WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.957.769
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Franjo15 kaže...

gle, pitaj bug redakciju, oni rade najbolje reviewove za WP, potogovo kad je bila recenzija za 920, ja i evo sad još nisam došao do sebe, ja mislim da im to nikad dok sam živ neću oprostiti, kad je za lumiu 920 naveo da je mana što ima SAMO dvije jezgre, i nije toliko dobra. 

Uf, evo i sad sam već živčan, što me to razjari, jbt 

nemoj se zivcirat, BTK

ja sam zamijenio one x za lumiu 820 i ekipa me nazivala ludjakom, da je losiji mob i slicno

al otkad je imam ja sam se preporodio, ne mozes vjerovati da mob moze biti tako fluidan, brz a ima samo 2 jezgre

i da, nokia drive radi besprijekorno, bas sam danas po selima i gorama testirao i nisam nasao manu

CARPE DIEM
14 godina
neaktivan
davno sam govorio da je nokia drive najbolja navigacija
samo neznam sto rade sad s ogranicavanjem kao na L720
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

copilot navigacija, besplatna ali sa in app purchase... pa biraj što bi. 

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/copilot-gps/ec860657-f89d-4740-866b-97c44b49a20c?signin=true

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

U zadnje vrijeme ponuda (korisnih) appova za WP raste ko gljive poslije kiše... Moram isprobati taj copilot čim mi mob dođe sa servisa.

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Obavezno trebaju napravit da se aplikacije mogu stavit na karticu, jer na 8S ja sad ne mogu stavit copilot mape, jer naravno nemam mjesta, dok mi je na kartici pustoš.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ti makar nemožeš stavit mape, ja nemogu ni sliku uslikat jer se ruši aplikacija, i masa drugih aplikacija. Neuspijem ni ući kak treba, već se sruši. Isto, kartica prazna, ovo puno do čepa a na mobitelu praktički ništa instalirano. Whatsapp, viber, skype i čovječe neljuti se. 

Kad se već spominje i kartica, negdjeprije mi se desilo da je uređaj corruptao karticu, i morao sam formatirat da ju opet prepozna. Da li je tko imao sličnih iskustava?

Odličan uređaj taj sheban sa propustima u vrlo dobrom i fluidnom Os-u.

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Je, i mene na 8S 'ebe premalo unutarnje memorije ... A ja jos niti nemam SD karticu {#}{#}

Ali ajd, ne mogu se pozalit, skinuo sam puno aplikacija ( endomondo, evernote, fb wp8,gmaps, yt, whatsapp, viber, imdb, skype, soundhound, tunein, skydrive ..( od glavnih) .. ) .. Dobro sam ga natrpao, no zbog toga trpim one obavijesti o memoriji, ne mogu uslikat vise od par slika, a muzike nemam ! Ali to sam ja kriv sto nemam SD karticu !

A nisam je nabavio jer mi je u planu uzet jedan od flagshipa, takoder baziran na WP8 sustavu .. Ili 8X ili Lumia 920 ! Fakat sam se zaljubio u WP, sve meni bitne aplikacije ima ! Ali to su isto tako vrhunski napravljene, i vizualno i funkcionalno, aplikacije !

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ljudovi, ne na htc... nokia = support

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

aaa, ne govoriti ne na htc, ja se baš palim na 8x, a i nekako mi sad jeftiniji nego 920 

Đuro#2155
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Inače, mogu se instalirati aplikacije na mSD karticu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Je, i mene na 8S 'ebe premalo unutarnje memorije ... A ja jos niti nemam SD karticu {#}{#}

Ali ajd, ne mogu se pozalit, skinuo sam puno aplikacija ( endomondo, evernote, fb wp8,gmaps, yt, whatsapp, viber, imdb, skype, soundhound, tunein, skydrive ..( od glavnih) .. ) .. Dobro sam ga natrpao, no zbog toga trpim one obavijesti o memoriji, ne mogu uslikat vise od par slika, a muzike nemam ! Ali to sam ja kriv sto nemam SD karticu !

A nisam je nabavio jer mi je u planu uzet jedan od flagshipa, takoder baziran na WP8 sustavu .. Ili 8X ili Lumia 920 ! Fakat sam se zaljubio u WP, sve meni bitne aplikacije ima ! Ali to su isto tako vrhunski napravljene, i vizualno i funkcionalno, aplikacije !

Ti makar imaš nainstaliranih aplikacija, ja, odnosno cura ima par igara i najosnovnije appove(fejs, whatsapp i te) i opet sere.

Nadam se da će rješit taj bug, a ne da moram probavat instalirat neke 3rd party aplikacije da to probam rješit, i to većinom neuspješno

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
12 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Daj čovječe reci kako, nemoj samo, može se.. {#}

Također imam 8s i muku mučim s memorijeom nakon 13,14 instaliranih aplikacija..

15 godina
protjeran
NeoOS kaže...
gin.tonic kaže...

Daj čovječe reci kako, nemoj samo, može se..  {#}

Također imam 8s i muku mučim s memorijeom nakon 13,14 instaliranih aplikacija..

Probaj i javi...

1.You go the game/apps windows phone website (usually the windows phone website where you can purchase and download XBL games too and apps. Search for the game or apps (Royal Revolt in this case). When you find the game, click on it, it will send you to a detailed information page where you can view the supported language, the size of the game, what WP it will run (7 or 8) and at the bottom of the page, on the left side, you will see a link called Download and install manually. Click on it, you will get a .xap file (like an executable file for WP). Download that your computer. When that is done, plug the phone to the computer via usb cable.

2.On My Computer, you should see your phone (with a given name), double click on it. you should have two removable storages, one for the phone and one for the SD card (if your phone supports SD cards, of course). Copy-paste the xap file to the SD card (either on the root of the card or you can create a new folder for it). when that is done, go back to your phone, launch the marketplace/store app. (make sur the phone is connected to the internet either via wifi or 3G)

3.You should see a new entry called SD-card (if you don't see it right away, reboot the phone once (and also make sure you have internet on the phone). Select the SD-card and the xap file(s) should be there. Select it/them if you have more than 1 then choose install (or install all if you have more than 1 file). That's it.

16 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Probaj i javi...

1.You go the game/apps windows phone website (usually the windows phone website where you can purchase and download XBL games too and apps. Search for the game or apps (Royal Revolt in this case). When you find the game, click on it, it will send you to a detailed information page where you can view the supported language, the size of the game, what WP it will run (7 or 8) and at the bottom of the page, on the left side, you will see a link called Download and install manually. Click on it, you will get a .xap file (like an executable file for WP). Download that your computer. When that is done, plug the phone to the computer via usb cable.

2.On My Computer, you should see your phone (with a given name), double click on it. you should have two removable storages, one for the phone and one for the SD card (if your phone supports SD cards, of course). Copy-paste the xap file to the SD card (either on the root of the card or you can create a new folder for it). when that is done, go back to your phone, launch the marketplace/store app. (make sur the phone is connected to the internet either via wifi or 3G)

3.You should see a new entry called SD-card (if you don't see it right away, reboot the phone once (and also make sure you have internet on the phone). Select the SD-card and the xap file(s) should be there. Select it/them if you have more than 1 then choose install (or install all if you have more than 1 file). That's it.

To samo stavljaš instalciju .xap na mSD, a instalirana aplikacija ide na telefon.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

U pravu si, moja greška...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Onda ipak za sada ne postoji mogucnost instaliranja aplikacija na mSD..

15 godina
protjeran
NeoOS kaže...
gin.tonic kaže...

Onda ipak za sada ne postoji mogucnost instaliranja aplikacija na mSD..

Tako je...

Stvarno kritično nedostaje instaliranje aplikacija na mobitel, mora neki update to riješiti...

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Može mi netko objasniti ove xbox points koje sam dobio s achievements na xbox igrama za wp8?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Može mi netko objasniti ove xbox points koje sam dobio s achievements na xbox igrama za wp8?

Koliko ja znam to ti ničemu ne služi, samo da vidiš kolko igraš i kako ti ide.

Ako nisam u pravu nek me netko ispravi.

12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ako nekog zanima, evo jedna zanimljiva aplikacija - Pocket File Manager (nije besplatna), a i trenutno još uvijek ima nedostataka (ne može se pristupiti memorijskoj kartici i other folderu).

1 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

lumie sa gigom rama dobivaju nešto ala zoe sa htc-a... :D http://www.wpcentral.com/nokia-smart-cam-app-released-windows-phone

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
skank666 kaže...

lumie sa gigom rama dobivaju nešto ala zoe sa htc-a... :D  http://www.wpcentral.com/nokia-smart-cam-app-released-windows-phone

Ma, šta će nam to...

16 godina
odjavljen

ke?! pa app je baš cool

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Da li zaWP8 ima app kao na Andoridu InstaWeather?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
dasoo988 kaže...

Da li zaWP8 ima app kao na Andoridu InstaWeather?

ima i bolja ciel http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/ciel/e9865717-48b2-4945-96b3-335c6895845c?signin=true

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Ne znam šta sam napravio danas na mobitelu ali kod menia su sad poredani na način da je abecedno slovo iznad, nije ovako više...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 12:46 (gin.tonic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Ne znam šta sam napravio danas na mobitelu ali kod menia su sad poredani na način da je abecedno slovo iznad, nije ovako više...

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_820-review-854p4.php#

Prešao si određeni broj aplikacija i pošto ih je sad više, nudi ti izabir po slovu.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

lumie sa gigom rama dobivaju nešto ala zoe sa htc-a... :D http://www.wpcentral.com/nokia-smart-cam-app-released-windows-phone

mali ispravak, dobit će i druge lumije

15 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...
gin.tonic kaže...

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_820-review-854p4.php#

Prešao si određeni broj aplikacija i pošto ih je sad više, nudi ti izabir po slovu.

I sad mi gad ne da da se vratim na staro, obrisao sam 3 aplikacije i ovaj novi meni ostaje...

15 godina

Ma bolje ti je ovako... Tapneš na neko slovo, dobiješ abecedu, odabereš slovo kojim počinje ime aplikacije i prebaci ti gdje su aplikacije koje počinju tim slovom. Puno brže nego skrolanje ako ti treba neka koja počinje na npr. T,V,Z,S

HTC 8X :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice