WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.957.605
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
gin.tonic kaže...
Smooth Operator kaže...
gin.tonic kaže...

Ne znam šta sam napravio danas na mobitelu ali kod menia su sad poredani na način da je abecedno slovo iznad, nije ovako više...

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_820-review-854p4.php#

Prešao si određeni broj aplikacija i pošto ih je sad više, nudi ti izabir po slovu.

I sad mi gad ne da da se vratim na staro, obrisao sam 3 aplikacije i ovaj novi meni ostaje...

Ugasi ga i ponovo upali.

kad pređeš 46 aplikacija onda se pojavljuju slova

15 godina
protjeran
Neville2MUFC kaže...
gin.tonic kaže...
Smooth Operator kaže...
gin.tonic kaže...

Ne znam šta sam napravio danas na mobitelu ali kod menia su sad poredani na način da je abecedno slovo iznad, nije ovako više...

Prešao si određeni broj aplikacija i pošto ih je sad više, nudi ti izabir po slovu.

I sad mi gad ne da da se vratim na staro, obrisao sam 3 aplikacije i ovaj novi meni ostaje...

Ugasi ga i ponovo upali.

Možda u teoriji, ali u praksi ne funkcionira.

Nisam imao 46 aplikacija, možda 15 i ako ga ugasim, dalje je isto.

Napraviti ću tvornički reset i ponovno instalirati sve aplikacije jer mi taj abecedni/index ne odgovara.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.6.2013 10:36 (gin.tonic).
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Jedna dobra igra, 98 mb, besplatna, treba 1GB RAM-a ako se ne varam...

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/zombie-hq/ce3dcab5-13ee-4a45-9d7c-4697fe651750

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...
Neville2MUFC kaže...
gin.tonic kaže...
Smooth Operator kaže...
gin.tonic kaže...

Ugasi ga i ponovo upali.

Možda u teoriji, ali u praksi ne funkcionira.

Nisam imao 46 aplikacija, možda 15 i ako ga ugasim, dalje je isto.

Napraviti ću tvornički reset i ponovno instalirati sve aplikacije jer mi taj abecedni/index ne odogovara.

Izgleda da su to promjenili u WP8 i da se sad neda prebaciti na staro osim hard resetom.

Na WP7 su se slova pojavljivala na 45-46 aplikacija i nestajala na otprilike 40, to je vjerojatno bilo da se ne mjenja prečesto. I u to se ubrajaju i sistemske aplikacije.

Meni je boje s tim.

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Meni se to isto bilo dogodilo, al se nakon nekog vremena samo vratilo na staro, ne znam razlog

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Meni je draža shema sa slovima, puno je brže od skrolanja

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dali postoji nacin da se posalju slike na fb u inbox nekome, na mojoj omnii7 - wp7.8
12 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Dali postoji nacin da se posalju slike na fb u inbox nekome, na mojoj omnii7 - wp7.8

pa valjda to ovisi o aplikaciji koju koristiš za FB

15 godina
Pa za sada nisam nasao niti jednu App koja to podrzava, a mogu reci da mi to nedostaje sada, pogotovo za frendove koji nemaju stalno upaljen ili nemaju uopce viber.
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Uskoro ce Temple Run biti dostupan i za mobitele s 512 MB RAM-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

PS One emulator bi mogao doći ove godine, radi na Lumii 620.

http://wmpoweruser.com/playstation-one-emulator-in-the-works-for-windows-phone-8/

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Uh, jedva čekam da zaigram Crasha, Quake 2, GT 2 na mobu...

HTC 8X :)
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

zna li itko kad ce se lumia 720 pojaviti na njuskalu ili kod nekog operatera

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

instaliraj ekskluzivne app na bilo koji telefon... ako to još radi. http://www.wpcentral.com/windows-phone-store-weakness-makes-exclusive-apps-accessible-all

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Može netko pojasniti kako se spojiti preko proxy-ja??

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Kad ti se spoji na neku mrežu, tapneš na ime mreže i otvore ti se postavke. Uključiš proxy i uneseš 117.135.139.179, port 8888, i ideš samo dole na kvačicu i to bi trebalo biti to. Onda odeš na marketplace, nađeš app koju želiš, otvoriš opis, onda odeš i isključiš proxy i vratiš se na opis app i instaliraš. Iako meni ne radi, odnosno skine se i instalira i onda se pojavi neka greška.

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Evo uspio, instalirao nekoliko nokia aplikacija i ja stvarno ne razumijem zašto se one uopće navode kao prednost kod kupnje lumija naspram ostalih WP-a??

Doslovno ništa posebno, uglavnom su tipa uređivanje slika za koje se može bez problema naći alternativa.

Jedino mi se svidjela ona za pravljanje gif animacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

A Nokia drive je dobra. A ona je čak dostupna na ostalima ali nije u našoj zemlji.

16 godina
neaktivan
Diavol kaže...

Uskoro ce Temple Run biti dostupan i za mobitele s 512 MB RAM-a

Eto ga :)

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Jel tko zna kada bi se moglo pojaviti nešto kao cydia za windows phone?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jel imate i vi problema kod plaćanja preko paypala? Kupim nešto preko ebay app i kad se treba logirat na paypal baci mi neki error i ne mogu izvršit plaćanje? Itko?

14 godina
neaktivan
apoteka kaže...

zna li itko kad ce se lumia 720 pojaviti na njuskalu ili kod nekog operatera

bump?

17 godina
WP8 - Općenito
Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

e znan al je preskupa

a ni ponuda 620 nije bajna po njuskalu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ni meni nije jasan omjer cijene 720 i 820.

Ništa od kupovine dok ne bude opet kakva akcija od barem 40% :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

mislija san da ce baren bit stagod na njuskalu

za oko 1800-2000

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

Bio sam jedno vrijeme a wp8 i sad bih se vratio ali imao sam neke zamjerke pa me zanimaako bi netko mogao probat i javit dali je sta ispravljeno.

Neke od stvari koje su me iritirale:

-nemam postotak baterije

-stalno punjenje memorije other

-promijenio sam jezik na eng a lock screen i dalje pise ozujak a svugdje drugdje je eng

-skuplje aplikacije (primjer pvz na iP je kostao 1.99dolara ovdje 40kn)

-aplikacije mi ne izgledaju lijepo kao na iP

-nemogucnost prematanja youtube videa (mogu samo 30sec naprijed ili 7sec nazad)

-na neke stranice me salje na mobilne za starije mobitele a ne smartphone(njuskalo)

-ne mogu sliderom premotavat glazbu i music player lose "suffla" uvijek mi vrti 10ak istih pjesma i ponekad ubaci neku drugu

-los ineternet explorer ali ne brzinom vec upravljanjem karticama i favouritsima

-jako los multitasking

-lose rijeseno unosenje kontakta (svi s fejsbuka su tu a ako ih disejblam onda mi je people beskoristan)

-kontroliranje svjetline je grozno rijeseno (slabo, srednje, jako mislim watfak???)

-tipkovnica se u landscape modu ne razvlaci do kraja

-lose rijesene notifikacije, lose rijeseno trazenje pjesama i upravljanje glazbom

-dolazak do nekih znakova na tipkovnici glupo rijesen (npr. podvlaka se nalazi na 2. stranici posebnih znakova i ja sam naviknut da se nalazi ne mjestu gdje je minus a na wp8 se stvori na nekom drugom mjestu)

-podesavanje sata jer su kockice velike i cesto moram dug oscrollat da dodem do zeljenog vremena

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
gamer34 kaže...

Bio sam jedno vrijeme a wp8 i sad bih se vratio ali imao sam neke zamjerke pa me zanimaako bi netko mogao probat i javit dali je sta ispravljeno.

-nemam postotak baterije (ako misliš na home screenu, nema još. ima u settings)

-stalno punjenje memorije other (meni se malo povećava, malo smanjuje)

-promijenio sam jezik na eng a lock screen i dalje pise ozujak a svugdje drugdje je eng (to ti je clock & date settings bilo postavljeno na croatian)

-skuplje aplikacije (primjer pvz na iP je kostao 1.99dolara ovdje 40kn) (nisam primjetio da su app skuplje nego na iOSu, bar ove koje sam ja kupovao)

-aplikacije mi ne izgledaju lijepo kao na iP (stvar ukusa i navike bih ja prije rekao)

-nemogucnost prematanja youtube videa (mogu samo 30sec naprijed ili 7sec nazad) (youtube app to omogućuje sada)

-na neke stranice me salje na mobilne za starije mobitele a ne smartphone(njuskalo) (sad to ne znam, ja imam postavljeno da mi sve stranice otvara u desktop modu)

-ne mogu sliderom premotavat glazbu i music player lose "suffla" uvijek mi vrti 10ak istih pjesma i ponekad ubaci neku drugu (ja nisam to primijetio, no ja ni ne slušam preko shuffle)

-los ineternet explorer ali ne brzinom vec upravljanjem karticama i favouritsima (meni je sasvim ok, u odnosu na iOS može se imati 2 taba manje i meni fali tipka "forward")

-jako los multitasking (brz, jednostavan... ne znam zašto ti smatraš da je loš)

-lose rijeseno unosenje kontakta (svi s fejsbuka su tu a ako ih disejblam onda mi je people beskoristan) (pa ako ih ne želiš vidjeti onda će ti people biti čisti imenik, to je loše... ili?)

-kontroliranje svjetline je grozno rijeseno (slabo, srednje, jako mislim watfak???) (automatic :))

-tipkovnica se u landscape modu ne razvlaci do kraja (ako misliš na lijevo, tamo je rezervirano mjesto za notifikacije, desno su "send, attach..."

-lose rijesene notifikacije, lose rijeseno trazenje pjesama i upravljanje glazbom (notifikacije se naravno trebaju poboljšati, ovo drugo nemam problema.

-dolazak do nekih znakova na tipkovnici glupo rijesen (npr. podvlaka se nalazi na 2. stranici posebnih znakova i ja sam naviknut da se nalazi ne mjestu gdje je minus a na wp8 se stvori na nekom drugom mjestu) (nisam 100% siguran, ali mislim da možeš staviti neke shortcute (moguće da sam nešto pomiješao))

-podesavanje sata jer su kockice velike i cesto moram dug oscrollat da dodem do zeljenog vremena (ovo ne razumijem, pa sat je gore desno, ili misliš u settingsima gdje uopće ne treba "dugo" scrollati)

Pozdrav

15 godina
protjeran
soft kaže...
gamer34 kaže...

-nemam postotak baterije (ako misliš na home screenu, nema još. ima u settings)

-stalno punjenje memorije other (meni se malo povećava, malo smanjuje)

-promijenio sam jezik na eng a lock screen i dalje pise ozujak a svugdje drugdje je eng (to ti je clock & date settings bilo postavljeno na croatian)

-skuplje aplikacije (primjer pvz na iP je kostao 1.99dolara ovdje 40kn) (nisam primjetio da su app skuplje nego na iOSu, bar ove koje sam ja kupovao)

-aplikacije mi ne izgledaju lijepo kao na iP (stvar ukusa i navike bih ja prije rekao)

-nemogucnost prematanja youtube videa (mogu samo 30sec naprijed ili 7sec nazad) (youtube app to omogućuje sada)

-na neke stranice me salje na mobilne za starije mobitele a ne smartphone(njuskalo) (sad to ne znam, ja imam postavljeno da mi sve stranice otvara u desktop modu)

-ne mogu sliderom premotavat glazbu i music player lose "suffla" uvijek mi vrti 10ak istih pjesma i ponekad ubaci neku drugu (ja nisam to primijetio, no ja ni ne slušam preko shuffle)

-los ineternet explorer ali ne brzinom vec upravljanjem karticama i favouritsima (meni je sasvim ok, u odnosu na iOS može se imati 2 taba manje i meni fali tipka "forward")

-jako los multitasking (brz, jednostavan... ne znam zašto ti smatraš da je loš)

-lose rijeseno unosenje kontakta (svi s fejsbuka su tu a ako ih disejblam onda mi je people beskoristan) (pa ako ih ne želiš vidjeti onda će ti people biti čisti imenik, to je loše... ili?)

-kontroliranje svjetline je grozno rijeseno (slabo, srednje, jako mislim watfak???) (automatic :))

-tipkovnica se u landscape modu ne razvlaci do kraja (ako misliš na lijevo, tamo je rezervirano mjesto za notifikacije, desno su "send, attach..."

-lose rijesene notifikacije, lose rijeseno trazenje pjesama i upravljanje glazbom (notifikacije se naravno trebaju poboljšati, ovo drugo nemam problema.

-dolazak do nekih znakova na tipkovnici glupo rijesen (npr. podvlaka se nalazi na 2. stranici posebnih znakova i ja sam naviknut da se nalazi ne mjestu gdje je minus a na wp8 se stvori na nekom drugom mjestu) (nisam 100% siguran, ali mislim da možeš staviti neke shortcute (moguće da sam nešto pomiješao))

-podesavanje sata jer su kockice velike i cesto moram dug oscrollat da dodem do zeljenog vremena (ovo ne razumijem, pa sat je gore desno, ili misliš u settingsima gdje uopće ne treba "dugo" scrollati)

ja bih istaknuo glavne probleme wp-a:

-multitasking nije problem, multitaskinga nema

-jako loše upravljanje tabovima (imam u jednom otvoren facebook, iz njega otvorim link neki, kada se želim vratiti na facebook - on se učitava -.- a nekad kad izađem iz IE uopće ni nema tabova koje sam otvorio -.-)

-nema slidera za premotavanje videa

-customizacija = 0 bodova

-nedostatak važnijih aplikacija na marketplaceu

Sve ostalo super

12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Sa novim updateom nokia računa imamo konačno mogučnost korištenja mix radia u Nokia Music aplikaciji stim da regija mora bit postavljena na primjer na UK :) i trenutno daju 7 dana besplatno nokia music+ za mix radio :)

Nokia Lumia 820 :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice