WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.959.766
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Danijel14 kaže...

Jednom, ali po 20% po satu. napravio sam hard reset

Isto sam i ja napravio. I sada je uredu sve.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
16 godina
odjavljen
Nadam se da mislis na obican reset jer ti ovo sa hard resetom bas i ne igra nekakvu ulogu. Desi se nekad da neka app ili cak sam OS pobenavi i pocme sisat bateriju. I ne vjeruj raznoraznim ap za ocitanje baterije jer malo koja radi kako treba... Ako ijedna uopce radi.
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...
Nadam se da mislis na obican reset jer ti ovo sa hard resetom bas i ne igra nekakvu ulogu. Desi se nekad da neka app ili cak sam OS pobenavi i pocme sisat bateriju. I ne vjeruj raznoraznim ap za ocitanje baterije jer malo koja radi kako treba... Ako ijedna uopce radi.

A kako saznat koja je to app?

Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen
Na zalost nikako dok ne ugrade nekakvu statistku o potrosnji. A trebali bi...
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

App mi prikazuje sve isto kao i  sam mobitel kada odem pod "ušteda baterije", a mobitel sam resertirao tako da sam otišao na "O telefonu" i onda ponovno postavljanje telefona.

16 godina
skank666 kaže...
Na zalost nikako dok ne ugrade nekakvu statistku o potrosnji. A trebali bi...

Bilo bi super da naprave za potrosnju baterije kao šta su napravili za potrošnju podataka (data sense).

Windows Phone FTW
14 godina
neaktivan

Nakon što sam resertirao mob nemam više amber. Kako da ga opet instaliram? Da cekam da mi dođe obavijest o nadogradnji kao prošli put?

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

nije mi bas jasno kako si uspio maknuti amber?
ja sam na L820 hard reset napravio i ostao je

no imam problem sa check update-om, javlja mi grešku 80072ee2, prije nisam imao ovakvih problema 

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

no imam problem sa check update-om, javlja mi grešku 80072ee2, prije nisam imao ovakvih problema 

Meni je isto to problem, možda je amber ostao sli skinuo sam nokia smart cam, i na tome piše da radi samo s amberom. I kada palim aplikaciju javlja mi da ako želim da aplikacija radi s ovom verzijom windowsa da moram napraviti ažuriranje ali ovaj problem mi neda da napravim ažuriranje.

15 godina
protjeran
simeparanoja kaže...

Ja sam također napravio hard reset i više nisam imao amber update, vratilo mi je na onaj prošli update.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gin.tonic kaže...

Šta nije to za Windows 8 ?

Windows Phone FTW
15 godina

Dostupna Amber nadogradnja za Lumiu 620 ... baš javlja jutros telefon

14 godina
WP8 - Općenito

Je li moguće da još nisam dobio Amber nadogradnju za Lumiju 920? Verzija sustava mi je 8.0.10328.78

Manufacturer Model Name: RM-821_eu_croatia_511

Nemam nigdje Glance na primjer...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
intelduo1 kaže...

Je li moguće da još nisam dobio Amber nadogradnju za Lumiju 920? Verzija sustava mi je 8.0.10328.78

Moguće je ... ali je nadogradnja dostupna ... ovisno o postavkama da li si uključio da ti javalja kad izađe update ... uglavnom odi na postavke>dodaci+informacije ako ti pod verzija software piše Lumia Amber onda imaš Amber ako ne ... onda postavke>ažuriranje telefona i odaberi provjeri ima li ažuriranja.

Amber Amber
12 godina
WP8 - Općenito

Gledao sam malo po mobu, nisam nigdje nasao da se moze premjestit aplikacija ili instalirat na SD karticu. Slike s fotica te opcenito multimedija, to sam stavio da mi sprema

na SD, no jel moguce kako instalirat aplikaciju a da se ne sprema na phone memory?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 13:00 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Gledao sam malo po mobu, nisam nigdje nasao da se moze premjestit aplikacija ili instalirat na SD karticu. Slike s fotica te opcenito multimedija sam stavio da mi sprema

na SD, no jel moguce kako premjestit i inst. aplikacije na SD ?

Ne.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
12 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Gledao sam malo po mobu, nisam nigdje nasao da se moze premjestit aplikacija ili instalirat na SD karticu. Slike s fotica te opcenito multimedija sam stavio da mi sprema

na SD, no jel moguce kako premjestit i inst. aplikacije na SD ?

Trenutno nije moguće aplikacije instalirati na SD karticu.. Možeš samo na telefon. Na SD karticu idu isključivo slike i multimedija.

14 godina
Memphis kaže...
intelduo1 kaže...

Moguće je ... ali je nadogradnja dostupna ... ovisno o postavkama da li si uključio da ti javalja kad izađe update ... uglavnom odi na postavke>dodaci+informacije ako ti pod verzija software piše Lumia Amber onda imaš Amber ako ne ... onda postavke>ažuriranje telefona i odaberi provjeri ima li ažuriranja.

Imao sam ju, ali trebalo je updateat još 2 aplikacije da bi to bilo vidljivo.

14 godina
WP8 - Općenito

Je li se itko usprio spojiti na Eduroam mrežu na sveučilištima u Hrvatskoj? Gdje nabaviti certifikat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: WP8 - Opčenito
Dosla bi sad odmah notifikacija s facebooka,mozda su ga natjerali da radi kako treba. Aplikacija nije bila otvorena. Koristim betu.
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
13 godina
WP8 - Općenito

Kupila sam si nedavno windows phone po prvi put medutim nikako nemogu skuziti kako mogu obrisati kat pocnem pisati tipa www.net.hr ili vec sto uvijek mi ostane ispod sve sto sam pisala a to me zivcira ako netko kuzi sto zelim reci :-/ i stalno kad nesto trazim pretrazuje mi breko tog nekog binga kako mogu namjestiti da mi umjesto njega google bude kad udem u aplikaciju internet???

0 0 hvala 0
14 godina
Miki_16 kaže...

Kupila sam si nedavno windows phone po prvi put medutim nikako nemogu skuziti kako mogu obrisati kat pocnem pisati tipa www.net.hr ili vec sto uvijek mi ostane ispod sve sto sam pisala a to me zivcira ako netko kuzi sto zelim reci :-/ i stalno kad nesto trazim pretrazuje mi breko tog nekog binga kako mogu namjestiti da mi umjesto njega google bude kad udem u aplikaciju internet???

Ovo prvo koliko sam shvatio mozes rijesiti tako da  pobrises povijest pretrazivanja. A pretrazivac mozes promijenit u postavkama u IE.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s
15 godina
Miki_16 kaže...

da, moraš pazit ... pamti sve ... pogotvo kad njavu tražiš

16 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

Mozes izbrisat povijest pretrazivanja ili povijest Internet Explorera.. Oboje imas u opcijama

15 godina
WP8 - Općenito

Kasne li još uvijek poruke na Whatsappu i sličnim IM servisima ili je stanje popravljeno sa updateom aplikacija? Hvala

0 0 hvala 0
12 godina
Miki_16 kaže...

moras gasiti kartice. tebi stalno ostaje otvorena ona strnica koju si zadnje gledala zar ne?

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Mislim se uzeti lumiu 520 pa me zanima par stvari. Do sada sam koristio lumiu 610 i jako sam se razocarao, ali bih opet dao priliku nokii. Zanima me radi li whatsapp i viber normalno, dolaze li poruke i notofikacije na vrijeme? Takodjer, koji je dobar program za koristenje google chat (hangout)? 

Hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Where's My Water 2 je besplatan (barem na US market) ali ima lag igra.

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/where-my-water-2/28a3665b-d5c7-4afa-b362-962c2b79e024

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DrFriks kaže...

Mislim se uzeti lumiu 520 pa me zanima par stvari. Do sada sam koristio lumiu 610 i jako sam se razocarao, ali bih opet dao priliku nokii. Zanima me radi li whatsapp i viber normalno, dolaze li poruke i notofikacije na vrijeme? Takodjer, koji je dobar program za koristenje google chat (hangout)? 

Hvala!

Danas cu maznut bratu lumiu pa s iphona malo slat poruke na viber i whatsapp pa ti javim. A koliko ja znam dobre zamjene za hangouts jos nema, cuo sam da IM+ podrzava hangouts ali je ogranicena.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice