i ja jedva čekam taj update, skinuo sam nokia pro cam a nemogu još koristit jer nemam gdr2
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i ja jedva čekam taj update, skinuo sam nokia pro cam a nemogu još koristit jer nemam gdr2
Šta i L820 ce moc koristit pro cam sa GDR2?
Yes Sir.
Yes Sir.
Zakon. Cek šta onda necemo imat a L1020 to ima?
složbeno ne, može samo 1020 920 i 925 a ja sam skinuo sa onom šemom promjene proxya onda vam u marketu pokaže sve aplikacija od htc samsunga i nokie
mislim na ovo
http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8/236940-install-any-manufacturers-app-one-place.html
Ja imam smart cam, neznam da li je to isto što i pro cam? Naravno, nemogu ga otvoriti bez GDR2.
Ja imam smart cam, neznam da li je to isto što i pro cam? Naravno, nemogu ga otvoriti bez GDR2.
nije isto, pro cam je aplikacija od lumije 1020 gdje imaš mogućnosti postavljanja skoro kao na profi fotiću
Dal htc 8x ima 4g? I ako ima kako ga ukljuciti taj 4g lte. Ja u postavkama imam samo 2 i 3g ili neznam to napravit?
Dal htc 8x ima 4g? I ako ima kako ga ukljuciti taj 4g lte. Ja u postavkama imam samo 2 i 3g ili neznam to napravit?
Ima, al mislim da samo US verzije za mrezu AT&T.
Mislim kako jadna fora. Mi smrdimo ocito
Mislim da je Verizon verzija koja ima, ali uglavnom kod nas nema. Ali stvarno je dovoljno i ovih 7-8 Mbps.

Evo i ja sam se prija par dana pridružio WP8 zajednici, back to Nokia - Lumia 620.
Prvi utisci:
1. Nema štekanja
2. Sve radi
3. Nema rušenja
4. Odlična kamera
5. Odlična navigacija
6. Kvaliteta Nokia
Uglavnom, jako jako sam zadovoljan. Nakon 30 mjeseci androida,
HTC Desirea i Xperie J, mnoštvo ROM-ova, "speed-up" softwarea i očaja
zbog nestabilnosti, napokon se osjećam kao da ja koristim mobitel,
a ne da on koristi mene.
Zadnji put sam se tako osjećao sa N95, S60 platforma.
E sad, što se tiče aplikacija, fali mi samo jedna - HZnet. WP8 ima HŽ aplikaciju,
ali ona ne može provjeriti kašnjenje. Također FB aplikacija je jadna, ali mi nije bitna
u životu.
Što se tiče Amber updatea, za korisnike koji koriste Lumiu 620 kupljenu u Tele2 (uvoznik Mobis),
već im je dostupan Firmeware.
Neka samo provjere dali im je ovo product code:
059S2G1
RM-846 VAR EU-HUNGARY AL BA BG CY CZ+ AV

jel postoji onaj private marketplace za wp8..... jer znam da sam ga koristio na wp7 mobu i bilo je svih aplikacija koje se inaće plačaju,a na njemu su bile free.... prešao bih na wp8 uređaj sa androida ali ako se ne mogu stavit crackane aplikacije onda ništa
jel postoji onaj private marketplace za wp8..... jer znam da sam ga koristio na wp7 mobu i bilo je svih aplikacija koje se inaće plačaju,a na njemu su bile free.... prešao bih na wp8 uređaj sa androida ali ako se ne mogu stavit crackane aplikacije onda ništa
Ništa od toga za sad.
Ali brate, jel stvarno problem platiti 5 appova po 20kn?
Evo stigao update za Facebook beta.
http://www.wpcentral.com/facebook-beta-updated-brings-inline-tagging-photo-attachments-messaging-and-much-more
Evo sad se mogu slati slike preko FB poruka.
Mislim da je Verizon verzija koja ima, ali uglavnom kod nas nema. Ali stvarno je dovoljno i ovih 7-8 Mbps.
AT&T, izvor GSMArena
Pozdrav.
Nadam se da mi netko može pomoći...
Dakle, kupio dam HTC 8s u T-Mobileu sa GDR2 updateom i nigdje ne mogu pronaći Data Sense. Ima i radio i sve ostale stvari koje dolaze sa updateom smo nema Data Sense. Da li itko uopće u Hrvatskoj ima tu aplikaciju? Ako ne, onda me zanima kako pratite količinu podataka?
Pozdrav.
Nadam se da mi netko može pomoći...
Dakle, kupio dam HTC 8s u T-Mobileu sa GDR2 updateom i nigdje ne mogu pronaći Data Sense. Ima i radio i sve ostale stvari koje dolaze sa updateom smo nema Data Sense. Da li itko uopće u Hrvatskoj ima tu aplikaciju? Ako ne, onda me zanima kako pratite količinu podataka?
na žalost, data sense ovisi o carrierima dali će ili neće biti uvršten... ne znam je dali t mobile t ubacio. šteta ako nije.
na žalost, data sense ovisi o carrierima dali će ili neće biti uvršten... ne znam je dali t mobile t ubacio. šteta ako nije.
Nije ubacio
Lumia 920 i Pro Cam.
Hvala na odgovorima. A što je sa Tele2 i Vipom?
Hvala na odgovorima. A što je sa Tele2 i Vipom?
Nema ni kod njih.
ekipa kako vam rade sd kartice na mobitelima?
imam lumiu 820, ubacio sam prije nekih mjesec i pol dana sd od 32GB i sve ok, super, radi no nakon nekog vremena video koji je snimljen na njoj vise se ne moze reporoducirati, a kad prebacim na komp video je bez zvuka
da li je ovo do os-a ili moram mijenjati karticu?
Ako bih trebao mijenjati sd, imate koju preporuku kartice a da pouzdano radi na lumiama?
ekipa kako vam rade sd kartice na mobitelima?
imam lumiu 820, ubacio sam prije nekih mjesec i pol dana sd od 32GB i sve ok, super, radi no nakon nekog vremena video koji je snimljen na njoj vise se ne moze reporoducirati, a kad prebacim na komp video je bez zvuka
da li je ovo do os-a ili moram mijenjati karticu?
Ako bih trebao mijenjati sd, imate koju preporuku kartice a da pouzdano radi na lumiama?
Imam isto 820ku, 16GB kartica, sve ide bez ikakvih muka.
koju karticu imas unutra?
Sad sam ugasio mobitel radi tebe. :)
San Disk.
Sad sam ugasio mobitel radi tebe. :)
San Disk.
hvala
jesi mozda vidio koja je klasa? sry ako puno pitam al ako ne nadjem neku da je ok, odose i u buducnosti svi videi i slike
hvala
jesi mozda vidio koja je klasa? sry ako puno pitam al ako ne nadjem neku da je ok, odose i u buducnosti svi videi i slike
5