljen
Indestructible kaže...
skank666 kaže...
Indestructible kaže...

pa jesi li probao preko nokia software updater?

mislim da to ne radi sa lumiama.

naravno da radi, samo sto ti sve izbrise u telefonu, ja sam sebi updateovo

http://jkorondy.com/NokiaLumia920/Nokia_Software_Updater_For_Retail_3.0.8.exe

pa probaj

jok, ne nudi mi išta novog.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 16:41 (skank666).
12 godina
gamer34 kaže...

Eto stigao danas jedan wp mob u moju obitelj, uzeo za brata Lumiu 820 u edigitalu za 2000kn. Nazalost morat ce ju mjenjat jer je gumb za glasnocu kao ne pobojan do kraja{#}. Uglavnom mob je za madarsko pa me zanima jer dobio amber jer smo sada updateali nesto.

Sretno ti bilo sa reklamacijom. Mislim da neces dugo vidjet Lumiu 820 ... evo procitaj malo iskustva o toj "fenomenalnoj" trgovini zvanoj EXTREME DIGITAL .... ( http://www.bug.hr/forum/topic/opcenito-o-ict-biznisu/extreme-digital-iskustva/180539.aspx?page=3&jumpto=3817956&sort=asc&view=flat )

15 godina
protjeran
Sandro HR Zagorje kaže...
gamer34 kaže...

Eto stigao danas jedan wp mob u moju obitelj, uzeo za brata Lumiu 820 u edigitalu za 2000kn. Nazalost morat ce ju mjenjat jer je gumb za glasnocu kao ne pobojan do kraja{#}. Uglavnom mob je za madarsko pa me zanima jer dobio amber jer smo sada updateali nesto.

Sretno ti bilo sa reklamacijom. Mislim da neces dugo vidjet Lumiu 820 ... evo procitaj malo iskustva o toj "fenomenalnoj" trgovini zvanoj EXTREME DIGITAL .... ( http://www.bug.hr/forum/topic/opcenito-o-ict-biznisu/extreme-digital-iskustva/180539.aspx?page=3&jumpto=3817956&sort=asc&view=flat )

A ti isto dižeš paniku bez veze.

Ako ovi s edigital budu probleme radili prijavi ih se državnom inspektoratu i obrati se čovjek društvu za zaštitu potrošača te uvijek se može mobitel osobno odnjeti u mesc/ovlašteni servis, garanciju ima dvije godine.

I daj gamer34 pošalji slike tog gumba, zanima me jer imam dvije maske i tip top.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nakon što ste mi pomogli s kontaktima i inim stvarima, pojavio se sad još jedan problem..

Naime, mob neće da se spoji na internet koristići bilo 2g ili 3g...sve sam štelo al neće, jedino vidim mogući problem u nekom APN koji mi kao prikazuje tmobile D a ja sam na vip-u hrvatskom..neko ima nekakvu ideju?

ili da se jednostavno odem u vip?

samo napomena da pozivi i poruke rade bez problema..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 18:20 (nev75).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nev75 kaže...

Nakon što ste mi pomogli s kontaktima i inim stvarima, pojavio se sad još jedan problem..

Naime, mob neće da se spoji na internet koristići bilo 2g ili 3g...sve sam štelo al neće, jedino vidim mogući problem u nekom APN koji mi kao prikazuje tmobile D a ja sam na vip-u hrvatskom..neko ima nekakvu ideju?

Moraš isključiti taj t-mobile apn i ručno složiti apn za Vip mrežu i onda tu Vip postavku aktivirati.

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/vip-apn/165561.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 18:26 (gin.tonic).
14 godina
gin.tonic kaže...
gamer34 kaže...

Ako ovi s edigital budu probleme radili prijavi ih se državnom inspektoratu i obrati se čovjek društvu za zaštitu potrošača te uvijek se može mobitel osobno odnjeti u mesc/ovlašteni servis, garanciju ima dvije godine.

I daj gamer34 pošalji slike tog gumba, zanima me jer imam dvije maske i tip top.

Evo.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 18:35 (gamer34).
14 godina
Dali netko zna za sta sluze ona 4 pina ispod poklopca na dnu mobitela? Vidim da na poklopcu nema nekih kontakata za te pinove.
15 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...
nev75 kaže...

Moraš isključiti taj t-mobile apn i ručno složiti apn za Vip mrežu i onda tu Vip postavku aktivirati.

http://www.bug.hr/forum/topic/internet/vip-apn/165561.aspx

Hvala, to ne šljaka s linka ali sam pitao lika iz SZK pa mi je poslao postavke za windows, sad konačno radi..

Nego, vidim da svi spominjete nekakav update AMBER, o čemu se tu radi i koji je zadnji firmware(ako je isti za moj samsung), ja sam jučer nakon paljenja imao nekakav update..pa ne znam jel to to..

Volim sve što vole mladi, a ni ostalo mi nije mrsko
15 godina
<div class="editor_quote"> <div class="editor_quote_header">gamer34 kaže...</div> <div class="editor_quote_content">Dali netko zna za sta sluze ona 4 pina ispod poklopca na dnu mobitela? Vidim da na poklopcu nema nekih kontakata za te pinove.</div> </div> <p>&nbsp;Za bežično punjenje ali treba posebna maska i punjač za to.</p>
HTC 8X :)
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pozdrav! Prije svega ispricavam se za mali offtopic, ali cini mi se da cu u ovoj temi najbrze dobiti odgovor. Odnedavno posjedujem Lumiu 720 i posto mobitel nije kupljen u Hrvatskoj nisam uz njega dobio europski punjac nego britanski (slika). Buduci da mi je koristenje UK-EU adaptera dosta nezgrapno zanima me moze li koristenje ovakvog uredjaja imati negativan ucinak na bateriju ili mobitel (eksplozija, pozar i slicno :D)?

0 0 hvala 0
15 godina

Pročitaj što piše na tvom punjaču, ako se poklapa sa ovime se linka:

• Charger Output: Approx. 5V DC 1A

Onda ne bi trebali biti problema. Iako ne znam koliko je pouzdan taj punjač, dok košta 2$.

15 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Onda ne bi trebali biti problema. Iako ne znam koliko je pouzdan taj punjač, dok košta 2$.

Dakle puno bolje rjesenje mi je nabaviti ovo. Vjerojatno nije jos u prodaji jer na stranici pise coming soon pa izgleda da cu morati mobitel puniti preko adaptera ili PC-ja do daljnjega.

15 godina
Bugatti kaže...
kratos091 kaže...

Dakle puno bolje rjesenje mi je nabaviti ovo. Vjerojatno nije jos u prodaji jer na stranici pise coming soon pa izgleda da cu morati mobitel puniti preko adaptera ili PC-ja do daljnjega.

Kvalitetniji je sigurno, iako je kod njega struja 1.5 A, moraš vidjeti podržava li to tvoj mob. Ne znam, neki će reći da je to bacanje novaca, ali ja bih radije uzeo nešto pouzdanije. Ono, nije problem ako se onaj od 2$ pokvari ali ako zezne i mobitel...

12 godina
WP8 - Općenito

ima li neki podsjetnik/reminder na kojem mogu recimo narihtam bubam bzvz da trebam popit tabletu u:

7:00

15:00

23:00 ak me kuzite kaj mislim znaci da mi u jednom danu tri puta podsjeti  da trebam opiti tabete.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

pa defaultni kalendat...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
WP8 - Općenito

a jel dode nek obavijest? nisaam trenutno pri mobu pa nemrem isprobat ostavio sam ga na poslu slucajno tak da ga nemam do sutra ;)

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...

a jel dode nek obavijest? nisaam trenutno pri mobu pa nemrem isprobat ostavio sam ga na poslu slucajno tak da ga nemam do sutra ;)

pa ako si postaviš da dođe onda dođe. dakle, da. :D

14 godina
skank666 kaže...

jok, ne nudi mi išta novog.

jesi uzeo preko nekog operater, kontaktiraj pa pitaj

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
15 godina
protjeran
gamer34 kaže...
gin.tonic kaže...
gamer34 kaže...

Evo.

Ovo nije normalno, odmah na servis da ti daju novu masku.

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Evo nabavil ovo malo čudo, Lumiu 520, mob je fluidan, a za soma kn, nema bolje kupnje.

512mb ne osjetim ko manu, sam OS je fluidan, i štekanje mu je nepoznat pojam...

Jedino kaj je baterija slabija strana..

Sad ne znam jel bu za taj model bile jače baterije..

Ni jedan android nema za tu cijenu, a da valja kaj, a s 512mb na androidu bi gledal slide show u kombinaciji, lagga, trzanja i inih stvari{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

Kako natjerat IE da pamti zaporke i korisnicka imena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Kako natjerat IE da pamti zaporke i korisnicka imena?

Nakon sto se logiras negdje bookmarkaj stranicu i trebalo bi ostat, samo kad budes cleara history opet ce ih zaboravit. Uglavnom jos jedna sitinica koja mene osobno jako smeta kod WP-a, ima ih jos mali miljiun i ako ne promjene nesto brzo morat cu se prebacit na Android. :( 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
15 godina

Isprobajte UC Browser. Za one stranice koje koristim se automatski logira. I ima dosta više funkcija nego IE. Tipa incognito surfanje, sažimanje stranica, bolji downloader..

17 godina
WP8 - Općenito

Strava browser, strava UC..

Mislim da nebum tak skoro koristil IE..

EDIT: Surfma prek UC browsera, i svako malo mi baci poruku "out of memory", u pozadini neam niš kaj se vrti..

Kak je kod vas stanje?

Nisam imal s tim problema, sve do sad...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 14:09 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
zvonac kaže...

Strava browser, strava UC..

Mislim da nebum tak skoro koristil IE..

EDIT: Surfma prek UC browsera, i svako malo mi baci poruku "out of memory", u pozadini neam niš kaj se vrti..

Kak je kod vas stanje?

Nisam imal s tim problema, sve do sad...

Meni isto to baca kad učitava malo teže stranice. Al to nije nikakav problem, uvijek ostane na toj stranici.

Kada sam koristio Android, kad se takvo što dogodi blokira cijeli mob i nemoš ništa. Jedini način je gašenje telefona.

B-A-R-C-A
15 godina

Ja (zasad) nemam takvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 14:45 (kratos091).
14 godina
neaktivan
kakav je nokia express browser za to?
17 godina

oliko vam je prostora pojeo zadnji update? (amber)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice