Jednom, ali po 20% po satu. napravio sam hard reset
Isto sam i ja napravio. I sada je uredu sve.
Jednom, ali po 20% po satu. napravio sam hard reset
Isto sam i ja napravio. I sada je uredu sve.
A kako saznat koja je to app?
App mi prikazuje sve isto kao i sam mobitel kada odem pod "ušteda baterije", a mobitel sam resertirao tako da sam otišao na "O telefonu" i onda ponovno postavljanje telefona.
Bilo bi super da naprave za potrosnju baterije kao šta su napravili za potrošnju podataka (data sense).
Nakon što sam resertirao mob nemam više amber. Kako da ga opet instaliram? Da cekam da mi dođe obavijest o nadogradnji kao prošli put?
nije mi bas jasno kako si uspio maknuti amber?
ja sam na L820 hard reset napravio i ostao je
no imam problem sa check update-om, javlja mi grešku 80072ee2, prije nisam imao ovakvih problema
no imam problem sa check update-om, javlja mi grešku 80072ee2, prije nisam imao ovakvih problema
Meni je isto to problem, možda je amber ostao sli skinuo sam nokia smart cam, i na tome piše da radi samo s amberom. I kada palim aplikaciju javlja mi da ako želim da aplikacija radi s ovom verzijom windowsa da moram napraviti ažuriranje ali ovaj problem mi neda da napravim ažuriranje.
Ja sam također napravio hard reset i više nisam imao amber update, vratilo mi je na onaj prošli update.
Firefox za WP8 dolazi sljedeće godine.
http://www.wpcentral.com/windows-8-version-firefox-pushed-back-till-next-year
Firefox za WP8 dolazi sljedeće godine.
http://www.wpcentral.com/windows-8-version-firefox-pushed-back-till-next-year
Šta nije to za Windows 8 ?
Dostupna Amber nadogradnja za Lumiu 620 ... baš javlja jutros telefon
Je li moguće da još nisam dobio Amber nadogradnju za Lumiju 920? Verzija sustava mi je 8.0.10328.78
Manufacturer Model Name: RM-821_eu_croatia_511
Nemam nigdje Glance na primjer...
Je li moguće da još nisam dobio Amber nadogradnju za Lumiju 920? Verzija sustava mi je 8.0.10328.78
Moguće je ... ali je nadogradnja dostupna ... ovisno o postavkama da li si uključio da ti javalja kad izađe update ... uglavnom odi na postavke>dodaci+informacije ako ti pod verzija software piše Lumia Amber onda imaš Amber ako ne ... onda postavke>ažuriranje telefona i odaberi provjeri ima li ažuriranja.
Gledao sam malo po mobu, nisam nigdje nasao da se moze premjestit aplikacija ili instalirat na SD karticu. Slike s fotica te opcenito multimedija, to sam stavio da mi sprema
na SD, no jel moguce kako instalirat aplikaciju a da se ne sprema na phone memory?
Gledao sam malo po mobu, nisam nigdje nasao da se moze premjestit aplikacija ili instalirat na SD karticu. Slike s fotica te opcenito multimedija sam stavio da mi sprema
na SD, no jel moguce kako premjestit i inst. aplikacije na SD ?
Ne.
Gledao sam malo po mobu, nisam nigdje nasao da se moze premjestit aplikacija ili instalirat na SD karticu. Slike s fotica te opcenito multimedija sam stavio da mi sprema
na SD, no jel moguce kako premjestit i inst. aplikacije na SD ?
Trenutno nije moguće aplikacije instalirati na SD karticu.. Možeš samo na telefon. Na SD karticu idu isključivo slike i multimedija.
Moguće je ... ali je nadogradnja dostupna ... ovisno o postavkama da li si uključio da ti javalja kad izađe update ... uglavnom odi na postavke>dodaci+informacije ako ti pod verzija software piše Lumia Amber onda imaš Amber ako ne ... onda postavke>ažuriranje telefona i odaberi provjeri ima li ažuriranja.
Imao sam ju, ali trebalo je updateat još 2 aplikacije da bi to bilo vidljivo.
Je li se itko usprio spojiti na Eduroam mrežu na sveučilištima u Hrvatskoj? Gdje nabaviti certifikat?
Kupila sam si nedavno windows phone po prvi put medutim nikako nemogu skuziti kako mogu obrisati kat pocnem pisati tipa www.net.hr ili vec sto uvijek mi ostane ispod sve sto sam pisala a to me zivcira ako netko kuzi sto zelim reci :-/ i stalno kad nesto trazim pretrazuje mi breko tog nekog binga kako mogu namjestiti da mi umjesto njega google bude kad udem u aplikaciju internet???
Kupila sam si nedavno windows phone po prvi put medutim nikako nemogu skuziti kako mogu obrisati kat pocnem pisati tipa www.net.hr ili vec sto uvijek mi ostane ispod sve sto sam pisala a to me zivcira ako netko kuzi sto zelim reci :-/ i stalno kad nesto trazim pretrazuje mi breko tog nekog binga kako mogu namjestiti da mi umjesto njega google bude kad udem u aplikaciju internet???
Ovo prvo koliko sam shvatio mozes rijesiti tako da pobrises povijest pretrazivanja. A pretrazivac mozes promijenit u postavkama u IE.
da, moraš pazit ... pamti sve ... pogotvo kad njavu tražiš
Mozes izbrisat povijest pretrazivanja ili povijest Internet Explorera.. Oboje imas u opcijama
Kasne li još uvijek poruke na Whatsappu i sličnim IM servisima ili je stanje popravljeno sa updateom aplikacija? Hvala
moras gasiti kartice. tebi stalno ostaje otvorena ona strnica koju si zadnje gledala zar ne?
Mislim se uzeti lumiu 520 pa me zanima par stvari. Do sada sam koristio lumiu 610 i jako sam se razocarao, ali bih opet dao priliku nokii. Zanima me radi li whatsapp i viber normalno, dolaze li poruke i notofikacije na vrijeme? Takodjer, koji je dobar program za koristenje google chat (hangout)?
Hvala!
Where's My Water 2 je besplatan (barem na US market) ali ima lag igra.
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/where-my-water-2/28a3665b-d5c7-4afa-b362-962c2b79e024
Mislim se uzeti lumiu 520 pa me zanima par stvari. Do sada sam koristio lumiu 610 i jako sam se razocarao, ali bih opet dao priliku nokii. Zanima me radi li whatsapp i viber normalno, dolaze li poruke i notofikacije na vrijeme? Takodjer, koji je dobar program za koristenje google chat (hangout)?
Hvala!
Danas cu maznut bratu lumiu pa s iphona malo slat poruke na viber i whatsapp pa ti javim. A koliko ja znam dobre zamjene za hangouts jos nema, cuo sam da IM+ podrzava hangouts ali je ogranicena.