WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.959.060
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito

i ja jedva čekam taj update, skinuo sam nokia pro cam a nemogu još koristit jer nemam gdr2

Nokia Lumia 820 :)
16 godina
andjelko1986 kaže...

i ja jedva čekam taj update, skinuo sam nokia pro cam a nemogu još koristit jer nemam gdr2

Šta i L820 ce moc koristit pro cam sa GDR2?

Windows Phone FTW
15 godina
protjeran
DommY kaže...
andjelko1986 kaže...

Yes Sir.

Ne dajem kolegama forumašima TU i TD.
16 godina
gin.tonic kaže...
DommY kaže...
andjelko1986 kaže...

Yes Sir.

Zakon. Cek šta onda necemo imat a L1020 to ima? 

Windows Phone FTW
12 godina
neaktivan

složbeno ne, može samo 1020 920 i 925 a ja sam skinuo sa onom šemom promjene proxya onda vam u marketu pokaže sve aplikacija od htc samsunga i nokie

12 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ja imam smart cam, neznam da li je to isto što i pro cam? Naravno, nemogu ga otvoriti bez GDR2.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Ja imam smart cam, neznam da li je to isto što i pro cam? Naravno, nemogu ga otvoriti bez GDR2.

nije isto, pro cam je aplikacija od lumije 1020 gdje imaš mogućnosti postavljanja skoro kao na profi fotiću

12 godina
neaktivan
andjelko1986 kaže...
Smooth Operator kaže...

nije isto, pro cam je aplikacija od lumije 1020 gdje imaš mogućnosti postavljanja skoro kao na profi fotiću

pogledaj ovo

12 godina
WP8 - Općenito

Dal htc 8x ima 4g? I ako ima kako ga ukljuciti taj 4g lte. Ja u postavkama imam samo 2 i 3g ili neznam to napravit?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
omomomomoomm kaže...

Dal htc 8x ima 4g? I ako ima kako ga ukljuciti taj 4g lte. Ja u postavkama imam samo 2 i 3g ili neznam to napravit?

Ima, al mislim da samo US verzije za mrezu AT&T.

B-A-R-C-A
12 godina
WP8 - Općenito

Mislim kako jadna fora. Mi smrdimo ocito

1 0 hvala 0
15 godina
iNo_bhf kaže...
omomomomoomm kaže...

Mislim da je Verizon verzija koja ima, ali uglavnom kod nas nema. Ali stvarno je dovoljno i ovih 7-8 Mbps.

HTC 8X :)
15 godina
protjeran

Evo i ja sam se prija par dana pridružio WP8 zajednici, back to Nokia - Lumia 620.

Prvi utisci:

1. Nema štekanja

2. Sve radi

3. Nema rušenja

4. Odlična kamera

5. Odlična navigacija

6. Kvaliteta Nokia

Uglavnom, jako jako sam zadovoljan. Nakon 30 mjeseci androida,

HTC Desirea i Xperie J, mnoštvo ROM-ova, "speed-up" softwarea i očaja

zbog nestabilnosti, napokon se osjećam kao da ja koristim mobitel,

a ne da on koristi mene.

Zadnji put sam se tako osjećao sa N95, S60 platforma.

E sad, što se tiče aplikacija, fali mi samo jedna - HZnet. WP8 ima HŽ aplikaciju,

ali ona ne može provjeriti kašnjenje. Također FB aplikacija je jadna, ali mi nije bitna

u životu.

Što se tiče Amber updatea, za korisnike koji koriste Lumiu 620 kupljenu u Tele2 (uvoznik Mobis),

već im je dostupan Firmeware.

Neka samo provjere dali im je ovo product code:

059S2G1

RM-846 VAR EU-HUNGARY AL BA BG CY CZ+ AV

Ako da - mogu napraviti tutorijal kako do Ambera preko Nokia Care Suita,
ali pametnima je već ta informacija dovoljna.
Sam Firmeware (ne ROM) je težak 1.27GB, dok je originalni FW težan 1.20GB,
dakle oko 70MB razlike.
NAPOMENA: Updateanje FW-a preko NCS-a se briše sadržaj uređaja, tako da je potrebno
OBAVEZNO napraviti backup aplikacija i osobnih datoteka sa uređaja.
Uglavnom, jako sam zadovoljan uređaj. Baterija mi u prosječnom radu sa uključenom sinkronizacijom
i 3G/Wifi/GPS modulom izdrži točno 36h - taman najbolje za mene, ali nebi se bunio
da drži 48h - gotovo idealno za smartphone. Moguće ju je koristiti i 72h, ali bez 3G/Wifi/GPS-a i sinkronizacije
WP8 je super. 
Moji mobiteli do sada, kronološki po godinama:

Jedino sam bio zadovoljan sa 3310, 6300, N95 i 620. Cool
1. RTFM | 2. Use the search button | 3. Respect elders
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

jel postoji onaj private marketplace za wp8..... jer znam da sam ga koristio na wp7 mobu i bilo je svih aplikacija koje se inaće plačaju,a na njemu su bile free.... prešao bih na wp8 uređaj sa androida ali ako se ne mogu stavit crackane aplikacije onda ništa

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
Migi86 kaže...

jel postoji onaj private marketplace za wp8..... jer znam da sam ga koristio na wp7 mobu i bilo je svih aplikacija koje se inaće plačaju,a na njemu su bile free.... prešao bih na wp8 uređaj sa androida ali ako se ne mogu stavit crackane aplikacije onda ništa

Ništa od toga za sad.

Ali brate, jel stvarno problem platiti 5 appova po 20kn?

16 godina
WP8 - Općenito

Evo stigao update za Facebook beta.

http://www.wpcentral.com/facebook-beta-updated-brings-inline-tagging-photo-attachments-messaging-and-much-more

Evo sad se mogu slati slike preko FB poruka.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
protjeran
kratos091 kaže...
iNo_bhf kaže...
omomomomoomm kaže...

Mislim da je Verizon verzija koja ima, ali uglavnom kod nas nema. Ali stvarno je dovoljno i ovih 7-8 Mbps.

AT&T, izvor GSMArena

AT&T AT&T
B-A-R-C-A
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pozdrav.

Nadam se da mi netko može pomoći...

Dakle, kupio dam HTC 8s u T-Mobileu sa GDR2 updateom i nigdje ne mogu pronaći Data Sense. Ima i radio i sve ostale stvari koje dolaze sa updateom smo nema Data Sense. Da li itko uopće u Hrvatskoj ima tu aplikaciju? Ako ne, onda me zanima kako pratite količinu podataka?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Energymite kaže...

Pozdrav.

Nadam se da mi netko može pomoći...

Dakle, kupio dam HTC 8s u T-Mobileu sa GDR2 updateom i nigdje ne mogu pronaći Data Sense. Ima i radio i sve ostale stvari koje dolaze sa updateom smo nema Data Sense. Da li itko uopće u Hrvatskoj ima tu aplikaciju? Ako ne, onda me zanima kako pratite količinu podataka?

na žalost, data sense ovisi o carrierima dali će ili neće biti uvršten...  ne znam je dali t mobile t ubacio. šteta ako nije.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
odjavljen
skank666 kaže...
Energymite kaže...

na žalost, data sense ovisi o carrierima dali će ili neće biti uvršten...  ne znam je dali t mobile t ubacio. šteta ako nije.

Nije ubacio

Nemam 14 godina
15 godina
protjeran
Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
neaktivan

Hvala na odgovorima. A što je sa Tele2 i Vipom?

16 godina
Energymite kaže...

Hvala na odgovorima. A što je sa Tele2 i Vipom?

Nema ni kod njih.

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

ekipa kako vam rade sd kartice na mobitelima?

imam lumiu 820, ubacio sam prije nekih mjesec i pol dana sd od 32GB i sve ok, super, radi no nakon nekog vremena video koji je snimljen na njoj vise se ne moze reporoducirati, a kad prebacim na komp video je bez zvuka {#}

da li je ovo do os-a ili moram mijenjati karticu?
Ako bih trebao mijenjati sd, imate koju preporuku kartice a da pouzdano radi na lumiama? 

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

ekipa kako vam rade sd kartice na mobitelima?

imam lumiu 820, ubacio sam prije nekih mjesec i pol dana sd od 32GB i sve ok, super, radi no nakon nekog vremena video koji je snimljen na njoj vise se ne moze reporoducirati, a kad prebacim na komp video je bez zvuka {#}

da li je ovo do os-a ili moram mijenjati karticu?
Ako bih trebao mijenjati sd, imate koju preporuku kartice a da pouzdano radi na lumiama? 

Imam isto 820ku, 16GB kartica, sve ide bez ikakvih muka.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

koju karticu imas unutra?

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

Sad sam ugasio mobitel radi tebe. :)

San Disk.

16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...
simeparanoja kaže...

Sad sam ugasio mobitel radi tebe. :)

San Disk.

hvala

jesi mozda vidio koja je klasa? sry ako puno pitam al ako ne nadjem neku da je ok, odose i u buducnosti svi videi i slike {#}

CARPE DIEM
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

hvala

jesi mozda vidio koja je klasa? sry ako puno pitam al ako ne nadjem neku da je ok, odose i u buducnosti svi videi i slike {#}

5

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice